|
| 1. Tolmen erdő | |
|
+52Dante Saeoh Alaesse Caius Alec Snarknit Tristan Trisha Elric Edward Elric Shade von Narrath Blazer Duranin Arya Darkmen Cecília Lucide Rick Diamond Louny Straith Lyllen Fatima Ferses Ninquë Tifar-Cua Etele Barlon Játékos Mesélő Tikina Katherine Selly Flow Zenoti Maya Dreamien Tifar Ned'rila Olveti Lucio Rashan Aysha Valeria Glorien Sonya Lee Melinda Skyles Celestin Christopher MCCallum Akira Angel Narwyn Dorian Ghall Oliver Keat Sephrio Elruhir Akira Pain Hiswa Casve Aldo Barras Riel Mylene Hythamorys Formenya Hyalma Zothar Dragon Aredhel Narmolanya Vulpesh Seyla Vulfia Orin Nexus Mesélő 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Louny Straith
Hozzászólások száma : 81 Age : 34 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| | | | Lucide
Hozzászólások száma : 26 Age : 342 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Sárkányok Beosztás: Bestia Rang: Evolyrani sárkány
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Nov. 18 2009, 20:01 | |
| * Hatalmas szárnycsapásokkal érkezik a Tolnem erdőhöz, s nem is titkolja morcosságát. hangját sem folytja éppen el. Sőt, ordít, ahogy a száján kifér. Mármint azon, amit az emberek szájnak neveznek. Éredkes, mire nem hajlandók azok a töpszlik azért, hogy az irhájukat mentsék. Főleg egyesek. navazzék csak annak, aminek valójában kell, a sárkány testrésze! Pofa! Nem ám úgy, mint ahogy viccelődnbi szoktak vele! "Pofája csak a lónak van". Még mit nem! Annak is szája van! Hasonlítsák csak össze magukat! Na, kinek a javára billen a mérleg?! Na ugye! Tehát, embernek, lónak szája, neki pofája van. Amin keresztűl éppen lángot szór, fini pipigrillt készítve magának. Na jó, ha szépen kéri, Ricki is kaphat belőle.* ~ Rick! Ne udvarolj, hanem fordulj jobbra, és menj egyenesen! Azonnal! Ott várlak a tisztáson! Aztán sipirc haza, keresnek!~ | |
| | | Rick Diamond Könnyűlovas
Hozzászólások száma : 128 Age : 40 Hírnév : 4
Beosztások, rangok Nép: Sárkánylovasok Beosztás: Harcos Rang: Felderítő
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Nov. 18 2009, 20:05 | |
| *No igen. Már ugye a sárkány hátán van.* ~Nem is udvaroltam! Csak beszélgettem! Egyébként jobb ha tudod, nem miattad jöttem el onnan. Egyszerűen nem akartam, hogy... na mindegy. Szóval nem akartam tovább maradni.~ *Repülgetnek egy darabig.* ~Amúgy ki is keres minket?~ | |
| | | Lucide
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Nov. 18 2009, 20:12 | |
| * Halkan, belülről jövően morog, s nem kezd duzzogni. Csak megvárja, amíg lovasa felszáll a hátára, s akkor cseppet sem zökkenőmentesen felemelkedik a levegőbe. Nem fúj erős szél, a nap már átbukott a horizonton, félhomály van. Szóval minden adott a könnyű sikláshoz. De amikor meghallja a "miattad" szót, dob egy hátast. Szó szerint.* ~ Mi van?! Még hogy miattam mentél el?! Aztán miért? És legfőképp: én erről miért nem tudok?!~ * Addig úgy sem fog mondani semmit, amíg nem válaszolnak a kérdésére.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Nov. 18 2009, 20:26 | |
| *Rick elcsodálkozik.* ~Mért értesz félre? Nem azt mondtam, hogy miattad mentem el, hanem, hogy NEM miattad mentem el. Ennyi! Nah... ne kezd megint! Beképzelsz olyan dolgokat, amik nem is igazak.~ *Most kicsit haragudott sárkányára, de csak a félreértés miatt. Egyébként imádta az ő kis anyuciját.* ~Csak nem akartam, hogy egy arcsimításnál több legyen... érted? Nah... légyszi ne vitatkozzunk. Nem szeretek veled veszekedni.~ *Most egy kis hallgatás következett. Majd megnyugodva, csendesen /gondolatban csendesen?/ újra fel tete a kérdést.* ~Ki is keres bennünket, egyetlenem?~ *A végére csalfán el is mosolyodott.* | |
| | | Lucide
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Nov. 18 2009, 20:48 | |
| ~ Bocsánat! Félreértettem!!!~ * Bömböli, de a repülésbe további csavarokat nem akar beiktatni, hogy mihamarabb visszaérjenek a szállásra. Minél előbb, annál jobb. Abbahagyja a durrogást, és inkább az enyhülés jeleit mutatja. Már, ha egyáltalán látszik ez egy sárkányon. mindenesetre, az érzelmei ezt sugallják. Mikor Ricki visszakérdez, már szinte kenyérre lehetne kenni.* - Valami küldönc. Engem ugráltat, érted?! Mintha postás lennék! Persze, ő is megtapasztalhatta, hogy egy sárkányt nem lehet csak úgy ugráltatni... chh. Mindegy, amint visszaértünk, összecuccolsz, és a várbtoronyba megyünk. Majd te elintézed. | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Nov. 18 2009, 20:58 | |
| *Örült, hogy az előző vita lezárult.* ~Megint mit küldöncködjek? A múltkor is a drága Rob bácsi csak valami csinibabának küldött egy személyes levelet. Elég szánalmas volt azt átadni. Bár így... találkozhattam Cecíliával.~ *A gondolat végére el is mosolyodott.* ~Azt hittem, hogy a mondatod végére azt teszed, hogy nem bírtad tovább az ugráltatást és megeted a küldöncöt. Jót nevettem volna rajta.~ *Lassan megérkeztek Elroanba* /Köszi a játékot:)/ | |
| | | Tikina Íjász
Hozzászólások száma : 189 Age : 204 Hírnév : 1
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Nov. 21 2009, 10:21 | |
| *Tikina érdeklődve fordult Lyllenhez,majd mélyen a szemébe fúrta tekintetét!: -Nincsen semmi bajod?Nem szorulsz segítségre ,de persze csak,ha szükséged van rá?* Majd Tikina Casvehoz is odafordult,és ezt kérdezte tőle: -Te sem sérültél meg, nem esett bajod?*Ezután nem sokkal,Tikina közelített karjával a kis tündérhez,és fel akarta emelni Lyllt,majd ezt mondta: -Nem baj,hogy segítek,mert úgy látom,mintha nem lennél túl jó bőrben?!!*Monta Tikina,majd rá nézett és várta a srác reakcióját.* Tikina tudta ,hogy lehet,hogy most is elfog pirulni Lyll,de nem igazán érdekelte,inkább az foglalkoztatta,hogy a kis tündér jól van-e!* | |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Nov. 21 2009, 14:02 | |
| *Casve észre sem vette, hogy Lyllen bajban van, nem arra figyelt. Csak arra koncentrált, hogy le tudja ütni az ellenséget. Mikor ez sikerült is, a másik dagorladi nem bocsátkozott harcba. Elhúzta a csíkot meg a társát is. Casve diadalittasan elmosolyodott.* ~Hmm... fussatok csak. Nem hagynám, ha nálam lenne a tőr.~ *Majd Tikina a kis tündérhez fordul. Casve most vette észre, hogy baj van.* -Elájult. Én jól vagyok, köszi.- *Nézte a kislány kezében a tündért, most szegénynek lelkiismeret furdalása lett.* -Nem kellett volna erre kérnem. Annyira... figyelmetlen és átgondolatlan vagyok. Várhattam is volna, amíg közelebb jönnek. Nem kellett volna így lennie!- *Leült a fatövébe. Sopánkodni akart, de ekkor hirtelen felállt.* -Nem! Tikina, gyorsan! Mennünk kell az ispotályba. Hozd Lyllent!- *Felkerekedtek és elmentek az ispotályba.* //Köszönöm a játékot! Ti még írjatok egyet-egyet. // | |
| | | Lyllen
Hozzászólások száma : 237 Age : 32 Hírnév : 6
Beosztások, rangok Nép: Tündérek Beosztás: Bűbájos Rang: Bűbájtudó
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Nov. 21 2009, 19:11 | |
| *Nem észlelt semmit amíg vitték. Több napon kersztül aludta az igazak, (vagy nem az igazak) álmát. Amikor felébredt már nem volt mellette senki. Kicsit sajnálta, hogy nem tudott elbúcsuzni Casvétól és Tikinától. Egy pont hozzá illő kis ágyban feküdt. Teljesen szakszerűen látták el, nem volt fúrcsa tündérsége, csak az, hogy fiú. Első meglepettségükben az orvosok lemerevenedtek, de mivel súlyos volt a helyzet nem értek rá ezen agyalni. Lyll miután felébredt, pár órácskát még pihent az ágyában, aztán lelépett olyan gyorsab amilyen gyorsan csak tudott. Sziszegve még mindig elég éles fájdalmai miatt.*//köszi a játékot // | |
| | | Tikina Íjász
Hozzászólások száma : 189 Age : 204 Hírnév : 1
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Nov. 21 2009, 21:28 | |
| *Tikina is gyorsan elhagyta a tündér lakhelyét,majd hátrafordulva integetett,mintha valaki vissza integetne,de mégsem,csak szerette volna Tikina!Mjd elment a Carcaras középhg.-be!* //Köszönöm én is a játékot! // | |
| | | Fatima Ferses Íjász
Hozzászólások száma : 218 Age : 215 Hírnév : 0
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 17:13 | |
| *Fatima jó ideje várakozott a fogadóban. De Talion sehol sem volt. Üzenetet sem hagyott. A nő bízott benne, nem hitte, hogy csak úgy elhagyta a férfi.* ~Biztos meg van az oka, hogy elment. Talán munkát keres. Vagy engem...~ *Mondhatni ő is szó nélkül ment el Dagorladba, de azért írt levelet. Na meg semmit nem mondott, hogy meddig marad. Nem is volt sokáig ott. De Talion mit csinál? Hova tűnhetett? Még soha nem voltak ennyi ideig távol egymástól. Nem mintha a tünde nem tudna élni egy percet sem a férfi nélkül, de azért meg kell hagyni, bizarr az eset. Elment hát az éjtünde a Tolmenbe, legutóbb is erre császkált. Ideje kiszellőztetnie a fejét. Szomorkás hangulatban bandukolt, lépdelt, de mozdulatai még mindig nemesek voltak. Nem tudja levetkőzni a múltját, nem is akarja. Úgy lépdelt a leveleket, mintha szellem volna, egy hang sem hallatszott. Mintha ott sem volna. Szellemben nem is volt. Csak testileg. Mélyen elgondolkodott komor arccal, hogy mégis most mit tegyen. Talán keresse meg? Vagy türelmesen várjon rá? * ~Biztosan van rá magyarázat. Kell lennie magyarázatnak!~ *Megállt egy fa tövében. Feltekintett a tetejére, kezével végigsimította öreg kérgét. Mindig is tisztelte a fákat, a természetet, az Időt. Filozófus lelke nem hagyta, hogy gondolatok nélkül, egy kis ámulat és csodálat nélkül továbbálljon. Nem, a Természet nagy úr. Nem lehet csak úgy elsétálni mellette. Nem lehet. Fatima tenyerét még mindig a törzsön tartotta, lehunyta a szemeit és hallgatta a csöndet.* | |
| | | Cecília Főlady - vámpír
Hozzászólások száma : 434 Age : 32 Hírnév : 22
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Úrnő Rang: Boszorkánymester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 18:20 | |
| *Tudom, tudom. Most biztos el kéne mesélnem hogyan keveredett ide. Bár a történet elég hosszú, úgyogy inkább csak annyit mondok: a vacsi meglógott. *~Milyen idegesítő. Na mind1~*Tehát inkább hanyagoljuk a témát. Inkább beszélnék egy kicsit drága Cecink érdekes ruha ízléséről...Ma nem a szokásos fehér ruhácskáját viselte, nem ám! A mai napon egy fekete nadrágot, ujjatlan pólót és hosszú kabátot viselt. Pluszba még felkapott egy cilindert amibe egy fehér rózsát tűzött. Nem mondom állati kollekció...Na de mostmár tényleg abba hagyom kis vámpírunk kritizálását és rátérek a lényeges dolgokra! Egyik ágról a másikra ugrált nesztelenül. Majd megállt és lenézett. Egy nő volt a fa alatt, valószínüleg nem vette észre. Gondolt egyet és gonoszul elmosolyodott. Lábát beakasztotta az egyik ágba és a következő pillanatban kezével elengedte. * - BÚÚÚ!!!*Kiáltotta, lefelé lógva. A "BÚÚ" után pár másodpercig némán figyelte a nő reakcióját, végül harsány nevetés tört ki belőle. annyira nevetett, hogy az lett a vége a dolognak, hogy leesett.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 18:30 | |
| Fatima teljes csöndben volt, még mindig lehunyt szemmel. Tünde fülei igen érzékenyek. Neszt hallott. Valahogy nem illett bele a szellő suhogásába.* ~Valaki közeledik.~ *De addig nem mozdult, amíg az a kislány meg nem próbálta megijeszteni. Fatima felnyitotta a szemét és szigorúan mérgesen nézte a lányt. De meg sem moccant- Nem ijedt meg, merev maradt. Porcelán arca rezzenéstelen volt.* ~Micsoda rosszcsont... hmm... vajon hogy tudott ilyen halkan közeledni? Mintha... emlékeztetne egy népre...~ *Tudni illik Fatima egy éjtünde városból érkezett, amelyet elfoglaltak a vámpírok, így jól kiismerte a vérszívók viselkedéseit, képességeit. A gyerek leesett nevetés közben a fáról. Fatima merev arckifejezéssel követte a fejével. Felhúzta a szemöldökét. Kicsit szigorúan, de mégis bársonyos hangon szólalt meg.* -Jól vagy?- *Figyelte a lányt, hogy tényleg nem esett-e semmi baja. De nem hajolt le hozzá. Érezte, nem bízhat meg a lányban. A bárány bőrben egy farkas lapul.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 18:44 | |
| *Úgy tűnt a nő nem ilyedt meg és még a tréfát se értette.*~Micsoda egy jégkirálynő. Legalább elmosolyodhatna~*Fejét tapogatva állt fel. Persze nem fájt semmie de ugye a látszat...* - Öhm igen...Bár egy kicsit fáj a fejem.~Vagy nem~*Feltápászkodott, felvette a földről cilinderét és leporolta. A rószát is megigazította rajta. *~hmm...Mi lenne ha ma az "édes kislány" szerepét játszanánk el?~*Huncut mosoly jelent meg az arcán, feltette fejfedőjét a helyére és a huncut mosolyból aranyos mosoly lett.* - Elnézést, még be sem mutatkoztam! A nevem Cecília, nagyon örvendek!*Mondta kedvesen és kicsit meghajolt.* - Önben kit tisztelhetek? | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 18:51 | |
| Felállt a lány, úgy tűnt jól van. Fatima megkönnyebbült, bár ez egyáltalán nem látszódott rajta. Az sem, hogy izgult volna. Mert talán nem is izgult. Végignézett az igencsak feltűnő ruhában álldogáló lányon. Kicsit szúrósan nézett a már be is mutatkozott lányra. Fatima nemesi módon megbiccentette a fejét.* -Üdv! A nevem Fatima. Mit keres egy fiatal lány ilyen késő éjszaka egy hatalmas erdőben?- *Mondhatni számon kérőn és kissé anyásan nézett a lányra. Nem tudta levenni a lányról a szemét. Annyira nevetségesen és szánalmasan nézett ki ebben a maskarában. Legalább a cilinderét otthon hagyhatta volna.* -Nem az ágyban volna a helyed?- *Folytatta még mindig szigorú anyásan.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 19:01 | |
| *Sok jól megszokott kérdés. Ceci mély levegőt vett, hátamögé tette kezét, édes és szomorkás szemekkel nézett a nőre és elvékonyodott hangon, megszólalt.* - Én csak piroska és farkasosat játszottam egy barátommal. Én voltam a farkas, és épp őt kergettem de eltűnt a szemem elől. Mikor már észbe kaptam besötétedett és teljesen eltévedtem. *kicsit elkezdett szipogni és dörzsölgetni kezdte kezével szemeit.* - Én úgy félek! Kérem Fatima kisasszony, segítsen kitalálni az erdőből! Nagyon sajnálom, ami előbb történt! Kéééreem!~Hahahaha! Óriási alakítás! Esküszöm ezért díjat érdemelnék!~*Magában nevetett még a remek alakításon, persze kívülről már könnyezett.(sikerült annyira kidörzsölnie a szemeit, hogy elkezdett könnyezni)* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 19:34 | |
| A lány válaszol is olyan "ártatlanosan"... Fatima megint felhúzza a szemöldökét.* ~Valahogy... furcsa ez nekem. Nem tűnt ő ilyen aranyosnak az első percben.~ *Még mindig kimérten és szúrós szemmel nézett a lányra. Nem hatotta meg a jelenet, ugyanakkor kedves hangon szólalt meg. Egyben határozottan is.* -Meg tudom mutatni az utat, ha óhajtod.- *Ráadásul ez a farkasos téma is rosszat sugallt. Fatima a karjával az erdőből kivezető ösvény felé nyúlt.* -Erre legyél szíves.- *Már nem nézett szúrós szemmel, igyekezett valahogy sehogyan nézni, ami sikerült is. Olyan volt, mint egy porcelánbaba... mint mindig... Mikor megvárta, hogy a lány elinduljon, ő is elindult mellette és vezette az utat.* -Mondd csak Cecília. Kivel játszottál, és merre laksz?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 19:59 | |
| *Elindúltak az erdőből kivezető úton. Nem mintha Cecília nem tudott volna egyedül kimenni de ő most éppen egy "eltévedt kislányka". Ha játszuk a szerepet akkor játszuk rendesen! * -Öhm öhm...Hogy kivel játszottam? Hát...Vacsival! ~Hihi, szórakozzunk még egy kicsit!~ - Érdekes név, igaz? És hogy merre lakok? Arra amerre a vörös folyó folyik!*Még mindig kedvesen mosolygott, mintha tök értelmes dolgokat mondott volna. Már kezdett éhes lenni, és unta, hogy adnia kell a hülyét. Meg már a cilindere is kényelmetlen volt.~játszuk le szépen a játékot aztán hívj meg vacsorára! Vagyis nincs is szükség arra, hogy meghívj! Megtudom én magamat is hívatni.~*Gonoszul elvigyorodott de gyorsan váltott és megint a szuper édi, megszeppent kislány arcát mutatta.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Dec. 07 2009, 20:56 | |
| *A Vacsi-nál végre először elmosolyodott Fatima. Na de nem azért, mert ő olyan kedves lenne, meg rendes, meg melegszívű, hogy ő csak úgy elmosolyodik. Na ne nézze már őt senki se madárnak. Mindenre rájött. Farkas, Vacsi, stb... meg van a megfejtés. Ezért is mosolyodott el. Mondhatni egy ravasz mosoly hagyta el a száját. Na meg hát ő elég jó megfigyelő. Hisz az otthonában nem csak tökéletes harcosnak, hanem előtte vadásznak nevelték ki. Bár ő nem szereti az állatokat megölni. Érdekes... az ember meggyilkolása valahogy könnyebben megy neki. Bár ha nem szükséges, akkor elkerüli a véres harcokat. Tehát jó megfigyelő, vagyis észre vette a lányon néha meg-meg jelenő ravasz mosolyt, majd a hirtelen ártatlanra változó arcot. Ezen is elmosolyodott. Muszáj volt. Nem tehet róla. Levette válláról az íjat, és belehelyezett egy nyílvesszőt. Ekkor csak ennyit mondott a lányra mosolyogva.* -Elég veszélyes az erdő. Valami zajt hallottam.- *Majd előre tekintett és elkomolyodott. Már nem mosolygott tovább. A Vörös folyóról pedig a vér jutott eszébe. Hát persze. Az újabb bizonyíték. Lassan az erdő széléhez értek.* //Időn túli// | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Dec. 08 2009, 20:27 | |
| *Tuti, hogy Fatima végre rájött a dologra. Ki az az idióta aki ennyi utálos után ne jönne rá? Egyébként is, valószínű, hogy a nő már az elejétől kezdve sejtette, hogy mi is a szitu. Mikor Ceci meglátta az íjat szépen végigmérte szemével.*~Szép darab, de egy vámpír ellen nem ér semmit. ~*Gyorsan ilyedt arcot vágott és csendesen, remegő hangon megszólalt.* - Zajt? Miféle zajt? Talán esetleg követnek minket? Vagy van itt valamiféle...szörnyeteg?*Belülről már majd megszakadt a röhögéstől, persze ez kívülről egyáltalán nem látszott rajta. A vámpírrá válása óta volt alkalma gyakorolni a szinészkedést. Sőt muszáj volt gyakorolnia, sokkal élvezetesebb ugyanis a vadászat ha szórakozunk egy kicsit a zsákmánnyal...Ahoz pedig az kell, hogy tökéletesen eljátszuk a kitalált karaktert. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Dec. 08 2009, 20:37 | |
| *Persze Fatima végiggondolta, hogy vajon mit is érhet az íj egy vámpír ellen, de nem az íj ér bármit is, hanem a nyíl. Mármint, ha karót szúrnak a vámpír szívébe, az ideiglenesen "megöli", vagyis lemerevíti a vámpírt. De amint kihúzzák belőle a karót, életre kel. Fatima a kérdezősködésre megint elmosolyodott. Most már gonoszan.* -Ne aggódj! Nem lesz semmi baj!- *Kifeszítette az íját és egy pillanatra megjelent őzre célzott. Pontosabban a homlokára, amit tökéletesen eltalált. Az őz kimúlt.* ~Ezt mért tettem?~ *Valóban. Fatima soha nem bántja az állatokat. Vajon tudat alatt mit akarhatott ezzel elérni? Közben eszében tartotta, hogy a tőre is kéznél van. Ha azzal levágja a vámpír fejét, onnantól kezdve nincs gond. Csak a lövés pillanatáig állt meg, meg még egy darabig, amíg csodálkozott /ami persze nem látszott az arcán/ hogy mért tette, majd tovább ment.* -Ne álljunk meg!- *Hamarosan az erdő széléhez értek.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Dec. 08 2009, 20:59 | |
| *Észrevette a gonosz mosolyt és az ő mosolya is azzá változott. Végignézte ahogy Fatima könyörtelenül megölte a szerencsétlen állatot. Mikor megszólalt hangja gonoszan és megvetően csengett.* - Micsoda hidegvérű gyilkos vagy te. Tisztára mint egy vámpír....*Ma a kis Cecink biztos gonoszkodós napot tart....Valaki Húsvétolni szokott valaki pedig gonoszkodni...Nagy az Isten állatkertje! *Kiértek az erdő szélére. A lány már biztos volt benne, hogy Fatima felfogta a dolgot, és bármeik pillanatban készen állt rá, hogy arrébugrik, vagy elkapja azt a valamit amit neki szándékozik vágni meg ilyenek...természetesen ez kívülről nem látszott rajta. Kívülről nyugodtnak de egy kicsit mégis rémültnek tűnt. "A tökéletes gyilkos soha nem mutatja, hogy mire készül. Mindig két lépéssel az áldozat előtt jár..." Csengtek fel mestere szavai Cecíliában. Nagyon régen jutottak eszébe így a szavai....Elmosolyodott majd megnyalta két szemfogát.*~Na mit akarsz? Én lépjek előbb vagy nekemrontasz végre?~ | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Dec. 08 2009, 21:07 | |
| *Mikor a lány kommentálta az esetet, mondhatni tényleg úgy meredt hirtelen Cecíliára, mint egy hidegvérű gyilkos. De semmi érzelem nem látszott az arcán. Maximum a szemében.* ~Te beszélsz?~ *Megálltak az erdő szélén. Fatima a város felé tekintett.* -Nagy szavak ezek, egy fiatal lány szájából. Te talán kegyelmes vagy?Mindig hideg a szíved?- *És most sejtelmesen a lány szemébe néz.* -Soha nem olvasztotta meg a szívedet mondjuk egy... férfi?- *Nem akarta megtámadni a lányt, bár rühellte a vámpírokat. De ott, ahonnan jött meg kellett tanulnia együtt élni azokkal, akiket nem kedvel. És hát, ugye... Fatima mindig kerüli a harcot. De ha ölni kell, akkor hidegvérrel meg tudja tenni. Fel is készült mindennemű támadásra. Persze ez rajta egyáltalán nem látszott. Arca ugyanolyan nyugodt, mégis merev volt, mint az első találkozásnál. Ilyen az arca boldogságos időkben, ilyen az arca a háborúban. Egyedül Talyon mellett képes arcot váltani.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Dec. 08 2009, 21:29 | |
| ~Ejnye -bejnye ezek a kérdések...~*Mélyen belenézett a nő szemébe majd a városra. * - Miért ne? Lehet, hogy a szívem már hosszú idelye nem dobbant...de azért nem fagyott meg.*megint Fatira tekintett. Szemeiből melegség áradt. Jó hosszan beszívta a friss levegőt és elgondolkozott egy igencsak nem a témához fűződő dolgon.* - Minek van nekem tüdőm ha nem is használom? *nem igazán tűnt fel neki, hogy ezt hangosan kimondta. Bár mit számít? A nő úgyis rájött a dologra, mostmár mondhat akármit. Igaz azért kimagyarázta magát, márcsak azért is hátha megtudhat valamit Fatiméről. Ez a jégkirálynős viselkedés...csak nem fagyasztotta le a saját szívét!* - Hehe, bocsi! Csak elgondolkoztam. Mond, esetleg számodra nincs valaki...fontos? Mondjuk egy férfi? *Szemei kíváncsian csillogtak, arcán huncut mosoly húzódott.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Dec. 09 2009, 13:32 | |
| *Hallgatja a lány válaszát. Talán így el tudja téríteni a céljától. Mármint, hogy megkóstolja Fatimát, de biztos, hogy a lány járna rosszabbul. Beduában igen jól megtanulta kezelni a vámpírokat. Nem óhajt harcba bonyolódni most a lánnyal. Egy kis csend következett, amikor is a lány elszólta magát. Fatima arca nem változott, csak szeme sarkából a lányra lesett. Majd Cecília védekezik. Azután ő is feltette a bizonyos kérdést. A tünde hidegen válaszolt, bár a szeméből őszinteség és melegség látszódott.* -Igen van! Esetleg bejössz a városba?- *Nézett most már a lány szemébe.* -Én oda tartok.- *Mondta határozottan. Egyáltalán semmilyen ellenséges tekintete nem volt. Sem szándéka.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Dec. 09 2009, 13:56 | |
| ~Na ugye! Ha van pasija biztos nem olyan jégkirálynős típus...Talán csak az idegenekkel, meg a vámpírokkal. Mind1, nem igazán érdekel.~*Elgondolkozott azon is, hogy bemennyen -e a városba, végül rábólintott a dologra.* - Oké. Úgyse ettem ma még semmit, a hozzád hasonló fagyos halandókat pedig nem szeretem.*Gonoszul elvigyorodott és megmutatta két szemfogát is. De még mielőtt elindúlt volna ledobta magáról a kabátot és a cilindert. Nyújtózott egy nagyot és elégedetten mosolyogott.* - Néha kell a változatosság...De ez túl kényelmetlen volt.*Mostmár csak a fekete nadrágot és ujjatlan felsőjét viselte...Azé meg kell jegyznem, hogy így már jobban nézett ki. Lépett párat előre majd hátranézett.* - Akkor megyünk? | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Dec. 09 2009, 17:27 | |
| *Úgy tűnik nem óhajtja a lány Fatimát megtámadni. Ez nagyszerű. El is vigyorodott és megmutatta szemfogait. Fatima ránézett, de arcáról semmi nem volt leolvasható. Maximum a szeméről valami olyasmi, hogy: szánalmas. Levette maskaráját a lány, majd elindult. A kérdésre Fatima csak egy fejbiccentéssel válaszolt és elindult ő is. Egész úton nem szólalt meg. Nem volt mit mondania. Rohamosan közeledtek a városhoz, a tünde meg csak mereven nézett a semmibe, mozgása olyan volt, mint egy szellemé. Léptei nem hallatszottak. A lányé sem, hisz egy vámpír hangtalanul jár-kel a nagyvilágban. Fatima a hátára tette az íjat de egy nyíl még a kezében volt. Azt nem tette el. Így mentek hát csendben, hangtalanul.* | |
| | | Seyla Vulfia Dagorlad ladyje - vámpír
Hozzászólások száma : 554 Age : 37 Hírnév : 17
Beosztások, rangok Nép: Vámpírok Beosztás: Vérszívó Rang: Örző
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Dec. 12 2009, 17:42 | |
| * Olyan unalmas... Mindenkinek olyan jó ünnepi a hangulata, de per pillanat neki még az étvágya is elment! (No, nem csoda, egy pucér szarvas látványától ki nem akadna ki?! Egyáltalán látott már valaki meztelen őzikét?! Na ugye hogy nem?!!!!) Szóval. Hogy a tárgyra térjünk, éppen egy fa tetején csücsükél és próbálja megemészteni a látottakat. Próbálhatja ítéletnapig, mivel egy hete egy élő szervezet sem jutott neki, de ez mellékes... ki tudna ilyenkor kajára gondolni??? Fujj. Undorító. Olyannyira, hogy halálkomolyan elhatározza, most aztán jobb kedvre deríti magát. Resszkessen akivel össze mer találkozni! Na, azért nem kell meijedni... semmi véresen komoly ügyről nincs itt szó, csak hát egy kicsit talán vicces hangulatában fogják találni, semmi más. Ha egyáltalán lesz valaki ezen az istenverte környéken, akit nem ilyesztettek el ilyen és ehhez hasonló megrázkódtatások...* | |
| | | Christopher MCCallum Könnyűlovas
Hozzászólások száma : 218 Age : 37 Hírnév : 0
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Dec. 12 2009, 17:49 | |
| *Nos, Chrisnek semmiféle traumát nem okoz egy pucér szarvas. Hogy lehet egy szarvas pucér? Igy a fiú bizony idemerészkedik az erdőbe. Gondolkozni akar. Casve-ről és magáról. Nem tudja, hogy most valóban igaz-e, amit a lány mondott-. Hogy együtt maradnak. És persze az eszében van az a furcsa információ is, hogy vámpirok lepték el Evolyrant és környékét. Persze ebbe Chris nem hisz. Vagy csak nem akar. nos, ezt még ő maga sem tudja. De majd kiderül. Talán ha szembe találná magát egy vámpirral, bizony elkezdene gondolkozni, hogy higgyen-e bennük vagy sem. Persze magukban a vámpirokban hisz, hiszen Álomfalván rengeteg vámpir és vérfarkas ütött tanyát. Chris soha nem félt tőlük, bár lett volna mitől. De még most sem fél tőlük. Inkább Casve-t féltette. De rájött, hogy a leányzót nem kell. Szóval a szarvasoktól eltekintve elgondolkozva sétálgat za erdőben. És nem is sejti, hogy az a fa alatt sétál el, amin egy vámpir ücsörög és nézelődik.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő | |
| |
| | | | 1. Tolmen erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |