EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

01. Evolyran kapuja

Go down 
+31
Ysthayr Shallymor
Noita Eyre
Tristan
Melinda Skyles
Tikina
Nathaniel Setiu
Fatima Ferses
Talyon Burke
Seyla Vulfia
Declan-Clive Sword
Oliver Keat
Celestin
Hiswa
Isqua Fangë
Amara Lynessa
Éranimé Leathé
Aldo Barras
Orin
Flow
Aredhel Narmolanya
Formenya Hyalma
Alais
Vulpesh
Nierwes
Gorrius Polco
Nexus
Avaia Eldsaye
Zothar Dragon
Racatho Rita
Émia
Mesélő
35 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next
SzerzőÜzenet
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Hozzászólások száma : 141
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Elemi mágus

01. Evolyran kapuja - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzer. Feb. 17 2010, 21:32

*Szippogott egy kicsit,letörölte könyeit, és kezdve kezdte bátran, mondani* -Akkor menjünk! Gyere mutatóm az utat ! *És az erdőn át barangoltak közben madár csicsergéseket hallodtak és mentek tovább csak előre és előre. Míg végül az erdő valamelyik részében egy kis tér volt.* -Nah ez a hely. És most mit is csináljunk? Hogy foglyuk megkeresni? Én én már egészen bátor lettem, csak mond a szisztémádat és együtt megkeresükk! *És télleg egészen bátor lett, ez a kisleány.*
Vissza az elejére Go down
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Hozzászólások száma : 189
Hírnév : 1

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Harcos
Rang: Elit harcos

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzer. Feb. 17 2010, 21:48

* Tikina engedte,hogy Melinda vezesse az erdőn keresztül,majd egy tisztáshoz értek.Aztán amikor Melinda aranyos kíváncsian kérdő tekintettel nézte Tikinát,akkor így szólt a lányhoz:
-Öhm...rendben akkor először is próbálj meg visszaemlékezni,hogy hol is hagyhattad el.*Ránéz a lányra,majd nyugtató tekintetével néz Melinda szemébe.*
-Akkor tehát ott fogjuk keresni,ahol valószínű elhagytad.*Belenéz Melinda szemébe,közben körbe mutat Tikina a kezével.~Nah valyon hol feszthette el szegény azt a nyakörvet...*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyPént. Feb. 19 2010, 13:54

*A lány figyelmesen hallgatja a másikat. Elgondolkozik.* ~Vajon hol találtam a nyakörvet? A fán volt... valami jel.... Hát persze!
*Felragyogott a szeme. A tisztásnál természetesen rengeteg fa volt. A szemeivel körbe pillant, és futkározik mindenféle fához. Miközben nézegeti a fák oldalát egy-két szót el is elejt.* -Tudom hogy ahol láttam a fán volt egy jel. Mintha valaki direkt oda véste volna Hogy miért, nem tudom. Szóval a jel egy ötágú csillaghoz hasonlit. Ésss...... mindjárt meglesz!
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyVas. Feb. 21 2010, 19:36

*Tikina figyelmesen hallgatta Melindát,miközben a lány rájött,hogy hol is veszthette el a nyakörvet.Nos,ha úgyvesszük,hogy Melinda csupán elfelejtette,hogy hol lehet,akkor rájövünk,kicsit felelőtlen volt.De ez már a múlt...Hiszen úgylátszik a lány talált valamit.Tikina is közelebb hajol...~Hmmm ez valami csillogós izé.....jah hát persze ez a nyakörv!!*Vélte magában,majd így szólt Melindához:
-Igen!Ez az megtaláltuk!*Rátekint a lányra,majd mosolyt dob neki.*
-Itt van a fűben,Melinda!*Mondta végül Tikina,aztán lenézett mélyen a fűbe,és ott volt előttük a nyakörv!*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyPént. Feb. 26 2010, 15:40

*Melinda visszamosolyog Tikire, de gyorsan elkalandozik a figyelme. Az ötágú csillagot közelíti meg lassan áhitattal. A nyakörv már a kezében és a nyuszit sem felejtette el,, de ez a "jel" érdekes lehet. Lassan kinyújtja a kezét és rámutat.
-Figyelj csak. *Halkan szólal, mintha attól félne, hogy ha hangosabb eltűnik és nem látják többé. *
-Nekem ez nem tetszik. Ne járjunk utánna?
*Hirtelen egy másik fán néhány méterre egy ötágú csillag rajzolodott ki a fán és még hozzá sokall fényesebben.*
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyVas. Feb. 28 2010, 15:19

*Tikina kicsit kérdően nézett rá Melindára.Mivel nem igazán értette miért mondja ezt Melinda.Habár mégis mintha sejtette,hogy miről is beszél.Továbbra is nézte a lány,aztán egy másik fára mutatott Melinda.Nem igazán tudni miért,ezért Tikina tágra nyílt szemekkel ezt kérdezte Melindától:
-Mire is akarsz kijukadni?Melinda,nem egészen értem amit mondani akarsz,de inkább mond meg a tényeket.*Tikina kérdően nézett Melindára,majd át-át nézett a másik fára is,amelyet az előbb mutatott Melinda.*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyCsüt. Márc. 11 2010, 18:40

*Melinda nagyon nem értette Tikinát, egyszerűen nem tudta hogy felfogni hogy nem látja azt.* ~Talán nem látja? Áhh. Az nem lehet. Csak nem vette észre. De talán ha..... *Melinda megfogta Tik kezét és úgy mentek az elöbbi fához. Természetesen nála volt a nyakörve. A fán még mindig ott fénylett a hatágú csilllag. És elkezdett kérdezősködni.*
-Most már láttod? Ez az. Nem furcsa? Mért van itt? Hogy került ide? Talán...talán..... talán...... *Elgondolkozott ő sem értette miért van ott. Aztán eszébe ötlött egy gondolat. De hogyan találta ki azt nem tudjuk.*
-Talán egy jótevő tündér volt.
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyHétf. Márc. 15 2010, 13:17

*Tikina nem lepődött meg Melinda tettein,és elméletén sem:
-Igen,látom Melinda...lehet,hogy igazad van és tényleg egy jóságos tündér volt....nem lehet tudni...*Fejezte be Tikina,majd egy mosolyt csalt az arcára.Belenézett a lány szemébe,és csak mosolygott.~Lehet,hogy tényleg igaza van Melindának,és egy tündér volt....*Morogta magában Tikina,de inkább Melindával törődött.:
-Lehet,Melinda nem tudom,de inkább nézzünk körül máshol is....*Mondta Tikina,és megfogta Melinda kezét,és most már ő vezette a lányt.Tovább mentek,és meg álltak egy újabb fánál,ahol szintén volt egy ilyen csillag....fura nem???*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Márc. 27 2010, 18:35

*Ahogy cak mentek tovább és tovább egyre több csillagal találkoztak. Végig abban a hiszenben voltak hogy egy jó tevő tündér csinálja. De mikor meglátták a fekete ruhás dagorladit mikor készíti a fára a csillagot. A dagorladi csúf undorító gonosz volt. Félig kígyó félig oroszlán, és egy kis béka keverék is volt benne. Melinda mikor meglátta elokádta magát, és suttogva mondta Tikinának,,*
-Ez egy Dagorladi! Biztos nála van a nyúlam. Segíts! *Melinda nagyon félt, nem tudta mit csináljon. Ilyen undorító alakot még nem is látott.*
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyVas. Márc. 28 2010, 21:16

*Tikina nem várt.Tett egy lépést előre,és megfogta nyugtatás képp Melinda kezét.Érezte,hogy a lány megis nyugszik egy hamar.
Majd így szólt a lányhoz.:
-Látom,Melinda!*suttogta*-figyelj,ne aggódj,úgy csináljuk,hogy te előrébb mész,én hátulról fedezlek,és te ,mint*Tiki nyelt egyet*-és te ,mint csali előre mész,és eltereled a dagorladi figyelmét,oké?*De Tikina nem várta meg a választ,Melinda szemébe nézett,majd egy laza mozdulattal,előrántotta,kardját.../ami mellesleg volt neki./...és védekező állást vett fel.Állt mozdulatlan Melinda mellett.Rántekintett egy nyugodt hatású nézéssel.Erre Tiki is megnyugodott,habár ő nem is félt.Küzdött már,mindenféle idegennel,harcossal.....és várta Melinda reakcióját..*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzer. Ápr. 07 2010, 14:09

~Mi hogy én legyek a csali? Azt már nem!
-Mi lenne ha én fedeznélek téged. Hátulról segítek neked. Félek előre menni. Végülis te vagy a nagyobb.
*A lény ekközben meghallotta őket, feléjük fordult, és orditott egyett. Gondolta még jobban félni fognak tőle. Aztán ronda rekkedt hangon beszélt a kislányhoz.*

-Add ide a kristályt! Kell nekem! Hanem adodd oda meghaltok és a nyuszid a vacsorám lesz. Hahahahhahahahahahahahhaha.
*Égtelenül elkezdett röhögni. Hogy még jobban féljenek tőle megfogta a nyuszi nyakát és elkezdte szorongatni úgy hogy megne halljon csak visongjon. És röhögött közbe.
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyCsüt. Ápr. 08 2010, 20:42

-Rendben Melinda!*Suttogta Tikina,majd megfogta Melinda karját,és hátrább rántotta őt,közvetlen maga mögé.Majd amikor a hatalmas...undorító szörny felröhögött...ez undorító..közben folyt a nyála,és bűzlött...mint egy......na mindegy.Szóval Melinda szorosan Tiki mellett állt.És szinte összerezzent a szörny láttán.A szörny,magas volt,és ronda egy dög.....fúj.....Mind a ketten megborzongtak,amikor el kezdett nevetni,iszonyú hangosan.Tikina elővette a kardját,köpenyét óvatosan ledobta a fűbe,hogy harc közben ne zavarja őt.Majd ezután kardját szorosan,de igen halkan maga elé emelte,és Melinda pedig mögötte állt,szorosan.
És hirtelen elkiáltotta magát Tikina:
-Héj,TE!..Te szörny...izé.....add meg magad,és add át a nyuszit..MOST!!!*Kiáltotta Tiki a fa mögül,majd Melinda még mindig ott állt mögötte.Tiki a kardját felemelte maga előtt,és feszesen,de biztonságosan tartotta azt.A kard éle megcsillant a nap vakító fényében.Tikina ezt kihasználva,gyorsan a szörny felé tartotta ekkor a kardját,és pont a szemébe vakított a fény.És ezt ordibálta:
-Állj!Hagyd abba,te...te.............elég..........!!!!*Ordította a szörny,majd amint Tiki egyre jobban élvezte ezt a helyzetet,a szörny annál jobban kezdte meg adni magát.Tehát lejjebb kezdett térdelni,majd "megadó pózban végezte"....*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyHétf. Ápr. 19 2010, 17:11

*Melinda megijedt.Majdnem sírni kezdett. Csak a könnyei kezdtek pottyogni.*
-Ne! A nyuszim! Ne! *Gondolkozott, hogy oda adja -e, vagy nem. Nem tudott mit tegyen, hisz a nyulacskája volt a tét.
Mikor Tikina elövette a kardját, akkor ő a kristályt, hogy oda adja. Erre nagy nagy fény keletkezet.
A jégkristály nagyon fényesen villigot fehéresen és kéken, majd elvakította a szörnyet. A szörny már térdelt,könyörgött az életéjért, a nyuszit pedig ki engedte, és a nyulacska Melindához rohant.
A szörny egy kis páncélt vett elő utolsó pillanatában.*

-Ne! Ne! Ne tedjétek! Elárulom kibérelt föl! Csak fejezzétek be! Ez fáj!!! Hadjátok abba!
*A szörny könyörögni kezdett az életéért, de látszott rajta hogy nem fogja becsapni őket.*
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzer. Ápr. 21 2010, 21:34

*Tikina élesen tartotta kardját a nap fényébe.Melinda sem félt már,és Tiki mellett állt.Majd Mel elővett egy
kristály gömböt,amivel szintén a szörny térdre kényszerítésében volt segítségre.
-Ez az,szép volt Melinda!*Hálálkodott Tiki,miközben tekintetét le nem vette a szörnyről.Közben oldalba bökte Melt,éreztetve vele,hogy jó volt,amit csinált.Tikina sötét tekintetet vetett a szörnyre,aztán így szólt:
-Állj fel!És add át a nyuszit!Nincs alku!*Jelentette ki Tiki,és mintha ő is meglepődne magán.Ránézett Melindára,aki kissé még mindig ijedten bámulta a szörnyet.Tikina ugyebár ,mint elf valamilyen módon hatással volt,az élőlényekre.Belenézett a szörny durva,és undorító szemébe,mire az elengedte a nyuszit.A nyuszi odafutott Melindához,és ő felkapta az ölébe.Tiki odabiccentett a szörnynek:
-Na azért!!*Mondta,és mosolygott Melindára és a nyuszira.*
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyPént. Ápr. 23 2010, 16:16

*Melinda nem is tudta elöször hogy ezzel jót tett. Mikor tudta hogy igen, (gyorsan rájött) akkor megkönnyebült.*
~Jóh van. Nincs semmibaj.
*A tanonc látta hogy térdre ereszkedik a szörny. Az ő segítségével is. A szörny elengedte a kezei közül a nyulat. Most már Mel eltette a kristályt, és szorongatta a nyuszit. Ekkor már eltűnt a fényesség, az ellenség felállt, és elrohant ugy ahogy a lába bírta, mint sem törödött mit mondott csak futott. Örült hogy megszabadult. A kislány is nagyon örült, újjongott örömében.*
-Kösszönöm Tikina.Együtt legyőztük! *az utólsó mondatott már kiabálta jó kedvében, nem bírt magával.
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Május 15 2010, 19:55

*Tikina is mosolygott,mikor Melinda végre kézbe kapta a nyusziját.*
-Igen,végre elintéztük,hogy elengedje a nyuszidat,Mel.*Mosolygott Tiki,és közben elrakta a kardját.Amire nem is volt
szüksége.*
-És,most ,hogy minden rendbe jött,azt hiszem Melinda,nekem tovább kell mennem.*Mondta kicsit búsan,de nem volt igazán szomorú,hisz tudta,hogy még biztosan fognak találkozni.Az idő,kellemes volt,és meleg.Jó idő volt.*
-Nos,eddig tartott ez az utunk,de ne aggódj,Mel,biztos vagyok benne,hogy találkozunk még méskor is!*Mondta vidáman,és megölelte Melindát,majd egy puszit adott az arcára.Kihúzta magát,és intett még,aztán elindult az erdőből kifelé.*

//Köszi a játékot Very Happy//

A hozzászólást Tikina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 21 2010, 20:49-kor.
Melinda Skyles
Vízfakasztó
Vízfakasztó
Melinda Skyles

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyPént. Május 21 2010, 20:14

*Melinda is elköszönt búsan, aztán hát tovább kellett mennie. Haladt, haladt tovább Chattal felé. A madarak csicseregtek vígan, finom hideg szél járt körbe. Nagyon sokat bandukolt. Szerencsére meg is talált egy forrást, meg is töltötte az üvegét ami két és fél literes. Az út folyamán naygon sokat ívott, vízett. Az üveg már csak félig volt. Aztán látott egy jó fát és leült.*

//kösszönöm a játékot//
Tristan
Énekszóló
Tristan

Hozzászólások száma : 28

Beosztások, rangok
Rang: Isthar

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyHétf. Jún. 28 2010, 21:15

Evolyran kapuja manapság már messze nem volt olyan forgalmas, mint néhány évvel ezelőtt, de még mindig különös szerzeteket vonzott. A sziklák között ültem, kezemben a legújabb szerződéssel. A viasz már megszáradt a papír alján, keresztben az alaktalan masszán jól kivehető írás. Elolvasni tán senki élő ember nem tudja, de az Árnysólymok jelzése már évszázadok, talán ezredek óta. A sötét pergamen szokatlanul nagy és a feladat leírása szokatlanul részletes. Sok mindent megkaptam, amiért máskor küzdenem kell. Neveket, helyszíneket, előleget… még egy segítőt is, aki bár csak egy előre meghatározott napon egy konkrét feladatban segít, de már arra sem nekem kell embert keresnem. Viszont egyedül még így is kevés vagyok. Nincs az az ember, aki ezt a feladatok egymaga véghezvihetné. Már éppen az alkalmas zsoldosok listáját pörgettem végig a fejemben, amikor zajt hallottam. Nagytestű állat, nagyjából negyven-ötven lábnyira és felém tart. A lélegzetvétele és a néhány pillanattal később ideérő szag pedig azt is elmondta, hogy egy ló az. Összehajtottam a papírt és felálltam. A sziklák fedeztek, a kő a talpam alatt nem adott hangot, mint az avar tette volna, így teljes csendben elindulhattam visszafele, hogy hátulról nézzem meg az idegent. Végül egy fa mögül kinézve a szemem elé került a ló és lovasa, aki most kantáron vezette az állatot és tanácstalanul nézegetett körbe. A kezében a papír jó eséllyel térkép lehetett. Felléptem a sziklára és követve a vonulatot utána indultam. Hamar szemmagasság fölé kerültem, így könnyen megközelíthettem. Nem volt gyors, mert mindenre figyelnem kellett, hogy egy elf hallását kicselezzem, de a körülmények velem voltak. Felülről néztem az idegen nőt és a térképét, amit valami kontár készíthetett, mert pontos méret talán egy sem volt rajta. Viszont a ruházata és a fegyverzete felkeltette a figyelmem. Az így markolata a használattól simára kopott, a vesszők különböző színű fából, ami azt jelentette, hogy ő maga készíti, de a hegyek stabilan álltak, ami pedig arra vallott, hogy ért hozzá. Nem viselt fém kiegészítőket, ami csörömpöltek volna az erdőben, mindenkit tudatva a jelenlétéről és halkan mozgott, nem lépett egyetlen száraz ágra sem. És mégis… mindez tapasztalatot mutatott, de ami meggyőzött az az egész lényéből áradó erő volt. Elf volt, törékenynek látszott, de tudtam, hogy minden elf mágiatudó és valami azt súgta, hogy ő is varázsló, ráadásul elég erős. Hogy harcban vagy esetleg más ágban jeleskedik azt nem tudtam, de nem szívesen lettem volna az ellensége, ha nem elkerülhetetlen. Leguggoltam, kicsit megforgatva a lábfejem, hogy a talpam alatt súrlódó bőrre felfigyeljen, majd megszólaltam.
- Nyugodtan eldobhatja azt a vacakot a kezéből, nem éri meg a tintát, amit beleöltek.
Noita Eyre
Démon-szólító
Noita Eyre

Hozzászólások száma : 8

Beosztások, rangok
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyCsüt. Júl. 08 2010, 20:20

*Igyekezett hangtalanul lépkedni, ám a paták a földhöz csapódtak, s így nem lehetett hangjukat elfojtani. Furcsa érzés vette körül, s miközben a térképét vizsgálgatta, megtorpant léptében, s a kanca ugyancsak megállt mellette. Egy hangra lett figyelmes, amit valahonnan felülről hallott, ebben biztos volt. Lassan felemelte tekintetét, s így csuklyája körbe fogta arcát, ám néhány hosszú, barna hajtincs rálógott mellkasára. Pár pillanatig hosszan nézett az idegen arcába, majd lenézett a megtépázott papírra, s ismét vissza. Egy mozdulattal a köpenyébe gyömöszölte mellkasához közel. Nem látta rendesen a váratlan látogatót, ám azt tudta, hogy egy férfi az.
- S még is, ki ajánl számomra efféle tanácsot? - *Fejét kissé felemelte, hogy jobban szemügyre vehesse társaságát, ám egy szikla eltakarta testét, s így nem sok mindent láthatott.
Hátrébb lépett egyet, közel lovának nyergéhez, s kezét a hátára tette, ha netán szüksége lenne egy gyors fegyver elővételre. Ki tudja mi a szándéka ennek a jövevénynek. Ha rabolni szándékozik, valószínűleg nem fog kézzel bármit is elvinni innen. De lehet, csupán egy ifjonc az, ki szende szűznek véli a tündét, mert bár fiatal egyed, még is jelentős évek állnak háta mögött, bár ez emberi évek másképp számlálják a korokat. Lova halkan felnyihogott, majd hátrébb lépet pár lépésnyit, mintha valami nem tetszene neki, erre Noita halkan suttogott neki, de igyekezett felfelé tekinteni, s figyelt, nehogy gyanús lépést tegyen az idegen.
Tristan
Énekszóló
Tristan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyPént. Júl. 09 2010, 00:36

Na szép, az ember segíteni akar aztán itt bizalmatlankodik. Ha valaki el van veszve, akkor legalább hasznos kérdést tegyen fel, ha már van kinek.
- Valaki, aki tud segíteni.
Mondtam és sokan itt abba is hagyták volna, de mindig is rühelletem a magukat roppant titokzatosnak gondoló, rébuszokban beszélő alakokat. Volt egy kis kiszögellés a sziklafalon, alig egy talpalatnyi, de ahhoz elég, hogy ne három métert zuhanjak. Leugrottam, a kiszögellésen kicsit lassítottam magam, majd az elf lány elé érkeztem. Elkapom a kezét és miközben meghajolok előtte az ajkaimhoz emelem.
- Tristan vagyok, szolgálatára.
Most, hogy itt állok előtte még jobban érzem a hatalom auráját. Lehet hogy még nem igazi mágus, aki egy intéssel megváltoztatja a világ menetét, de megvan benne a potenciál, hogy valamikor az legyen. Felegyenesedek, a szemébe nézek, úgy folytatom.
- Ha jól sejtem a kaput keresi. Ha innen kétszáz lépést megy délnek, akkor már látni fogja, innen még pont eltakarják a fák és a sziklák.
Nem szoktam teljesen ismeretlen embereknek segíteni, de benne most befektetést láttam. Egy másik kalandozót, akinek az ismeretsége és a képességei még hasznosak lehetnek. Feltéve, hogy hajlandó pénzért munkát vállalni és nem egy idealista valaki, aki csak és kizárólag az elveiért harcol. Az olyanokkal nem tudok mit kezdeni. És persze hogy kiderüljön használható-e meg kell ismerni. Ha úri kisasszony lenne elvenném a lovát, de kétlem, hogy ennek akár ő akár az állat örülne, így csak magam elé intek, hogy induljon el a mondott irányba, majd mellé lépek.
- Mi járatba erre, az istenek háta mögött?
A kérdés jogos, hiszen a kapu arról volt híres, hogy ezen keresztül érkeztek Evolyran lakói, de azóta elég kevesen használnák, mivel gyakorlatilag semmi nem volt a másik oldalán.
Noita Eyre
Démon-szólító
Noita Eyre

Hozzászólások száma : 8

Beosztások, rangok
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyPént. Júl. 09 2010, 20:01

*A férfi hangja egy kissé szellemesen csengett, mintha most valamiféle nagy eszme előtt állna, és bámulna rá felfelé. Nem tudta igazán, hogy kell az emberekkel bánni, és így furcsa volt, mikor az idegen leugrott eddigi rejtek helyéről, majd közelebb jött hozzá, s művészien, mintha már ezerszer eljátszotta volna, hogy kifogástalanul menjen, kissé meghajolt, s a kezéért nyúlt, majd megcsókolta. Az érintése finom volt, könnyű és puha, ám a tünde nem volt hozzá szokva az efféle kedves viselkedéshez. Amint végzett, elrántotta a kezét, s egyszer megrázta, mintha valami zavaró dolog lógna rajta. A tekintete nem volt túl hálás. Kissé feszélyezve érezte magát a hirtelen közelségtől, így hátrébb lépett, s lova is hasonlóan cselekedett, mikor látta gazdája reakcióját. Minden egyes mozdulatán érezhető volt idegessége, így a tünde megpróbálta lenyugtatni pár finom veregetéssel a nyakán. Amit várt, elhangzott. Az idegen név furcsán ismerős volt számára, ám biztos volt benne, hogy az előtte álló férfival még életében nem találkozott, hisz csak kevés ember volt, kit élve látott.
Az energiáit most kissé nehezebb volt kezelnie, amint valami heves érzelem, akár idegesség, félelem, öröm fut át rajta, mindig el veszti a mentális fonalat tudata és teste irányítása között. De amint ezt észre vette, vissza fogta minden erejét, s inkább csak kevésbé engedte szabadjára. A név hallatán bólintással jelezte az üdvözlést. Mivel az ő nevére nem volt kíváncsi az idegen, így feleslegesen nem jártatta száját.*
- Hmm. Nem tagadom, igen a kaput keresném, bár egy faluba jobban szeretnék eljutni. Azt hiszem ott talán el navigálhatnának... - *nem folytatta inkább, mert hát ki tudja, miféle emberrel van dolga, talán azt sem tudja merre van az az erdő, amit keres, s lehet, hogy ha megemlítené álmát, hogy ott látott egy fát, amiért erre indult, talán őrültnek hinné. Egy pillanatra elgondolkodott.*
- Talán, ha azt megmutatná, többet fogok tudni...-*mutatott rá a lényegre, remélve a segítséget.*
Tristan
Énekszóló
Tristan

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Júl. 10 2010, 00:18

Nem mondhatnám, hogy a nő jól neveltnek vagy akár kedvesnek tűnne, de persze ez még sosem döntötte el, hogy valaki hasznos-e. A fejemben egymást kergetik a gondolatok, hogy vajon minek tudható be a furcsa viselkedés. Elf volt, nem kizárt, hogy évszázadokig élt a vadonban elszigetelve mindenféle civilizációtól, bár ismertem már néhány hosszúéltűt és a többség elolvadt az udvariasságtól és a kézcsóktól ez még nem zárja ki, hogy lenne, akit kellemetlenül érint. Most, hogy közelebb vagyok hozzá érzem, ahogy a megszelídítetlen energiák körbevesznek és érzem, ahogy égetik az aurám határát és csak még inkább megbizonyosodok róla, hogy bármennyire is fura a nő ha sikerül megtalálni a kulcsot még fontos szövetséges lehet. Ez a kulcs pedig az emberek mozgatórugója. Mindenkinek van, van akit csak a pénz hajt, van, akit a jó ügy szolgálata, van, aki csak mágusokat vagy nemeseket hajlandó szolgálni, van aki földterületre vágyik vagy lovagi címre, de teljesen mindegy, hogy kit mi hajt, ha tudod azt a bizonyos okot, akkor rá tudod venni, hogy megtegye, amit akarsz. Persze az okos ember nem haragítja magára a szövetségeseit, nem zsarolja őket, hanem ő az, aki segít nekik egy kis szívességért. De azt senki nem tudja, hogy mennyire ideig tart, amíg minden feladatra tud embert szerezni. Most pedig itt volt az alkalom, hogy szerezzek egy mágust.
Elindulok előre, kövessen ha akar. Ha elér a faluba nem sok más választása marad, mint hogy megszálljon a fogadóban. Ott kiderül, hogy merre indul tovább és valószínűleg az is, hogy érdemes-e vele foglalkozni. Akármilyen hasznos vagy hatalmas lehet valaki, ha nem lehet kontrollálni és nem képes utasításokat teljesíteni akkor nem éri meg beleölni az időt. Kíváncsi voltam, hogy vajon ő kezdeményez-e beszélgetést és ha igen mit kérdez? Lényegtelen dolgokat vagy olyanokat, ami segíti majd őt a céljában?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyCsüt. Júl. 22 2010, 22:10

*Lihegve szalad.csodálkozva szétnéz, de erőt vesz magán és tovább szalad. Csodálkozva nézi a hatalmas városkaput, de erőt vesz félelmén és belép. Úgy érzi nem tehet semmi mást, torkában a gombócot kis híján nem változtatja hatalmas sírógörccsé. Senkit nem lát, ezért kis boldogság surran át csöppnyi testén. Végre célhoz ért.*
*sóhaj*
*hallgatózik*
Ysthayr Shallymor
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Ysthayr Shallymor

Hozzászólások száma : 6

Beosztások, rangok
Beosztás: Varázsló

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Okt. 23 2010, 22:45

*Amíg Merin beszél szép lassan haladnak az ősi úton,, amelyen minden ideérkező megteszi az első lépéseket az Evolyrani birodalomba. Most ő és Merin is e földet koptatja, egymás mellett, mintha má időtlen idők óta ezt tennék, pedig csak most találkoztak e föld bejáratánál.*
- Mi szél hozott erre Merin? Talán a kalandvágy, talán az új látásának vágya!*hazudja a férfi, hiszen nem ismeri a lányt és nem tudhatja, hogy nem ellenségei küldték-e utána, hogy meggyilkolja őt, a Shallymor család utolsó élő tagját.*
- Ami a harcról mondasz kisasszony, azt hiszem abban igazad lehet. De remélem itt e földön mind kevesebb harcban s annál több békében lesz részed, hiszen te fehérmágus vagy, ha szemeim nem csalnak meg…
*mondja a lánynak, miközben a Däsyron-folyó partja felé veszi az útját.*
- Azt hiszem ma éjszaka már nem kellene tovább mennünk! *mondja s két összehajló fűzfa közé lép, s ledobja zsákját. *
- Itt letáborozhatunk, s van nálam egy nyúl, amit az imént ejtettem. Megsütjük, ha nem veted meg ez egyszerű étkét Merin…

Ylerdon B. Merin
Fényhozó
Fényhozó
Ylerdon B. Merin

Hozzászólások száma : 5

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Okt. 23 2010, 23:17

*Ahogy egyre jobban közelednek a kapu felé, úgy Merin szavai is halkabb lesz. Nem véletlen, szereti, hogyha előbb ő méri fel mások közelségét és nem fordítva. Ugyan tudja, hogy más fajnak talán jobb a hallása, így a lépéseket, neszt és zörejt jobban meghallják, mint ő, de szeret óvatos lenni és ha nem muszáj nem kelt feltűnést. A kapu kidolgozását megcsodálja, mivel ő még csak most jár itt először és még nem tanulmányozhatta meg jobban, amit majd be fog pótolni, ha lesz rá módja.*
- Meg kell hogy mondjam, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hosszú út után amit én megtettem a napok, hetek során, még képes leszek ilyen jókedvű és kedves lenni mások fel. De azért szeretném előre bocsájtani, hogyha picit feszengek majd az éjszaka folyamán, akkor ennek tudható be és nem másnak... *Szögezi le gyorsan a dolgokat. nem szeret kínos helyzetbe kerülni.*
- Isis, mindkettő és egyben nem is. Majd az idő múlásával, rá fogsz jönni én nem vagyok olyan mindennapi, mint azt esetleg gondolod. Picit bonyolultabb vagyok és eltérek másoktól. Egészen jól kiismerhető vagyok és ugyanakkor mégsem. Van amikor egészen szabad vagyok, szívesen beszélgetek, benne vagyok mindenben amit az élet elém tár és van amikor semmihez sincsen kedvem, de ez nem a hangulatomtól van, hanem ez az alap természetem. Szóval a kérdésedre, hogy választ is adjak a kalandvágy, az új és az ismeretlen felfedezése. A táj a különféle helyzetek, emberek, fajok és maga ez az egész, de van egy hátsó szándékom is, ami nem feltétlen rossz, de nem is jó. Erről majd később... *Hirtelen elhallgat, de arcán ott van a kellemes mosoly.*
~ Milyen gyorsan felfedezte, hogy fehérmágus vagyok. Tán hamarabb is kiismer, mint bárki más? Meglátjuk...~
-Igen, jól gondolod.. valóban fehérmágus vagyok, tökéletesen jól látod, de szeretném tudni, hogy miből jöttél rá, mert azért lássuk be, nem vagyok az a kimondott fehérmágus alkat... *Tárja szét kicsit kezeit és végignéz magán. Lilás-szürkés haja egészen a háta közepéig ér, amit most kivételesen nem lenget a szél. Két oldalt a hajától egészen a homloka közepéig egy érdekes dísz van, közepén egy medalionnal. Szemének színe hasonló a hajához, bár talán kicsikével sötétebb, ami szintén nem fehérmágusra utal. Ezen felül ruhája a lila színt képviseli, ami egy könnyű, lenge nadrágban végződik, de nem lehet megmondani, hogy mi is az pontosan. Jobb oldalán a tegezben egy finoman kidolgozott, könnyű, ám nagyon éles kard van, amit ritkán használ, inkább díszként hordja magával, de tökéletesen tudja forgatni. Válláról egy selyem köpeny hullik alá, aminek tapintása egészen különleges.*

Táskáját ő is a fa tövébe teszi, hátát pedig a fának dönti és karba fonja kezét.* -Ugyan, én nem botránkozom meg az egyszerű étken, legyen szó bármiről. Ami van azt eszem és ez nálam sosem volt gond, bár szeretem a finom dolgokat, de nem vagyok finnyás.

Ysthayr Shallymor
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Ysthayr Shallymor

Hozzászólások száma : 6

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Okt. 23 2010, 23:32

*Merin szavaira érdeklődően figyel, de közben már szeme sarkából felfedezi azokat a száraz fákat, amik jók lesznek majd a tűzhöz. A lány talán több mindent elmondott magáról, mint ami szeretett volna, de Ysthayr már régen megfigyelte, hogy fekete haja s szakálla ellenére, valamiért mindig bizalmat kelt az emberekben. Bár ő is túl gyorsan szavaz bizalmat mindenkinek, s ez bizony sokszor aokozott már problémát életében.*
- Tudod valamiért úgy érzem, hogy itt lesz részed kalandban, hisz e Birodalom számos különleges nép és még különlegesebb lények lakják, ha híreim nem hamisak. * mondja, majd körbepillant.*
- Az a néhány faág éppen jó lesz most.*s elindul, majd gyors mozdulatokkal összeszedi a fát, majd ügyes mozdulatokkal már is egy kis gúla áll a lány előtt. Ysthayr varázsbotját a fa felé irányítja, s alig egy pillanattal később már lobog is a tűz. Tűzmágus lévén ez neki egy kis semmiség csak.*
- Szóval nem tévedtem, hogy fehér mágus vagy…*mondja s a lányra pillant.*
- Sejtettem Merin…sejtettem…*de azt már nem mondja meg miből is jött rá. Az előbb említett nyulat előkotorja zsákjából, s valamilyen zöld fűvel bekeni és már is egy nyársat tűz át rajta.*
- Fiatal nyuszi volt, hamarosan ehetünk.*mondja a lánynak, s közben a földre telepszik.*

Ylerdon B. Merin
Fényhozó
Fényhozó
Ylerdon B. Merin

Hozzászólások száma : 5

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Okt. 23 2010, 23:38

//Mélyhűtőbe, egészen holnapig:) Addig is köszi a játékot:) Pusz!Smile//
Naomi Blackrose

Naomi Blackrose

Hozzászólások száma : 4

Beosztások, rangok
Nép:
Beosztás:
Rang:

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Júl. 30 2011, 22:12

* Egy fekete hajú lány közeledik Evolyran felé lassú, kimért léptekkel. Nem is sejti méh, hogy mi vár itt rá, de nem is igazán foglalkozik vele, mert most csak az jár az eszében, hogy végre megszökött otthonról. Ki tudja, meddig bírta volna játszani még a fekete bárány szerepét, hisz világos, hogy ő az volt. Csak mert van saját véleménye, és azt nem is rest hangoztatni, még ha a szülei nem is így gondolják. De ez már csak a múlt. Naomi büszkén állíthatja, hogy meg merte azt csinálni, amit a többiek nem. Viszont most hogy itt áll a kapu előtt, kicsit elbizonytalanodik, hisz nem tudja, hogy bemerjen-e menni rajta. Így csak egy nagy levegőt vesz, és leül egy kőre.*
Harymane Mytryon
Kísértet
Harymane Mytryon

Hozzászólások száma : 15

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Illuzionista
Rang: Illúziómágus

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptySzomb. Aug. 13 2011, 18:50

*Kis időre rá, hogy a lány leül a város nagykapujánál álló magányos kőre, az éjszakai sötétségben egyszerre feltűnik egy fura alak. Léptei sietősek, látszólag be akar menni ő is a kapun, de mintha nem lenne minden rendben vele. A sötétben szinte világít hófehér arca, szemei beesettek, és minduntalan hajtogat valamit.*
-Meg kell…meg kell találnom őt! El kell mondjam neki, hogy bajban van! Nem mehet a várba!
*Hangja elfojtott, erőtlen, szinte síró, kezeit egyre csak tördeli és fejét ide-oda forgatja.*
-Nem mehet, mert akkor…Nem szabad! Legjobb lesz, ha beszélek vele! Érzem, hogy valami rossz fog történni! Ne mehet, mert akkor…
*Hirtelen észreveszi a kövön üldögélő lányt, aki mellett épp most akart elhaladni. Megáll, tekintete is megpihen egy pillanatig a hölgyön, majd tovább lép a kapu felé. Újra ráakar kezdeni kis mondókájára, de ekkor valami eszébe ötlik, úgy dönt, visszafordul és szóba elegyedik az idegen lánnyal.*
-Szép estét, hölgyem! Ha nem zavarom meg elmélkedésében, kérdezhetnék valamit öntől?
*Hangsúlyán érzik, hogy valami fontosat akar kérdezni, mintha egy ember élete múlna a válaszon. Talán így is van…
Közben felhők borítják be az éjféli eget, és túlvilági csend telepedik köréjük.*

Kerahin
Démon-szólító
Kerahin

Hozzászólások száma : 10

Beosztások, rangok
Rang: Darthar

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 EmptyHétf. Aug. 15 2011, 09:13

*Kerahin egy magas fán ücsörögve nézte végig a naplementét. Gyönyörű volt ahogyan a nap alábukott a hullámzó Belhan-tengernek. Sugarai aranysárgára festették a vizet. Végül a tenger vöröses árnyalatokban tündökölve bekebelezte a napot. Mintha megölte volna, hogy utat adjon az éjszaka úrnőjének, a holdnak... Legalábbis neki így tűnt, habár kicsit túlzásba vitte a fantáziálgatást, mert ez csak egy egyszerű naplemente volt. Mire a végére ért, hirtelen úgy kizökkent a gondolatmenetéből, mintha fejbe kólintották volna. Megszédült és majdnem lepottyant a fáról.*
~Huh!!!! Áhhh!!!! Na, bakker, majdnem kinyírtam magam... Jaj a pénzem!!!!!~
*Utolsó gondolatait majdnem kimondta, de azért türtőztette magát. Lemászott a fáról, halkan és puhán akár egy párduc, majd a földre vetette magát, hogy megkeresse azt a pár érmét amit leejtett. Nem volt sok ugyan, de ha ennyi az ember minden vagyona akkor ez is elég soknak számít... Kúszott, mászott, kereste a meglógott zsákmányt, amit nemrégiben szerzett valami alaktól akivel találkozott útközben... Csak a pénzre koncentrált, jól látott ugyan a sötétben, de figyelmetlen volt: úgy beverte a fejét, hogy rögtön levágott egy cifra sor káromkodást. Akkor nézett csak fel... Két alakot pillantott meg a sötétben egymás mellet, az egyik ült egy kövön a másik pedig éppen visszafordult felé és kérdezett valamit.*
*Nagy szemekkel mered rá a két valaki, akikről fogalma sem volt, hogy kicsodák.*
~Úristen... Mekkora marha vagyok, hülyét csináltam magamból... Jellemző... Kerahin, te .. te egy... te egy akkora... Na igen, az vagyok.~
- Őőőőő, izé... Hoppá megzavartam valamit??? Mert akkor bocsánat, vagyis akkor azt hiszem megyek is... ő izé, csak a pénzemet kerestem, amit elejtettem, látta valaki? És persze bocsánat a zavarásért...
~Te marha, hát ennél ökögősebb, makogósabb választ nem sikerült kinyögnöd!? Áhhh!!!...~
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 21 Empty

01. Evolyran kapuja
Vissza az elejére 
21 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next
 Similar topics
-
» 13. Evolyran kapuja - térkapu
» 2. Fatholl kapuja - térkapu
» 1. Norlän kapuja - térkapu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom :: Evolyran Kapuja - Chattal-
Ugrás: