EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

01. Evolyran városa

Go down 
+49
Edward Elric
Noita Eyre
Caius Alec Snarknit
Fate Nightmare
Xerio Arnon
Arya Darkmen
Christopher MCCallum
Rick Diamond
Victor Strathos
Etele Barlon
Cecília
Orwell Lar Caramon
Alex Morose
Louny Straith
Fatima Ferses
Játékos Mesélő
Talyon Burke
Hyrraosy Retryano
Akira Pain
Dreamien Tifar
Aldo Barras
Ned'rila Olveti
Zenoti Maya
Mitryas Hythamorys
Lucio Rashan
Melinda Skyles
Zothar Dragon
Seyla Vulfia
Akira Angel
Declan-Clive Sword
Casve
Hiswa
Valeria
Isqua Fangë
Nibelon
Avaia Eldsaye
Ivan Blackheart
Errinaya
Elynor Gray
Dyora
Mylene Hythamorys
Vulpesh
Racatho Rita
Selly
Aredhel Narmolanya
Formenya Hyalma
Orin
Flow
Mesélő
53 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Hozzászólások száma : 207
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Harcos
Rang: Talpas

01. Evolyran városa - Page 23 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyKedd Okt. 06 2009, 19:07

- Egyszer, majd bemutatom neked.
- Igen, emlékszem. Amit ott a bányában kerestünk.
- Ismerem Casvet. Mesélj róla. Hogy van? Már nagyon régen láttam.
- Mi az, hogy nem igazi. Az olyan volt, mint egy jégkristály. Nagyon bátor vagy, pedig félelmetes lehetett. Büszke lehetsz magadra. -mondja mosolyogva.
*A férfi int a csaposnak, hogy még egy korsó sört szeretne, mert időközben elfogyott.*
- Mutasd meg! Kíváncsí vagyok! -mondja mosolyogva.
Vissza az elejére Go down
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Hozzászólások száma : 141

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Elemi mágus

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptySzer. Okt. 07 2009, 14:50

-De jó! Ismered Casvét! És egyépként ismered Declant? Csak azért kérdem mert érdelklödik Casvéról.
Casve nagyon jól van. Bemutattam hogy mit tudok csinálni. Mert mostanában megtanultam használni az erőmet.Megmutassam? Casvénak nagyon tetszett. És még ottvolt Maya, Dreamien, asszem ennyi.
*Melinda mint mindig csak kérdez, beszél és stb. Mikor mondta hogy tudja használni az ererjét, olyan vidáman, ugrándozott. És aztán rá tért a kristályra.*
-Igen csak ugy néz ki! De nem az volt. Bár én is elcsodákoztam, de nekem az igazi kell.*Kis kedvesen mondta,olyan gyerekesen.*
-Kösszönöm. De vigyázz mert csak rongyal foghatod meg. Mert ha nem akkor baj lesz. Hiddel nekem. Na itt van.* És a kis táskájából kivette rongyal a kristályt. A kristály halvány kék árnyalat, és fehéres-kék csillog benne. Elkáprázatosan szép volt. De annyira, hogy mikor elővette aki ott volt az látta. Mert a kristályból kékes fény jött ki.*
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyCsüt. Okt. 08 2009, 19:49

*A férfi örömmel halja, hogy Casve jól van. Közben megkapta a sörét és kortyolgatott.*
- Nem tudom! Nem hinném, hogy találkoztam volna vele.
*A lány átnyújtotta neki az eredeti kristályt, ami hatalmas fénnyel kezdte felkelteni a figyelmet. Tényleg gyönyörű darab volt, de Lucio egyből bebugyolálta és vissza adta a lánynak. Lucio körbe nér és látja, hogy mindenki őket nézi.*
- Ha ez ekkora figyelmet kelt fel, akkor nem szabad így mutogatnod. Olyan értékes, hogy aki látja könnyen elcsábíthatja egy olyan gondolat, hogy megakarja majd kaparintani. -mondja tanító jelleggel.
- Jobb lenne most egy kicsit visszafognunk magunkat, met most mindenki minket figyel. -súgja oda.
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Hozzászólások száma : 141

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Elemi mágus

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyPént. Okt. 09 2009, 20:39

*Melinda elöször nem is érti hogy Lucio mért rakja el olyan gyorsan, de aztán körbe néz.*
-Lucio most minket néznek. Nem szeretem ha ilyen sokan néznek. Ezért mindenkinek ide kell néznie?
*Melinda egy kicsit értetlen, de azért ő is észre vett valamit. Egy kamasz fiu őket nézzi, de a többieknél is feltünöbben. Melinda mellett volt egy szék és Lucio mellett is. Néháníy pec múlva a figyelmes fiu közeledett a lányhoz . Le is ült a lány mellé. Nem is törödött a másik fiuval. És íg kezdte a beszédétt kifinumultan:

-Helo szép hölgy. Beszélgetünk? Én egy tanár vagyok. És sok mindenben tudok neked segíteni. Például segíthetnék neked ebben a titokzatos kőben. Mindent tudok róla. Na szóval?
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Hozzászólások száma : 299

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Varázsló
Rang: Gyógyító

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptySzomb. Okt. 10 2009, 15:21

* Maya egy fogadóban üldögél és gondolkodik. Már egy ideje senkivel se találkozott. Folyton csak a fogdóban ücsörög. Így nem csoda! Mostanában csak a könyvét olvassa. Azt a könyvét, amelyet az öreg könyvkötőtől kapott. Mostanra már sok dolgot megtanult belőle. Örömét az olvasás és a kis Zsömi adja. Zsömi hiányolja Maya boldogságát. Nem is kicsit. *
~Jaj, nem tudok már tovább itt ücsörögni. Ez az alkoholszag az agyamra megy. Fúj! Azthiszem most már hiányolom a friss levegőt.~
* Gondolta bosszúsan, s kiviharzott a fogadóból Zsömivel. Mikor kiért napsütötte idő fogadta és jó illatok terjengtek. *
~Talán van a közelben egy kisebb piac. Ezek az illatok! Hmm...~
*S beszippantotta a finom illatott.*
~ Hát én megnézem! Végülis nem veszíthetek vele semmit!~
-Gyere Zsömi! Nézünk valami finomságot!-
*Végülis megindultak arra, amerre az illat érződött.*
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptySzomb. Okt. 10 2009, 17:46

*Lucio összeráncolt szemöldökkel figyelte a fiút, aki oda ült a lány mellé.*
- Akkor először is mond meg, hogy mi az! Nem hinném, hogy ilyen fiatalon tanár lesz valakiből! -mondja határozottan.
*A férfi továbbra is gyanakvóan nézett a fiúra és azokra, akiknek felkeltette az érdeklődését.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptySzomb. Okt. 10 2009, 17:50

* Éppen, úgy volt, ahogy Maya gondolta. Egy kisebb piacféleségre értek le. Sok érdekes dolgot lehetett látni, de Maya most csak az illatott követte. Frissen sült kolbász és hurka volt. Maya mindkettőből kért. Kért hozzá egy kevésnyi kenyeret és szalvétát. Fizetett és leült egy padra.Majd falatozni kezdett Zsömivel. *
~Hmm... ilyet már régen nem ettem.~
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Hozzászólások száma : 434
Hírnév : 22

Beosztások, rangok
Beosztás: Úrnő
Rang: Boszorkánymester

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 18:47

*Cecília unottan sétálgatott Evolyran városában. Már besötétedett így nem kellett attól tartania, hogy a nap megégeti. Bezzeg régen, mikor meg volt még szeretett kis köpenye nyugodtan mászkálhatott nappal is, de sajnos a köpenyt az évek darabokra tépték így sajnos a vámpírnak vissza kellett vonulnia az éjszakák sötétjébe. Nem mintha ez annyira zavarta volna, de szerette nézni, hogy az ostoba emberek, hogy ugrándoznak ide-oda nap mint nap, sajnos este ebben a látványban nem volt része, ilyenkor az utcákon alig jár valaki, ha mégis az vagy ittas vagy veszélyes.*
- Éhes vagyok, és Anna nélkül úgy unatkozok.-*Morgolódott, aztán fogta magát és leült a járda patkájára, morcosan nézett maga elé és várta, hogy hátha erre jár egy ember akit "meghívhat vacsorára". *
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 18:55

*Maya az utcán sétálgatott. Már besötétedett, így, úgy döntött vissza tér a fogadóba Zsömihez a kutyusához. Léptei gyorsak voltak. Este mindig más a város, mint reggel, így alaposan megszemlélte. Bár egy kicsit még maga is félt. Talán azért sietett. Egy kislányt pillant meg egy járdán ücsörögve. Oda megy hozzá, és csak közelebbről veszi észre, hogy ismerős neki a lány. *
~Ő…ő..ő nem az a kislány, aki ott volt az ismeretlen sziget felfedezésénél?~
-Szia!- * Köszön oda neki, s nem tudja, hogy folytassa tovább. Bár már biztos benne, hogy ő az. *
-Emlékszel rám? Az ismeretlen sziget felfedezése…-*s elmosolyodik.*
- Nem volt még alkalmam bemutatkozni. A nevem Zenoti Maya. Szólíts csak Mayának.- * Mosolygott rá a lányra.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:04

*Épp azon morfondírozott, hogy inkább elindul és keres magának szállást, mivel is azt eddig nem sikerült találnia mikor odajött hozzá egy nő. Elég ismerős volt neki, aztán amint megemlítette a szigete be is ugrott neki. Gyorsan felpattant, leporolta fehér ruháját, aztán aranyos mosolyal arcán bemutatkozott.*
- Nagyon örvendek Maya az én nevem Cecília! Igen emlékszek rád.-* Kinyújtóztatta végtagjait aztán tetőtöl talpig végig nézte a nőt.*~Fini falat~*Gondolta.*
- Mond, nincs kedved játszani velem?- *Vidáman mosolygott, és várta a nő válaszát.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:09

* A lány is bemutatkozott neki. Igen aranyos volt. Aztán egy furcsa kérdést tett fel, ami nem igazán értett Maya.*
-Játszani? Mégis mit? Mire gondolsz?-
*Nézett Maya furcsán Cecíliára. Ezt nem igazán értette.*
~Még hogy játszani? Ilyenkor? Ez elég különös. ~
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:17

-Igen! Játszunk olyat, hogy te futsz én pedig elkaplak.-*Jelentette ki huncut mosolyal arcán, aztán a legváratlanabb pillanatban megragadta a nő kezét, száját kinyitotta és agyarai előbukkantak. Finoman beleharapott Maya tenyerébe, aztán kihúzta fogacskáit és lenyalta a bugyogó vért. Eközben szemei még vörösebbek lettek, szinte világítottak. Felnézett körbenyalta a száját és elégedetten kijelentette.*
- Fincsi. Kapom még? Ne félj nem öllek meg, de már elég éhes vagyok és nem érem be ennyivel.-*Gonosz vigyor jelent meg arcán és ezzel felfedte valódi énjét.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:29

*Maya épp annyit akart mondani Cecíliának, hogy most tényleg fogócskázni akar-e, de egyszer csak megfogja Maya kezét és beleharap. Maya ezt nagyon nem értette, s még marni is kezdte a kezét, a harapás *
-Áu! Most ezt mért kellett? S szorította a kezét.-
*Aztán lenyalja a vért a kezéről Cecília. Ezzel rájön Maya, hogy Cecília vámpír. Olvasott már a vámpírokról, de nem hitt benne hogy léteznek. Ezek szerint igen. Maya hátrálva távolodik Cecíliától. Az a vigyor az arcán nagyon nem tetszik neki.*
-Na jó!-
-Én inkább most távozom! Én megértem, hogy éhes vagy, de .. de…-
-Te csak vérrel táplálkozol?-
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:40

~Úgy tűnik tényleg játszani fog velem~*Gondolta a kis vámpír amint észrevette, hogy Maya hátrálni kezdett, arcára újjabb gonosz vigyor ült ki mikor meglátta, hogy a nő mennyire meglepődött, de miután meghallotta a kérdéseit visszatért a szokásos "aranyos" viselkedéséhez. Mintha semmi se történt volna vidáman válaszolt.*
- Igen, csak vérrel, de tudod én a helyedben nem lépnék le. Ezzel csak még izgalmasabbá tennéd a játékom, és lehet, hogy az játék hevében talán még meg is ölnélek. Azt javaslom, hogy engedd meg, azt hogy igyak a véredből aztáááán....*Szemei titokzatosan villogtak.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:50

*Maya már félt a lánytól. Ő csak egy ártatlan kislányhoz ment oda, hogy ne legyen egyedül erre a végén még vacsora lesz belőle. *
-Na jó figyelj!- mondta rebegő hanggal.*
-Engedj el és játszadozz mással.-
*S még mindig hátrált, de akkor égető fájdalmat érzett a kezében. Minél előbb ki kéne tisztítania, de most arra nincs ideje. Először jusson ki ebből a helyzetből. *
*Egyre jobban hátrált, de egyszer csak megállt. *
- Figyelj, engem hagyj békén. Ha számodra egy vacsi vagyok, akkor csak annyit üzenek, hogy ne játssz az étellel.-* Mondta oda durván. Bár még mindig félt! S talán nem kellett volna ezt a vámpír fejéhez vágnia. *
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 19:57

*Rosszul esett neki amit a nő mondott. Komolyra vette hát a hangnemet.*
- Fogyelj, ha nem eszek minél hamarabb hamarosan kampec, és most nincs időm mást keresni. Van egy ajánlatom, most adsz egy keveset a véredből, és szállást nyujtasz nekem. Hálából garantálom, hogy többet hozzád se érek, és a többi vámpírtól is megvédelek, mert hát nem vagyok egyedül, és hidd el ők sokkal vérszomjasabbak mint én.~Igaz Evolyranban rajtam kívül csak egy vámpírral Annaval találkoztam de kétlem, hogy csak mi ketten lennénk.~*Komoly arcal bámult a nőre és egy percig se tágított amég el nem érte a célját. Makacsságban 100 öszvért is túltett.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:05

*A kis vámpír ajánlatott tett Mayának. Eleinte nem vette Maya komolyan, de érezte Cecília hangján, hogy ő bizony komolyan gondolja. Nem is kicsit. *
-Hát jó!- * Mondta megnyugodva.*
- De azt nem lehetne megoldani, hogy ne az én véremből igyál. Tudod fáj amikor kiszívod a véremet.- * mondta határozottan.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:16

*Boldog mosoly jelent meg az arcán.*
- Köszönöm Maya.-*Azzal megfogta a nő vállát és gyengéden lehúzta, száját nagyra nyitotta és a következő pillanatban agyarai belefúródtak nyakába. Gondosan figyelt arra, hogy ütőerét sértetlenül hagyja és csak a kissebb ereket sebezze meg ezzel vért biztosítva magának. Száján lecsordúlt egy vércsepp, boldogan itta a számára isteni italt aztán elengedte a nőt. Megtörölte száját és előhúzott egy keszkenőt.*
- Tessék ezt tartsd oda, ne félj nem fogsz elvérezni. Igaz egy darabig fájni fog de majd elmúlik.*Átadta az anyagdarabot aztán szomorkásan ránézett Mayara.*
- Tényleg köszi, és azt is, hogy szállást adsz nekem, megígérem egy vámpír se fog neked ártani és én se érek többet hozzád, és kérlek, most menjünk haza.*Kedvesen elmosolyodott.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:28

*A lány bele harapott Maya nyakába. Maya eleinte nem érzett semmit majd a fájdalom járta át az egész testét. *
-Hát szívesen!-
-Áu-
-Áu-
*Egy keszkenőt nyújtott oda neki Cecília. Erre Maya megköszönte és odaszorította nyakához a keszkenőt. *
- Hát induljunk! Már éppen ideje lenne! Nem így terveztem az estémet!- * Mérgelődött. De aztán megenyhült, mert végtére Cecília vérrel táplálkozik. Nem tehet róla. Nincs messze a fogadó. Már látni lehetett .
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:36

*Miközben az "új otthon" felé tartottak Cecília szomorkásan bámult maga elé.*
- Tényleg köszi mindent, de tudod nekem nem lett volna szabad, mármint életbe hagyni téged és még szállást is kérni....néhány évvel ezelőtt még igazán gonosz voltam, büszkén neveztem magam vámpírnak de most....Talán azért mert már felfogtam, hogy én az örökké valóságig gyerek maradok vagy talán...nem is tudom. Régen sok embert öltem ám meg, de most...Asszem valami nem stimmel velem. *Egy kicsit elgondolkozott, maga se tudta miért, de valamiért megváltozott*~Mi lehet az? Miért változtam én így meg? Nem emlékszem..~*Sóhalytott egy nagyot.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:42

*Miközben a fogadóhoz értek Cecília elmesélt valamit, ami meghatotta Mayát, s kezdte átérezni a helyzetét. Ekkor oda ment Cecíliához és átkarolta. *
-Kezdelek már érteni. De hidd el jobb ember, vagyis vámpír lettél, mint voltál.-
-Ezt nagyra becsülöm benned!-
-Hát gyer megérkeztünk-
*Bementek a fogadóba. Ahogy gondolta Maya. A férfiak már alkoholizálnak. Gyorsan felmentek a lépcsőn egyből Maya szobájába. Ott Zsömi várta.*
- Zsömi ő itt Cecília! Lécci őt se fald fel!- mondta mosolyogva*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:52

-Köszönöm Maya.-*Elmosolyodott.*
*Miután beértek a fogadóba a berugott férfiak képe köszöntötte őket. Aztán felmentek a lépcsőn és megérkeztek az "új otthonba". Miután benyitottak egy aranyos kutyus fogadta őket.
-Nem fogom!*Elmosolyodott és megvakargatta a kuytus füleit.*
- Szép szoba, egyébként megígérem nem foglak zavarni, nappal álltalába alszom, ha meg nem majd tudok segítek a házi munkába. Éjszaka nagyrészt kóborlok, és "vacsora vendégek" után kutatok. Tudod, elég finnyás vagyok, nem felel meg nekem akármien vér.*Játékosan kacsintott egyet, kezdett visszatérni szokásos viselkedéséhez.*
- Óh, és még egy. Ha összefutnál egy vámpírral aki szintén meg akarna hívni vacsira mond meg neki, hogy Cecília védelme alatt állsz. Nem mondhatnám, hogy túlsokan vagyunk de ez csak idő kérdése, szerintem.*Kinyújtózkodott és beljebb sétált.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 20:59

-Rendben! Érezd magad otthon! És akkor most te mit fogsz csinálni éjjel?-
-Na, de én lefekszem, ha nem bánod!-
* S ezzel a mondattal le is dőlt az ágyra, s álomba merült. Zsömi is az ágyra telepedett. *
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyVas. Okt. 11 2009, 21:11

*Kuncogva nézte ahogy a nő elalszik.*
- A halandóknak ilyenkor ér véget a nap és nekem pedig ekkor kezdődik. Ezt még mostanra se tudtam teljesen megszokni.*Azzal megfordúlt de még mielőtt kiment volna az ajtóból visszanézett.*
- Jóéjt Maya, szép álmokat Zsömi, hajnalban találkozunk de addig is....*Ezzel kiment, becsukta mögött az ajtót, és kiviharzott a fogadóból, elindúlt az éjszakai sötétségben de mostmár sokkal jobb kedve volt, végre nem kellett nyirkos sikátorokban bujkálnia a nap elől, végre volt hova hazamennie.*
- Hát akkor vacsira fel!. -*Kiálltotta vidáman és elnyelte az éj sötét leple.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyHétf. Okt. 12 2009, 17:39

* Maya a nyakában érző fájdalomra ébredt. Elfelejtette kitísztítani mikor hazaért. Lámpát kapcsolt, de akkor már Cecília sehol se volt. *
~Biztos vacsit keres. Hmm...~
* Majd ezzel halkan megpróbálta elővenni tarisznyáját amelyben volt kellő dolog a nyaka és a kezén lévő seb kitisztítására. *
-Áu...Áu...-
- Ennek egy darabig megmarad a nyoma! S halkan mindent visszapakolt a tarisznyájába, s megpróbált visszaludni. Sikertelenül. Folyton csak a kis Cecília járt az eszében. Aki vámpír!*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyKedd Okt. 13 2009, 19:57

*Cecília lassan nyitogatni keztde kis szemeit. Tegnap miután hazaért a vadászatból Maya és Zsömi már úgy aludtak mint a bunda. Igaz a nő egy kicsit másképp feküdt mint mikor utóljára találkoztak és a sebei is le voltak fertőtlenítve így sejtette, hogy felébredt egyszer. A kislány szépen visszatolta a helyére új lakótársát, felkapott magára egy nagyobb inget amit az egyik szekrény aljában talált és bebújt a nő mellé. Az egész napot átakudta de érezte azért mikor Maya fölkelt, aztán szép lassan lement a nap ő pedig ébredezni kezdett. Tehát most kissé kómásan az ágy szélén üldögél, ölében Zsömivel a kutyussal. Végül erőt vett magán, letette a kis szörgombócot és felöltözött. *
- Merre lehet a gazdád?- *Nézett rá a kiskutyára.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyKedd Okt. 13 2009, 20:10

*Maya, mikor felkelt mellette feküdt már Cecília is. Mivel Cecíliának csak most kezdődik az alvás ezért ő lement és reggelizett egyet, majd elment a piacra. Mielőtt elindult volna, leengedte hajt, hogy ne látszón a nyakán a fogak nyomai. Valamivel meg akarta lepni Cecíliát. A tegnap ellenére is. Végtére Maya nem tud haragudni senkire. Még rá se. Hát a piacon járva meglátott egy fekete kis köpenyt, amelynek kapucnija is volt. Nagyon megtetszet Mayának. Pont Cecília mérette lehetett. *~Talán ez megvédi az erős napsütéstől és talán… talán kijöhet nappal is az utcákra!~ * Ennek nagyon megörült Maya, viszont nem volt biztos abba, hogy Cecíliának tetszeni fog, de azért reméli. A piacról eljövetelt még elment nézelődni a városba. Este ért haza, amikor már talán Cecília is fent van. Bement a fogadóba és kért egy adag vacsorát, majd felment a szobájába, s látta, hogy Cecília az ágyon ül!*
- Ó szia!-
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptyKedd Okt. 13 2009, 20:20

*Az ajtón hirtelen Maya toppant be. Amint meglátta a kis vámpír szinte repült felé. Szorosan átölelte és boldog mosolyal arcán köszöntötte.*- Jó reggelt Maya! Akarom mondani jó estét....*Elengedte a nőt és kicsit hátrált.*
- Mien napod volt? Merre jártál?*Vidáman nézett új barátja szemeibe és várta az élménybeszámolóját.*
/Fagyi/
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptySzer. Okt. 14 2009, 18:01

//Olvad//
*Maya mikor belép a szobába, Cecíliát pillantja meg, aki az ágyon ücsörög. Hirtelen felpattant, majd egy öleléssel fogadta Mayát. Mayának ez nagyon jól esett, s viszonozta Cecília ölelését. Majd leült az ágyra és mesélni kezdett.*
-Hú, hát jó napom volt leszámítva a sok gyaloglást!-
-A piacon jártam és a várost néztem meg.- * Mondta Maya vidáman, s talán kicsit kimerülve. Ekkor eszébe jutott a köpeny. Kicsit titokzatosan akarta oda adni Cecíliának. Hadd legyen kíváncsi.*
-Hát…. És van még valami….- Mondta titokzatosan. Majd egy kicsit várt, hogy kíváncsi legyen Cecília.*
-Van számodra valamim!- Majd megint várt egy kicsit.*
-Egy meglepetésem!- S nagy mosoly ült ki az arcára. Már nem bírta tovább húzni az időt, így kivette tarisznyájából a köpenyt és oda adta Cecíliának. *
-Ezt neked vettem! Remélem tetszeni fog!- S talán még jobban izgult, mint Cecília.*
~Vajon tetszeni fog neki? És ha nem? ~
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 EmptySzer. Okt. 14 2009, 18:28

Cecília mosolyogva hallgatta a nő beszámolóját. Szeretett vámpír lenni, de azért hiányoztak neki a szokásos mindennapok. Aztán egyszerre titokzatos lett Maya, a kisvámpír nagyon kíváncsi volt ezért alig bírta kivárni, hogy mit is kapott. Aztán kiderült a nagy titok. Ceci pár másodpercig szóhoz se jutott. Nagyon tetszett neki. Igazán boldoggá tette őt Maya. Valaha neki is volt, egy vérvörös színű fekete jelekkel, amit még az anyukája csinált, de sajnos az évek széttéptek.*
- Ez… Hisz ez, gyönyörű! Köszönöm, Maya! Köszi, köszi, köszi!*Igaz ez fekete színű volt, de ez még inkább tetszett a lánynak. Leginkább, azért mert új barátjától kapta. Gyorsan felvette és pördült párat.*- Na, jól áll?*A szája a füléig ért örömében, ide-oda ugrándozott és össze-visszapörgött.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 23 Empty

01. Evolyran városa
Vissza az elejére 
23 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33  Next
 Similar topics
-
» 01. Evolyran kapuja
» 13. Evolyran kapuja - térkapu
» Caldurt - az elfek városa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom :: Evolyran városa-
Ugrás: