EVOLYRAN
|
|
| 02. Chattal | |
|
+40Tikina Etele Barlon Antonius fejedelem Selly Lilyan Gray Dreamien Tifar Talyon Burke Fatima Ferses Melinda Skyles Sephrio Elruhir Galwor Alex Morose Akira Pain Akira Angel Aysha Celestin Christopher MCCallum Seyla Vulfia Nibelon Declan-Clive Sword Ned'rila Olveti Hiswa Fénylőszemű Adryana Éranimé Leathé Isqua Fangë Furmányos Ungar Aredhel Narmolanya Zothar Dragon Nemes Kressara Mylene Hythamorys Vulpesh Fáradt Egor Alais Formenya Hyalma Hypyno Grymythas Racatho Rita Flow Avaia Eldsaye Émia Mesélő 44 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Vas. Feb. 08 2009, 09:02 | |
| - Valdákat? C'tas bólintott. - Igen.párat már láttam. Így emlékszem. Elmosolyodott. - Vajmi kevés, de nekem így rémlik. Körülnézett, majd megszólalt: - Szerintem nekem is mennem kellene. Valóban egyre többen lettek. - Sétálok egyet, és visszatérek a fogadóba, nem akar velem tartani? A főmágusra pillantott.
|
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Vas. Feb. 08 2009, 09:06 | |
| - Kedves egy népség igazán. Örömet és nevetést hoztak magukkal mikor e földre telepedtek.-*mosolyodott el, nem is meglepő hogy flow úrnővel mily jó kapcsolatot alakítottak ki egymás között.* - Rendben van C'ats. Sajnálom de nem tudok veled tartani, vissza kell mennem a városba,mert Vardar nagyúrral beszédem van.-* pedig szívesen a mágussal tartott volna.* - Biztosan találkozunk még! Addig is szép napot!-*intett mosolyogva a lánynak,majd visszatért a fogadó háta mögé hol lovát kikötötte,majd felpattant fehér lovára és visszament a városba.* |
| | | Hypyno Grymythas Megtévesztő
Hozzászólások száma : 166 Age : 105 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Myrte nép Beosztás: Illuzionista Rang: Illúziómágus
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 16:02 | |
| *Egy csuklyás, taláros férfi érkezik a faluba. De a meglepő az, hogy nem egyedül. Három, összekötözött embert reptet maga előtt bűbájjal. Elég érdekes látványt nyújthat. Hát igen. Egy rablóbanda, akiket a férfi fogott el akkor, amikor ide igyekezett. És azóta vele tartanak.* ~remélem mi hamarább tudnak fogadni a Nagy Urak. Nincs ínyemre ezt a három fajankót mindig magam előtt reptetni. Elég fárasztó...~*morogja a férfi, majd megáll egy kicsit pihenni. A három fogollyal mit sem törődve leejti pálcáját, mire a három ember nagyot huppanva érnek földet. Hypyno kifújja egy kicsit magát és körbenéz. Chattal falujába érkezett. Reméli, hogy itt talál magának egy szállást, ahol lepihenhet és ehet is pár falatot. Élelemből nincs hiánya, hiszen elvette a rablók élelmét, de őket sem ártana megetetni, nehogy meghalljanak, mire a nagy urak elé kerülnek. Akkor nem sok haszonra számíthat Hypyno. De így talán remélheti, hogy beveszik a Myrték közé, vagy esetleg ott maradhat Evolyran-ban. Ezekkel a boldog gondolatokkal ismét a három fogolyhoz fordul, és előveszi pálcáját:* -Mobilicorpus! -*mondja ki a bűbájt, mire a három összekötözött alak felemelkedik.* -Oké, keressünk valami helyet...-*motyogja magában és elindul Chattal görbe utcáin.* | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 19:28 | |
| *Chattal utcáin ilyenkor már este még kevesebb a forgalom. Nem mintha nappal olyan sok ember jönne-menne. Hypyno és a három fogoly, akiket még mindig magával vonszol egy kisebb utcába térnek be, ahonnan zeneszó hallatszik. Hypyno reméli, hogy egy kellemes kocsma felől jön a hang és kellemesen csalódik, amikor valóban meglátja a kis Fogadót. Egy kis fa ajtó választja el az utcát a Fogadótól, amin egy kis ablak van. Hypyno úgy dönt, nem hívja fel magára a figyelmet, így a három kis foglyot az egyik sikátorba irányítja és rájuk terít egy nagy zsákot. Mivel a foglyokon álom-bűbáj van, így Hypyno nem fél, hogy elárulják magukat. Magabiztosan a Fogadóhoz lépdel és belép az ajtón, amit egy kis csilingelés jelez, hála az ajtó fölé szerelt kis csengőnek. A Fogadós a pultnál áll és egy poharat törölget. Hypyno egy kis sarokban lévő asztalhoz lépdel és leül. A Fogadós odamegy hozzá:* -Jó estét! Mit hozhatok? -*kérdezi kellemes hangon. Hypyno elmosolyodik és rendel magának egy finom vacsorát és egy kupa bort. Amikor kihozzák, nekilát az evésnek és örömmel érzi, hogy gyomra megadja magát és nem korog többet.* | |
| | | Formenya Hyalma Levegősodró
Hozzászólások száma : 281 Age : 35 Hírnév : 1
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Elemi mágus
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 19:56 | |
| *Lábában érezte az elmúlt három nap gyaloglásának minden nyűgjét. Botját erősen markolva benyitott a fogadóba. Az ajtó kissé nyikorogva tárult ki, és Formenya habozás nélkül belépett a füst, és alkohol illattal telített levegőjű helyiségbe. Arca sötét árnyékként rejtőzött vörös csuklyájában. Köpenye szegélyét barna rúnák díszítették. Légies járása, és kecses alakja azonban egyértelműen árulkodott női mivoltáról. Komótosan, de igen határozottan lépett a fogadóshoz.* - Egy pohár forralt bort kérnék. *Mondta a pultot támasztó férfinak, aki az ölktözékéből ítélve, csak a fogadós lehetett.* - Azonnal hozom hölgyem... *A fogadós elrugaszkodott a pulttól, és eltűnt a Formenya szerint konyhának tűnő helyiségben.* *A boszorkány érdeklődve pillantott végig a bent épp étkező, vagy iszogató vendégeken. Egy üres asztalt keresett volna, de mindegyiknél ült már valaki. Aztán szeme megakadt egy aránylag megbízhatónak tűnő alakon, aki épp evett. Lassan az asztalához sétált.* - Szép napot... Szabad ide ülnöm? A többi asztalnál már nem sok hely van. *Természetesen Formenya illedelmesen hátra tolta csuklyáját mielőtt megszólította volna az asztalnál ülőt. Kérdése elhangzása után meg várta, mit fog válaszolni az illető.* | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 20:07 | |
| *Hypyno már majdnem befejezte a vacsoráját.* ~hát azért valami jobbra számítottam...~*motyogja és a tányéját nézi, amin ott van rántottájának a maradéka A tojás egy része nem nagyon sült meg teljesen és kiss nyúlósan folyik szét a kenyér között. Hypynonak hirtelen hányingere tmad, így gyorsan leöblíti a vacsorát egy pohár borral. Nem tudja elkézpelni, hogy ezt hogy tudta megenni.* ~ennyire éhes lettem volna?~*gondolja fintorogva és eltolja a tányért maga elől. Ahogy ismét ránéz a tányérra, megint hányingere tmad, így úgy dönt, körbenéz a Fogadóban. Észre sem vette, hogy miközben evett, szinte az összes asztal megtelt. Számos furcsa alak foglal helyet a Fogadóban: van akinek vörös, lila és más színben pompázó, apagájra hasonlító haja van. Van akinek vasdarabok, karikák, gyöngyök lógnak ki egy s más testrészükból és vannak, akik csuklyájukat mélyen a fejükbe húzva ülnek csendben az asztaluknál. Ahogy Hypyno körbenéz, a kis csengő ismét megszólal az ajtónál.* ~hmm. ezeket se vettem észre? furcsa...~*gondolja, mikor egy hölgyet pillant meg. Legalábbis alakjából és légies mozgásából erre enged következtetni.* -Nocsak...-*suttogja és elmosolyodik. Amikor a hölgy odasétál mellé és helyet kér, Hypyno felpattan és meghajol.* -Parancsolj, foglalj helyet!-*mondja, majd mikor a lány leül, ő is ismét visszaül. Int a Fogadósnak, aki odasétál hozzájuk.* -Egy kancsó bort szeretnénk!-*rendel Hypyno és a lányra mosolyog. Tekintetük összeér, majd Hypyno a Fogadós után néz, aki már el is tűnt.* -Hypyno Grymythas!-*mutatkozik be a féfi gy mosollyal fűszerezve.* | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 20:22 | |
| *Formenya helyet foglalva hallgatta a férfi bemutatkozását. Nevének hallatán arcára kedves mosoly kúszott. Botját az asztalnak támasztotta, majd kezét nyújtva bemutatkozott.* - Formenya Hyalma. *A férfi nem mindennapi öltözéke, és vidáman csillogó szemei egyértelműen elárulták neki, hogy melyik nép sarja. A myrte nép vidám szineit, és jellegzetesen kedves arculatát bárhol felismerné. Hiszen jónéhányszor megfordult már a myrték földjén, amikor még mestere élt. Persze a myrték földjén sem járt már közel másfél éve. Pont azóta, amióta mesterét ágyba kényszerítette, majd végérvényesen leterítette egy olyan betegség, melyre még a sokat látott, nagyhatalmú mágusok, és gyógyítók sem találtak ellenszert. Aztán egy keserves év, majd a mester halála, és az ostoba végakarat... Erre inkább nem is akart gondolni, mert akkor automatikusan eszébe villan Antonius nagyúr akaratos ábrázata. Attól pedig csak ideges lesz. Így figyelmét inkább a myrtére fordította.* - Hypyno... A nevedből, na meg külsődből ítélve myrte vagy. Mi hoz egy myrtét ilyen távol otthonától? *közben a fogadós megérkezett a forralt borral, és egy kancsó bort is letett az asztalra, amit még Hypyno kért.* | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 20:29 | |
| *Hypyno elfogadja a kézfogást, de nem megrázza a lány kezét, hanem kissé felemelkedik a székből és egy apró csókot lehel a lány kézfejére, majd mélyen a szemébe néz és simét elmosolyodik.* -Örvendek a szerencsének!-*mondja, majd visszaül a székre. A tányért már rég arrébb tolta, hogy ne zavaja. Afogadós végre megérkezett a kancsóval. Hypyno megköszöni, majd tölt magának és a lánynak is egy kupával.* -Egészségedre!-*emeli fel a pohraát és ismét egy msolyt küld a lánynak. Mikor a lány felfedi "titkát", hogy mírte, Hypyno titokzatosan elmosolyodik. Mjad magyarázni kezd:* -Vándorlok. Szinte egész életemben vándoroltam. Aztán ide érkeztem. És remélem itt le tudok telepedni. Hogy miért? Nos, azt még nem tudom. De remélem, hogy jó lesz itt. És persze beengednek és beállhatok az itteni Myrték Szövetségbe-*mondja Hypyno és elnéz a lány feje fölött. SZeme megcsillan a Szövetség nevére és mosoly szökik az arcára. Majd a csillogás megszűniik, Hypyon megrázza a fejét és ismét a lányra koncentrál.* -Na és Te? Itt élsz?-*érdeklődik a férfi.* | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 20:46 | |
| *Formenya meglepetten fogadja a könnyed kézcsókot, de egy ártalmatlan mosollyal el is intézi a dolgot magában. Nem szokott hozzá, hogy csókkal üdvözöljék. A mágusokat nem szokták ilyen szívélyesen üdvözölni. Aztán a férfi szavaira koncentrált. Közben megemelte poharát, és lassú kortyokban iszogatta a zamatos bort.* - Még sosem hallottam vándor myrtéről. Érdekes életed lehetett távol tieidtől. *Egy kortyot ivott, s csak aztán szólalt meg újra.* - Én igazság szerint mondhatni, hogy Evolyran minden birodalmában élek. Egykori mesterem még gyermekként vett magához, és folyamatosan utazgattunk mindenfelé. Mesteremnek köszönhetően nincs olyan zug ezen a földrészen, amit ne jártam volna be. Most, mesterem akaratának engedve, Fehértorony-várában élek a seldë fejedelem, Antonius nagyúr udvari mágusaként. De, már nem egész egy esztendő múlva lejár a szolgálati időm, és akkor oda megyek, ahova akarok. Most viszont fontos ügyben járok itt, Evolyran kapujában. Néhány napja egy sörényes sárkány híre jutott el hozzám, melyet ezen a vidéken láttak. Így most az a legfőbb elfoglaltságom, hogy szemtanukat keressek, és felkutassam azt a sárkányt. *A sárkánnyal való korábbi találkozását nem ecsetelte, mert nem tartotta annyira fontosnak a dolgot.* - Te hallottál mostanában erre ólálkodó sárkányokról? | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 20:52 | |
| *A férfi hallgatja a lányt és elgondolkozik. Valóban ő sem nagyon hallott még vándor mírtéről, ezért büszkén ki is húzza magát.* -Valóban izgalmas életem van. Sok kaland, sok embert és egyéb lényt ismerek meg a kalandjaim során. Például amikor idejöttem a nyomba szegődött egy őz!*meséli nevetve a férfi, majd megissza a borát. Figyelmesen hallgatja a lányt és közben elmosolyodik.* -Udvari mágus? Hmm. Érdekes lehet!-*jegyzi meg Hypyno csilogó szemmel, majd lassan feláll.* -Ne haragudj, de most elmegyek és bérlke egy szobát. Már több, mint 2 naja nem aludtam és rettentő fáradt vagyok...-*áll fel a férfi és bocsánatkérően néz a lányra.* -Természetesen, ha eszel vagy iszol valamit, az az én számlámra megy!- *kacsint a lányra Hypyno, majd a Fogadshoz megy. Beszél vele, majd a lány felé mutat. A fogadós mosolyogva bólint egyet, majd Hypyno visszatér a lányhoz.* -Nos, örültem a találkozásnak! Remélem még összefutunk!-*kacsint ismét a lányra, majd eltűnik az emeleti szobákhoz vezető lépcsőn.*
//Köszi szépen a játékot! (: // | |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Hétf. Feb. 09 2009, 21:09 | |
| *Formenya vissza szerette volna utasítani a myrte fizetésre vonatkozó ajánlatát, de a férfi olyan hirtelen távozott az asztaltól, és ment a fogadóshoz, hogy már nem volt ideje a tiltakozásra. Amikor meg vissza jött hozzá, akkor csupán elköszönt.* - Én is örültem a találkozásnak Hypyno Grymythas... És könnyen meglehet, hogy még össze futunk a jövőben. *Érdeklődve figyelte a myrtét, míg az el nem tűnt az emeletre vezető lépcsőkön túli homályos folyosón. Aztán vissza fordult italához, s amikor kiürítette poharát, felállt, csuklyáját fejére húzta, és egy biccentés kíséretében elmormolt egy kis köszönés félét a fogadósnak. Nyugodt léptekkel hagyta el a fogadó épületét, hogy tovább keresse a sárkányt.*
//Én is köszönöm a játékot... :P // | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Kedd Feb. 10 2009, 20:29 | |
| ~Már napok óta sehol semmi. Csak egy kis nyúlgerinc... Az milyen jól esne most.~ *tűnődött el Abigeel, miközben korgó gyomra ma is figyelmeztette arra, hogy bizony délidő van. A lány, már távol járt otthnonától, ahol ifjúságát és gyermekkorát töltötte, egyszerűen világot akart látni és neki is látott. Az elmúlt idő alatt sok mindenbe belekóstolt, megtapasztalt, sok mesterséget kitanult, csakhogy boldogulni tudjon. Remélte, ezek egyszer hasznára válhatnak. Középmagas termetű, vállig érő barna hullámos hajú, kerek arcú, barna szemű teremtés, kinek tekintetében mindig ott van az a bizonyos tűz, ami arra készteti, hogy meg kell oldania minden útjába álló akadályt. Abigeel annyira elmerült gondolataiban, hogy csak újra hangosan korgó gyomra figyelmeztette, hogy ideje lenne valami ennivaló után nézni. Ekkor hirtelen egy nyúl vágtatott át előtte a réten.* - Milyen finom lenne sütve! *kiállt fel és a tőre után kap, és a nyúl irányába kezd el futnii, hogy végezzen vele, de csak az üres tokot markolta.* - Ja, tényleg! *csap homlokára és hirtelen megáll.* - Amikor a múltkor az a... *motyogja magában fejcsőválva, majd búsan halad tovább, bár gyomra miatt erős késztetést érez arra, hogy valamit tegyen ebéd ügyben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Kedd Feb. 10 2009, 20:32 | |
| *magában bosszankodva halad tovább Abigeel, amikor a messzi távolból furcsa zajokra lesz figyelmes. Felnéz és egy hatalmas félkör alakú falat lát maga előtt észak-nyugati irányban.* - Biztos falu lesz mögötte. *mondja ki hangosan, majd sietve elindul, hogy feltételezését igazolja.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Kedd Feb. 10 2009, 20:33 | |
| *hamarosan egy folyómedret pillant meg.* ~Ha ezt követem, biztos találok valamit.~ *próbál meg gondolkodni, bár gyomra mostmár egyre erőszakosabban figyelmezteti arról, hogy nagyon is ideje lenne azt a nyúlgerincet sütögetni egy nyárson valami árnyas helyen. Abigeel elindul a meder mellett, amikor, ha nem is fogadóba, mint ahogy azt remélte, hanem egy füstölgő kéménybe botlik.* - Uram! Ezt adtad volna jelül?! *néz fel az égre mosolyogva, majd elindul a kémény mögött lévő házhoz.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Kedd Feb. 10 2009, 20:34 | |
| - Hahó! Van itt valaki?! *kiállt be a kis ház ablakán, ám válasz nem érkezik.* - Hmm... Van itt pár szerszám, meg egy kis nyersanyagot is láttam a sarokban, és a tűz is még ég, csak fel kell szítani egy kicsit... Meg engem lassan meg kellene vizsgálni, mert már a magánytól hangosan beszélek, magamban. *vélekedik, miközben pár csattal az eddig szabadon lógó hajtömegét feltűzi kontyba, ruhája ujját feltűrve munkához lát, hogy egy tőrt készítsen a műhelyben.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Kedd Feb. 10 2009, 20:35 | |
| *mivel valamelyest értett a fémekhez, Abigeelnek nem okozott túl nagy gondot, hogy megmunkálja tőrjét, bár közben kicsit azon izgult, nehogy megérkezzenek a háziak, mert nem szeretett volna magyarázkodni számukra, bár ha egy kis nyárson sűlt nyúlgerinccel kínálták volna, nem lett volna semmi gondja baja, legalábbis egy ideig. De erre nem került sor. A lány szorgalmasan szította a tüzet és minden erejével azon volt, hogy elég tökéletes szúróeszközt készítsen saját használtára.* ~Na, ha ezzel megvagyok, körbenézek a házban, hátha van egy kis élelem is.~ *jut eszébe, és még erőteljesebben folytatja a kalapálást.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Kedd Feb. 10 2009, 20:36 | |
| *a nap már lassan kezd lenyugodni mire Abigeel végzett a munkkával és sajnos a házban sem járt sikerrel. Élelmet nem talált és a délben látott nyúl sem várta meg a lányt, amíg elkészül fegyverével. Mivel igen elfáradt, lesétált a folyóparta, gyorsan megmártózott a friss, de legfőbbképpen hideg vízben, majd álomra hajtotta az egyik bokor mellett fejét, mert érezte, hogy az álommanók csak arra várnak, hogy ő végre elszunnyadjon és szépet álmodjon.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:14 | |
| C'tas ma ismét a fogadóban üldögélt, és egy forró, meleg teát iszogatott. Jól esett ebben a hidegben, hiszen rtagjai elgémberetek a kinn való iőtöltéstől, így mondhatni, berontott a fogadóba, majd közölte m fogadóssal, hogy egy csésze meleg teát kér most azonnal... Meg is kapta, hiszen a férfi látta rajta, hogy nincs éppen melege. Ezután C'tas kinézett magának egy asztalt, majd elevickélt odáig, hogy ne zavarják ivás közben,, majd onnan figyelte a tömeget. |
| | | Racatho Rita Pajzstörő
Hozzászólások száma : 81 Age : 44 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Harcos Rang: Csatamágus
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:21 | |
| *Úgy döntött,hogy nem vár tovább,és elindul Evolyran városában.Izzott a vágytól hogy láthassa végre a várost amiért ide jött.Persze nem csak ezért jött,hisz nagy mágus akar lenni.A lépcsőn kopognak csizmáinak sarkai,ahogy lejött a szobájából az étterem részbe.A kulcsot vissza szolgáltatta a fogadósnak majd rendezte számláját.Sóhajtva megfordult és szemügyre vette a fogadók.Ekkor pillantotta meg C'tas-t majd vígan mellé lépett.* - Szép napot a hölgynek? - * tekintett le rá mosolyogva.* - Nem bánja ha egy kicsit csatlakozotk?-*nézett rá kérdő tekintettel.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:24 | |
| C'tas békésen kortyolgatta teáját, hiszen nem számított vendégre ezen a napon, ami nem is meglepő, tekintettel arra, hogy nem is nagyon akart társaságba keveredni, hiszen nem sok embert ismert erre. Azonban most az egyszer ismerős hangra kapta fel a fejét, majd elmosolyodott: - Szép napot... Nem hitte volna, hogy ilyen hamar összefut Racathoval. - Végre egy ismerős arc. Nagyot sóhajtott, majd megszólalt: - Persze, foglalj helyet nyugodtan. |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:28 | |
| *Kihúzta a széket és leült a lánnyal szemben.egy pillanatig mosolyogva nézte,majd kérdőn felvonta szemöldökét.* - Talán az elmúlt napokban nem ismerkedett össze senkivel?-*kérdezte majd kardját megigazította mert kissé nyomta ahogy nem csatolta le,és zavarta a kényelmes elhelyezkedésben.* - Nem mintha és gyarapítottam volna ismeretségeim számát...-*jegyezte meg lágyan,majd az ujjával az asztalon kezdett dobolni.Nem mintha untatná a lány,csak egy rossz szokás ennyi az egész.* - Hamarosan én is elhagyom a falut....Nem várok tovább,elindulok Evolyranba.
A hozzászólást Racatho Rita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 11 2009, 16:09-kor. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:32 | |
| C'tas a férfira pillant, majd megcsóválja a fejét. - Nem, dehogy, nem erről van szó. Az igazat megvallva, valóban nem sok embert ismert meg, de megismert párat, és ez a lényeg. Ők azonban nem nyerték meg a tetszését, mindegyik alak felvágott, és nagyképű volt. Inkább talán gőgös... A falusiakkal nem szivesen álltak szóba, mert C'tasnak akkora szerencséje volt, hogy mindig városiakba botlott. - Csak nem kedveltem meg őket. Megvonta a vállát, majd Racathora pillantott: - Valóban? Felvonta a szemöldökét. - Én úgy döntöttem, várok még egy kicsit. Elmosolyoott. - És téged mi késztetett erre a döntésre? |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:40 | |
| *Időközben rendelt egy kupa bort,ha már ily kedves társaságra akadt,akkor nem rest egy kicsit kitolni az indulás időponját.De ma még minden féleképpen elindul.* - Ó az nem valami szerencsés dolog.De sokan laknak itt és sokan is érkeznek,biztosan talál majd olyan társaságot,ki kedvező lesz az ön számára is.-* elégé savanyúan hangzanak szavai.Valahogy a tegeződés nem megy neki,mivel a lány és közte nem is lehet oly sok év.* - Nem bánnád ha tegeződnénk? Nem hiszem évtizedek választanak el minket korilag egymástól.-* huncut mosolyra húzódott ajka,mielőtt belekortyolt a borba.Jól megízlelgette majd letette az abroszra.* - mi más mint a vágy,a kaland és a kíváncsiság....! Minnél előbb meg szeretném ismerni azt a földet hol csak mágusok és varázslók laknak.Nem egyszer elképzeltem már...de valójában fogalmam sincs milyen lehet...hogy nézhet ki.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:45 | |
| C'tas figyelte a férfit, ahogy bort renfel, majd inni kezd,és közben mosolygott. - Dehogy bánom, én is tegezlek... Valóban nem lehetett nagy a korkülönbség, hiszen mindketten nagyon fiatalok voltak még. - Persze, nem is vettem észre, amíg nem említetted meg a tegezést. Valóban, valahogy átsiklott a dolog felett, pedig nem igazán szerette volna. - Nekem is jó lenne már indulnom, de még nem akarok nekivágni. Hiszen ismeretlen terepnek nem jó nekivágni, bajba is kerülhet. - Légy te is óvatos, nem tudhatod, mi vár rád.Csupán baráti jótanács.
|
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:49 | |
| - egy három négy napos hosszú,izgalmas utazás!-*felelte mosolyogva,szavai vidűmak voltak és érződött rajta a vágyakozás is. Hisz már napok óta itt volt a faluban a lányra várva ki nem ért még ide.Legalább az ő legjobb tudomása szerint.Aztán lehet elkerülték egymást vagy egyenesen tovább ment.Ki tudja...* - Vigyázni fogok ne aggódj. Szeretem a kihívásokat és a kalandot s eme út biztosan bővelkedik ilyenekben.-*legalább is remélte,hogy nem valami öreg emernekvaló,unalmas út lesz.Egy hirtelen ötlettől vezérelve megkérdezte.* - Nem tartasz velem? Van térképem is ne aggódj biztosan nem tévesztjük el a város hatalmas tornyait.-*jókedvűen kacsintott.Igazán jó társaság lenne a lány.* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 15:54 | |
| C'tas az ajkába harapott, majd megszólalt: - Nem is tudom... Valóban nem tudta, menjen vagy maradjon-e. Ő is látni szerette volna a várost, szó sem volt arról, hogy nem, de n4m volt abban teljesen biztos, hogy megnyeri a tetszését. - Szerintem ezen még gondolkodnom kellene. De hirtelen eszébe jutott, hogy Racatho még ma el szeretne indulni, így erőt vett magán: - Ami azt illeti, mehetünk. Szerencséd van, hiszen még ki se csomagoltam. Ha így lett volna, akkor még várniuk kellett volna, hogy C'tas összepakoljon. - Pontosan mikorra tervezed az indulást? |
| Tárgy: Re: 02. Chattal Szer. Feb. 11 2009, 16:03 | |
| *Csak egy hirtelen vezérelt ötlet volt,de azért reménykedett abban hogy a lány igent mond.Lehet hogy kalandos és hosszú áll előttük,de legalább nem lesz magányos, és a lány sem rostokol itt egymaga. A kezdeti vacilálás után nagy neheze kibökte hogy végül is vele tart.Elmosolyodott.* - Na látod kislány! Nincs mitől tartanod! Van térképünk egy kardunk és társaságunk. Én neked,te nekem. Ennyi bőven elég...-*izgatottság vett rajta erőt,legszívesebben most rögtön elindult volna.* -Ha így állunk,javaslom vacsorázzunk meg,és rakassunk el némi élelmet a fogadóssal,mit magunkkal viszünk.Éhen sem akarok halni...-*jól át kell gondolniuk mit tudnak még összeszedni itt a faluban,hogy ne későn jusson eszükbe.Inkább legyenek elővigyázatosak és óvatosak,mint forró fejjel szaladjanak a bajba.* - Rendben. Nekem nincs poggyászom,a vihar elvette minden értékemet,holmimat.Ha gondolod neki is láthatnánk a vacsora részhez.-*mosolyodott el a lányra majd mikor bólintott felemelte kezét,jelezvehogy rendelni szeretnének.*
/ Fagy holnap délutánig./ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Csüt. Feb. 12 2009, 20:26 | |
| *Abigeel szerencsére kipihente magát. Mikor észlelte, hogy az álom világából kezd a valóságba visszatérni, jóesőn nyújtózkodni kezdett, majd oldalára fordult és kinyitotta szemét. Amit először meglátott, egy éppen az egyik bokorban eltűnő nyúl volt.* ~Na, ezek hülyének néznek engem.~ *szögezte le magában, bólintással adva nyomatékot gondolatának, majd nagyon lassan feltápászkodott fekhelyéről és állva is kinyújtóztatta a fekvéstől elgémberedt végtagjait. A lány folyóhoz sétál és gyorsan megmosakszik a hideg vízben, majd érdeklődve néz körbe, hogy akkor most merre is tovább.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Csüt. Feb. 12 2009, 20:27 | |
| *Abigeel nem igazán tudta eldönteni, hogy a távolban sejtett falu felé vegye az irányt vagy a mögötte lévő erdőt fedezze fel, esetleg próbáljon meg a folyó egy keskenyebb részén átkelni, megtudni, hogy mi van a túlrészen. Kezét frissen elkészített tőrjére téve tűnődve nézett körbe, amikor ismét közbeszólt korgó gyomra.* |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: 02. Chattal Csüt. Feb. 12 2009, 20:28 | |
| - Mostmár nincs mese, ez ellen mostmár tenni kell valamit. *motyogta maga elé, miközben fürkészőn nézett körbe, hátha ismét felbukkanna a szemtelen nyuszi, akit az előbb látott elfutni. De most nem volt szerencséje. A lány körbe-körbe járatta a területen tekintetét, hátha valami ehető kerül a látókörébe, amikor egy csobbanást hallott éppen a háta mögött. Ekkor megfordult.* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 02. Chattal | |
| |
| | | | 02. Chattal | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|