| 09. Fehér Vadkan fogadó | |
|
+39Xerio Arnon Armin Dewney Arya Darkmen Loanera Richard Frigma Fatima Ferses Kegyetlen Liana Tikina Katherine Cecília Ninquë Tifar-Cua Louny Straith Hyrraosy Retryano Akira Pain Dreamien Tifar Declan-Clive Sword Zenoti Maya Sakura Mustang Christopher MCCallum Glorien Aredhel Narmolanya Akira Angel Ned'rila Olveti Amara Lynessa Aysha Hypyno Grymythas Casve Hiswa Sephrio Elruhir Elynor Gray Formenya Hyalma Harymane Mytryon Aisha Hanath Orin Aldo Barras Selly Seyla Vulfia Ivan Blackheart Mesélő 43 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Kedd Aug. 11 2009, 20:52 | |
| *Nagyban gondolkodik... aztán felébredt...* -Hogy?...ja szia!-*Mosolyodik el kedvesen.* -Szia! A nevem Casve. Hmm... új vagy? - | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Kedd Aug. 11 2009, 21:02 | |
| ~ Na szegény lány elgondolkodik én meg felzajgatom.~ - Igen új vagyok itt. Remélem nem zavartalak meg, csak olyan szimpatikus voltál nekem és mivel új vagyok így próbálok ismerkedni is. | |
|
| |
Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Kedd Aug. 11 2009, 21:07 | |
| *Szegény Casve nagyon hirtelen lett álmos... sok minden történt vele ahhoz, hogy most talpon tudjon maradni. Álmosan de kedvesen mosolygott a lányra.* -Hmm... köszönöm. Te is szimpatikus vagy nekem. Fú... nagyon örülök, hogy találkoztunk, de iszonyat álmos vagyok. És még egy óra, mire hazaérek. Szeretnék majd veled megismerkedni. Szóval nagyon remélem, hogy hamarosan újra találkozunk.- *Feláll és bocsánatkérőn néz a lányra.* -Szóval kérlek ne haragudj rám, de mennem kell!- *Még egy kedves /sőt mintha anyás/ mosolyt leadott.* -Kívánom, hogy érezd jól magad itt Evolyranban. Szép hely. Sok gyönyörűséget láthatsz. Viszont sok megpróbáltatásban is lehet részed. De soha ne add fel! Na jó éjszakát!- *Majd kiment.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Kedd Aug. 11 2009, 21:23 | |
| *Maya észrevette ,hogy a lány nagyon kimerült.* ~ Biztosan sokat utazott és elfáradt. Nagyon kedves lánynak találom és persze szeretném jobban megismerni, de látszik,hogy nagyon fáradt így nem ma fogom megismerni közelebről. -Rendben megértelek és én is szeretnélek még látni addig is sok szerencsét. * Maya miután Casve elment ő is elment és kivett egy szobát, hogy kipihenje magát. | |
|
| |
Declan-Clive Sword Vadász
Hozzászólások száma : 340 Age : 39 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Csüt. Aug. 13 2009, 20:49 | |
| *Megtalálta a fogadót. Belépett. Csend lett. Nem érti miért, de mindig ilyen hatással van a fogadókra. Talán mert hirtelen ront be, és megáll az ajtóban. Körbenéz, majd lazán a pulthoz megy.* -Üdv! Szobát szeretnék!- *Mondta hatalommal. A fogadós adott egy kulcsot. Majd Declan szólalt meg újra.* -Nem ismer véletlenül egy Csve nevezetű hölgyet?- *A fogadós nagyon elgondolkodott.* -Tudja járogat ide egy nagyon kedves kislány, elég gyakran van itt. Bár néha néha egy-egy hétre eltűnik, és akkor senki nem tudja hol van. Azt hiszem egyszer hallottam meg, hogy hogyan nevezik. Úgy emlékszem Casve volt a neve. De nem vagyok benne biztos. Nem akarok hazudni.- *Declan minden porcikájával a fogadóst figyelte. Majd újra megszólalt.* -Hány éves körüli lehet?- -Olyan 16, 17... bár lehet, hogy van 18 is, csak nagyon gyerekes. Mindig vidám, bár egyszer jól összeveszett egy férfival, és azóta nem tartozik a legvidámabbak közé. Szóval gyermekiesebben viselkedik, mint ahány éves. Ennyit tudok mondani. Esetleg kér vacsorát?- *Declan megrázta a fejét, majd a cuccaival együtt felmászott a lépcsőn és benyitott a szobába. Kicsit más volt, mint a Chattali szoba. Sokkal díszesebb, vidámabb volt. Erdeibb. Hiszen Evolyran nem az emberekről híres. Itt inkább elfek, mágusok élnek... Így is van megtervezve az egész fogadó is. Declan lepakolt, majd úgy ahogy volt, ledőlt az ágyra. Majd elaludt.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 15:23 | |
| *Miközben sétáltak látták ahogy a lemenő Nap árnya narancsárgáraa festi át magát. Már látták a fogadót ahova be is tértek. Mikor beléptek Mayanak megint eszébe jutott a lány ahogy ott ült.Körbenézett hátha itt van. De nem látta sehol. Csendes, nyugodt fogadó ahogy Maya azt már megállapította elötte is. Leültek és rendeltek valamit. Falatozásba kezdtek és társalogtak közben.* -Gondolom érdekel,hogy kit kerestem mikor beléptünk. Tudod volt itt egy lány a neve Casve ha jól emlékszem. De nem igazán tudtam megismerni. Kedvesnek bizonyult és gondoltam hátha itt van ahogy a multkor. | |
|
| |
Dreamien Tifar Mágus vezér
Hozzászólások száma : 1188 Age : 43 Hírnév : 63
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Isthar
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 15:34 | |
| *Tifar jó étvággyal fogyasztotta a fodadós által ajánlott velős szarvassültet. Tényleg nagyon ízletes volt. Közben szemügyre vette a helyet is. Kívülről nem látszik, de szépen rendben tartott fogadó. Midenféle népek vannak ott. Belépésükkor feltűnt neki, hogy Maya keres valakit, de ismét csak nem kérdezett. Maya viszont készségesen elárulta neki.* - Mostanában rajtad kívül kevés kedves emberrel találkoztam. Szívesen megismertem volna én is. ~ Ha az a lány rendszeresen jár ide, talán a fogadós azt is tudja, hogy mikor jön legközelebb.~ *Okoskodott Tifar.* - Arra gondoltam, hogy ha Casve rendszeresen jár ide, akkor lehet, hogy a fogadós tudja, hogy mikor találkozhatsz vele. Sok mindent tudnak ezek a fogadósok. *Mosolyodott el.* - Majd reggel megkérdezem a könyvkötőről is. *A vacsora után arra gondolt, milyen jól esne egy jó hideg ital. A fogadóst megkérdezve az házi főzésű barna sörüket ajánlotta neki.* - Maya, mit szólnál egy korsó jó házi sörhöz? | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 15:58 | |
| ~Hmm... a vacsora nagyon finom volt ahogy a Mágusok Városában is..~ -Igen ez jó ötlet! A fogadós talán tudja. *Maya elnevette magát mikor Tifar megemlítette neki a házikészítésű barna sört.* -Hátt az igazat megvallva én még nem ittam sört de most kivételt teszek és megkostolom.. Kitudja lehet, hogy még ízleni is fog. * Ahogy Maya megízlelte a barnasört, fura ízt érzet ilyet még nem ivott, de nem is volt olyan rossz mint hittte.* -Hmm... ez nem is olyan rossz, sőt ízletes, de azért nem fogok rászokni. *És megint elnevette magát. Mikor megitták a sört oda mentek a fogadóshoz és Maya rákérdezett Casvera.* -Jónapot! Mondja ismeri Casvet? Olyan 17-18 körüli lehet. *A fogadós hirtelen gondolt egy lányra de nem volt benne biztos, hogy rá gondolhat-e Maya.* -Arra a lányra gondolsz aki mindig itt szokott ülni a pultnál?-kérdezte a fogadós.* -Igen ő lesz az. Mondja nem tudja mikor jön ide megint?- *Maya kivácsian kérdezősködött, míg Tifar hallgata a fogadósal való beszélgetését. -Nem, pontosan nem tudom megmondani sokszor jár be ide de, ha elmegy néha hetek után jön csak. Ha gondolja át adom neki hogy kereste.-Mondta kedvesen a fogadós. -Igen az jó lenne modja meg neki,hogy Zenoti Maya kereste. Köszönöm. *Akkor Maya odafordult Tifarhoz és megkérdezte tőle, hogy nem-e akarja ő is megkérdezni .* -Nem kérdezed meg te is most vagy inkább reggel? | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 16:11 | |
| *Tifar mosolyogva figyelte, ahogy Maya nevetgél a sör kóstolgatása közben. Szó, mi szó, tényleg nagyon karakteres italt készítettek a fogadósék. Aztán Maya odament a fogadóshoz és az ismerőse után érdeklődött nála. Tifar meghúzódott a háttérben. Aztán Maya Tifarhoz fordult.* - Igaz is, fogadós. Keresek egy könyvkötőt. meg tudná-e mondani nekem, hogy merre találok ilyet. Nagyon fontos lenne. *A fogadóson látszott, hogy nem ő az első könyvkötőt kereső vándor.* - Valóban van jó könyvkötő a városban. Sokan keresik is őt messze földről. Mágusok, elfek, mindenféle népek. A nagy könyvtárban megtalálja az uraság. De várjon, le is írom a címet. *Azzal egy pergament vett elő és gyors, határozott mozdulatokkal vetett rá pár szót.* - Tessék. Ha eljutott a könyvtárba, már meg fogja találni. - Köszönöm. *Tifar hálás volt a segítségért. Lassan a nagy lakomának és a jó erős barna sörnek is köszönhetően zsongító fáradtság fogta el.* - Maya, azt hiszem, lassan visszavonulnék a szobámba. Reggel találkozunk még?
| |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 16:20 | |
| *Maya hallgatta ahogy Tifar és a fogadós beszélget. Nagyon örült mikor a fogadós leírta egy pergamenre a címet ahol Tifar megtudja javítani a könyvét. Így nem jött hiába Evolyran városába.* -Igen én is lassan lefekszem. Persze találkozunk még reggel feltétlenül hiszen búcsúzás nélkül nem megyek el. *Maya kicsit elszomorodott, hogy holnap már mennie kell.* -Hát akkor holnap.. *Mondta és felment a szobájába.*. | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 16:27 | |
| *Tifart kivételesen elkerülték a rémálmok. Mikor felébredt még éppen csak pirkadt. Szobálja ablakából kitekintett az ébredező városra. Figyelte, ahogy a takarításért felelős lakók egy egy egyszerű varázslattal tisztává varázsolják az utcákat. Látta a tornyok mögül előbukkanó napot, és teleszívta tüdejét a hajnali friss levegővel. Még reggeli előtt meditációs pózba helyezkedett és az egyik tanult technikájával gyorsan könnyű, lebegő állapotban volt. Mikor meditációja befejezésével kinyitotta a szemét, még egészen reggel volt. Tudta, merre kell mennie, miután elhagyja majd Evolyran városát. Gyorsan összeszedelőzködött, és lesietett a szobájából. Remélte, hogy Maya még nem ment el. Nem bocsátotta volna meg magának, ha elszalasztja a búcsút. Nagyon megkedvelte a kis elfet ebben a pár napban. Sajnálta, hogy el kell válniuk.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 16:43 | |
| *Maya most kivételesen korábban kelt fel mint ahogy szokott. Öszeszedte a cuccát és lement az étkezőbe. Tifar még nem volt ott így úgy gondolta meg lepi egy kis reggelivel. Mikor a reggelit kihozták, akkor jött le pont Tifar kicsitt meglepetten. -Jóreggelt! Jól aludtál? Gondoltam reggelizünk még egyet együtt mielött elmennék. *Együtt falatoztak és beszélgettek az elmúlt nap emlékeiről és, hogy milyen jó is volt. Amikor a reggelivel végeztek Maya fölállt és elúcsúzott fájó szívvel. Baráti ölelést adott Tifarnak. -Hát akkor én mennék is. Köszönöm szépen ezt a 3 csodálatos napot. Nagyon jó barátom lettél és remélem még találkozunk. Sok szerencsét a könyvhöz. És szívből kívánom, tudod mit de nem mondom ki ne hogy elszomorítsalak. ~Jaj, szívből kivánom hogy találd meg a feleségedet.~ -Hát akkor megyek. Szia Tifar. *És még egy öleléssel elbúcsuzott . Felült a lóvára és el ügetett.*
//Köszi a játékot.// | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 16:51 | |
| *Tifar megörült, hogy Maya még ott volt. Jól esett neki a gondoskodó lány által rendelt reggeli is.* - Jó reggelt. Köszönöm, végre jól aludtam. *Tifar mosolygó szemmel ült az asztalhoz.* - Nagyon jó ötlet ez a búcsúreggeli. * A jó hangulatban felidézett közös emlékek még finomabbá tették a reggelit. Maya baráti ölelést adott Tifarnak, amit az örömmel viszonzott.* - Köszönöm én is az elmúlt napokat. Megőrzöm szívemben a barátságunkat. Remélem mihamarabb újra találkozunk. *Tifar még mondott volna valamit, de nem jutott eszébe semmi sem. Maya elbúcsúzott, Tifar még utánna kiáltott:* - Szerencsés utat, Maya! *Lovát a fogadóban hagyva gyalog indult el a városban. Markában a fogadós pergamenjét szorongatta, rajta a könyvtár címével.*
//Köszönöm én is, jó volt.// | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:00 | |
| *Reggel van. Jót aludt Declan, hisz tegnap szinte megállás nélkül lovagolt Chattalból. Seylával... Az meg állandóan énekelt. Declan vitatkozott vele, ő meg csak énekelt. Mindegy. A férfi remélte, hogy végre a nő felfogta, hogy mi a gond vele. Mindegy. Dec lemegy, hogy reggelizzen. Reggel nem tud sokat enni, így csak egy kis sült krumplit kért vízzel. Kicsit olyan, mintha csóró lenne, pedig nagyon nem az. Egyszerűen csak nem éhes. Közben persze nagyban agyal, hol találhatná meg Casvét. Azt a bizonyos Casvét, akiről hallott. Még nem biztos, hogy a húgáról van szó. Nem sokan voltak bent. Mindenki reggelizett, csendben. Még néha ránéznek a férfira, hisz ember, és hát az elfek nem nagyon szeretik az embereket. És hát most csak elfek reggeliznek itt. Dec néha-néha felpillant a sült krumpliról.* ~Ezeknek meg mi bajuk? Nem láttak még fehér embert?~ | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:13 | |
| *Mikor Maya elbúcsúzott Tifartól észrevette hogy csak elfek vannak. Azt is észrevette már az elején hogy van egy ember is a fogadóban. Az elfek annyira nézték őt hogy majd ki esett a szemük. * ~Nem értem miért utálják az elfek annyira az embereket. Én is elf vagyok mégis csak ember barátaim vannak szinte. Fura...~ *Maya már lóháton ült mikor eszébe jutott az a srác a fogadóból.*~ Talán ő tudhat valamit Casveről. Annyira rossz, hogy megismertem de mégsem. Ez így értelmetlen. Akkor is szeretném őt jobban megismerni de ahoz találkoznom kell vele.~ *Így a gondolataiba mélyedve visszafordul, hogy beszéljen a sráccal. Nagyon reméli, hogy még ott van. Szerencséjére még ott találja.*~ Ott ül az asztalnál itt az alkalom.~*Gondolja. Hát leül szembe vele és bemutatkozik neki.* -Szia! A nevem Zenoti Maya. | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:18 | |
| *Egy fiatal lány ül elé, csak úgy. Declan feleszmél a krumplik nézegetéséből.* ~Még egy kislány. b akkora lehet, mint Melinda. Ezek a kicsik túlzottan barátságosak... kezdenek az agyamra menni... na jó. Hátha valami gondja van. De mért pont engem talált meg?~ -Declan Sword- *Mutatkozik be /majdnem/ a teljes nevével, mivel a lány is így tett. Többet nem is mondott. Ette tovább a sült krumplit.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:26 | |
| ~Na ez nem lesz valami könnyű.~ *Gondolja Maya. Legalábbis a fiú viselkedéséből ítélve. De tovább próbálkozik.* -Gondolom furcsának tartod, hogy pont egy elf akar tőled valamit. Viszont én nem olyan vagyok mint a többi elf. Tisztelem az embereket. Na mindegy ez lényegtelen nem ezért jöttem. A tárgyra térek. Egy lányt keresek. A neve Casve. Úgy 17-18 körüli lehet. Véletlenül nem ismered? | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:35 | |
| *Declan befejezte a rágást.* -Hogy kit? Casvét? Mért keresed te Casvét?- *Kérdezte kicsit hanyagul. De az étkezést nem folytatta. Mélyen a lány szemébe nézett.* ~Rajtam kívül is vannak, akik keresik őt? Nem értem? Mért kereshetik? Remélem csakis a jó tulajdonságai miatt! A kor megint csak megegyezik. Az már szinte biztos, hogy amikor mások szájából hallottam ezt a nevet, egy lányra gondoltak. Most már csak az a kérdés, hogy ő az-e, akit én keresek.~ *Kíváncsian várta a választ. Persze kíváncsisága az arcára nem ült ki, csak is a szemében lehetett látni. Ugyanis csillogott. Most igazán jól nézett ki Declan. De ez most nem fontos.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:44 | |
| * Maya észrevette hogy az a szó Casve nagy hatással volt a fiúra.* ~ Most már biztos vagyok benne hogy ismeri Casvet az a csillogás a szemében arra utal. És hogy milyen jól néz ki így! De most nem ez a lényeg!~ *Mondta Maya magának.* -Igen Casve. Azért keresem őt mert egyik nap találkoztunk itt és a személyisége nagyon megragadt bennem de sajnos elkellett mennie mert már nagyon fáradt volt. Csak pár szót váltottunk. Sajnos. Szóval nem tudod hol van? | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 19:48 | |
| *Figyelmesen hallgatja a lányt.* -Nem... nem tudom...- *Mondta kicsit szomorkásan, majd bekapott egy krumplidarabot. * -De még életemben nem találkoztam vele. Csak hallottam róla. Szerinted mért olyan híres? Mert tényleg sokan megemlítették a nevét.- ~Csinos a leányzó! Khrmm... Dec! Casve a fontos! Csak is rá koncentrálj!!~ *Két keze az asztalra volt támasztva. Összekulcsolta, és fejét rátámasztotta. Úgy várta a választ.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:03 | |
| -Nem tudom. Én még nem igazán hallottam róla nem is volt nagyon kitől. Nem sok embert ismerek még. Ezek szerint te se tudod hol van.- *Maya kicsit elszomorodott mikor megtutta hogy a fiú mégse tudja hol van Casve. Hiszen ezért jött vissza.* -Hát azért köszönöm. Hát ha legalább tudnám hol járt legutóbb... de még azt se tudom. Na mindegy megyek nem zavarlak tovább hiszen még csak találkozni sem találkoztál vele. Biztosan csak az idődet pazaroltam. | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:09 | |
| *Hallgatta a lányt, de nem tudott meg sokat. Két személy, akik Casvét keresik, és most egymásra találtak. Két személy, akik csak annyiban egyezhetnek meg, hogy nem tudják hol van Casve. Máskor hagyta volna, hogy elmenjenek tőle, de valahogy jól érezte magát a hölgy társaságában. Kellemes illat áradt a lányból és ez jólesett a férfinak. Fiatalsága meg felfrissítette Declant.* -Khrm... nem zavartál... Te nem reggelizel?- *Próbálta flegmatikusan kérdezni. Csak nem nagyon sikerült.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:15 | |
| -Reggeliztem már, de ha tényleg nem zavarlak akkor esetleg itt maradok veled.- *Mayának jól esett, hogy nem engedte elmenni a fiú és hogy meghívta volna egy reggelire.* ~Milyen helyes! Jézusom alig ismerem nem is tudok róla semmit! Mi van veled Maya?~*kérdezte magától.* -Te itt laksz Evolyrenben?- | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:22 | |
| *Örült, hogy marasztalni tudta a lányt. Máris folytatta a beszélgetést Maya.* ~Maya... szép név. MI?! DECLAN! Khrmm... Casvéra koncentrálj!!!~ -Tegnap érkeztem Seylával.- ~Hupsz, talán ezt nem kellett volna mellé mondanom. De miért is nem?~ -Körülbelül egy hónapig laktam a Chattalban. De végre most már ide is el tudtam jönni. Szeretnék találni egy végleges helyet ahol élhetek. Mert tervem itt maradni... egy ideig.- *Egy kisebb csend következik.* -Khrm... és te?- *Várva várta a választ.* //szép mondat// | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:31 | |
| ~Seyla ő meg ki lehet?~ *Mayát érdekelte hogy ki lehet az a Seyla de még nem kérdezett rá.* -Én Morilendeben lakok ahol a legtöbb elf is. Most barangolok erre-arra. Minnél több helyet szeretnék megismerni és embereket is így találkoztam Casveval is. Csak sajnos nem igazán tudtam megismerni. Na jó megkérdezem ki az a Seyla?- | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:36 | |
| *Hallgatja a lányt.* -Hogy Seyla? Hmm...- ~Nehéz válasz.~ -Vele Chattalban találkoztam. Együtt jöttünk Evolyranba. Ő mutatta az utat, ugyanis... még nem jártam erre.- *Túl megalázó lett volna az a szó, hogy nem ismeri az utat. De további kérdést nem tudott feltenni. Nem az a beszélgetős fajta, bár most Maya előtt elég jól kinyílt. Így csend következett. A férfi már az utolsó krumplit is lenyelte. Ránézett a lányra, majd az üres tányérra. Nem akarta zavarba hozni Mayát a tekintetével.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:42 | |
| -Értem.- ~Ennyi tellik tőlem értem? nem nem értem miért nem tudok most olyan könnyedén beszélni mint máskor megbabonázott ez a fiú a csillogó kék szemeivel.De még milyen szemek! Mi ütöt belém. Ez a valóság!~ *Maya próbált felhozni valami témát.* -És.. őő.. merre mész tovább?- | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 20:50 | |
| *Belenézett a lány szemeibe. Talán nem kellett volna. Véletlen ott maradt a szeme. Mayd észrevette magát, így eltekintett. De nem hirtelen, hogy ne lássa meg a lány a férfi zavarát.* -Hmm... nem tudom... Ismerkedek. Elvileg valahol a közelben van az emberek uradalma. Még a nevét sem tudom a városnak. Valószínűleg odaköltözök, mert itt nem látnak szívesen... nem mintha érdekelne.- *A végét kicsit sötéten mondta. El is hidegült a tekintete. Kisebb csend következett. A csend alatt nem nézett Mayára. Majd rátekintett és egy kérdést tett fel.* -Mért hozzám jöttél Casvéról kérdezősködni? Hisz elf vagy. És itt rajtam kívül mindenki elf. -*Most az asztalra tekintett és halkabban folytatta.* -Az elfek jobb társaságot nyújtanak, mint én.- *Majd kíváncsian újra a lányra nézett. Nem tehet róla, újra a szemébe nézett.* | |
|
| |
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 21:05 | |
| *Mikor egymás szemébe néztek mindketten zavarba jöttek* -Hogy miért pont hozzád fordultam Casveval? Igen itt mindenki elf pont ez az egy elf nem fog szóba állni egy emberfrel. Így biztos voltam benne hogy Casveról se tudnak majd semmit mondani nekem. Ezért hozzád fordultam, de nem jártam sikerrel. Legalább megismertelek. Nézzük a jó oldalát. Hidd el jobb társaság vagy nekem mint az elfek.Kivétel a nővérem. Én az elfekel is barátkoznék de ha kitudódna hogy emberekkel vagyok jóban biztos kiközösítenének.-*Ezt már azért hallkabban mondta.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó Pént. Aug. 14 2009, 21:11 | |
| *Kissé elmosolyodva hallgatta a lányt. //Khrm... sármos mosoly... véletlen sikeredett így...//* -Hmm... hisz most is látják, hogy egy emberrel barátkozol. Mintha most nem érdekelne téged ez a dolog. - *Ezt előredőlve mondta, de utána kényelmesen hátradőlt, a mosoly nem tűnt el arcáról.* -Érdekes, hogy nem az elfekkel barátkozol. Én úgy ismertem meg őket. Te kivétel vagy.- *Az utolsó mondatot kicsit kihangsúlyozta.*
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 09. Fehér Vadkan fogadó | |
| |
|
| |
| 09. Fehér Vadkan fogadó | |
|