EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

02. Chattal

Go down 
    +40
    Tikina
    Etele Barlon
    Antonius fejedelem
    Selly
    Lilyan Gray
    Dreamien Tifar
    Talyon Burke
    Fatima Ferses
    Melinda Skyles
    Sephrio Elruhir
    Galwor
    Alex Morose
    Akira Pain
    Akira Angel
    Aysha
    Celestin
    Christopher MCCallum
    Seyla Vulfia
    Nibelon
    Declan-Clive Sword
    Ned'rila Olveti
    Hiswa
    Fénylőszemű Adryana
    Éranimé Leathé
    Isqua Fangë
    Furmányos Ungar
    Aredhel Narmolanya
    Zothar Dragon
    Nemes Kressara
    Mylene Hythamorys
    Vulpesh
    Fáradt Egor
    Alais
    Formenya Hyalma
    Hypyno Grymythas
    Racatho Rita
    Flow
    Avaia Eldsaye
    Émia
    Mesélő
    44 posters
    Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next
    SzerzőÜzenet
    Vendég
    Vendég

02. Chattal - Page 6 Empty
    TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:08

C'tas sétálgat Chattal utcáin, mely most nem annyira forgalmas, tekintettel arra, hogy az emberek nagy része a meleg házakba húzódott a téli hideg elől. C'tas azonban úgy döntött, hogy sétál egyet, és kiszellőzteti a fejét, mielőtt elindulnának Racathóval Evolyranba. Remélte, az utazás nem lesz bajos, hiszen bármikor közbejöhet valami.
    ~ Ugyan, C'tas! Túl sokat aggodalmaskodsz....
    És valóban ez volt a helyzet, sosem volt emiatt egy perc nyugta sem. Kör5ülnézett, nem látott senkit sem. Sóhajtott egyet, majd leült egy padra, és magában töprengett.
    Vissza az elejére Go down
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:10

- Hát igen, drága barátnőm, figyelem tanulás...*vigyorogva néz Émiára.*
    - Tehát akkor te is kalandvágyból jöttél és tanulás szempontjából. *zárja le a témát.*
    - Mit szólnál hozzá, ha kicsit körül néznénk a faluba?*meg sem várva a lány válaszát, karon ragadja őt, majd kimennek a Fogadóból*

// Nagyon szépen köszönöm a játékot//
    Émia

Émia

Hozzászólások száma : 54
    Hírnév : 0

Beosztások, rangok
    Nép: Tündérek
    Beosztás: Bűbájos
    Rang: Bűbájtudó

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:14

*A sok gyümölcs megtette hatását,pocakja kerek volt és nagyon nehéz.De mivel a lánynak ahhoz volt kezdve hogy sétáljanak bólintott és nehézkesen felállt.*
    Húúú de teli vagyok!-*panaszkodott egy kicsit,jobban esett volna neki egy kis szieszta.De hát nem ez történt,így kilépett a fogadóból és elveszett a tömegben a lánnyal.*

/ Én is köszike nadon nadon. Very Happy /
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:15

*A tünde nemrégen érkezett meg a városbol megintcsak járja a vidéket amint szokta. LAssan már azon gondolkozik hogy vissza kéne fordulni de most vett észre egy kissebb gyülekezést. A száját kicsit fintorogva húzza el nem szereti az újjakat nagyon nem. Bár ismerve Halatir mindig is ilyen fog maradni nem fogja szívlelni az úúj földről jött embereket vagy más egyéneket*-Nem láttalak még a birodalomba*szól oda a nőnek bár igazábol maga se tudja miért szólította meg*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:18

C'tas váratlanul meghall egy hangot, majd felkapja a fejét, és pillantása egy idegenre esik. Bár neki ki nem idegen Racathon kívül?
    - Talán mert nem birodalmi vagyok.
    Elmosolyodik, majd megszólal:
    - Nemrég érkeztem, a nevem C'tas Inaith.
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:28

*Csak komoran bólint*-Az látszik. Nem nagyon látok itt városiakat mászkállni kivéve talán pár Valdát de őket is csak elvétve. Gondolom akkor a Balhan tengeren keresztül érkeztél*mondja bár nem mintha annyira érdekelné. Nem kell félre érteni Halatir jószívü csak a birodalmon kívüleiekt nem szívleli. Hosszú ideje alatt meglett az oka amiért gyűlölni kezdte őket szerencsére Orod Ingorba nem merészkedtek még fel.*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:32

C'tas érzékelte, hogy a férfi nem éppen a legbarátságosabb modorát vette elő, de megpróbálta ezt figyelmen kívül hagyni. Ami nem igazán ment neki. Mosolya kissé idegesebb lett, mint szokott, majd megszólalt:
    - Igen, a tengeren keresztül.
    A féfira pillantott, nem látszott vérszomjasnak vagy valami, de a stílusa... Na, arról inkább ne is beszéljünk, C'tasnak nem volt szimpatikus.
    - Pár nappal ezelőtt érkeztem, és ma indulok tovább Evolyranba.
    Remélte, hogy minél hamarabb, annál jobb, hiszen lehet, minden falusi olyan, mint a férfi.
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:40

*Szokásos bólintás miközbe nyakát szétroppantja majd ismét a nőre néz. Nem tudja hogy minek ez a sok jövés menés mostanába ő nem ennek a híve legalábbis az a pár év ami volt eddig békébe tellt nem akarja hogy a tengeren túliak mindent felrugjanak*-Akkor jó, a város már nincs olyan messze biztos megtalálja*mondja egy színnel nyugodtabb hangon majd kinyújtózkodik*-Evolyranba már most beindult a jövés menés biztos otthon érzi majd magát
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 14:43

C'tas is megérzi a férfi hangulatának változását, majd megszólal:
    - Igen, remélem...
    Lehet, a férfi hangulata megváltozott, de még korántsem volt elviselhető, ezért C'tas felállt a paról, szorosan összehúzta magán a köpenyt, mely melegítette, majd megszólalt:
    - Mennem kell.
    Idegesen elmosolyodott.
    - Sok dolgom van még indulás előtt, nem szeretnék késni vele.
    Intett egyet, majd elnyelte a hideg köd.
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 19:54

*Késő este van már a Nap helyén most az ezernyi csillag és az úrnőjük a Hold van, amik beragyogják az egész eget utat mutatva az éjszakában vándorolóknak. Moirstis úgy döntött, hogy még mielőtt betér Evolyronba megpihen itt és teljesen frissen üdén kezdi meg új életét.
    A falu utcái szinte már kihaltak csap pár fáklya világítja be őket. Szeret esténként sétálni, de jobban kedveli a reggeli sétákat amiktől fel is ébred. Tetszik neki a hely, olyan otthonos és csöndes, de mégsem lakna itt. Alig várja már, hogy átléphesse Evolyron kapuit, hogy megpillanthassa a várost és megismerkedhessen azoknak lakosaival. Hosszú utat tett meg mire ide ért és ki is fáradt rendesen. Sok dolga lesz másnap, hiszen egy teljesen új életet kell elkezdenie. Szerezni kell egy kis lakást, na meg valami megélhetést biztosító munkát. Reménykedik benne, hogy hamar megfogja találni helyét a városban és jól fogja magát érezni ott.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Hozzászólások száma : 128

Beosztások, rangok
    Nép: Elfek
    Beosztás: Varázsló
    Rang: Elf varázsló

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:06

*Pár óra séta árán ugyan, de végre beért a tünde a kis faluba. Tetszetős volt neki ez a hely, illik a személyiségéhez is, hiszen utálta a nagyvárosi életet. Ez a csendes falu minden szemszögből érdekesnek látszott. Hiszen ez az első emberek lakta hely, s mindenképpen útjának legelső könyvesboltos állomása.*
    ~Nem hiszem, hogy sok érdekesség van itt, de legalább találhatok meleg ételt ,meg szállást is. Ha szerencsém van, talán ráakadhatok, valamilyen antik könyvre is.~
    *Ezekkel a gondolatokkal járta az utcákat, amikor meglátott egy szimpatikus külsejű mágus nő.*
    ~Nem tűnik ide valósinak, de mindenképpen értelmes, s bölcs egyén lehet... Talán tud útbaigazítani.~
    *Odasétált az kiszemelthez, majd kedvesen megszólítja.*
    -Üdvözlöm! Tudna segíteni nekem?
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:14

*Az utca csöndjét közeledő léptek zaja töri meg. A közeledő tündére pillant, de nem áll meg csak akkor mikor az megszólítja őt.*
    -Jó estét.*Jelenik meg egy halvány mosoly arcán.*
    -Hát nem tudom, hogy tudok e segíteni én csak ma érkeztem ide pár órával ez előtt, de megpróbálhatok segíteni.*Feleli kicsit hosszadalmasan. Már nem sétál, csak egy helyben áll és úgy figyeli a férfit.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:23

-Arról szeretnék érdeklődni, hogy van-e a közelben egy könyvesbolt?*mondja, kissé töredezett hangon a tünde.*-Nagyon sokat segítene vele, kedves...

A hozzászólást Vulpesh összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 14 2009, 23:05-kor.
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:28

*Kíváncsian hallgatja a tünde kérését, majd körbenéz az utcában miközben el kezd gondolkozni. Pár csöndes pillanat után visszapillant a férfira.*
    -Kedves Moirstis. Nem emlékszem rá, hogy láttam volna könyvesboltot, de biztosan van valahol, bár lehet, hogy ilyenkor már zárva van. De szerintem ebben az utcában biztosan lesz, ha jól látom ez a legnagyobb utca a faluban nem hiszem, hogy egy eldugott helyre tettek volna egy könyvesboltot.*Mondja a tündének. Sajnos ennél többet nem tud mondani neki, hiszen ő is csak most érkezett ide és még nem ismeri ezt a helyet, de nem is tervezi, hogy nagyon közelről megismerje.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:42

*E szavaktól kissé elszomorodott ugyan, de neki is be kellett látnia, kissé ostoba kérdést tett föl.*
    -Azt hiszem igazad van... A nap már le is ment...*mondja lassan*-Merre ment...*mondata félbeszakadt mert hirtelen ablak törés hallatszott az éjszakában.*
    -Mi volt ez?
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:50

*Ő is hallja az ablaktörést össze is ráncolja homlokát a hang hallatán.*
    -Nem tudom, de úgy hangzott, mintha egy ablakot vagy üveget törtek volna be? Nem nézzük meg? Hátha betörtek valahova, de az is lehet, hogy csak egy patkány volt, vagy egy macska, vagy mind a kettő csak kergetőznek.*Neveti el magát, de csak egy picikét.*
    -Na szóval megnézzük?*Pillant kérdőn a tündére.*
    -Amúgy megtudhatnám a neved?*Ha már így letegezték és ő elárulta nevét.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 20:58

-Vulpesh.*Mondja a tünde, majd a zaj irányába néz*
    -Mit szolnál egy esti macska vadászathoz? *mondja kaján mosollyal az arcán, mivel szinte érzi, a közeledő harc szelét.*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 21:05

-Én benne vagyok! Akkor indulás.*És azzal el is indul a hang irányába, vagyis arra felé amerről úgy véli, hogy a hang jött. Lassan meg is érkeznek a helyhez. Az utca földjén apróra összetört üvegdarabok vannak szétszórva. Ahogy azt elsőként sejtette betörő a bűnös, bár lehet, hogy csak bent összevesztek és dobálóztak és kitört az ablak, bár a házban sötét van így nem nagyon lehet az.*
    -Akkor most mi legyen? Bemenjünk vagy várjunk itt kint? Ha az előző akkor előre engedlek.*Néz nagy mosollyal. Naná, hogy előre engedi. Ilyen esetekben pont ez az illő, hogy a férfi megy előbb.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 21:14

* Vulpesh nézi a szilánkokat.*
    ~Hm...A szilánkok mind a házban, mint az utcán vannak, így arra lehet következtetni, hogy egy nehéz tárgyal betörték az ablakot, egy kisebb tárgyal pedig a maradékot törték le.~
    *Ahogy nézi a lány gyönyörű, mosolyát kissé elpirul, majd előremegy, közben támadó helyzetbe teszi a botját*
    -Az ajtót talán hagyni kéne, úgysem erre felé jön vissza.*megközelíti az ablakot.*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 21:34

*Nem veszi észre, hogy a férfi elpirul most másra koncentrál.*
    -Ez nem olyan biztos. Ha egyszer már bent van akkor ki tudja nyitni az ajtót és akkor minek mászkálna ezen a kis ablakon át megint? Ha én lennék a betörő biztosan az ajtón mennék ki.*Ő szereti a kényelmesebb utat választani és így azt gondolja, ha betörőről van szó az is azt fogja választani főleg, hogy sok holmija is lesz ha minden igaz.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 21:43

~Végülis igaz, hiszen ezek belülről kulcs nélkül nyithatóak...~
    -Akkor álljunk az útjukba!*mondja kaján vigyórral, majd az ajtóhoz lép.*
    -Csapdát állítsunk, vagy megrohamozzuk?*mondja mintha olyan nagy hatalom lenne a szavai mögött.*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:04

-Szerintem várjunk itt kint és reménykedjünk benne, hogy nincsen hátsó kijárat. Ha negyed órán belül nem jönnek ki akkor nem betörők voltak. Ha meg kijönnek akkor elkapjuk őket és nem tudom hova visszük őket.*Mert tényleg lehet, hogy nem betörő a bűnös és így, ha bemennek a házba még azt fogják hinni, hogy ők a bűnözők amit viszont nagyon is el akar kerülni.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:13

-Akkor készüljünk *mondta suttogva*
    ~Amivel az ablakot betörték az kemény tárgy, közelharc esetén még megjárhatom...~
    *A varázsbotja tetején apró zöld aura jelenik meg*
    ~Már csak várni kell~
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:31

-Na de amíg várunk beszélgethetünk bár csöndesen, lehet, hogy meghallják bent és akkor nem mernek kijönni és nem lehet meglepetés a jelenlétünk. Amúgy szerintem kicsit távolabb is mehetünk Mi tudjuk, hogy ők bent vannak, ha egyáltalán van bent valaki szóval mi már fel vagyunk készülve rájuk, de ők nem ránk.*Egy halvány mosoly, majd miközben erősen fogja varázsbotját elkezd érdeklődni.*
    -Amúgy te is Evolyronba tartasz, vagy te itt fogsz maradni?
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:38

Valami hív *mondja a tünde* és tudom, hogy Evolyranba kell mennem.*Mondja halvány mosollyal.*
    -Neked milyen terveid vannak? *még mindig az ajtót nézi, de ennél a kérdésnél félrepillantott a gyönyörű lányra.*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:43

-Értem.*Bólint egyet, majd tőle is kérdeznek. Ezen kicsit el is kell gondolkoznia, de csak egy rövidke pillanatra.*
    -Egy új életet kezdeni. Igaz nem volt túl sok bajom az előzővel sem, de nagyon unalmas volt és ahol éltem ott nem volt élet. Mindennap ugyan az történt, pontosan ugyan az és ha valami mégis máshogy történt volna megállt az élet amíg rendbe nem jöttek a dolgok. És nem kell mondanom, hogy ezt én nagyon is untam és változást akartam, így hát gondoltam útra kelek és megpróbálok egy új életet kezdeni itt.*Miközben beszél tekintetét az ajtó és a tünde között vándoroltatja.*
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:51

~Nekem szinte nem is volt életem mielött idejöttem.~
    *Amíg jól elbeszélgetnek ,aközben az ablakból előjön három egér, meg egy jókora macska. Kergetik egymást, közben hatalmas pusztítást hagynak maguk mögött.*
    -Remélem ez nagyon nem az amire gondolok...*mondja a tünde, közben leereszti botját.*
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 22:57

*Mikor megpillantja a kirohanó állatokat akaratlanul is elneveti magát. Nem is hagyja azt abba hamar. Igen röhögő görcs tört rá, ami igen furcsa nála, mert nem szokott ekkorákat nevetni, de ez tényleg egy vicces jelenet volt. Mikor végre abba tudja hagyni a nevetést a tündére pillant.*
    -Hát ez jó volt. Remélem nem a betörők küldték ki őket, hogy megtévesszenek. De azt hiszem már rég kijöttek volna, ha azok lettek volna…Azt hiszem most menni kéne igen későre jár a végén még azt hiszik majd, hogy valami rosszat akarunk csinálni.*Ha a férfi is benne van akkor el is indul a fogadó felé ahol szerzett magának egy szobát.*
    -Amúgy te is a fogadónál szállsz meg vagy valahol máshol?
    Vulpesh
    Viráglobbantó
    Viráglobbantó
    Vulpesh

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 23:04

*Mikor a mágus elneveti magát, akkor ő sem tudja visszatartani. Nevet vele együtt, majd egymás szemébe néznek, s úgy mosolyog.*
    -Igen, azt hiszem ezt letudtuk. *Hallgatja a nő szavait, majd válaszol.*
    -A fogadó több mint jó lesz. *mondja lassan* .Egyébként jól sejtem, hogy te a mágusok ősi klánjába tartozol?
    Vendég
    Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 EmptySzomb. Feb. 14 2009, 23:18

-Igen jól sejted.*Mondja egy halvány mosollyal arcán. Szerencsére nem is kell sokat sétálniuk hamar megérkeznek a fogadóhoz ami már nagyon csöndes. Nem csoda, hiszen ilyenkor a fáradt vendégek aludni szoktak és nem egereket illetve macskákat kergetni. Miután beléptek az épületbe a tündére pillant majd el is búcsúzik tőle.*
    -Örültem a szerencsének és nagyon kellemes este volt a mai. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni a könyvesbolttal, de biztosan megtalálja majd. Hát akkor jó éjt és majd remélem összefutunk Evolyranban.*Azzal fel is sétál a szobájába ahol azon nyomba nyugovóra tér.*
    Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 02. Chattal   02. Chattal - Page 6 Empty

02. Chattal
    Vissza az elejére 
    6 / 27 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27  Next
     Similar topics
    -
    » 04. Chattal kapuja - térkapu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
    EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom :: Evolyran Kapuja - Chattal-
    Ugrás: