EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

01. Evolyran városa

Go down 
+49
Edward Elric
Noita Eyre
Caius Alec Snarknit
Fate Nightmare
Xerio Arnon
Arya Darkmen
Christopher MCCallum
Rick Diamond
Victor Strathos
Etele Barlon
Cecília
Orwell Lar Caramon
Alex Morose
Louny Straith
Fatima Ferses
Játékos Mesélő
Talyon Burke
Hyrraosy Retryano
Akira Pain
Dreamien Tifar
Aldo Barras
Ned'rila Olveti
Zenoti Maya
Mitryas Hythamorys
Lucio Rashan
Melinda Skyles
Zothar Dragon
Seyla Vulfia
Akira Angel
Declan-Clive Sword
Casve
Hiswa
Valeria
Isqua Fangë
Nibelon
Avaia Eldsaye
Ivan Blackheart
Errinaya
Elynor Gray
Dyora
Mylene Hythamorys
Vulpesh
Racatho Rita
Selly
Aredhel Narmolanya
Formenya Hyalma
Orin
Flow
Mesélő
53 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next
SzerzőÜzenet
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Hozzászólások száma : 260
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

01. Evolyran városa - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptySzomb. Aug. 15 2009, 22:56

*Percek telhettek el, de semmi nem történt. A helyzet kezdett bosszantó lenni a tünde számára. Declan erős jellem, de nem fogja feladni. Aztán mégis meggondolta magát. Hiszen még is csak ember, nem fog holmi tekintettel legyűrni egy tündét. Mikor át futott a "holmi" szó a fején, azt nem is gondolta igazán komolyan, csupá a helyzet váltotta ki belőle. Az emberek tekintete mindennél jobban érdekelte, mint bármelyik fajtársa belié. Ráadásul Declan belement a játékba. Nem azért, mert nem bírta volna állni tovább a férfi tekintetét, de ránézett a mellette lévő asztalon fekvő kardokra. Oda nyúlt az egyikért, s megfogta a markolatánál. Tartott már kardot a kezében, de még nem volt alkalma forgatni is. Most nem is óhajtotta ezt tenni. A pengét Declan és közé helyezte, s szabad kezével a penge végét méricskélte. Végig húzta az oldalán, s forgatta a pengét, amely ahogy forgott, néha egyre keskenyebb, néha egyre szélesebbnek tűnt a penge, attól függően mely oldaláról nézte. Mikor vékonyodott, a kard pengéje elhalványodott, s azon keresztül nézett Declanra, miközben az ő arca egyre erősödött látásának. Gonosz vigyor ült ki ajkára, amit csak hasonló helyzetekben szokott elejteni. Szerette a játékot. De nem egy karddal akarta ezt elvégezni. Kicsit feljebb emelte, mintha az ég felé akarná nyújtani, majd eltüntette az arcáról a mosolyt, s vissza tette a helyére a kardot. Egy kicsit oldalra nézett, majd látva Declan arcát, kérdőn nézett rá.*
Vissza az elejére Go down
http://www.shadow-anna.deviantart.com
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Hozzászólások száma : 340
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Harcos
Rang: Talpas

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptySzomb. Aug. 15 2009, 23:08

*Nézte nézte a vele szemben álló szemét, de az egy kardért nyúlt. Dec nézte a nő játékát, annak arcelváltozását és még mindig a szemét, majd még jobban elmosolyodott.*
-Hmm... olcsó játék...- *De természetesen nem folytatta. Ned kérdőn nézett a férfira.Tudta, a nő a reakciót várja. Szemét nem vette le a nő szeméről, de megszólalt.*
-Mit keresel annyira? Csak nem magadat? Vagy netán a tegnapi napot? Nem fogod levenni a szemed az enyémről. Igaz? Pedig valakinek abba kell hagynia. De tudod nem vagyok az a feladós típus. Bár gondolom most néhány ember hülyének néz minket, csak hogy ahogy téged megismertelek, ez egy cseppet sem érdekel téged. Mindegy. Nem baj, ha Evolyranban bolondoknak tekintenek bennünket.-
*Mondta mosolyogva.*

//FAGY//
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 10:06

//Varázslók és Boszorkányok 1. szintlépő részfeladat!//

A Varázslók és Boszorkányok 1. szintű feladatai:

1.feladat – A Varázskönyv megreparálása

*Dreamien a fogadóstól kapott pergamenre néz. Már egy órája kóbor a városban, általában gyorsan megtalálja a célt, de ez most kifogott rajta. Valahogy nem akad rá arra az utcára. Behúzódik egy üres és árnyas kapualjba, leül, hogy megpihenjen kicsit. Tarisznyáját az ölébe véve, keze valami keményre téved. A könyv fedelét tapintja ki. Nem volt kezében azóta, hogy elhozta szülei házából. A romos épületben egy külön erre a célra kialakított rejtekhelyen volt elhelyezve, de az idegen varázslata, ami a házat elpusztította, a könyvet is megtépázta a rejtekhelyen.
Némán nézi a megpörkölődött borítót, a megsárgult lapokat.
Apja hogy vigyázott erre a könyvre! Ha időben odaért volna, ha többet figyelmezteti szüleit az idegenre, talán minden másképp alakul. Az elhalványult tinta néhány lapon alig olvasható már, több lap is kicsúszott a kötésből. Reménykedik, hogy minden oldal megvan még.
Megrázkódik. Lassan becsukja és visszateszi a könyvet a helyére.
Újra előveszi a pergament. Hirtelen az egyik betűre téved a tekintete.*
- Az nem lehet!
*Rosszul olvasta el a címet.
Magában bosszankodva áll fel és indul el a helyes utca felé.*
https://evolyran.hungarianforum.net/
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 10:06

*Már délidőn jár a nap, mikor meglátja a könyvtár homlokzatát. Látszik az építményen, hogy bölcsek tervezték és az építők is méltón emelték a falakat.
Bölcs nyugalmat áraszt magából, mégis ajtaja hívogatón tekint felé. Annyi könyvtárban járt már, de erre mindnél igazabb a név: Könyvtár.
Dreamien lenyomja a kilincset és belép. Hűvös, de száraz levegő csapja meg az arcát. Útját elállja a recepció pultja, ami sajnos üresen állt. Rajta egy csengő. Csenget.
Amíg vár, a hatalmas polcsorokat bámulja. Szinte nem is látja a tetejüket, mintha valahol a messze magasba vesznének el.*
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 10:07

*Az öreg váratlanul jelenik meg a recepción. Talán ha nem felejtkezik a látványba, nem ijedt volna meg. A váratlan hangra azonban megrettent. Nem is tudja, hirtelen mit mondjon.*
- Szép napot, fiatalember! Segíthetek?
- Hát…ööö…Jó napot! Én egy könyvkötőt keresek. Tudna-e nekem segíteni?
*Gyorsan erőt vett ijedtségén. Az idős férfi végigméri.*
- Könyvkötőt. Miért is keres az úr könyvkötőt?
*Dreamien kissé habozva kihúzza tarisznyájából a varázskönyvet. Az idős úr meg sem lepődik, arcán egy pillanatra röpke mosoly fut át. Dreamien nem tudja mire vélni, de valahogy megbízik az idős férfiban és amikor az a kezét nyújtja, átadja neki a könyvet. A férfi belenéz, belelapoz, az egyik lap nyomban a kezében is marad.*
- Könyvkötő vagyok. Nyilván azért hozta az úr, hogy javítsam meg a könyvet. Eléggé el tetszett hanyagolni. Pedig egy jó mágusnak a varázskönyve a legjobb barátja a botján kívül. Vigyázni kell rá.
* Dreamien meglepődik. A könyvkötő tudja, hogy ő egy mágus. Biztosan nem ő az első, aki ilyen problémával fordul hozzá.*
- Meg tudná reparálni? Nagyon fontos lenne. Jól megfizetném a munkáját.
* A könyvkötő a fizetség szóra csak legyint.*
- Jöjjön vissza este, mikor lenyugszik a nap. Készen lesz a könyv. Másban segíthetek-e?
- Nem, köszönöm a kedvességét!
*Dreamien maga is megörül, hiszen megoldódni látszik a gondja. Talán hamarosan újra használhatja a könyvet. Nagy szüksége lenne rá.*
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 10:07

*Hunyorogva lép ki a könyvtárból a napfénybe. A fehér falak vakítóan szórják a délelőtti nap sugarait. Elgondolkodva kerülgeti az embereket a város utcáin. Meg-meglökik néha a tolongásban, ahogy mindenki siet, intézni ügyes-bajos dolgait. Észre sem veszi. Megáll egy szökőkútnál, leül a kristálytiszta víz mellé a kút szélére és elnézegeti a kút vízéből ivó madarakat, a körülötte sétálgató városiakat. Visszaemlékszik, mikor még ő sem vándorolt a birodalomban, amikor az otthon melege várta. Újra érzi, hogy jó lenne megállapodni valahol, és újra érzi, hogy felesége mennyire hiányzik neki. Előveszi írószerét, amit még tőle kapott ajándékba. Varázslattal van beleégetve a neve. Szinte még most is érzi rajta szerelme illatatát.
Felkel, továbbhalad. Visszatér a Fehér Vadkan fogadóba, csak hogy megetesse, lecsutakolja a lovát. Belemerül, jobban szereti maga gondozni. Úgy érzi, így az állattal is közelebbi kapcsolatba kerül.*
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Beosztások, rangok

*A hátsó bejáraton megy fel a szobájába, most nem akar senkivel sem találkozni. Végigdől az ágyon. Az elmúlt idők fáradtságát, az egyetlen békében átaludt éjszaka nem pihentette ki magát. Ahogy leteszi a fejét, már alszik is. Az alkony fényeire ébred. Sietve összeszedi a dolgait, majd elindul lefelé. Gyorsan áthalad a fogadón és már kint is van a széles utcán. A nap már csaknem lenyugszik, mire a könyvtárhoz ér. Már égnek a városban a fáklyák, hangulatos fényekkel és néhol furcsa árnyékokkal telítik a várost. Sietve felmegy a lépcsőn, majd ahogy lenyomja a kilincset, már be is lép. A recepció most is üres. Csenget, de már figyel, hogy jön-e a könyvkötő. Rögvest meg is jelenik.
- Jó estét! A varázskönyvért jött, ugye?
- Jó estét! Igen.
*A könyvkötő már hozza is elő a hátsó helyiségből. Szép új kötés van kívülről rajta. A könyvkötő átnyújtja. Dreamien belelapoz és meglepődve veszi észre, hogy a könyvet mintha teljesen kicserélték volna. Nem tudja, hogy a könyvkötő milyen varázslatot végzett el rajta, de a megsárgult lapok most frissen, stabilan állnak benne, a tintát mintha csak nemrég vetették volna papírra. Már-már azt hiszi, hogy nem is az övé, mikor felfedezi benne apja bejegyzését is. Élvezettel lapoz bele, a könyv teljesen újszerű állapotban van, beszívja illatát.*
- Nagyon jó, nagyon hálás vagyok! Mennyivel tartozom?
*Veszi elő erszényét, de az idős könyvkötő újfent csak legyint rá egyet.*
- Nem tesz semmit. Hanem figyeljen ide az úr.
*Közelebb hajol Dreamienhez, aki szintén kicsit közelebb húzódik, mintha összeesküvésen lennének.*
- A varázslat, ami a könyvet rongálta, erős volt. Vigyázzon vele, bárki tette is….nem volt könnyű helyre hozni.
*A könyvkötő most kissé még idősebbnek látszik egy pillanatra, de gyorsan témát is vált.*
- Maga a könyv igazi ritkaság. Kevés Isthar könyvet láttam mostanában és ugyanilyen kevés Isthar mágust is. Sok bölcsesség, sok varázslat rejlik ebben a könyvben, de jó, ha nem felejti el az úr, hogy mindennek, a mágiának is két oldala van.
Nem a varázslattól függ, hogy fekete, vagy fehér lesz, hanem a mágustól, aki azt felhasználja. Használja jóra, méltón ezt a könyvet!
- Hát akkor köszönöm szépen!....Jó éjszakát!
*A mágus mélyen elgondolkodva hagyja el a könyvtárat. A könyvkötő még egy ideig nézi a csukott ajtót, majd csendben visszatér többi feladatához. Dreamien úton hazafelé többször is a tarisznyáján felejti a kezét, ott, ahol az a varázskönyvet rejti és ilyenkor kicsit elmosolyodik. Valahogy jobb lesz tőle a kedve. A Fehér Vadkan fogadóba visszatérve vacsora nélkül siet fel a szobájába. Gyorsan gyertyát gyújt és a könyvbe mélyed. Így is alszik el és éjszakája nyugodt álmokkal telik.*

//1. szintlépő részfeladat elfogadva!
Flow úrnő.//
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Hozzászólások száma : 299

Beosztások, rangok
Beosztás: Varázsló
Rang: Gyógyító

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 15:40

A Varázslók és Boszorkányok 1. Szintű feladatai:

1.feladat – A Varázskönyv megreparálása

*Maya a fogadóból kifelé kicsit megijed, hogy hogyan is fogja megtalálni a könyvkötőmestert. Igaz hogy a fogadós elmagyarázta neki, hogy merre menjen, de attól még egy kicsit bizonytalan volt. *
~ Jaj, csak el ne tévedjek.~
*Elindult hát a keskeny, köves kis úton, ami a könyvkötőhöz vezetett. De egy részen 3 fele lehetett menni. Balra, jobbra és lefele.*
~ Remélem ezen az úton, kellet elindulnom csak, mert annyi volt de én mégis ezen indultam el. Azthiszem erre kell mennem.~
*Maya hát úgy döntött, hogy lefele megy. Szerencséjére látott egy olyan felíratott egy bolton, hogy könyvtár. Tudta, hogy ez lesz az. A tábla friss fából lett készítve, aminek még az illatát is lehetett érezni. Kellemes illat volt.*
~ Hát bemegyek.~
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 15:50

*Maya mikor betért rengeteg könyvet pillantott meg. Csodálatos érzés ragadta el. De még időben visszatért a valóságba. Látta hogy egy férfi áll a pultnál így oda ment hozzá. *
-Jónapot! Én egy könyvkötőt keresek.-
-Szia drágaságom. Könyvkötőt? Miért keresel te könyvkötőt.- *Ismételgette a szavait. Maya úgy gondolta talán úgy jobban megérti miért is, keres könyvkötőt, ha előveszi a könyvet, és az asztalra teszi.*
-Hát ezért keresek könykötőmestert.- *Hangsúlyozta. De mikor az asztalra tette nagy bűntudatott érzett. Az a könyv már nagyon oda volt.*
~Milyen gazdája vagyok én. Megsem érdemlem, hogy egy ilyen nagyszerű könyvem legyen.~
-Értem már. Hát eléggé elhanyagoltad, de talán én segíthetek.-
-Az remek lenne. És mondja mennyibe, kerülne pontosan?-
- Felejtsük el. Nem kérek érte semmit. De talán mégis!- *És odahajolt Mayához. *
- Tudja eléggé összevissza, vannak a könyvek. De sajnos én már nem nagyon tudom megcsinálni, hiszen öreg vagyok én már. És az igazat megvallva időm sincs nagyon.-
- -Értem. Szóval azt szeretné hogy a könyv megjavításáért cserébe kicsit segíthetnék magának. Örömmel. Talán még találok is egy két érdekes, hasznos könyvet is, amit nekem se ártana elolvasnom.-
- Remek. Akkor én neki is látok a javításnak.-
*Így az öreg el is ment hátra a műhelyébe. Ahova nem is lehetett belátni. Maya kicsit kíváncsi volt de neki látott a pakolásnak. *
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 16:00

~ Hű, micsoda könyvek! Ezek fantasztikusak.~
*Maya körübelül 3 órát töltött a könyvek sorrendbe helyezésével. Már nagyon elfáradt mikor egy gyógyító könyvre bukkant. Nem bírta megállni, hogy bele ne olvasson. Így leült egy székre és beleolvasott. Egy óráig olvasta hiszen lenem tudta tenni. Annyi érdekes dolog volt benne. De már tényleg nagyon fáradt volt így olvasás közben elaludt a széken. A könyvkötőmester nem sokkal később jött ki a műhelyéből de akkor látta milyen szép munkát végzett Maya.*
-Ez a lány kitett magáért!-
*Akkor vette észre hogy elaludt a lány egy gyógyító könyvvel a kezében. *
-Szegény biztosan elfáradhatott.-
*Nem volt szíve felébreszteni a lányt így ő is lefeküdt, aludni de előtte alaposan bezárkódott nehogy valaki betörjön. Nagyon óvatos volt az öreg. Így elment lefeküdni. *
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 16:13

*Reggelre pirkadtunk már. Maya ébredezett. A könyvkötő reggelivel jött ki Mayához látva, hogy a lány ébredezik már. *
-Tessék biztosan éhes vagy már.-
-Köszönöm. De nem kellett volna.-
*Maya igen meglepődve fogadta ezt a reggelis dolgot. De örült neki hiszen már igen éhes volt. *
-Hát megjavítottam a könyvedet. Máskor azért jobban vigyázz rá.-
*Mondta mosolyogva. *
-Igen persze! Köszönöm szépen.-
*Maya igen hálás volt a könyvkötőnek. *
-Nem én köszönöm a te segítségedet a könyvtárban. Tudod én kevesebbet vártam, volna el tőled, mint amennyit te elvégeztél. De nagyon hálás vagyok.-
-Nincsmit szívesen csináltam. Így még okosodtam is.-
-Igen ez igaz. Láttam, hogy az este egy gyógyító könyvet olvasgatsz. Tudod, szeretném neked adni azt a könyvet hálám jeléül.-
-Nem nem fogadhatom el. Hiszen az egy értékes darab.-
-Igen az. De nálad jobb helyen lesz mint nálam. És ha nem fogadod el megsértődöm.-
*Viccelődött. *
-Hát jó köszönöm szépen. Nekem már mennem kéne. Mégegyszer köszönöm viszontlátásra.-
-Szia!-
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 16:23

*Maya boldogan hagyta el a könyvtárt. Nem csak megjavítatta a könyvét, hanem még ajándékba kapott egy gyógyító könyvet. *
~ Az már biztos, hogy úgy fogok rájuk vigyázni, mint a szemem fényére.~
*És belekukkantott a tarisznyájába, hogy rendben, épségben van-e. Mielőtt hazatért volna betért még egyszer a Fehér Vadkan fogadóba, hogy megköszönje a fogadósnak az útbaigazítást. Annyira hálás volt, hogy egy ebédre meghívta őt. A fogadós nem akarta elfogadni a meghívást de Maya mosolyáról ítélve nagyon jó dolog történhetett így mégis csak beleegyezett. *
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 17:30

//Olvad!//

*Elmosolyodott mikor Declan befejezte. De nem barátságosan, inkább olyan kérkedően.*
- Miből gondolod, hogy keresek valamit? Miért keresném magam? És bizony, nem fogom feladni. - *Felhúzta egyik szemöldökét egy félmosollyal.*
- Hah, gondoljanak amit szeretnének. Sosem foglalkozom az emberek véleményével. Úgy hogy jól látod. - *Pedig Ned'rila tudta, hogy volt idő, mikor nagyon is érdekelte mit mondanak róla a többi tündék. Most már azonban ki tudta zárni az ilyesmit a tudatából.*
- Állhatunk itt egy napot, s közben nézhetjük egymás szempárját, mint két farkas álló nap. Ha rajtam múlik így fog történni. - *Kissé oldalra hajtotta a fejét, s csak mosolygott, kissé ravaszul.*
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 17:39

*Mosolyogva hallgatta a nő válaszát. Azt is tudta, hogy a nő tényleg nem fogja feladni. Declan sem feladós típus, de úgy döntött egy mosollyal befejezi a játékot. Reméli sikerül felfognia a nőnek, hogy ezzel nem ő nyert, csak Declannak dolga van.*
-Hmm... tudod, én el lennák itt napokig veled, csak sajna keresek valakit, és emiatt nincs lehetőségem itt időzni. Esetleg nem tudod hol van az emberek uradalma?-
*Kérdezi még mindig Ned szemébe nézve. De az utolsó mondatnál már nem mosolygott. Csak egy érdeklődő fejet vágott.*
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 17:51

*Mikor Declan feladta a játékot, Ned'rila elmosolyodott.*
- Hát persze, ha dolgod van menny csak. - *Még mindig mosolygott. Még hogy napokig. Nem bírná tovább sokáig. A mosolyt eltüntette végül az arcáról, mikor látta, hogy Declan is komoly arcot vág.*
- Hmmm, hogy őszinte legyek nem vagyok erre felé ismert. De azt hittem ezt Te is tudod. - *Kérdőn nézett rá.*
- De nem hibáztatlak a kérdésért. Szerintem jobb lenne, ha megkérdeznéd egy fogadóban, vagy a vár kapunál álló őrőket, ők biztosan tudják merre felé van. - *Nézett rá komolyan. Majd félmosolyra húzódott a szája.*
- Hát... Akkor remélem hamarosan találkozunk. Jó lenne kideríteni meddig is bírod pontosan. - *Ránézett.*
Declan-Clive Sword
Vadász
Declan-Clive Sword

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 17:55

*Hallgatja a nő beszédét.*
-Persze, megkérdezhetem a fogadóban, de most pont te voltál előttem, azért kérdeztem meg tőled.-
*Majd a nő kihívását, incselkedő mosollyal fogadta.*
-Örökké... sosem veszítek szempárbajban. Na ne haragudj... éhes vagyok... megyek is a fogadóba ebédelni. Viszlát.-
*Elköszönt, majd távozott. Késő délután volt, érdekes lehet a nő számára, hogy most megy el ebédelni, de hát a reggeli elhúzódott.*
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 17 2009, 18:03

*Ned'rila emberére akadt, szó szerint egy olyan emberrel, aki rendelkezett hasonló makacssággal mint ő. De nem ismerte még eléggé Declant. Majd talán adódik még lehetőség rá.*
- Hát persze. - *Küldött még egy utolsó mosolyt, mielőtt Declan elment volna.*
- Hmmm. Jóétvágyat hozzá. - *Azzal egy pillantra figyelte, ahogy Declan elsétál mellette, majd azon gondolkozott, hogy miért megy ebédelni. Mindegy, megrázta egy kicsit a fejét, majd tovább nézegette a felszereléseket.*
Akira Pain
Tőrvető
Akira Pain

Hozzászólások száma : 193

Beosztások, rangok
Rang: Elit harcos

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 00:10

* Átlépték a városkaput. Az őrök itt is mogorvák voltak. Az őrök mindig mogorvák. Plána ha egy négy tagu csapat megy el mellettük és az első torz pofákat vág feléjük. Nem lehetett kihagyni.
Akira sosem szerette a mogorva arcokat. Útközben még bedobott két almát dehát az csak olaj volt a tűzre. Már látta magát ahogy úszkál a sütik és virslik között. Nem tudta elrejteni azt a kiélt vigyort ami az arcára ült ki.*
~ Kajaaaa....sütik , virslik , nyamm...
* Majd vadul elkezdett egy ismerős fogadó felé mutogatni.*
- Húúú...ide , ide ez egy jó hely..
-Jó bizony.
* Kicsit meg is szaporázta a lépteit közben néha hátra fordult és amikor látta , hogy a többiek kicsit lemaradtak elkezdett vadul kalimpálni , hogy megsürgesse őket.*

/ FAGY /
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 20:28

//Olvad//

* Már a kapu őreit hagyták el, persze Akira nem hagyhatta ki, hogy pofákat vágjon nekik. Maya ezen csak mosolygott. Kezdte megszokni, hogy Akira ilyen. Mikor látott egy jó fogadót Akira jóval előrébb is volt, mint a többiek és sietette őket.*~ Biztos, hogy már nagyon éhes más nem lehet az oka.~ *Gondolta. Be is tértek abba a fogadóba, amelyet Akira ajánlott. Leültek és rendeltek valami kaját. *
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Hozzászólások száma : 207

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 20:41

*Teljesült Akira vágya, mehetnek kajázni. Ahogy meglátott egy fogadt elkezdett kapálozni, hogy siessenek. Luciot nem igazán hívogatta a fogadó, de még is betért velük. Oda megy a söntéspulthoz.*
- Jó napot! Egy korsó sör lesz! -szól a kocsmároshoz.
* A kocsmáros már tölti is a sörét. Mikor megkapja fizet és megy az asztalhoz, ahol a többiek is ülnek. Nincs nagy tömeg, szóval van hely dögivel. Legtöbben inkább este térnek be, hogy csillapítsák vágyaikat. Mikor Lucio leül, hatalmas kortyokban leküldi a sört.*
- Ti mit fogyasztotok? -kérdi.
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 20:56

*Hamarosan be is értek a városba. A kaput mint mindig, most is őrők vigyázták, akik keményen nézték a négy megérkezőt. Ned'rila egyszer rájuk pillantott, ugyan olyan keményen, ahogy ők. Az egyikük kissé tágra nyitotta a szemét. Aztán a tünde egyenesen ment tovább, s csak előre nézett, mikor pedig elhagyták a katonákat, elmosolyodott kissé ravaszul. Akira rögtön megtalálta a neki való helyet. Egy fogadót. Na igen, első a hasa, az nem lényeg, hogy a többiek mit szeretnének.*
- Rendben van... - *Egyezett bele sóhajtva. Nem hozta lázba az étel gondolata, de egy frissítő ital jól esne neki, ha már itt vannak. Be is tértek, majd mind a négyen a pulthoz mentek, s rendeltek maguknak.*
- Hm... Ugyan azt. - *Mondta, rögtön Lucio rendelése után. Ritkán iszik sört, de most kifejezetten megkívánta.*
- Egy kis gyömbérrel, ha kérhetném... - *Tette azért hozzá, hogy ne gondolják róla, hogy esetleg ennyire szereti az italt. De télleg csak ritkán szokott. Miután oda adták neki, kerestek egy helyet, ahova leteleptedtek mind a négyen. Most Akira azt teheti végre, amit talán a legjobban szeret: enni. Erre a gondolatra akaratlanul is elmosolyodott, közben lassan elkezdte kortyolni a korsó tartalmát.*
Akira Pain
Tőrvető
Akira Pain

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 21:09

* Mikor beértek mindenki leadta a rendelést. Lucio meg Ned söröztek , Akira meg egy jó nagy tál virslit kért meg egy jó nagy pohár teát. Amint megkapta már vetette rá is magát és nagy erőkkel gyűrte a virsliket a szájába. *
- Ti nem esztek semmit? Meghívok mindenkit.
- Kora reggel sörözni?
- Inkább egyetek.
* Majd folytatta a reggelit. Hihetetlen sebességgel gyalulta be az egész tányért közben persze folyamatosan magyarázott és kalimpált a virslikkel.*
- Nemértem mért nem engedtek fel egy kicsit , olyanok vagytok mint 2 jégcsap. / Ned'-re és Luciora mutat egy virslivel../
- Én azt mondom , hogy próbáljatok minden napot ugy élni mintha az lenne az utolsó.
- Elvégre sosem lehet tudni.
- Persze istenments , hogy ilyen bekövetkezzen de vannak ...
- Hmm.. / kis gondolkodás../
- Szóval egyetek valamit ez a lényeg...
-Tényleg...van valami tervetek a mai napra?
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 21:19

*Nedrilla és Lucio sört kértek és persze Akira virslit. Már megint. ~ Mivan ennyire szereti a virslit?~ *Gondolta. Nem nagyon volt éhes, de kért egy kis adag tojásrántottát és hozzá forró teát. Lassan kortyolgatta a teát, mivel még igencsak forró volt. Közbe kicsit kevergette is. *
-Őőő… hogy megyünk-e valamerre? Hát az az igazság, hogy én majd haza felé veszem az irányt hamarosan. A nővéremhez. Már biztos vár rám.-
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 21:31

~Akira, úgy tolja be a virsiliket, mintha soha nem evett volna. A zabagép!~
- Kösz én nem vagyok éhes! -mondja közömbösen. Mi bajod a sörözéssel? Ez a folyékony kenyér! -mondja mosolyogva.
* Ismét elment a söntéspulthoz a korsójával és újból megtöltette. Vissza ült és ismét inni kezdett.*
~Mint két jégcsap? Majd, ha hat a pia, akkor az lesz a baja, hogy miért nem leszek egy kicsit komoly. Mondjuk furcsálottam, hogy Ned'rila is sörözik. Főleg nő létére.~
*Akira szavai hallatán ránéz Nedre és mosolyog.*
- Én vagyok a megtestesült komolyság! -mondja mosolyogva. Nem sok mindent terveztem, de annyi biztos, hogy mára a városban maradok.
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 21:44

*Lassan kortyolgatott, miközben Akira úgy falt, mint aki egy hete nem evett. Legalább. Érdekes dolgokról beszélt, ami meglepte kicsit Ned'rilát. Elnevette magát, mikor Lucio egy érdekes hasonlatot tett a sör és a kenyérre. Így még alig nevetett eddigi életében. Maga sem tudja miért, de ez a... vicc megtetszett neki. Majd mikor kissé elcsendesült, felvonta egyik szemöldökét még mindig mosolyogva.*
- Jégcsap? - *Néz rá Lucio-ra, majd elneveti magát, kissé előre görnyed a széken.*
- Hát nem tudom, most inkább melegem van, sem mint hogy fáznék. - *Mondja, kissé még mindig nevetve. Aztán valahogy eszébe ötlött, most mennyire ki bújt saját bőréből. Meg köszörülte a torkát, s kihúzta magát.*
- Khm. Szóval... Én szerintem, veletek maradnék, ha nem okoz gondot. - *Nem akart megválni tőlük, érdekes ilyet sem érzett még sokszor. Általában kerül minden társaságot, de Lucio, Akira, na meg Maya. Mindannyian elnyerték bizalmának egy részét, van melyikük jobban, s van amelyikük kevésbé. De ez most nem számított.*
Akira Pain
Tőrvető
Akira Pain

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 21:59

* Látta , hogy mindenki lassan elengedi magát. Egyedül Maya maradt még elég szűkszavú. Nanembaj , majd felolvad ő is egyszer. Látta , hogy Lucioék lassan kezdenek röhögcsélni, jól elvannak. Tudhat valamit az a sör . Mikor betolta az utolsó virslit is , hátradőlt a széken és fújt egy nagyot. A fejét teljesen hátradöntötte és a plafont bámulta. Jó volt így ejtőzni egy kicsit. Figyelte a jelen lévő embereket , mennyire más volt most így a világ ha van társasága az embernek. Az elfnek.*
- Nem ismer valaki valamilyen társasjátékot?
- Kártya vagy valami?
- Persze csak ötlet.
- Hamár így ráérünk akkor érezzük magunkat jól.
* Majd körbepillantott. Látott egy falra rajzolt karikát amibe pár dobótüskét kellett hajigálni. Nem ismerte de biztosan jó móka volt. Majd elkezdett odamutogatni.*
- Héj nem játszunk olyat?
- Meg is van a csapat.
- Hölgyek az urak ellen.../ Kiélt röhögés/
- Hááháháá..najó csak vicceltem..
Zenoti Maya
Gyógyfű-tudó
Zenoti Maya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 22:13

*Maya nem teljesen oldódott még fel. Látta, hogy Lucio és Nedrilla elvannak. Egyszer csak Akira felvetette, hogy menjenek, dobjanak párat. Maya ezt jó ötletnek tartotta. De az a felvetése, hogy fiúk a lányok ellen kicsit furcsa volt. Ezen el is nevette magát Maya.*
-Hát jó az oké, hogy Lucio férfi, de nem hiszem, hogy közülünk még valaki az lenne. De a játék jó ötlet.-
*És Maya fölállt az asztaltól és hívta a többieket is játszani.*
-Na, hogy legyen a kétfős csapat. Ki kivel akar lenni? Nekem mindegy, de egyet még el kell mondanom én nem, vagyok valami jó benne. Vagyis még ki se próbáltam.-
*Nevetett. És kezdte, úgy érezni, hogy talán most igazán felfog oldódni..*
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyCsüt. Aug. 20 2009, 22:20

*Lucio jól elvolt Ned'rilaval, de látszlag Maya csöndes volt. Mikor Akira említette a játékot egyből jobb kedvre derült. Pontosan ezért kelt fel Lucio az asztaltól és elkezdett menni a játék felé.*
- Játszunk! Ned'rila velem van! -mondja mosolyogva.
* Kiszedi a táblából a dobótűket.*
- Akira ti kezdtek! -mondja derülten.

//JÉGKORSZAK//
Lucio Rashan
Kém
Lucio Rashan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 24 2009, 20:24

*Lucio és Ned'rila nem igazán beszélgettek egymással, de a fiún mégis látszott, hogy kellemesen érezte magát a lány mellett. A lány viszont feltett egy kényes kérdést neki.*
~ Na most mit mondjak neki? Az igazat vagy hazudjak? Ha az igazat mondom, akkor valszínű, hogy látni sem akar. Ha pedig hazudok és kiderül az igazság, akkor meg lehet, hogy azért nem akar látni.~
- A munkám... -súgja oda a levegőbe. Olyan munkát végzek, ami jól kifizetődő. Szinte mindenféle munkát elvégzek. -mondja mosolyogva.
~Ezzel hazudni sem hazudok neki, de el sem mondom neki az igazságot. Tulajdonképpen igazat mondok, mert sok munkát elszoktam végezni. De leginkább gyilkosságokat. Jól kifizetődő, mert az öcsém életben marad, amíg én azt teszem, amit mondanak.~
- Te mivel foglalkozol? -kérdezi kedvesen.
Egy kürtöt hallani. A város kürtje az. Rövid idő alatt tettek meg nagy távot. Nem is gondolták volna, hogy ilyen gyorsan telik az idő. De hát jó társaságban múlik az idő. Már a városkaput közelítik meg és a szokásos bamba arcú őrök állnak ott. Szó nélkül beengedik őket. Éppen belépnek a városba és a nyüzsgölődő tömeget lehet észrevenni. Átsuhannak a tömegen és egy tisztább részre kerülnek. Elindulnak a fegyverárushoz, de négy kámzsás alak eléjük áll.

- Munka van! -mordul rá az egyik! A főnök azt mondta, hogy...
*Lucio csendre inti, majd Ned'rilahoz fordul.*
- Bocsáss meg, de mennem kell. Nagyon fontos, hogy elmenjek velük. Nem szeretnék magyarázkodni. -mondja nyugodtan.
~Na, vajon most mit gondolhat rólam?~
- Ég veled! Remélem még találkozunk. -mondja szomorúan és kedvesen.

A hozzászólást Lucio Rashan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 24 2009, 20:59-kor.
Ned'rila Olveti
Vérlobbantó

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 EmptyHétf. Aug. 24 2009, 20:57

*Furcsa dolgokról kezdett neki beszélni Lucio, és maga sem tudta mit válaszoljon, mikor feltette ugyan azt a kérdést. De a választ, egy kürt szakította félbe, amit már egyszer hallott. De most ismét megszólalt. S meg is érkeztek a városba, majd bementek a kapun. De amint beljebb mentek, valaki ráordított Luciora. Értetlenül nézett a tünde, majd tett egy lépést előre, hogy kérdőre vonja az embert, aki a fiúra ordított. De abban a pillanatban Lucio megakadályozta, s mintha el akart volna válni most a lánytól.*
- Rendben van. - *Mondta nyersen, mert kicsit megbántódott, hogy most itt hagyja Lucio. De nem tehetett semmit, a fiúnak dolga volt. Sóhajtott egyet*
- Én is remélem! Ég veled! - *Suttogta Lucionak lágyan.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran városa   01. Evolyran városa - Page 13 Empty

01. Evolyran városa
Vissza az elejére 
13 / 33 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next
 Similar topics
-
» 01. Evolyran kapuja
» 13. Evolyran kapuja - térkapu
» Caldurt - az elfek városa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom :: Evolyran városa-
Ugrás: