EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

01. Evolyran városa

Go down 
+49
Edward Elric
Noita Eyre
Caius Alec Snarknit
Fate Nightmare
Xerio Arnon
Arya Darkmen
Christopher MCCallum
Rick Diamond
Victor Strathos
Etele Barlon
Cecília
Orwell Lar Caramon
Alex Morose
Louny Straith
Fatima Ferses
Játékos Mesélő
Talyon Burke
Hyrraosy Retryano
Akira Pain
Dreamien Tifar
Aldo Barras
Ned'rila Olveti
Zenoti Maya
Mitryas Hythamorys
Lucio Rashan
Melinda Skyles
Zothar Dragon
Seyla Vulfia
Akira Angel
Declan-Clive Sword
Casve
Hiswa
Valeria
Isqua Fangë
Nibelon
Avaia Eldsaye
Ivan Blackheart
Errinaya
Elynor Gray
Dyora
Mylene Hythamorys
Vulpesh
Racatho Rita
Selly
Aredhel Narmolanya
Formenya Hyalma
Orin
Flow
Mesélő
53 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Rick Diamond
Könnyűlovas
Rick Diamond

Hozzászólások száma : 128
Hírnév : 4

Beosztások, rangok
Nép: Sárkánylovasok
Beosztás: Harcos
Rang: Felderítő

01. Evolyran városa - Page 28 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyVas. Nov. 15 2009, 21:25

*Cecília megbökte, hogy ne piszkálja a sebét. Majd komoly stílusban beszélni kezdett.*
~Érettebb a korához képest. Szeretem, ha valaki éretten gondolkodik.~
*Elmosolyodik.*
-Minek csípnélek meg? Nincs abban semmi rossz, hogy érettebb vagy a veled egykorúaknál. Sőt. Ez egy nagy érték abban, akiben van. És benned van érettség. És ez nagyon jó! Szóval ha vannak jó gondolataid, vagy valamit jobban átlátsz másoknál, fiatal korod miatt ne állj le! Nem kell megváltoznod! Legyél az, aki vagy!-
*A végére el is komolyodott. Feltekintett ő is a csillagos égre... már megint. Nagyon szereti az éjszakát, a szép tiszta fekete eget.*
-Olyan csodálatos az ég!-
*Majd megint megszólalt.*
-Szerintem már nem jönnek el azok, akikre vártunk. Talán haza kellene mennünk. Haza kísérlek, rendben? Merre laksz?-
*Meg is állt, így kérdezte.*
Vissza az elejére Go down
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Hozzászólások száma : 434
Hírnév : 22

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Úrnő
Rang: Boszorkánymester

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyVas. Nov. 15 2009, 21:54

*Komolyan elcsodálkozott azon amit a férfi mondott. Megszeppenve hallgatta, végül őszintén elmosolyodott.*
- Köszönöm.*Most ő is elpirult, de csak egy picit, bár igazság szerint fogalma se volt arról hogyan csinálta mivel a halottak nem tudnak elpirulni, na mindegy. Ő is felnézett az égre. Álmodozva nézte és akkor se vette le róla a tekintetét miközben beszélt Rickhez.*
- Imádom nézni a csillagos égboltot. Teljesen elvarázsol.* Ránézett a férfira.*
- Igen, azt hiszem ideje menni. ~Hát az már az elejétől biztos volt, hogy akire én várok nem jön el.~
- Öhm tudod...Nagyon messze lakok. Nem szükséges elkisérned.*Kibújtatta Rick karjából a sajátját és hátrált pár lépést.*
- Köszönöm a szép estét, és, hogy megvédtél azoktól a tuskóktól, ha nem is az volt a fő célod. Vigyázz magadra, és kerüld a bajt! Nem akarom, hogy a következő alkalommal a temetéseden találkozzunk.*Elmosolyodott.*
- Viszlát Rick! * Intett neki aztán megfordúlt, de még mielőtt elmehetett volna visszaszaladt és egy puszit nyomott a férfi arcára.*
- Tényleg, köszi. *Ezzel megfordúlt és elsietett. Nem ment már az este vadászni, inkább visszabandukolt a menedékhez. Út közben összefutott tejmániás szobatársával is, így együtt mentek hazafelé.*
Rick Diamond
Könnyűlovas
Rick Diamond

Hozzászólások száma : 128
Hírnév : 4

Beosztások, rangok
Rang: Felderítő

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyVas. Nov. 15 2009, 22:02

*A lány kifogásokat keres.*
~Mint múltkor... Pedig... aggódok érte. Tudom, hogy nem akarja, hogy megtudja merre lakik, de... bármi baja lehet.~
*Fel is húzta a szemét a kifogást hallva.*
-Épp azért kellene elkísérnelek, mert messze laksz. De rendben. Menj csak...-
*Aggódó arcot vágott, és figyelte ahogy a lány elköszön, majd elmegy.*
-Igyekszek nem a temető felé menni.-
*Szólt még a lány után, majd hirtelen Cecília visszafordult...és...megpuszilta Rick arcát. A férfi eléggé elpirult.*
-Semmi...-
*Válaszolt halkan, majd nézte a távolodó alakot. Muszáj volt követnie a lányt. Addig követte, amíg Cecília nem találkozott a cicával. Ekkor Rick gondolta, már biztos a közelben van az otthona, így visszafordult és hazament Lcidéhez.*
Etele Barlon
Lélekfosztó
Etele Barlon

Hozzászólások száma : 237
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyHétf. Nov. 16 2009, 16:59

*Rozzant szekér kaptat át Evolyran városának utcáján. A délutáni nap sárgásfehér fénye megvilágítja a lovas arcát. Csuklyája szemébe húzva, mintha zavarná a fény. A szekér rogyásig van rakva szénával.
Egyetlen ló van elé fogva, elég csontos, lassú járású. Mögötte három jóval szebb ló léptet. Egy telivér, egy sötét kanca, melynek homlokán fehér csík világít, mellette pedig egy fakó csődör léptet. A csuklyás hajtóról messziről lerí, hogy kupec, a széna pedig lovainak van tartva.
A szekér gond nélkül áthalad a belső kapu őrségén. Ismerik a kupecet. Nem kimondottan kedvelik, de sűrűn jár át a kapun, néhány katona tőle vette hátasát is.
Kényelmesen haladnak ki a külső városrész házai között. Csendes, rendes, tiszta környék, a külső fal árnyékában, nem messze a kaputól a kupec leszáll a bakról és hátralépdel.
Gondosan megszemléli a hátra kötött portékát. A fakónak megpaskolja a nyakát, majd mintegy mélázgatva megigazgatja a szénát a szekéren.
Visszaül a kocsira és a kapu felé veszi az irányt. Üdvözli az őröket.
Csuklyája alól csupán az álla és nagy harcsabajussza látszik ki. Nem árulja el döbbenetét, hiszen az őrség idegenekkel is meg van erősítve.
Az őrök halkan megvitatják kilétét, majd a rangidős tiszt hozzá fordul.*
- Mit viszel, jóember?
- Kereskedő vagyok, tiszt uram. Lovakat adok-veszek. A szekéren az ő szénájuk van. Hosszú útra készülök, kell az élelem.
*A tiszthelyettes ismeri. Látja a szemén, hogy elengedné. A tiszt viszont gyanakvó fajta.*
- Esetleg nem láttál a városban gyanús alakot? Egy darthar megszökött a tömlöcből.
- Nem én, tiszt úr, de ha láttam volna, tüstént jelentem. Törvénytisztelő kereskedő vagyok.
*A kupec arcáról kövér izzadtságcsepp indul le egészen az álláig, onnan cseppen le köpenyére. A tiszt éles szemmel méregeti, majd a szekeret vizslatja körbe. Hirtelen kirántja kardját és határozott mozdulattal szúr a széna közepébe. Majd megismétli a szekér másik pontján is. Arcán kisimulnak a ráncok. Elégedetten mosolyog.*
- Rendben, menj utadra!
*Figyelik, ahogy a szekér áthalad a kapun a Tolmen erdő irányába.*
- Törvénytisztelő, mi?!
*Nevet a tiszt.*
- Ezekben a kupecekben addig van a törvény felé tisztelet, amíg az érdekük úgy kívánja.
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Hozzászólások száma : 340
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Rang: Talpas

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 20:15

*Declan sok időt eltöltött húgával. Meg is mutatta neki, átadta a fehér lovat, amit még Chattalban vett, amely álomfalvi ló. Szóval Casve nagyon örült neki, ki is próbálta, és igen csak jól ment neki a lovaglás. Declan meg úgy nézte végig az ügetést, mint egy apa. Pedig csak báty. De milyen rég nem is volt báty?! Viszont Casve most kicsit fel akarta fogni a dolgokat, így egyedül elengedte őt a Tolmenbe. Declan meg visszatért, már este volt és sétálgatott az utcán. Szereti a csillagos eget a békés hangulatot. Gondolatai a gyorsan történt eseményeken járnak.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 20:22

*Nos...Már megint itt. Cecília nem tehetett róla, imádott Evolyran utcáin sétálni, imádta nézni a fénylő csillagokat és imádta, hogy mindig akad egy kedves ember aki "megvendégeli." Ma is meghívták már vacsira, jóllakottan, elégedetten, sétálgatott.*~Hmm...kicsit unatkozok. Bár jönne vala...~*Ebben a percben ismeretlen szagot érzett. Leemelte tekintetét a csillagos égboltról és megállt. Előtte egy fiú sétálgatott, egyedül volt. Nem látta még, gondolta barátkozik egy kicsit, de valahogy nem jött ki hang a torkán. Csak állt, és nézte az egyre közeledő férfit.*
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 20:26

*Declan sétálgatott tovább. Látta, hogy egy fiatal lány van az út közepén, hát kikerülte. Most minek menjen neki? Kicsit úgy állt ott az a lány, mint borjú az új kapu előtt, de hát most mit tehetne Dec? Adjon neki alamizsnát?!*
~Hihetetlen, hogy ilyen fiatalok császkálnak ilyen időben. Elég veszélyes helyzet,~
*Lassan továbbment.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 20:35

*A férfi kikerülte. Ez eléggé meglepte Cecit. Soha nem történt vele még ilyen, és ahogy most megtörtént a jelene, valahogy nevetnie kellett. harsányan felkacagott aztán megfordúlt.*
- Ejnye de udvariatlanok vagyunk.*Még mindig nevetett aztán szép fokozatosan abbahagyta.*
- Ilyet nem illik, az a legkevesebb, hogy köszönsz egy fiatal lánynak aki veled szembe áll. Aztán ha nagyon udvarias vagy, még azt is megkérdezed, mit keres kint ilyen késő este.*Nagyrészt ha férfi jön vele szembe, mindig ez történik. előre nyújtotta a kezét.*
- Örvendek Cecília vagyok, jegyezd meg jól, én nem birom, ha köszönés nélkül elmegy mellettem egy férfi, ha ismer ha nem.*Elmosolyodi, mintha csak egy vidám és kedves dolgot mondott volna. Bár igazság szerint volt oka ilyet mondani, hisz ő egy félelmetes vámpír, ha tudják, hogy az, ha nem, a legkevesebb, hogy köszönnek neki. *
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 20:45

*Amikor kikerülte a lány, az felnevetett, és meg is szólította. Declan megállt, majd megfordult. Végighallgatta a lányt. Ki is nyújtotta a férfinak a kezét. Ő is kinyújtotta, kezet fogott vele, majd megszólalt.*
-Üdv! Declan vagyok. Mit keresel itt ilyen későn? Nem ágyban volna a helyed?-
*Kérdezte cinikusan, a végére kacsintott is egyet. Majd azonnal flegmává és unalmas arcot vágóvá vált a feje, majd monotonon folytatta.*
-Nem az én dolgom, hogy számon kérjem bárkitől is, hogy mit keres kint a sötétben. Nem az én dolgom. Megtanultam nem bele ütni az orrom mások dolgába. Nem is vagyok az az udvarias típus, sem az a beszédes fajta, de ezért vagyok ellenállhatatlan a nők számára.-
*Kacsintott egyet, de megint elkomolyodott az arca. *
-Aztán meg, ha azt mondanám, menjen kislány aludni, akkor úgy sem tennéd meg. Mindenki a maga ura! Nem vagyok én az apád, hogy dirigáljak neked. Nem vagyok én senki...-
*Aztán "udvariasan" várt a válaszra.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 21:01

*Melkasa fölött összefonta karjait, úgy hallgatta végig a férfit.*
- Örvendek Declan. Nem mondom, ritkán találkozok hozzádhasonló maguknak való figurákkal.*Elvigyorodott, két nagyobb szemfoga kitűnt a többi közül. Ceci teljesen megfeledkezett róluk, aztán mikor eszébe jutott, hogy*~hupsz, így nem kéne vigyorogni~*Azonnal be is csukta a száját.*
- Igen, nem vagy az apám. az már évekkel ezelőtt elment a csilagokhoz. de tudod, nincs kedvem se nosztalgiázni se itt veszekedni veled. Nem kezdhetnénk előről?*Újra kinyújtotta a kezét, most kedvesen és aranyosan mosolygott.*
- Cecília vagyok. Szeretek éjszaka mászkálni, és gyönyörködni a csilagokban. Elnézést, hogy előbb ilyen udvariatlan voltam.*Mondta kedves hangon.*
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 21:09

*Megint végighallgatja a lányt. Muszáj elmosolyodnia, mert ez az egész olyan mosolyogni való. Na de Ő? Ő kérjen elnézést? Arra várhat. Még soha nem kért elnézést senkitől. Most sem fogja megtenni. Persze furcsállotta, hogy a lány újra akarja kezdeni a találkozást, emiatt fel is húzta a szemöldökét, de kezet fogott vele.*
-Üdv! Declan vagyok! Nem szeretek semmit, csak a húgomat!-
*Mondta fafejjel, a végére elmosolyodott. //Kedves akart lenni, nem sikerült.// Elengedte a kezet, majd a csillagos égre tekintett. Nyugodt hangra váltott.*
-Miért szeretsz éjszaka mászkálni?-
*Komolyan kérdezte, közben az eget kémlelte, csak a mondat végére tekintett a fiatal lányra.*
*De most beszéljünk a férfi külsejéről. Egy fehér fölső volt rajta fekete bőrdzsekivel és bőrnadrággal, hátára volt illesztve hatalmas kardja. Csuklóján bőr karkötők, na meg fekete vastagtalpú lábbeli. Bőrből.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 21:32

*Vidáman nézett Declanra.*
- Biztos boldog lehet.*Aztán ő is elnézett az égre. Hosszasan beleszagolt a levegőbe aztán elkezdte mondandóját.*
- Hogy miért szeretek? A csillagos ég miatt. Imádom a csillagokat, már kicsi korom óta. Úgy gondoltam, hogy mikor felnőtt leszek, angyallá válok, növesztek két szép szárnyat és felrepülök a csillagokig. Sajnos ez soha nem sikerülhet.*Elhúzta a száját és tartott egy kis szünetet, majd folytatta.*- Miután idősebb lettem, rájöttem, hogy nem lehetek angyal, de a csillagokat méginkább megszerettem, leginkább azért mert a mesterem azt mesélte, hogy miután meghalunk mi magunk is csillaggá válunk, és minél több jót teszünk annál fényesebbek leszünk. Elszomorított a gondolat, hogy nem lehetek angyal, de az, hogy egyszer belőlem is egy fényes csillag lesz sokkal jobb kedvre derített.~Bár valószínű, hogy én nem leszek túl fényes. Sőt...~*Arcáról eltűnt a mosoly, a múlton kezdett merengeni. Aztán visszatekintett Decre.*
- És, te szereted a csillahokat? Vagy tényleg nem szeretsz mást ezen a világon mint a hugodat?*Újra elmosolyodott, hangja játékosan csengett.*
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 21:39

*Végighallgatta a lányt, közben végig őt nézte, ahogy mesél.*
~Mikor kicsi volt?~
*Majdnem elnevette magát.*
~Most sem valami nagy leányzó. Kemény 14 éves lehet. agy mittomén. De még Casve is idősebb nála.~
-Én nem hiszem, hogy csillag válik belőlünk, amikor meghalunk. Szerintem folytatódik az élet valami másik világban, egy szebb, boldog életben.-
*Mikor megkérdezte a lány, hogy szereti-e a csillagokat, akkor ő odament egy házhoz és nekidőlt a falának. Úgy tekintett fel újra az égre. Csendesen szólalt meg.*
- Nem... nem csak a húgomat szeretem. Van kevés dolog, amit szeretek. A csillagokat is szeretnem kell, mert a másik nő, akit szeretek, őt csak akkor láthatom, ha csillagos az ég... éjszaka...-
*Nem is tudja, hogy ezt mért mondta el a lánynak. Többet nem is szólalt meg. Csak rátekintett Cecíliára és várta a reakciót.*
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 22:03

*Érdeklődve hallgatta a férfit.*
- Egy szebb élet....Milyen jó is lenne az.*Számára minkét variáció jól hangzott, bár egyiket se tudta bizonyítani. Ő halála után nem lett csillag, és nem lett szebb élete. Itt ragadt ebben a földi pokolban. Mert számára az élet maga volt a pokol. Soha nem nőhet fel, hosszú élete miatt végig kell néznie barátai halálát és valószínüleg soha nem tudhatja meg mi az a szerelem...talán. Mikor Declan arról a lányról kezdett beszélni akit csak a csillagok alatt láthat. Áfutott a gondolat az agyán*~Talán vámpír a nő?~*Szívesen megkérdezte volna, de elég nagy bajban lenne a tévedne.*
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 22:08

*A lány nem sokat reagált. Declan meg nem szereti, ha nem történik semmi, így készült elmenni!*
-Nos! Nekem most mennem kell! Örvendtem! És menj aludni!-
*Mosolygott egyet, majd eltűnt a sötétben.*
/cenkjú dö gém!Smile/
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyKedd Nov. 17 2009, 22:17

*Kicsit kuncogott ezen a "menj aludni" dolgon. Ő ilyenkor nem alszik, ő ilyenkor éber, számára az éjszaka a nappal. A csillagok a nap, az emberek a....táplálék, bár ezt így nem szerette kimondani, hisz valaha ő is az volt.*
- Viszlát Declan! Ha találkozok a csillagok alatt megjelenő nővel átadom az üdvözleted!~Főleg, hogy valószínüleg egy fajtársamról van szó.~*Nyújtózótt egy nagyot. Szemei vörösen égni kezdtek.*
- Eljött az idelye, hogy megint meghívassam magam vacsorára!*Elégedetten összecsapta a kezét és elindúlt vadászni.*
//Ne kezd megint -.-" xD Egyb szivesen és én is köszi szépen MAGYARUL! xD :P Jóéjszakát! Smile //
Louny Straith

Louny Straith

Hozzászólások száma : 81

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptySzer. Nov. 18 2009, 14:43

//Időntúli//

* Ez... igaz. Részben igen. A szerelme.*
- Frandor olyan... mintha az öszes férfirokont egybegyűrnéd sárkány alakba. Egy kicsit az apám, a bátyám, és egy kicsit, bár nem gondolnád, de mintha a fiam is lenne. A legjobb haver és társ. Maga a lovasság maga a szerelmem inkább.
* Kivezeti közben a terem közepére Lounyt, s maguk után húz még egy szőnyeget.*
- Azt hiszem, ez elég lesz... egyenlőre...
* Sejtelmesen rávigyorog Lounyra, s hirtelen a kezét, amelyet fogta eddig is, a másik kezével is elkapja, hátracsavarja, s lenyomja matracra. A lány mindebből bizonyára annyit érzékel, hogy egyszeriben a földön hever. Hacsak nem készül ezek után valami visszavágásra... tehát vár pár pillanatot, felkészülten. Érhetik az embert meglepetések. Ha nem, még jobb... legalább maga taníthatja be neki.*

-Hát igen! Valaki, akire mindig számíthatsz! Frandor igazi jó sárkány…., bár csak egyszer ültem a hátán, de akkor is…-
-Aztán vigyázz rá vagy inkább ő vigyázzon rád?- mosolygott Louny, ekkor Alex felsegítette, s pár pillanat múlva Louny a földön találja magát. Ez váratlanul érte. De, ha már játék, akkor legyen játék. Louny jelzi, hogy megadta magát, s kis csalással, mikor Alex már félig elereszti Louny hirtelen mozdulattal, megfordítja az állást. Most Alex érezheti közelről a matracot.*
-Na milyen voltam?- dicsekedett Louny.
Alex Morose

Alex Morose

Hozzászólások száma : 188
Hírnév : 10

Beosztások, rangok
Rang: Elit harcos

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptySzer. Nov. 18 2009, 19:02

* Eláll a szava. Szó szerint. Már hogy ne, amikor a szuszt is kiszorítja belőle a hirtelen padlót fogás, Ha mezőn lennének, nyilván fűbe harapott volna. Még jó, hogy nem ott vannak. Hát... ha így állunk...
Ezek szerint a lány kellőképpen meg tudja védeni magát. S mit ne mondjon, jól csinálja. Még ha nem is fer a dolog. De az ő helyzetében pont idevágó. Ki kell használni a helyzetet. Egy másfajta ellenféllel összetalálkozva, a gonoszabb fél sem várná meg, míg kényelmesen felkészül a "harcra".
Szóval kellőképpen meglepődve, Megdicsérné a lányt. Dicsérné, ha elégedett lenne az adott helyzettel. De mivel cseppet sem az, vészesen megcsillan a szeme, s már korrigál is a dolgok állásán. Elkaszálja a lány lábait. Jelenleg így Louny fekszik így a matrac összetevőit szemlélve, ő meg rajta, leszorítva a kezeit. Így már más.*
- nem csak gyönyörű, ügyes is! Azta! Hol tanultál önvédelmet?
Seyla Vulfia
Dagorlad ladyje - vámpír
Seyla Vulfia

Hozzászólások száma : 554
Hírnév : 17

Beosztások, rangok
Nép: Vámpírok
Beosztás: Vérszívó
Rang: Örző

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptySzer. Nov. 18 2009, 19:48

Victor Strathos írta:
*Seyla megmutatja, mi van a bal kezében.*
~Fekete borostyánliliom.~
*Victor nem igazán értette, mit akar ez jelenteni. Nem értette, de nem is érdekelte, hogy miért mennek emiatt a hosszabbik útvonalon. A lényeg úgy is az, hogy mutassa meg a nő az útvonalat, és majd ő egymaga elmegy oda. Victor is feláll és követi a nőt. Nem szól semmit. Nem mondja, hogy most mért kell a hosszabbik úton menni, miért nem a rövidebbiken megyünk? Csak ment hangtalanul, akár valami gép. Most semmilyen érzelem nem látszódott rajta. Fel is tette fejére a csuklyáját, úgy haladt az úton. Nem szólt semmit. Igazából... nem is gondolt semmire. Nem voltak gondolatai, sem érzelmei. Ürességet érzett, üresség látszódott rajta. Lábai parancsra mozogtak...*

* Csak sétált halkan, zajtalanul. Nem szóltak egymáshoz. Az csend egyre jobban kiteljesedik, ahogy lépkednek egymás mellett a késő esti, kihalt utcákon, sikátorokon keresztül. Üresség. s ez a szó nyugtalanítja. Nem, a nyugtalanító nem is kifejezetten jó szó erre... inkább halvány. Igen ez a jó szó erre az érzésre: halvány.
Egyre sűrűbben pillant oldalra Victor arcára, melyet félig elrejt előle a sötét anyag. Nem tud megfogalmazni vele kapcsolatban semmit. Semmit, s ettől tettekre vágyik. Egyre jobban érzi, hogy valamit márpedig most csinálni akar: futni. Száguldani! Nem is rejti véka alá ezt. Bár csendesen, vágyakozón szólal meg, egyáltalán nem is gondol, s nem is érződik hangján, hogy most ténylegesen kedve lenne hozzá, hogy meg is tegye.*
- Tudod, mostanában... rengeteget van időm élvezni. Az életet. Csak lenni. Néha csiga módra, máskor eszeveszettül... csak futva érezni azt, ahogy az arcodat simogatja a szél, és minden zsigeredet átjárja. Akkor érzed: ez már valami!
* Victor elé lép, s felnézve a szemébe, hátrafelé jár. Nincs mögötte semmi. Ha lesz is, kikerüli. Erre vannak az érzékszervei!*
- Mikor így sétálunk, mintha csak... megnyugodnék. leállok a száguldással.
* Megáll.*
- Köszönöm. Az érzést.
Louny Straith

Louny Straith

Hozzászólások száma : 81

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 15:29

*Louny nagyon biztos volt a dolgában, de hamarosan Alex visszavágott. De még, hogy. Úgy néz ki Louny kemény ellenfelet kapott. Miközben a földön feküdt és jelenleg Alex rajta a kezeit leszorítva nem igazán tudott mit tenni. Cseles akart lenni, de ebből a helyzetből elég nehéz kiszabadulni.*
-Hát igen! Édesapám tanított….még régebben.- mondta elhalkulva Louny, de nem tartott soká a szomorúsága, mert azon agyalt, hogyan tudna kiszabadulni ebből a helyzetből. *
-Ami azt illeti te se panaszkodhatsz! Az állás szerint!- vigyorgott Louny sejtelmesen. Ekkor váratlanul Louny megpróbált kiszabadulni Alex kezeiből, de sikertelenül. * ~Úgy néz ki ez nem, megy egy könnyen!~ Gondolta Louny hiszen sehogy se tudott szabadulni Alex karjaiból, viszont még egy próbát azért tesz. Elterelő hadművelet. Louny kicsit megemelkedik, s Alex arcára ad egy puszit. Alex ezen meglepődik, s Louny ezt kihasználja. Hirtelen mozdulattal átlendíti mindkettejük súlyát a szőnyegen és most fordított helyzetbe, találják magukat. Most Louny fekszik Alexon. *
-Na? Mondd, mivel telik el egy napod? Csak azt ne mondd, hogy lányok harci képzésével.- mosolygott Louny.
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Hozzászólások száma : 299

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Varázsló
Rang: Gyógyító

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 17:06

*Maya Kayletől elbúcsúzva Evolyran városába tartott. Miközben sétálgatott barátaira gondolt. Hogy vajon most mi lehet velük. Hiszen oly régen találkozott velük. Igaz Tifarral nem rég. De sajnos vele se tudott sok időt tölteni. Sajnos…Casve, Declan, Lucio, Nedrilla, Akira, Alex, Melinda… Mi lehet velük? És vajon Cecíliával mi lehet? Már régen látta és hallani se hallott róla. Hiányzik neki. Gondolataiba mélyedve meg is érkezett Evolyran városába. Persze itt is egyből Cecília jutott az eszébe. Hiszen a legtöbb idejüket itt a töltötték. A város útjait járta, de nem tudja hova is tart. Aztán meglátja azt a parkot, ahol Cecíliával volt. Leül oda és visszaemlékezik a szép időkre. *
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 17:15

*Cecília unottan sétálgatott Evolyran utcáin. Mostanság azért járja állandóan a várost, hogy mindetn pontosan kiismerjen. Lassan már minden sarkot, fát, boltot, és fűszálat ismert. Megérkezett a parkba ahol Mayaval ismerkedtek meg.*~Maya, vajon most mi lehet veled?~*Ebben a percben ismerős illat csapta meg az orrát, villámgyorsan megfordúlt és az illatot követve szaladni kezdett.*
- Maya!*Kiáltotta hangosan és barátnője nyakába ugrott aztán ő is leült. Szemei csillogtak a boldogságtól.*
- Örülök, hogy látlak! Tudod épp rád gondoltam! *Vidáman elmosolyodott.*- Mesélj, mi van veled? És Zsömi, hogy van?*Kérdezte, arcáról a mosolyt le se lehetett volna kaparni.*
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 17:23

*Maya hirtelen egy ismerőshangot hall meg, amely hang ráadásul az ő nevét kiabálja. Mire felnézett már Cecília a nyakába ugrott. Maya nagyon boldog lett, hogy Cecília az. Eleinte nem is hitt a szemének. *
-Cecília?-
-Ó Cecília, úgy hiányoztál már.- * Ekkor Cecília már leült a padra, s róla is, úgy áradt a boldogság, ahogy Mayáról. *
-Milyen különös én is pont rád gondoltam!- mosolygott Maya.
-Ezt a sors akarta így! Na de mesélj! Mi van veled?- kérdezte Maya Cecíliát izgatottan, de legfőkébb kíváncsian.

//Jégcsap//
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 21:02

*Kicsit elgondolkozott azon amit Maya mondott. "A sors akarata." Hát igen, lehetséges, hogy tényleg az volt, vagy csak puszta szerencse, de a lényeg, hogy most végre megint találkoztak.*
- Nincs semmi különleges. Élem napjaimat. Egyébként képzeld, már nem csak én és Margaret élünk a Sötét Oromban! Több vámpírral is összeismerkedtem mióta nem találkoztunk. Ők is rendesek. De nem csak vámpírokat ismertem meg! Sok más halandó barátra is szert tettem! Meg lett egy szőrös, tejfüggő lakótársam is. Egyre jobban kiigazodok itt Evolyranban!*Mesélte boldogan Cecília.*- Bár tudod, nagyon hiányoztál ám.
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 21:10

*Maya boldogan hallgatta Cecília szavait, azt, hogy mi történt vele az elmúlt időben.*
-Tényleg? De azért látom, hogy nem lettél gonosz vérszívó.- mosolygott Maya.
-Legalábbis velem nem.-
-Örülök annak, hogy barátokra tettél szert, de azért remélem, hogy engem se felejtettél el, mert tudod nekem is, hiányzol. –
-Micsoda? Szőrős? Tejfüggő lakótárs?- mondta értetlenül Maya.
-Boccsás meg, de ezt most nem értem. Lassú a felfogásom.- vigyorgott Maya.
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 21:21

*Bólintott.* - Jól viselkedtem, bár volt egy két alkalom de haggyuk inkább....És nem felejtettelek, el! Nagyon sokat gondoltam rád!
*Kicsit morcosan nézett a nőre, úgy tett mintha megsértődött volna aztán boldogan elmosolyodott.*
- Igen. Az új szobatársam egy fehér kandúr aki odavan a tejért, és addig nem hagy aludni amég nem öntök neki tejet. Miután megitta felmászik az ágyra és szétkarmolja a lábamat, alszik kb egy órát utána felkel és addig nyávog amég nem öntök neki tejet. Elég idegesítő, éjszaka meg mindig eltűnik. Bár azért nincs szívem kitenni a szűrét, és már egész megszoktam, hogy ott van.
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 21:28

*Maya hallgatta Cecíliát, ahogy a kis fehér kandúrjáról mesél. *
-Hát biztosan aranyos! Most már neked is van házi kedvenced!- mosolygott Maya.
-Tudod Zsömi, most a nővéremnél van Kaylenél. Tőle jöttem, s, úgy látszik pont jókor. Szerencse-e vagy, hogy a sors akarta így az kérdés marad a lényeg az, hogy találkoztunk. Nem igaz?- Maya arcáról a vigyort nem lehetett lemosni. Nagyon örült Cecíliának. *
-Örülök, hogy boldognak látlak!-
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyCsüt. Nov. 19 2009, 21:40

*Ceci elhúzta a száját.*
- Igen...aranyos....és karmolós...meg nyávogós...bár lehet, hogy csak így mutatja ki a szeretetét.*Ezen nevetett egy kicsit aztán rádőlt Maya vállára.*
- Zsömi sokkal édesebb nála. Egyébként nem is tudtam, hogy van nővéred, egyszer szívesen találkoznék vele is.*Sóhalytott egy nagyot és felnézett az égre. Csillaos égbolt, megint....De ennek Cecília csak még jobban örült. Soha nem bírta megunni a csillagok nézegetését. Bármennyiszer látta őket, elbűvölte a látvány.*
- Boldog...Talán. Az biztos, hogy sokkal jobb sorom van itt Evolyranban de tudod én már nem hiszem, hogy lehetek igazán boldog. Bár..azért reménykedek.*Elmosolyodott és továbbra is a fénylő kis pontokat nézte.*- Reménykedek...mert mást már nem tudok tenni.
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptyPént. Nov. 20 2009, 19:49

-Biztosan ő is aranyosabb csak egy kicsit több törődésre vágyik, mint Zsömi.-
-Hát, majd egyszer biztos lesz alkalom arra, hogy bemutassalak a nővéremnek. –
*Maya átkarolta Cecíliát. S ő is felnézett az égre. *
-Hidd el annak is el, jön, majd az ideje.- * Mondta Maya elgondolkodva, hiszen boldog ő is csak akkor lehetne, ha megtalálná édesanyját. Egy könny csordul le az arcán.*
-Na, de furcsa is lenne az élet, ha nem lenne semmi gond. Sőt még unalmas is lenne. És, ha el vagyunk keseredve, akkor is vannak jó barátok, akik megvigasztalnak.-
-Nekem például itt vagy te.-
Cecília
Főlady - vámpír
Cecília

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 EmptySzomb. Nov. 21 2009, 12:05

- Igen igazad lehet, de azt hiszem megtudnám szokni a gondtalan életet. *Furcsa volt számára kimondani ezt a szót :"gondtalan élet". Talán még kisgyermek korában volt része ilyenben, mikor még édesapja fivérei és nővérei is éltek..és mikor még nem volt vámpír. Mikor meghallotta, hogy Maya megemlítette az édesanyját rápillantott. Látta a leguruló könycsepett. *
- Örülök, hogy így gondolod. *Megint az eget kezdte el nézegetni.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 28 Empty

01. Evolyran városa
Vissza az elejére 
28 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33  Next
 Similar topics
-
» 01. Evolyran kapuja
» Tudnivalók Evolyran történelméről
» Caldurt - az elfek városa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom :: Evolyran városa-
Ugrás: