EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

3. Norlän bányái

Go down 
+4
Melinda Skyles
Mitryas Hythamorys
Hiswa
Mesélő
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Casve
Erdőmester
Casve

Hozzászólások száma : 634
Hírnév : 15

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Gazdálkodó
Rang: Földműves

3. Norlän bányái - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 13:07

*Csak hallgatta a lányt. Rá sem nézett és utána csak ennyit mondott: Köszönöm! Ezzel hagyta is, hogy elmenjen Melinda. Egy szikláról tépett rózsa volt az ajándék.*
Vissza az elejére Go down
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Hozzászólások száma : 218
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkánylovasok
Beosztás: Harcos
Rang: Felderítő

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 20:19

*Egy hatalmas sárkány tűnik fel az égen.*
~Nyugi Édesem! Megtaláljuk~*hallatszik Celestin hangja Lovasa, Chris fejében. Chris mereven előre néz, gondolatai csapongnak.*
~hogy gondolta, hogy egyedül? És miért nem kért meg, hogy kisérjem el? És mi dolga van itt?~*gondolkozik a srác idegesen, majd az alattuk elterülő tájat fürkészi. A barlanghoz érnek, ahol Chris utasitja a sárkányt, hogy szálljon le. Majd leugrik Celestinről, kivonja a kardját és körbenéz.*
~Szerinted hol lehet?~*kérdezi a sárkánytól.*
~Nem tudom Chris. Körbenézek fent~*ajánlja. Szörnyű ilyen idegesen látnia Lovasát.*
~Ez a srác tényleg szerelmes~*gondolja Celestin és mosolyogva felszáll, hogy a levegőből is keresse a lányt. Chris közben a bányákat járja körbe keresve szerelmét.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 20:27

*Casve még mindig haragosan ül a víznél. Hirtelen valami eltakarja a Napot. Feltekint.*
~Celestin~ *Mosolyodik el. Igen. Őt már akármilyen nézetből is felismerné. Messzebb szálltak le. Megvárta, míg Chris a közelbe ér. Majd hozzásietett és megölelte.*
-Nem azt írtam, hogy majd kereslek? De jól tetted, hogy értem jöttél. Nem tudtam volna visszamenni. Azt még akkor írtam, amikor azt hittem hajóval megyek. De egy sárkánylovas elhozott ide minket Melindával, így nem került egy hétbe az út, csak egy napba. Reméltem a szívem mélyén, hogy eljössz. Bocsáss meg a bekavaró levelem miatt. aj de jó, hogy nem vártál rám!-
*Szorosan ölelte a férfit. Kicsit lehetett érzékelni, hogy nincs minden rendben.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 20:39

*Celestin még mindig az égen repül, amikor a viz szélénél meglátja a leányzót. Elmosolyodik, majd leszáll mellé, közben pedig üzen Chrisnek. Chris futva rohant oda, ahol Celestint látta és csak hamar meglátta Casve-t is.*
~Oh, hál'Isten!~*mondja és elmosolyodik, mikor a lány átöleli. Ő is szorosan visszaölel és egy puszit lehell a lány fülére.*
-Annyira aggódtam. Miért nem szóltál, hogy hova mész? Elkisértelek volna - *tolja el magától a lányt, de a derekát még mindig öleli. Csak annyira, hogy a zemébe tudjon nézni. Mjad az arcát két kezébe veszi és mélyen a szemébe néz.*
-Aggódtam. Ilyet ne csinálj többször. Még jó, hogy eljöttünk - *jelenti ki Chris. Látszik, hogy még mindig ideges, de szeme most már lágyabb árnyalatú és csillogva szemléli Casve-t.*
-Mit csináltatok itt ti Melindával? - *érdeklődik a srác, majd körbenéz.*
-Amúgy ő hol van?
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 20:46

*Hallgatja az áradatot.*
-Nem voltál sehol. Kora reggel indultunk. A Tolmenből Elroanba futottam, hogy szóljak, hosszabb időre elmegyek, mert Melinda kérte, hogy tartsak vele ide. Nem tudtam akkor még az okát, de igent mondtam. És azt hittem hosszú lesz az út. A szerencse műve csak, hogy egy sárkánylovas elhozott minket. Egy jégkristályt kerestünk. Megtaláltuk.-
*Nem mondta valami lelkesen.*
-Melinda? Szerintem elkergettem őt magamtól a rossz kedvemmel és haza ment egymaga.-
*És most újra átölelte a férfit.*
-Egész nap a fejemben voltál. Még akkor is, amikor... mindegy.-
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 20:51

*Chris hallgatja a lányt, ahogy meséli, hogy mi is történt.*
-Ha az éjszaka közepén felébredsz és rosszat álmodsz, akkor is szólhatsz. Érted? -*biztositja a lányt úgy, hogy arca még mindig a kezei között van.*
-Szeretlek és nem érdekel, hogy mikor, de ha baj van, akkor ott akarok melletted lenni - *suttogja Chris. Celestin elmosolyodik és kissé elfordul.*
~Én azt hiszem, hogy kettesben hagylak titeket~*üzeni Chrisnek gondolatban, majd Casve-re néz és hangosan megszólal:*
-Casve. Ez a srác teljesen beléd zúgott. Becsüld meg! - *kacsint a lányra nevetve, majd felszáll az egyik szikla tetejére. Chris egy mérges pillantást vet Celestinre, majd mikor Casve ránéz, kissé pirulva megvonja a vállát. Elmosolyodik és ad egy puszit a lánynak.*
-Egyedül hazament és itt hagyott Téged? 10 éves a leányzó, nem? - *ámul el a srác. Casve kijelentésére elmosolyodik. De mikor nem fejezi be, érzi, hogy valami gáz van. Az állánál fogva felemeli Casve fejét.*
-Édesem! Minden rendben? - *néz komolyan és mélyen a lány szemébe.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:02

-Hé... de mondom, hogy nem voltál sehol. Gondolom Celestin vadászott. Aztán arra gondoltam, hogy a fogadóban eszel, de ott sem voltál. Mindegy. Most már mindegy.-
*Majd Ceelstinre néz. Elmosolyodik a kijelentésén, és ugyanezzel a mosollyal biccent egyet. Aztán egy puszi.*
-Nem. Ő már 14. Bár nem féltem őt annyira. Talpraesett.-
~Hogy minden rendben-e?~
*Kiszedi magát az ölelésből és a partra leül, nézve a tengert.*
-Volt egy kis kaland a barlangban. Megharapott egy hatalmas kígyó. Éreztem, ahogy a mérge átárad bennem. Elgyengültem, beszélni sem tudtam. Melinda sietett a kristály megkeresésével. Aztán egy idióta madár támadott rám. Elkezdett csípkedni, és sebeket okozott. Ez növelt belém egy kis erőt és elkezdtem fojtogatni. De nem lett semmi baja. Eltűnt a kezemből és egy fekete köpenyes férfivá változott. Mondta, nincs semmi baj. Melinda is megérkezett a kristállyal. Aztán hirtelen kikerültünk a barlangból. A fáradságom, az összes sebem, a méreg a szervezetemben eltűnt. Kiderült, ez csak próba volt. A férfi valójában Melinda egyik tanárja volt és így vizsgáztatta a lányt. De nekem ez nem volt valami mulatságos. Haragszok a férfira. Bár a végén sok jót mondott nekünk. Megdicsért mindkettőnket, és hát teljesítettük a próbát. De attól még... azt hittem meghalok... és te jártál a fejemben, amikor majdnem elájultam...-
*A végét már Chrisre tekintve mondta. e komoly arccal. Semmi kislányosság nem volt. Inkább csak csalódottság.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:08

*Chris hallgatja a lányt és megcsóválja a fejét.*
-Látod Celestin, ez is a TE hibád! - *kiált fel a sárkánynak, aki csak egy morgással válaszol rá. Chris elvigyorodik.*
~Ne aggódj. Csak vicceltem~*küldi gondolatban a mondatot Celestinnek.*
~Nem volt vicces...~*morogja a sárkány és el is fordul, ami elég árulkodó Casve számára is. Chris megvonja a vállát, majd mikor a lány kibújik az ölelésből, Chris felvonja a szemöldökét.*
~Most jön a magyarázat?~*gondolkozik a srác, majd követi Casve-t a partra. Leül mellé és úgy hallgatja a lányt. Baromira meglepődik és átöleli a lányt. Magához húzza és a fejét kezdi el simogatni.*
-A lényeg, hogy nem történt semmi bajod. Elhiszem, hogy szörnyű volt, de a lényeg ,hogy élsz és itt vagy nekem! -*suttogja a lány fülébe, majd felemeli a fejét ismét az állánál fogva.*
-Szeretlek! - *suttogja a fiú és lágyan megcsókolja a lányt.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:15

~Az szörnyű volt.~
*Majd hagyta, hogy Chris átölelje. Azután következett egy csók. Na de nem akármilyen. Most már Casve sem bírt magával. Felelkesült, és mint egy igazán szerelmes pár, szenvedélyes csókolózásba kezdtek. Ez volt az első ilyen helyzet. Romantikus volt minden. Tengerpart, sziget, magány, csók, szerelem... tökéletes.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:25

*Chris a forró csókra még forróbbal válaszol. Nem tudja türtőztetni magát. Lassú mozdulattal elfekteti Casve a homokon és úgy csókolja tovább. Celestin morog egyet.*
~Chris, lehet hogy ezt nem kéne~*hallja fejében a hangot, de egy gondolattal kikapcsolja és elnémitja a sárkányt, aki duzzogva fordit hátat a fiataloknak.*
-Kivánlak Casve! - *suttogja a lány fülébe Chris és miután ajkuk elhagyják egymást, lejjebb kezd el kalandozni szájával. *
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:31

*Szinte nincs tudatánál. Hagyja, hadd történjenek a dolgok. Viszont... hirtelen felébredt. Ahogy Chris lejjebb ért, Casve felült és ellökte magától a férfit.*
-Várj!-
*Hatásszünet. Gyorsan veszi a levegőt.*
-Várj.- *Most már suttogja.*
-Ne haragudj rám, de... de nem vagyok erre még képes... és... és... bármi történhet... talán ugyanaz, mint közted és Selly között, és ha így történne, én még tiszta akarok maradni... Ne haragudj. De úgy érzem... csak egyetlen férfi kell nekem. És csak egyetlennek adnám oda magam. Velünk meg még bármi történhet. Csak pár hete vagyunk együtt. Nem akarok lenni... egy... egy a sok közül.-
*Letekintett szomorúan a homokra. Remélte nem bántotta meg szerelmét, bár nem kímélte a szavaival. Tudta, hogy Chris nem akarná elhagyni, de akkor is... bármi történhet. És Casve nem olyan típus, hogy: Élj a mának!*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:37

*Chris rettenetesen tűzbe jött és nem is hagyja abba. Amig Casve el nem löki magától.*
-Hé! Mi van? - *támadja le egyből a lányt, de mikor Casve elmagyarázza, hogy mi is a problémája, Celestin egy egyetértő morgását hallja a fejében.*
~Maradj csendben!~*inti csendre a sárkányt, majd Casve-ra néz.*
-Értem. Nos, rendben. Megértem... - *motyogja és feláll. Rosszul esett neki amit Casve csinált, valóban. De nem tehet mást. Szereti a lányt és természetesen boldoggá akarja tenni.*
-Rendben! Gyere, menjünk haza! - *nyújtja a lánynak a kezét, majd felsegiti és átöleli. Ad a fejére egy puszit, majd szól Celestinnek.*
~Gyere bébi, megyünk haza~*utasitja a sárkányt. Celestin Casvera mosolyog.*
~Jól teszed, amit teszel~*tör be a lány gondolatába, majd egy apró mosoly kiséretében a hátát odaforditja a lány felé.*
~Mit mondtál neki?~*tudakolja Chris kiváncsian, mire Celestin csak egy apró, titokzatos mosollyal válaszol.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 EmptySzer. Aug. 26 2009, 21:49

*Valamilyen szinten Chris megértette a lányt, de Casve érezte, hogy rosszul esett ez a dolog a férfinak.*
~Most mit csináljak?! Én is lázba jöttem... szegény Chris.~
*Felállnak. Hallja Celestin hangját a fejében, ami most jól jött. Kicsit megnyugodott. Ő is csak mosolygott Chris kérdésére.*
~Haragszik rám. Ez biztos. Nem tudom, hogyan engesztelhetném ki. A házasság meg szóba sem jöhet... hisz... alig vagyunk együtt pár napja...~
*Már a sárkányon utaznak. Casve tudja, hogy ez nem lesz így jó, ahogy most van. Ezt meg kell majd beszélniük. De nem most. Egész úton egymáshoz sem szóltak. Kínos csend volt. Chris egyértelműen haragudott.
Majd kora reggel megérkeztek a Tolmenbe. Az úton, mivel este volt, aludt Casve. Mikor leszállt, csak egy semmilyen puszi volt a köszönés. Chrisék mentek Elroanba. Casve felmászott egy fára, és újra elaludt.*

//Kössz a játékot!//
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 3. Norlän bányái   3. Norlän bányái - Page 4 Empty

3. Norlän bányái
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» 1. Norlän kapuja - térkapu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Vadon-földe tájai :: Norlän - A sziget-
Ugrás: