EVOLYRAN
|
|
| 03. Kerti Pavilon | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Hiswa Fejvadász - Lélekkutász
Hozzászólások száma : 973 Age : 123 Hírnév : 53
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Boszorkány Rang: Elf boszorkány
| Tárgy: Re: 03. Kerti Pavilon Hétf. Jan. 05 2015, 12:57 | |
| Tudta, hogy nem sértő szándékúak a szavak, mégis valamiért azért rosszul esett neki, hiszen olyan megkülönböztetően hangzott az egész. - Mindenkinek van gyenge pontja Ayame. Még nekem is. Gondolkodott azon, vajon helyes-e elárulnia, milyen oknál fogva szolgálja az őrnőt de, végül az elmondás mellett döntött. - Megígérte nekem, hogy tiszta lappal indítja újra az életem ezen a földö, ha... Ha hajlandó vagyok együtt működni vele fél éven keresztül. Ez persze bárkinek hosszú idő lett volna, pláne Hiswának. - Minden esetre a bál után újra szabad leszek... Azt teszek, amit csak akarok. *a kissé kétkedő szemekbe nézve folytatta* - Ne aggódj! A múltat végleg magam mögött hagytam. Nincs többé a fejvadász, csak Hiswa van, a fehér elf. | |
| | | Ayame Animágus
Hozzászólások száma : 73 Age : 226 Hírnév : 18
| Tárgy: Re: 03. Kerti Pavilon Hétf. Jan. 05 2015, 13:10 | |
| - Paladyr úrnő még senkinek nem okozott csalódást. Gondolom, nálad sem fog az ellenkezője bekövetkezni. Ayame biztatón nézett az oldalán haladóra. - Ki tudja, talán egyszer még belőled is olyan valaki lesz, kinek százak hallgatnak a szavára. Tudja, hogy ez csak sablon szöveggel érhetett fel, viszont tényleg ott látta mindig a lányban a lehetőséget a sötétségből való kilépésre. erre végül csakis önerőből lépett ki múltja feketeségéből. Minden külső segítség nélkül. Időközben elértek az ajtóhoz. Ayame megállt, s játékos meghajlással tessékelte bentebb Hiswát. - A régóta hidegen dekkolóknak elsőbbség jár. | |
| | | Hiswa Fejvadász - Lélekkutász
Hozzászólások száma : 973 Age : 123 Hírnév : 53
| Tárgy: Re: 03. Kerti Pavilon Hétf. Jan. 05 2015, 13:29 | |
| - Az én szavamra nem kell hallgatni. Nem szokásom megmondani senkinek, hogy mi a dolga. Azzal tisztában kell lennie mindenkinek. Belépett az ajtón, megvárta, hogy Ayame is bejöjjön, s az ajtó becsukódásával kirekesztődjön a hideg. Csak eztán indult el megint. - Miért nem kérdezed meg, mi történt a myrtével? *vetett sejtelmes pillantást a nőre* - Nem tudod eltitkolni egy lélekkutász elől, hogy majd szétvet a kíváncsiság.
//Következő hsz bálterembe menjen Ayame!// | |
| | | Mitryas Hythamorys Myrte mester
Hozzászólások száma : 592 Age : 237 Hírnév : 12
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Nagyúr Rang: Illúziómágus
| Tárgy: Re: 03. Kerti Pavilon Hétf. Jan. 05 2015, 14:28 | |
| Várt egészen addig míg bezáródott az ajtó. Ekkor láthatóvá vált ott, hol előtte úgy tűnhetett csak a puszta fal van és a virágok. Nem akart elbújni senki elől, csak amikor észrevette, hogy pont egy irányba tart a két elfel, inkább ezt a módját választotta az elkerülésüknek. Nem beszélve arról, hogy ez ritkán kínálkozó lehetőség volt arra, hogy esetleg megtudjon még valamit a lányról. Így aztán gyakorlatilag mindvégig mögöttük haladva hallhatott is mindent. A hallottak némi kérdést és választ is vetettek fel benne. ~Tehát tényleg fejvadász.~ Ebben hát nem hazudott neki, így már értette, mire is célzott azzal, hogy nem örülne a találkozásuknak a myrte. Viszont volt valami, ami felkeltette a kíváncsiságát. Hallotta az úrnőtől kapott ígéretet, s nem értette, mit követhetne el egy ilyen törékeny elf, hogy még saját népénél is megbocsájtásra volna szüksége. Mert nagyon úgy tűnt neki, a fehér hajú elkövethetett valamit, amit az úrnő semmissé igyekszik majd tenni. Most még inkább érdekelte a lány, meg a múltja. Ráadásul az is gyanús volt, hogy láthatóan valóban nem emlékezett rá, pedig tényleg Ő volt akkor a palotában. Azt meg tudni akarta, hogy mi vagy inkább ki miatt nem emlékszik a lány. ~ Ha a bál után már nincs esély, hát úgy most kell megragadni.~ Az egyedüli esélyt a továbbiakhoz Elyanor jelentette neki. Muszáj őt meggyőznie arról, hogy Hiswát küldje el a bál után hozzá, a myrték földjére. Más lehetőséget nem látott a folytatásra. Ezekkel a gondolatokkal nyitotta ki az ajtót és lépett be a palotába. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 03. Kerti Pavilon | |
| |
| | | | 03. Kerti Pavilon | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|