|
| 1. Tolmen erdő | |
|
+52Dante Saeoh Alaesse Caius Alec Snarknit Tristan Trisha Elric Edward Elric Shade von Narrath Blazer Duranin Arya Darkmen Cecília Lucide Rick Diamond Louny Straith Lyllen Fatima Ferses Ninquë Tifar-Cua Etele Barlon Játékos Mesélő Tikina Katherine Selly Flow Zenoti Maya Dreamien Tifar Ned'rila Olveti Lucio Rashan Aysha Valeria Glorien Sonya Lee Melinda Skyles Celestin Christopher MCCallum Akira Angel Narwyn Dorian Ghall Oliver Keat Sephrio Elruhir Akira Pain Hiswa Casve Aldo Barras Riel Mylene Hythamorys Formenya Hyalma Zothar Dragon Aredhel Narmolanya Vulpesh Seyla Vulfia Orin Nexus Mesélő 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Akira Pain Tőrvető
Hozzászólások száma : 193 Age : 114 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 22:15 | |
| * Akira arra ébredt , hogy a hideg rázza. Reggel van nem csoda.Iszonyat rosszul érezte magát. Mikor szétnézett nem látott senkit. Azonban mikor megfordult látta , hogy mindenki ott van a tóparton.Nehezen összekaparta magát és elindult oda.* - Sziaaaasztok.... - Jobb reggelt.. * Majd a hideg vízzel elkezdte megmosni az arcát. Iszonyat rossz érzés volt. Nameg elég gyengén is érezte magát. Persze azért igyekezett fittnek tünni dehát mindenki tudja , hogy a színlelés botrányosan rosszul megy neki. Visszagondolt az éjszakára.... Fáradt szemit Maya-ra emelte. Most nem volt bene semmi vidámság.* - Maya. - Vannak gyógyfüveid? | |
| | | Ned'rila Olveti Vérlobbantó
Hozzászólások száma : 260 Age : 243 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Boszorkány Rang: Elf boszorkány
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 22:22 | |
| *Szélsebesen vágtázott a fák között, de most csupán két lába hajtotta előre. Nem mintha valami üldözte volna, csupán szerette volna végre a felgyülemlett energiáit kissé levezetni, bár tudta, erre nála nem a futás a legjobb. Felpattant egy fa oldalára, melynek dőlési szöge épp megfelelő volt, hogy elrugaszkodjon, s egy ugrással ismét a földön termett. A futás folytatódott. Haja folyamatosan a levegőben volt, s körülötte úszott, akár egy gyors sas reptében. Átugrott egy rönköt, s még egyet, majd folyamatosan futott továbbra is. Hamarosan a levegő illata kissé megváltozott. Ahogy megérezte, rögtön meg is torpant, s kiegyenesedve szippantott a levegőbe, közben körbe nézett. Valahol víz van a közelben, talán egy kisebb tó, vagy folyam. A tüdeje kissé égett, de volt már rosszabb is. Szomjas lett a futás során, így elindult a víz illata felé. Hamarosan meg is pillantotta. Egy tó volt az. A Nap sugarait vissza verte a víz. A partot fák lombjai árnyékolták be, így nyugodt szívvel ment előre, s pár lépés után már maga előtt látta saját tükörképét. Legugolt, de nem tett semmit. Csupán magát nézte. Sosem tudott eddig rendesen magára nézni. De most már elég volt. Haja előre hullott, ahogy lehajtott fejjel nézte a víz felszínét. Kékeszöld szeme pedig csillogott a víz tükrében. Tudta, ez az, ami sosem fog senkinek sem kelleni. Sosem lesz egy hű társa, barátja. Egy hirtelen mozdulattal tenyerével csapott egyet a víz tükörre, mire az szerte foszlott, s mind két tenyerébe vizet merített, amit lassan elkortyolt. De a víz halk csepegése között meghallott valamit. Hangokat, melyek emberi szájból jöhettek. De csak hang foszlányok voltak. Abba az irányba kapta a fejét, s lerázta a vizet kezéről. Majd elindult, hogy megkeresse a hang birtokosát. Aki nem lehetett egyedül, hiszen akkor nem beszélne. Ahogy ment, egyre erősödtek a hangok, s végül teljesen hallotta, sőt látta akik beszélnek. Egy sűrű bokor mögött volt, mikor rájött, kik lehetnek azok. Kilépett a cserjés közül.* - Nahát... Üdvözölle... - *Köszöntötte volna Luciot, mikor meg látott még egy ismerős alakot. Akirát. Nocsak, micsoda véletlenek.* - Akira... Ti... - *Majd meglátott egy harmadik alakot is, akit viszont nem ismert. Két nő, ráadásul az idegenben is felismerte első látásra, hogy tünde. Érdekes helyzet.* - Öröm újra látni Titeket. - *Azzal bólintott egyet, de az idegennek nem szólt a köszönés. Nem ismerte, de talán lesz alkalma megismerni. Mondott volna még mást is, de a helyzet meglepte Ned'rilát. Várta, mit fognak válaszolni, azaz mesélni neki a helyzetről.* | |
| | | Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Tomen erdő Kedd Aug. 18 2009, 22:30 | |
| *Maya épp válaszolni akart Lucionak, mikor meglátta Akirat. A tóhoz tartott. Nem nézett ki valami jól. * -Jóreggelt! Jól vagy?- *Kérdezte Maya Akirát. De mikor a gyógyfűről kérdezett tudta valami nincs rendben.* -Miért? Mi a baj Akira? Talán rosszul vagy?- *Miközben próbálta megtudni mibaja Akirának, hirtelen valaki ott termett. És megint csak egy tünde. Eléggé meg volt lepve Maya. Ismerni nem ismerte a hölgyet. De ahogy észrevette a többiek, ismerik. Így úgy gondolta illendő lenne bemutatkoznia. * -Szia a nevem Maya. Zenoti Maya.- *Teljes nevévvel mutatkozott be, hogy kedvesebbnek tűnjön. Aztán visszafordult Akirához és tovább kérdezősködöt, hogy jól van-e.* | |
| | | Lucio Rashan Kém
Hozzászólások száma : 207 Age : 38 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 22:39 | |
| * Mikor Akira a partra ért, tényleg rosszul nézett ki. Lucio rövid időre figyelte, de valaki előtör a sűrű bozótosból. Kétség sem fér hozzá, hogy ez Ned'rila. A férfi elmosolyodik.* - Szia! -üdvözli barátságosan. Jó újra látni. -mondja kedvesen. * Mikor már a formalitásokon túl vannak, Akirahoz fordul.* - Akira mi a gond? -mondja aggódóan. ~Mi baja lehet?~ -Maya tudsz rajta segíteni? -kérdezi. Mond mire van szükség, én beszerzem! | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 22:53 | |
| * Épp a hullámzó vízre kamillázott amikor ismerős alakot látott közeledni. Kicsit még homályos volt a látása de amikor közelebb ért látta , hogy nem is ismeretlen az a valaki.* - Ned' !! - Üdv ! - Nemnem..semmi ő meg én...ááá !! * Majd lassan felállt , megnyújtóztatta elgémberedett tagjait. Utána kabátkáját gyorsan összehúzta eléggé hideg volt. Gyorsan összeszedte magát fejben is , mert bizony mindenki átlátott a szitán, tényleg nem érezte magát jól.* - Jajj köszönöm az aggódást , tényleg.. - De semmi bajom csak kicsit elcsaptam a hasam a hallal. - Meg kicsit fáj a torkom meg a fejem is.... - De ennyi... * Biztató mosolyt erőltetett magára. Viszont egyre inkább szükségét érezte, hogy Maya-tól füveket zsákmányoljon. Nem számított ilyen fordulatra de most bizony kellett a gyógyfű. Kezeit összefonta maga előtt és topogott is egy kicsit. mire a lényegre tért.* - Maya , ha tudnál valami gyógyfőzetet keverni vagy valami hasonló azt megköszönném. - Pénzem is van. Kifizetem. - Luciót meg meghívom egy jó ebédre. - Persze téged is Ned'.. - Csak most kicsit megfáradtam. - Szóval ha valami kotyvaszt össze tudnál ütni majd akkor azt meghálálnám.
/ FAGY/ | |
| | | Dreamien Tifar Mágus vezér
Hozzászólások száma : 1188 Age : 43 Hírnév : 63
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Isthar
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 10:36 | |
| *Dreamien lassan, fájdalmasan ébredezik. A Tolmen erdő szélén fekszik. Ide már nem érnek a láp bűzei. Megmozdul. Testét fájdalmak járják át. Kinyitja szemét, napfény vakítja el egy pillanatra. Behunyja a szemeit. Fejét elfordítva nyitja ki újra, mikor már eltűnnek a hirtelen fénytől a szemében ugráló karikák. Fákat lát, egy kis tisztáson fekszik a fűben. Lassan eszébe jutnak az események. Nem tudja, mi hozta ide, de minden esetre az életét köszönheti neki. Habár nem tudja azt sem, hogy vajon a sebeit nem éppen neki köszönheti-e. Rá kell jönnie, nem elég jó még ahhoz, hogy komoly ellenfél legyen egy sötét mágusnak. Felülne, de fájdalom hasít bele bal térdébe, majd újabb mozdulatra az oldalába is. A sebek nem tűnnek mélynek, de iszonyúan fájnak. Gyengeségéből sejti, hogy sok vért veszíthetett. Kezét végigjáratja a sebesült részeken. Szakadt ruhába és alvadt vérbe nyúl. A föld beitta vérét, de a fű még vöröslik körülötte.* ~ Jól megjártam. Legközelebb körültekintőbbnek kell lennem. ~ *Jobb kezét végigsimítja az oldalán lévő seb felett.* - Vividus... *Nyögi. A seb lassan gyógyulásnak indul. Pihen kicsit. Bal kezével épp eléri a térdét, a felett is simít egyet és újra kiejti a varázsigét. Az utóbbi pár hónapban összesen nem varászolt annyit, mint az elmúlt 1-2 napban. Nem tudja mennyi idő telt el a lápban átélt kaland óta. De talán nem több pár óránál. Tovább fekve gyűjti erejét, hagyja, hogy sebei gyógyuljanak. ~ Igen, legközelebb jobbnak kell lennem. Többet kell tanulnom, gyakorolnom....~*
| |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:02 | |
| *Maya mikor fölkelt elment sétálni egyet. Persze azért figyelt arra, hogy ne távolodjon el a többiektől. Nehogy eltévedjen. Maya egyre távolabb volt a többiektől. Egyszer csak meg pillantja Tifart, aki ott fekszik a fűben. Körülötte vértócsa. Mondhatni. Elég komoly sérülései vannak. Maya nagyon megijed. * -Tifar! Szia! Jól vagy? Mi történt?- *És oda ment hozzá és Tifar sebeit nézte meg közebbről hát, ha tud segíteni neki. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:11 | |
| *Tifar gondolataiba merülve várja, hogy sebei gyógyuljanak az elvégzett varázslatok hatására. Eléggé le van gyengülve, ezért aztán a folyamat tovább tart, mint várta. Hirtelen zajt hall, és egy hang szól hozzá. Ismerősnek tűnik. Felpillant és Mayát látja fölé hajolni.* - Szia Maya! Micsoda meglepetés! A legjobbkor találtál rám. *Kicsit megpihen, majd folytatja.* - Sose kezdj ki a sötét mágiával, pláne ne a lápban. Azt hittem, ott akadok nyomára a kedvesemnek... *Emlékeimbe mélyed kicsit.* - Nem is emlékszem, hogy történt....Nem én támadtam, csak beszélni akartam a mágussal. ~ Talán Maya tud segíteni, hogy kicsit hamarabb összeszedjem magam.~ - Általában nem szoktam segítséget kérni, de te gyógyító vagy...Tudnál adni valamit, amitől gyorsabban erőre kapok? | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:23 | |
| *Maya hallgatta Tifart, ahogy elmeséli neki, hogy is történt ez az egész.* -Hát persze. Megpróbálok segíteni neked. Mondd használtál már valami varázslatot?- * Maya várta Tifar válaszát. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:27 | |
| - A Simogató kéz nevű gyógyító bűbájt, de biztosan túl gyenge vagyok, mert ugyan gyorsabban gyógyulok, de mégsem elég gyorsan. Talán túl sok vért vesztettem... *Tifar megkönnyebbül, hogy nincs egyedül sebeivel. Bízik Mayában. Úgy véli, sokat komolyodott, mióta nem látta.* ~ Jut eszembe..Casve! ~ - Megtaláltad Casvét? Találkoztam vele itt az erdőben. Volt olyan kedves és elvezetett a láp határához. *Tifar nehézkesen felkönyököl, eszébe jut, hogy vajon mindene megvan-e. Kardja és botja, csúcsán a csillogó hegyikristállyal ott fekszenek körülötte. Tarisznyája még mindig átvetve rajta, de ruházata és külseje megviselt. Iszapos, koszos, véres és több helyen tépéshez hasonló szakadások láthatók rajta.* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:37 | |
| -Értem. Szóval a Simogató kéz nevű varázslatot. Hát én is azt használtam volna a te helyedben. Ezek szerint lassan majd jobban leszel. De én azt tanácsolom, hogy tisztítsuk ki a sebeidet először. Nehogy elfertőződjön. Van a közelben egy kisebb tó. Hozok onnét vi…..- *Ekkor Mayának elakadt a szava. * -Casve? Tényleg? Találkoztál vele? És szerinted itt van még? Jaj bocsáss meg túl sok kérdés egyszerre. Először pihenj, aztán majd mesélsz. Elmegyek vízért.- *Maya sietve ment le a tóhoz, sőt futva. Hamar vissza is tért. Igyekezett kitisztítani Tifar sebeit úgy, hogy ne fájjon neki annyira, de ez nem igazán volt lehetséges.* -Bocsáss meg. De csak így megy. Nagyon fáj?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:44 | |
| *Tifar néhány nagyobb sóhajjal, és egy szisszenéssel reagált a sebeibe nyilalló fájdalomra. Szerencsére sokat megélt már, elég magas a fájdalomküszöbe. Mosolyt erőltet arcára, ami talán kissé erőltetettre is sikerül.* - Túlélem. Szzzz...Rosszabbakon is átmentem már. Casvéval csak összefutottunk. Jó kedvű volt nagyon. Elkísért a Nwalca-tőzegláp határáig. De nem tudom, hogy itt van-e még, ott elváltak útjaink. *Maya lassan végez a sebek kitisztításával, így Tifar fájdalma is alábbhagy.* - Jó messze kerültél Evolyrantól, de Molirindëtől is. Mi járatban errefelé? | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:53 | |
| *Maya végzett a sebek kitisztításával.* -Hát, hogy miért is vagyok itt? Őszintén? Csak egy kis friss levegőre vágytam. A természet csalogatott ide. Elég sok dolog történt mióta elváltak útjaink. Ahogy elnézlek veled is. Szerencsére velem nem ilyen dolgok. Esetleg ha gondolod, keverek egy erősítőt. Az segít a hamarabb lévő felépülésedben. Csak pár dolog kéne,, de azt be tudom szerezni itt az erdőbe. Amit meg nem az van a tarisznyámban. Tudod erről az erősítőről az új könyvemben, olvastam. Gyógyító könyv.- * Mesélte Maya. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 11:59 | |
| *Tifar örömmel nyugtázza, hogy egyre jobban érzi magát. Ismét meg kellett állapítania, hogy Maya sokat fejlődött, mióta látta. Nagy hasznát is vette most neki.* - Igen, ha megtennéd, megköszönném. Legközelebb nem lepnek így meg. Számítani fogok rá, ha hasonló helyzetbe kerülök. Hiába. Az ember mindig tanul valami újat. *Utal a lápi kalandjára Tifar. Már elég erős hozzá, hogy kardját visszategye hüvelyébe, mely ott lóg az oldalán. Mégiscsak egy kivont fegyverről van szó. Aztán újra megpihen.* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 12:12 | |
| * Maya látja, hogy már kezd jobban lenni Tifar. Elindul Maya összeszedni a hozzávalókat az erősítőhöz. Az első hozzá valót már megislátja a csalánt. Ruhájával megfogja és letépi. Valójában az erdőben most csak ezt talált. De ha messzebb ment volna akkor biztos talált volna mást is. De nem akarta egyedül hagyni Tifart, így a tarisznyájából vette ki a többi hozzávalót. A benedekfűvet, cicckafarkfűvet, kökényvirágot, levendulát és persze nem utolsó sorban az ürömfüvet. Volt nála egy kisebb fatálka erre az esetekre tartogatta. Bele dobta a hozzá valókat, összetörte és kevergette egy kis vizet is tett hozzá. így folyékonyabb állapotú lett. Oda nyújtotta Tifarnak.* -Hát ez lenne az. Elég gusztustalan, de ez segíteni fog rajtad. Nagy erőt!- *Mondta bátorításnak Maya.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 12:22 | |
| *Tifar idegenkedve méregeti a felé nyújtott orvosságot. Szó, mi szó, valóban elég gusztustalanul néz ki. A szaga sem sokkal kellemesebb.* ~ Hát tényleg "érdekesen" néz ki, de ha egyszer ez kell...~ *Nagy levegőt vesz, majd egyben elfogyasztja a fura állapotú keveréket. Ha a külseje randa volt, hát az íze még inkább. Tifar elfintorodik, mikor az utolsó korty is lemegy a torkán. Mosolyt erőltet az arcára.* - Egészségünkre! *A szer hamar hatni is kezd. Lassan fel bír ülni. Kezdetben gyomra még forog, de az is hamar elmúlik. A sebei is teljesen begyógyulnak, ahogy végre az ereje is visszatér. Bizonytalankodva feláll, próbálgatni kezdi lábait, de nem érez fájdalmat. Hála a gyógyfüveknek és a varázslatnak végre rendbe jön. Kezébe veszi botját.* ~ Ideje, hogy rendbe hozzam magam.~ *Kezét végighúzza ruháin és közben mormolgatja:* - Myramyr! *A bűbáj hatására ruháiról eltűnik a mocsok, a vér és bár a szakadások megmaradnak, mire felegyenesedik, már sokkal jobban érzi magát.* - Maya, köszönöm szépen a segítséget! Jobbkor nem is jöhettél volna. Mivel hálálhatom meg? | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 12:29 | |
| -Egészségedre!- ~Úúú…. Én ezt nem bírnám meginni az egyszer fix.~ *Maya nagyon csodálatra méltó embernek tartja Tifart, hogy képes volt meg inni ezt a kotyvalékot. Látja, hogy má felült és lassan feláll Tifar. Ennek nagyon örül.* -Hogy mivel háláljad meg? A barátságoddal. Nekem az elegendő.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 12:34 | |
| *Tifar nagyon hálás Mayának a segítségért, de már érzi is, hogy mennie kell tovább. Lehet, valamilyen kapocs közte és kedvese között. Ez vezette a láphoz és most ez húzza tovább. Követnie kell, remélve, hogy egyszer utoléri.* - A barátságom már a tiéd. Remélem, azért lesz majd módom rá, hogy legalább majd segítséggel viszonozhassam a jóságod. Persze nem kívánom, hogy bajba kerülj, lehet máshogy is segíteni. *Mosolyodik el Tifar, reméli, hogy a lány nem értette félre szavait. * - Mennem is kell tovább a Carcaras-középhegységbe. Jó lenne még napnyugta előtt odaérni. | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 12:42 | |
| -Hát tudod szívesen segítettem. Ha menned kell hát nem, tartóztatlak fel. Erről jut eszembe nekem is lassan vissza kéne mennem a barátaimhoz. Mondanám, hogy csatlakozz hozzánk, de tudom, hogy a szíved vezérel most téged. Hát sok szerencsét! Remélem, nem kerülsz ilyen helyzetbe, mint most. Szia! – * És átöleli a férfit. Kezdi, úgy érezni, hogy apja helyett apja lesz Tifar. Maya nem igazán ismerte apját és anyát, így igazán szüksége volt egy ilyen szerető szívre, mint Tifar. Maya elindult hát a barátaihoz. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 12:49 | |
| *Tifarnak jó esett Maya ölelése, bár meg is lepte kicsit, főleg az a tekintet, amit rá vetett. Olyasféle volt, amilyennel ő is nézett szüleire, amikor még kisebb volt.* - Szia, vigyázz magadra te is az úton! Veszélyes lehet az erdő. ~ Én is nagyon remélem, hogy nem kerülök még egyszer ilyen helyzetbe.~ *Intett egyet a távolodó kis elf után, majd szívében reménnyel lépett a Carcaras felé vezető ösvényre. Remélte, hogy ott közelebb kerül feleségéhez. Nem tudta, hogy kísérheti sötét mágia. Csak egy ötlete volt. Szíve facsarodott, ha arra gondolt, hogy az idegen fogolyként hurcolja magával élete párját.*
//Köszi a játékot!// | |
| Tárgy: Tomen erdő Szer. Aug. 19 2009, 21:29 | |
| *Akira eleinte tagadta, hogy bármi baja is lenne, de aztán mégis csak segítséget krt Mayától.* -Hát persze. Tudnék segíteni vagyis attól függ mik a tüneteid. Mondd, mit érzel pontosan?- *Kérdezte Maya, hogy megtudja mi is pontosan a baja Akiranak.* -És pénzről szó sincs. Remélem tudok majd segíteni. A barátom vagy még szép, hogy segítek. De a pénzt szóba se hozd.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 21:38 | |
| *Furcsán nézett, mikor Akirát mindenki valami bajról beszélt. Nem bírta megállni, hogy ne kérdezzen rá, hiszen Akirát már ismeri egy ideje.* - Segíthetek valamit? - *Néz rá aggódva, de tudja, még nem igazán tud túl sokat a gyógyításról. De bármit szívesen hoz a környékről, fürge akár egy szarvas. Akira elég sápadt volt. Közben hallotta, amint a harmadik személy bemutatkozik, s Ned'rila rápillantott.* - Ned'rila... Ned'rila Olveti. - *Mondta, de nem nagy figyelmet szentelt Mayára. Először azt gondolta jobb is így, majd végül egy kicsit elmosolyodott.* - Mióta vagytok itt? - *Nézett Luciora, aki ugyan csak Akira mellett állt.* | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 21:47 | |
| - Hát, tegnap este óta. Letáboroztam, fogtam némi halat és jöttek a halra, mint szumyogok a vérre. -mondja drámaian. * Néha odanéz Akirara, hogy nincs-e valami gond. * ~Hát persze hogy a hal az oka. Mi másra lehet fogni. Egyszerű rosszullét már nm is lehet.~ * Lucio látszólag elgondolkozik.* - De te mit csinálsz itt? -kérdezi kedvesen Ned'rilat. | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 22:00 | |
| * Akira kicsit bágyadt volt , de gyorsan józanságot erőltetett magára. Nem szokta meg , hogy mindenki tutujgassa. Ahonnan jött ott a gyengeség elég nagy szégyennek számított. Ezért sem akarta hogy mindenki gyengének lássa. Persze a körülményekhez mérten.* - Tényleg semmi bajom, köszi mindenki. -Csak..../ erős gondolkodás / - Biztos valami kis nyavalya....pikkpakk kigyógyulok belőle. * Azért halkan odasúgott Maya-nak.* - Ha lehet akkor egy bivaly fájdalomcsillapítót keverj. Az se baj ha bódít vagy kábít. Csak hasson. * Majd újra felnézett. Érdeklődve nézett Ned'-re. Valami hiányzott. * - Hol a lovad? - És milyáratban errefelé? - Ja és nemigaz, hogy a halra mentem. Tudod, hogy nem vagyok olyan kajás. / erős gondolkodás / - Vagy mégis?
A hozzászólást Akira Pain összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 19 2009, 22:23-kor. | |
| Tárgy: Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 22:07 | |
| *Most részben Akira volt a középpontban. Mindenki ráfigyelt, hogy mi is lehet vele.* -Na az nem igaz, hogy a halra én a füstre. Tudod mekkora füst volt. Jó persze azért a hal is finom volt. Nyamm….- *Mikor Akira oda súgta neki, hogy egy bivaly fájdalomcsillapított keverjen, akkor ezt kérdezte tőle. * -Erősítő megfelel? Csak az íze szaga és a látvány gusztustalan. Csak pár dolog kéne hozzá. És akkor jobban is éreznéd magad. Legalábbis egy barátomnál bevált.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 22:15 | |
| *Örült Lucio tekintetének, most jól jött egy kis kedvesség számára. Hasonlóan nézett rá, s úgy válaszolt.* - Csak egy kis felszabadulás kellett. Nem bírtam már azt a tömeget a városban. - *Télleg így volt. És jobb lett, hogy futott egyet az erdőben. Fél füllel hallotta, amit Akira az imént mondott, s hozzá tette.* - Akira, szerintem téged a gyomrod húzott Lucio táborához, ebben biztos vagyok. S most is ez lehet a baj. Ettél ma már? - *Nézett rá kérdőn, s félmosollyal oldalra nézett Luciora.* - Hmmm, ha valamire szükséged lenne a gyógyfüvekhez, szívesen keresek a környéken. Csak mond meg, mi kellene. Pár perc az egész, s vissza jövök. - *Nézett Mayára, eleinte komolyan, majd egy halvány mosoly jelent meg az arcán.* | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 22:30 | |
| * Lucio ott szobrozott a 3 elf nő melett. * - Biztos nem evett eleget. A tegnapi élelem az egy fő részére is kevés volt, nem hogy háromnak. - mondja természetesen. Ha, úgy is éhesek vagyunk, akkor célszerűbb lenne minnél hamarabb a városba menni. Természetesen előtte Akiran segítünk. -mondja mosolyogva. * Néha Ned'rilara tekint, majd elgondolkozik.* ~ Én is ugyanebbl az okból jöttem ide.~ *Lucio elsiet a távolba. Mikor visszatér, a két zsebe megvan dugva egy-egy almával és a kezében hoz négyet. * - Remélem mindenkinek megfelel előreggelinek. -mondja kedvesen. *Majd mindenki felé dob egyet.* -Maradt még kettő, aki éhes az megeheti. -mondja közömbösen. | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 22:43 | |
| * Látta , ahogy Lucio almákkal tér vissza. Ennek igencsak megörült , titkon drukkolt, hogy kapjon egyet. Mikor látta , hogy mindenkinek odadob egyet akkor már meg is indult a nyáltermelése... Repült felé is az alma. Ez egy tökéletes alkalom volt , hogy megcsillantsa zseniális képességit.* ~ Egy kézzel elkapom , feldobom és szájjal leveszem... * Repült ez alma , egy kézzel majdnem elkapta de fejjel levette....gyorsan felvette az almát a földröl és hogy megelőzze a bajt gyorsan hozzátette.* - Ez igy volt kitalálva....bizony * Majd nagy harapás. Fél alma eltünt. Egyböl jól indul a nap. * - Ja , szerintem is menjünk a városba. - Ott van fürdő is meg minden. Lehet egy kicsit lazulni. - A főzettel meg nem kell sietni annyira, már nincs is bajom. Az meg hogy néz ki az mindegy akárcsak az ize. - A lényeg hogy jóóóóóó erős legyen. - Nade legyen is elég belőlem. - Túlreagáljátok a dolgokat. - Tényleg. - Majd mindenkit meghívok pár virslire vagy valamire. | |
| Tárgy: Tomen erdő Szer. Aug. 19 2009, 22:49 | |
| *Maya úgy gondolta, hogy talán Akira tényleg csak egy kis kajára vágyott. ~Talán nem is kell neki az az erősítő!~ *Ekkor Lucio almákkal tér vissza. Mindenkinek dob egyet. Akira próbálja úgy elkapni, hogy az lenyűgöző legyen de nem igazán akar összejönni neki.* -Hát igen én is szívesen veletek tartanék a városba.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 19 2009, 23:03 | |
| *Egy ideig Akirát nézte, s télleg nem festett valami jól. Majd érezte, hogy Lucio eltűnt mellőle, s fejét odakapta. Csak ugyan eltűnt, bár még annyit látott, ahogy elfut az erdőbe.* ~ Most meg mi történt? ~ *Nézett utána értetlenül, majd hamarosan ismét megpillantotta, amint fut vissza, s valamit tart magához szorítva. Pontosabban valamiket. Egy almát nyomott Ned'rila kezébe, s utána a többit is oda adta mindenkinek. Szép alma volt, félig piros, félig zöld, nem túl érett, látszott a külsejéről. De Ned'rila épp ezeket szerette. Kicsit megdörzsölte, majd bele harapott, s jó ízűen ette. Kellemes volt, ahogy az alma lé dús anyaga szét folyik a szájában, majd le csúszik a torkán. Mikor teljesen eltűnt, furcsálta, hogy a többiek még mindig a sajátjukat rágcsálták. Talán kicsit éhes volt, tudatlanul.* - Köszönöm. - *Bólintott Lucionak, s mosolygott egyet, majd Akirához fordult.* - Akira, könyörgöm, számomra ne tervezz virsliket. Igazán kedves vagy, hogy megakarsz hívni rá, de nem eszem hús félét. Talán Lucio csodálkozhatott is, hogy Te halat ettél. Bár az még elfogadható, mert egészséges, de nem mondhatnám tündéhez méltó tettnek. Persze, azt teszel amit akarsz, de én továbbra is kötöm magam ehhez. Gondolom, akkor Maya is eltér a szokástól, hogy a tündék nem esznek húst. - *Sóhajtott.* - Egyszer ezzel télleg rávesztek, hogy megkóstoljam. Ha Lucio csinál legközelebb egy ilyen vacsorát... Hát... Lehet megkóstolom, milyen is húst enni. - *Mosolyogva nézett mind hármukra. Bár nem volt biztos abban, amit mondott.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő | |
| |
| | | | 1. Tolmen erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |