EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

5. Börtön

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Mesélő
Játékmester
Mesélő

Hozzászólások száma : 816
Hírnév : 13

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: 5. Börtön   5. Börtön EmptySzer. Márc. 17 2010, 06:37

A város szélén található egy építmény, amitől mindenki retteg. Elsgaroth első számú börtöne. Aki feltekint a hatalmas épülettömbre, mely egy magas sziklán áll, egy toronyra lesz figyelmes. A toronyban kínzókamrák találhatók, és tömlöcök. Az őrök itt is éjjel-nappal vigyázzák Dagorlad ellenségeit. Ide zárják be azokat a dagorladiakat akik valami súlyos bűnt követtek el Elsgaroth, és a hazájuk ellen, de kerülnek a leleplezett evolyrani kémek is, valamint a harcokban ejtett foglyok. Azt tartják, innen még nem szökött meg senki, aki megpróbálta, halálnak halálával halt. Suttogják a városlakók, hogy minden mágiánál gonoszabb bűbáj őrzi a külső falakat. Ki onnan engedély nélkül tartana kifelé, nem csak életét, de lelkét is elveszítheti.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Vissza az elejére Go down
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Hozzászólások száma : 189
Hírnév : 1

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Harcos
Rang: Elit harcos

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptySzer. Márc. 17 2010, 21:31

*Elég sziklás,kietlen ez a vidék.....száraz és kissé rideg,de éppen megfelelő.Nem volt itt más,csak ez a börtön.Állítólag a dagorladiak börtöne...mint az Alcatras.....hehe....
Tikina itt ücsörgött egy padon...persze itt nem megszokott a pad..meg az ilyenek,de éppen raktak ide egyet.
Hideg idő volt,Tikina kicsit fázott és néha megborzongott is..hát hogy mit keres itt,azt csak ő tudja,talán vár valakit,talán csak úgy itt ücsörög.
A szél néha-néha átfújt a vidéken.Tikina ilyenkor is kissé didergett.De nem fázott annyira.Körélnézett,elnézett mindenfelé...főleg a majdnem háta mögött lévő börtönt.....*
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Hozzászólások száma : 433
Hírnév : 40

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Varázsló
Rang: Csatamágus

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyCsüt. Márc. 18 2010, 17:59

*A börtön felől közeledett. Megpillantva, hogy előtte a padon egy női alak ül éppen, lépteit meggyorsította. Nemsokára már a háta mögött állt, s amint a nő hátrafigyelt, megpillanthatta…megpillanthatta, hogy a börtön felől minden tiszta üres, minden ugyanúgy van mint az előbb…ha észlelt is valamit, azt csak a hűvös északi szélnek tulajdoníthatta…és nem egy háta mögött álló vámpírnak…aki mellesleg már nem állt a háta mögött…Végre visszafordította fejét, most már az „úr” is megszólalhatott a hűvös szellővel egyetemben.*
-Nem veszélyes egy törékeny hölgynek e helyen üldögélnie egymagában?
*Láthatóan összerezzent a férfi váratlan megjelenésétől és a semmiből feltörő szavaitól, de Aldo gyorsan átkarolta egyik kezével, nehogy leessen a padról nagy ijedtségében…*
-„Régen” nem láttuk egymást, nem igaz?...
Alicia Nightmare
Levegősodró
Levegősodró
Alicia Nightmare

Hozzászólások száma : 21
Hírnév : 4

Beosztások, rangok
Beosztás: Vándor
Rang: Elemi mágus

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyCsüt. Márc. 18 2010, 19:19

//Csatlakozhatok? Remélem nem baj, ha igen akkor szóljatok és törlöm a hsz-t! //
*Miranda sétál a rettegett Börtön közelében. Most nincs rajta semmiféle álruha mivel a Dagroladi város határán van. Hirtelen megpillant egy fiút és egy lányt. Mivel gondolta szerelmesek, megzavarja őket.* -Halli! Vége a románcnak, itt a szívtipró! *Mondta nevető hangon.* -Mit keres itt egy Evolyrani? Tán beszeretnéd záratni magad a tömlöcbe? Segítek ha kell! *Udvariatlankodik Miranda.* -Remélem nem várjátok el tőlem ,hogy egy Evolyrannak bemutatkozom! *Mondta felvéve a hangnemen.*
-De te! Szép fiú! Te Dagorladi vagy? Nem tudom...csak én mindenkit ismerek Lumyerben! A Vámpírok legtöbbje gonosz! *Locsi-fecsi Miranda, most sem tudta befogni a száját, sőt még folytatja.* -Ő, talán kémek vagytok? Vagy rab mentők? Vagy csak erre jártatok? *Kérdezte fémosolyal, majd egy csettintéssel megidézet egy föld démont aki egy "fa széket" készített is az erejéből.* -Nah szóval mizujs? *Kérdezte, és leült a székre.*

A hozzászólást Miranda Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 19 2010, 05:48-kor.
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyCsüt. Márc. 18 2010, 21:40

-Aldo?Szia.Rég nem látott...ismerős...én csak eljöttem errefelé sétálni....*Tikina láthatóan nem riadt meg Aldotól,akivel mellesleg már egyszer talákozott.Nem volt a legkellemesebb találkozás,de most más a helyzet.Tikina ugyains egyáltalán nem ijedt meg...sőt szinte örült hogy valaki átöleli,az ilyen hideg,szeles időben.
És ki ez az idegen teremtés...nem mindennapos ,hogy csak úgy valaki errefelé jön .....ilyenkor,éppen most...nah nem baj...illendően kell reagálni,hisz ő is illedelmes volt.Tikina nem is bújt ki Aldo ölelése alól,hanem inkább felet az újonnan érkezett vendégnek:
-Hello!Velem semmi különös...de téged ,hogyis hívnak?És hogy hogy, ilyen időben,te errefelé járkálsz?.....de nem szólok bele,csupán megjegyeztem.~Csupán kíváncsiságból....remélem nem veszi zokon a kis csaj...*Mormolta magában Tikina.Majd Aldohóz fordult,ránézett,és ezt mondta mosolyogva:
-Aldo..köszi,hogy így átmelegítessz...habár ezt a te hőmérsékleted állapotáról,nem igazán lehet elmondani,de valamit mégis érzek..úgyhogy köszönöm....*Vigyorodott el Tikina,majd elkapta tekinetét Aldoétól,és így szólt elfordított fejjel:
-Kíváncsi lennék.....mi lehet pontosan ebben a börtönben.....*Lehellete látszódott,miközben ezeket mondta,és vissza nézett Aldora.Mosolygott,a foga már nem látszódott ki,mint az előbb.Nézte Aldo vörösösen csillogó,mégis kicsit tüzesen ható szemeit.*
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Beosztások, rangok

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyCsüt. Márc. 25 2010, 19:48

*Meglepte, hogy Tikina nem akar kibújni ölelése alól, de jött valami, illetve valaki, aki még nagyobb meglepetést okozott számukra. Kedves ismerőse(már, hogy ne lenne kedves, ha egyszer eszébe sem jutott visszautasítani a felmelegítő ölelést)szavaira még egyet mosolyog, kedvesen, majd hasonló, de egyáltalán nem ugyanolyan (hátsó)szándékú mosollyal ránéz az érkezőre és feláll a padról, s egy lépést intézve feléje, válaszol a feltett kérdéseke, őszintén:*
-Hogy én? Gonosz? Csupán a legtöbbünk…ahogy te mondtad, ÉN….kivétel vagyok. Soha nem tudnék ártani senkinek…szinte senkinek. Nézd csak, itt van ez a haland…a hölgy. *fordul félig Tikina felé* -Talán azt hiszed, hogy ha ártó szándékkal közeledtem volna feléje, hagyta volna, hogy leüljek mellé, hogy átöleljem, és nem futott volna el? Nos, mi ebből a következtetés? Hogy vámpír vagyok ugyan, de MEGBÍZHATÓ! Rám akárki rábízhatja életét, én nem tudnék ártani még a légynek sem…ahogy nem szívtam ki a vérét a hölgynek…ahogy nem öltem meg pár nappal ezelőtt a férjecskéjét…és ahogy nem öllek meg téged sem…ha hajlandó leszel távozni EGY percen belül.
*Mondanivalóját befejezve nyugodtan visszasétál a padhoz és leül a zsákmá….azaz a hölgy mellé, ugyanúgy átkarolva őt, ahogy az előbb. Mélyen a szemébe néz, mintha elakarná bájolni, de azért még egyszer visszatekint a kis „szemtelenkedőre”.*
-Még itt vagy?
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyPént. Márc. 26 2010, 19:07

*Tikina figyelmesen követte Aldo lépéseit,és tetteit.Nem voltak annyira meglepőek,mint ahogyan azt gondolta volna bárki is.És amiket Aldo az előbb elmondott..háát....igencsak meggyözőnek tűnt.Amikor szinte elhessegette a nőt,aki nemrég érkezett,és mellesleg Tikina is kissé érdekesnek vélte,hogy pont ide tévedt ez a nő....de mindegy.Aztán amikor Aldo visszament Tikina mellé,és újra átölelte,akkor Tikina..megint csak kényelmesen érezte magát!Felnézett Aldora,és egy mosolyt küldött neki.Majd Tikina váratlan mozdulatot tett,amin szinte maga is meglepődött...vissza,azaz ő is átölelte Aldot....nem zavartatta magát....*
-Hogy van,uram?Látom ön nincs fázós kedvében?*Mondta sunyi mosollyal Tikina.*
Alicia Nightmare
Levegősodró
Levegősodró
Alicia Nightmare

Hozzászólások száma : 21
Hírnév : 4

Beosztások, rangok
Beosztás: Vándor
Rang: Elemi mágus

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptySzomb. Ápr. 03 2010, 17:27

*Miranda, mire szóra sem méltatták, egy tűzdémon segítségével, egy tűzgolyóval bíztatta az embereket. Igaz, csak mellettük repült el, de kis híján Aldo fele és Tikina polója elégett.* -Öhm! Tudtommal nincs jogotok elűzni egy Dagorladit! És mi van testet cseréltetek? A csajt akarom elűldözni, és a vámpír fickóhoz pedig szívéjesen beszéltem! Szörnyű! Na szóval, ha a csaj nem megy el én esküszöm hívom az őröket! Ó, kíváncsi vagy kik vannak a börtönben? Te fogsz mindjárt bekerülni! Vagy talán mégsem! Bocsi, udvariatlan voltam! TE A TEMETŐBE FOGSZ MENNI! Azon bellül pedig a pokolba! Ennyit erről! Ó, ha már ilyen kedves vagyok, akkor ti megmondanátok a neveteket?
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Beosztások, rangok

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyVas. Ápr. 11 2010, 16:29

-Ha már a kedvességnél tartunk *fordult a "kislányhoz"* -én is kedves tudok lenni ám, még kedvesebb, mint az előbb. De szerintem nem akarod azt te meglátni...ugye?
*Fejét visszafordítva a szorosan mellette ülő nőhöz, orruk és kissé ajkaik is összeütköztek...véletlenül*
-Oh, ezer bocsánat, nem volt szándékos.
*Újra beletekintvén Tikina szemeibe....még kifejezőbben, mint az előbb, meggyőzte arról, hogy ő sincs fázós kedvében...sőt....De amíg ez a kis zavaró tényező itt van...*
-Nincs jogom elüldözni egy dagorladit? Azt mondod? Próbára szeretnél tenni?
*Kisebb csend következik be, de mielőtt a lány újra megszólalhatna, Aldo már folytatja is.*
-Hogy ki fog a temetőbe, meg a börtönbe kerülni, azt majd eldöntöm ÉN. De, hogy ne mondhassad rólam, hogy milyen udvariatlan vagyok, hát elárulom a nevem.
-Aldo Barras....szólíthasz Aldo bácsinak...és miután te is bemutatkoztál(nem mintha ennyi nem lett volna elég), megtapasztalhatod kegyelmes mivoltamat....egyszóval hazamaehetsz....sértetlenül.
Tikina
Íjász
Íjász
Tikina

Beosztások, rangok

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön EmptyVas. Ápr. 11 2010, 22:29

*Tikina megnyugodott,miután Aldo kedvesen...úgymond megvédte őt..ettől a ..hogy is mondjam ..féregtől...De hát ilyenek már csak vannak..és hát mi velük a teendő....pontosan az,amit Aldo mondott az előbb.Húzza el a csíkot,vagy majd segítünk neki,hogy gyorsabban menjen...~Mit gondol ez magáról..cöh....ezt most azonnal visszakapja!*Mormogta magában Tikina,de aztán ránézett Aldora és kissé nyugodtabb lett.De nem érdekelte,hogy EZ a csaj mit gondol magáról.Tikina magabiztosan Aldóba karolt.Majd egy nyugodt mozdulattal,felállt,Aldoval együtt persze.És mélyen megvető pillantást vetett a nő felé.Rátekintett a férfira,majd még szorosabban karolt belé..de ez inkább már szinte ölelés volt,mint csak "belé karolás."Tiki ugyanis bal karjával a legnyugodtabban átölelte Aldót.Felnézett rá,és egy csábos mosolyt küldött neki.A férfi bizonyára élvezte ezt a helyzetet,majd Tikina újra vissza nézett az előttük állóra,és így szólt hozzá,egy gúnyos mosollyal:
-Te KISLÁNY!TE FOGSZ A TEMETŐBE MENNI....*Mosolygott tovább*-ÉS NEM ÉRDEKELSZ!NE AVATKOZZ A KETTŐNK ÜGYÉBE!*Szinte kiabált már Tiki,és szorosan Aldo mellett volt.!!Majd várta a nő reakcióját.*
Ajánlott tartalom

5. Börtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: 5. Börtön   5. Börtön Empty

5. Börtön
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 1. Fehértorony-vára

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: DAGORLAD :: Dagorladi birodalom :: Elsgaroth - Dagorlad fővárosa-
Ugrás: