|
| 01. Evolyran városa | |
|
+49Edward Elric Noita Eyre Caius Alec Snarknit Fate Nightmare Xerio Arnon Arya Darkmen Christopher MCCallum Rick Diamond Victor Strathos Etele Barlon Cecília Orwell Lar Caramon Alex Morose Louny Straith Fatima Ferses Játékos Mesélő Talyon Burke Hyrraosy Retryano Akira Pain Dreamien Tifar Aldo Barras Ned'rila Olveti Zenoti Maya Mitryas Hythamorys Lucio Rashan Melinda Skyles Zothar Dragon Seyla Vulfia Akira Angel Declan-Clive Sword Casve Hiswa Valeria Isqua Fangë Nibelon Avaia Eldsaye Ivan Blackheart Errinaya Elynor Gray Dyora Mylene Hythamorys Vulpesh Racatho Rita Selly Aredhel Narmolanya Formenya Hyalma Orin Flow Mesélő 53 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Alex Morose
Hozzászólások száma : 188 Age : 175 Hírnév : 10
Beosztások, rangok Nép: Sárkánylovasok Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Dec. 10 2009, 19:36 | |
| * Megvárja, amíg Louny iszik, aztán a maradékot feljajtja egyben. Egy jóleső "Áhh!" kíséretében mehet a szemétbe a kiürült üveg. Azt sem felejti el, hogy elcsípte a lány rá vetett pillantását. Vigyorogva állapítja meg, hogy az arca még szebb, így, kipirulva. Hát, rajta nem múlik, ő aztán egész nap elnézegetné! Látta már, hogy nincs hozzászokva a bókokhoz. Amúgy is jön neki egy visszavágással az előbbiért. Elkapj hát, s maga elé penderíti a lányt. Nem gond, ha szemük nincs egy vonalban, legfeljebb felnéz rá.* . Hölgyem, egy csodás délutánt adott ajándékba! - *csókolja meg egyenként a kezeit, de nem engedi* - Ajánlom is, hogy legyen legközelebb, különben képtelen leszek erőszakot alkalmazni! - *csipkelődik, s szélesen vigyorog. Egyre jobban tetszik neki a helyzet. Főleg, a piríthatja ezzel.* - Valószínűleg már rengetegen mondták, de engedelmével még sütkéreznék egy kicsit a pillantásában, kisasszony! Arról nem is beszélve, hogy a harcban milyen leleményes! | |
| | | Christopher MCCallum Könnyűlovas
Hozzászólások száma : 218 Age : 37 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Sárkánylovasok Beosztás: Harcos Rang: Felderítő
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Dec. 10 2009, 21:34 | |
| [Casve - időn túli] *Chris még mindig csak Casve-ra figyel. Bizony aggódik a lány miatt, de hát ez a dolga. Végül is ő a férfi, a gyengébbik nem oltalmazása a feladata. Főleg azé, akit mindennél jobban szeret. Az apró mondatot Chris nem értette igazán, hiszen épp Celestinnel kommunikált.* ~Hova megyünk?~*kérdezte a sárkány felszállás előtt.* ~Evolyran főterére. Onnan nyilik a fegyverbolt. Nincs messze~*jelentette ki Chris. A hangjából lehetett érezni, hogy nem igazán helyesli ezt a döntést.* ~Minek Casvenak fegyver?~*kérdezte Celestin is aggódva és a lány arcát fürkészte - észrevétlenül.* ~Védekezni~*morogta Chris és hangján érződött, hogy lezártnak tekinti a beszélgetést. Cel sem kérdezett többet, felszállt és Evolyranig meg sem állt. Casve egy szót sem szólt egész úton, de nem is tartott olyan sokáig az út, hogy ez Chrisnek feltűnjön. Egy apró huppanással leszálltak a város főterén. Sok mindenki meresztgette a szemét Celestin miatt.* ~Várj meg minket fent a hegyekben. Túl nagy feltűnést keltesz~*gondolta Chris és Cel már ott sem volt. A fiú a fegyverboltba vezette Casvet és várt. Neki megvolt mindene, egy kard és egy tőr. Nem kellett neki semmi. Megvárta, mig Casve megveszi a gyilokokat. Mikor kiléptek a boltból, Chris elvigyorodott.* -Jól áll. Ezentúl félni fogok tőled *mondta vigyorogva és egy puszit nyomott a lány arcára.* -Hova tovább? *kérdezte a lányt és elnyomott egy ásitást. Már elég régen nem aludt, lehet, hogy ráférne egy kis alvás a fiúra.* | |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Dec. 10 2009, 21:42 | |
| *Elmosolyodott a férfi kijelentésén. Kedvesen fenyegetőzve nézett rá.* -Ajánlom is! *Örült a puszinak.* -Hmm... nem tudom.- *Majd látta, hogy Chris eléggé fáradt. Elég sok minden történt a mai napon, nem is lehet ezen csodálkozni. Megsimogatta Chris arcát. Komolyan nézett rá.* -Talán aludnod kellene. Én is fáradt vagyok. Menjünk hozzád.- *Már meg is jelent Celestin, hogy elvigye őket oda, ahova szeretnék. Casvénak nagyon tetszettek a gyilkok, sokáig nézegette őket, simogatta is... talán furcsa, de az igazi harcos beleszeret a fegyverébe.* | |
| | | Louny Straith
Hozzászólások száma : 81 Age : 34 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Evolyran városa Szer. Dec. 16 2009, 17:23 | |
| * Alex lehúzza a maradék vizet a kulacsban. Aztán hirtelen mozdulattal vág vissza Alex Lounynak. Louny csak annyit érezz, h elötte fekszik. Ez most meglepte...* - Hát Ön is Uram!- viccelődött Louny, s közben próbált kiszabadulni Alex karjaiból, de sikertelenül. Egyenlőre... Louny Alex bókjaitól, már teljesen piros. A fehér arcán meg főleg észrevehető. *~Hogyan szabaduljak ki? Most aztán nem tudok mit tenni....~ * Esett kétségbe Louny, mert most, úgy néz ki kudarcot vallot... De aztán eszébe jutott valami, s felcsillant a szeme...* - Hát mit ne mondjak nem is olyan rossz helyzet ez. Én is elnézném egy darabig a szép szemeidet.- mondta Louny, majd nagy nehezen az egyik kezét kitudta szabadítani, s elkezdte Alexot csikálni. * - Hát tudod van még mit tanulnom tőled, de, mint szabálynélküli harcról neked van mit tőlem...- mosolygott Louny. Majd elindult az ajtó felé, s visszaforduva kérdezett valamit Alextól. * - Mondd nem vagy éhes?- | |
| | | Alex Morose
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Dec. 19 2009, 17:36 | |
| * Sokáig nem engedi szabadon Louny szemeit, s szándékosan lassan hagyja, hogy a lány egyik kezét kicsúsztassa az övéből. Leginkább a kíváncsiság vezérli, hogy vajon most mit talált ki. Mert érzi, hogy megint... nem, még mindig feszélyezve érzi magát a közelében. A szavai mégis meghazudtolják ezt az elméletet. Szóval nem hagyja nyugodni. Jól van, Louny. Akkor bedől a trükknek. Elneveti magát, s hagyja a lányt menekülni. Bármi elől is menekül. Csak hátradől, kezeit összefonja, és élvezi a látványt, ahogy Louny végiglejt az ajtóig. Bár, amikor visszafordul, lehet, hogy sikerült elcsípnie a pillantását.* - Dehogynem! -*felel. Farkaséhes.*- Rád! * Hecceli, s vigyorogva utánamegy. Az igazság az, hogy tényleg éhes. Mintha egy hete nem evett volna. Amikor a Louny mögé ér, hátulról elkapja. S szorosan tartja, hogy nehogy kiszabaduljon. Mélyen beszívja a lány hajának illatát.* - Mondd, te lány, miért szöksz mindig meg? | |
| | | Louny Straith
| Tárgy: Evolyrn városa Szomb. Dec. 19 2009, 18:51 | |
| - Ahhoz elkell, hogy kapjál!- mondja Louny, vagyis, mire ki mondja már ott terem Alex és megint csak Alex karjai között találja magát. Jószorosan, hogy szabadulni se tudjon. De talán Louny már kezdi id élvezni ezt a helyzetet.* - Hát nem is tudom. Mert, így kicsit izgalmasabbá tudom tenni a mi kis játékunkat!- mosolyott sejtelmesen Louny. - És mondd merre van az étkező?- Louny csak ennyit kérdezett. Furcsa volt, hogy Louny nem próbálkozott kiszabadulni. De talán pont ez a csel. Vagy csak most az egyszer kedves akar lenni? Áá nem ! Az lehetetlen!* - És mondd te miért üldözöl engem?- * Kérdezte Louny Alextól, majd egy hirtelen mozdulattal sikeresen kiszabadult Alex kezeiből. Bár ismerjük be Alex megint hagyta magát. * | |
| | | Alex Morose
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Dec. 20 2009, 20:49 | |
| - Ó! Szóval így izgalmasabb... mit ne mondjak, igazad lehet... * Nevet. Ez mostanában szinte a szokásává vált, bár lehet, hogy csak az ünnepi hangulat teszi. Akárhova megy az ember, nincs hely, ahol el ne érné. De az is lehet, hogy csak a helyzet ad rá okot. Úgy összességében. Hagyja Lounyt kicsúszni a kezei közül. El is gondolkodik, de inkább csak figyeli a lányt. És a válaszokon töpreng. Mert a vacsoráról Frandor úgy is gondoskodik. Neki csak ehetővé, vagyis emberek számára ehetővé kell változtatnia, amit hoz. Nincs is ezzel semmi probléma. Ahogy azzal sem, hogy tudja, érzi, amikor vadászik... és ez, ez... deja vu. Színtiszta deja vu érzést kelt benne.Mert mit csinál most ő tulajdonképpen? Vadászik. Öntudatlanul, ösztönösen, de vadászik. És közben ő maga szelídül meg. Ha ezt Frandor hallaná!* - Hmm... talán változatosság kedvéért. Mert menekülsz! * Azzal kézen fogja, s levezeti a lépcsőn, a portáig. Odadobja az ügyeletesnek a terem kulcsát, amit előzőleg már bezárt. A cuccait majd úgy is leadják ide. Így kényelmesebb is. nem kell még azokért is felmásznia. Egy kis ebédlőbe mennek, s mivel már este van, fénygömbökkel világítják meg a helységet. Szokás szerint alig tartózkodnak a helységben. Bár, nincs is több asztal. Az ablak mellett mutat helyet a lánynak, s ő maga is beül. Azt ablakon kitekintve azt veszi észre, hogy a jégvirágok és a hó már teljesen magáévá tette az üveget. Hát... így se ki, se be nem látni. Viszont legalább szép! | |
| | | Louny Straith
| Tárgy: Evolyran városa Hétf. Dec. 21 2009, 13:00 | |
| - A változatosság kedvéért....- mondta Louny Alex szavait ismételgetve, majd rákacsint a fiúra és engedi, hogy levezesse őt a lépcsőn. Majd egy ebédlőbe érkeznek, ami elég kicsinek bizonyul. De minden esetre elég hangulatos. Főőleg, hogy fénygömbökkel világítják meg a helységet. Senki sincs az ebédlőbe. Csak ők ketten. Ez eleinte feszélyezi Lounyt, de ztán mit sem törődve vele, inkább egy emlékezetes napot szeretne magáénak tudni. Leülnek egy asztalhoz, s kifelé pillantva csak a havas ablakot és a jégvirágot lehet látni. * - Akkor mit rendeljünk?- Majd erre a kérdésre felveszi az étlapot, s gyorsan átfutja a szemével. * - Tudod mit azt kérek, amit te!- Jelentete ki Louny, s mosolygott, majd mélyen Alex szemébe nézett. Kiváncsi volt, hogy erre, hogy reagál Alex. * | |
| | | Alex Morose
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Hétf. Dec. 21 2009, 17:19 | |
| - Rendben! * S ezzel elvigyorodik, de rögtön komoly képet is kezd vágni hozzá. Színpadiasan kézbe veszi az igencsak vékonyka étlapot, s felcsapja.* - Nos, hölgyem a mai ajánlatunk... * Gyors pillantást vet a lapra, s sorolni kezdi az étlapot, sűrűn feltekintve belőle... hát, nem sok sikerre.* - Szóval van itt töltött csirke aranyszarkával, saláta rákkal mari... MI????? M-a-r-i-p-a-c-a-l- Jah, nem. Malacka. Szóval minden amit szem-száj kíván. * Inkább nem folytatja. Ez nem ment egészen jól. Úgyhogy össze is csapja a lapokat, s félretéve azt maga választ a semmiből az odatévedt pincérnek.* - Paradicsomsalátát, sült csirkehúsdarabokkal. Dupla adag, két személyre. Utána hozhat még kettő forró csokit. -*odafordul Lounyhoz*- Jót fog tenni, mielőtt kimerészkednénk ebbe a hidegbe. | |
| | | Louny Straith
| Tárgy: Evolyran városa Hétf. Dec. 21 2009, 17:43 | |
| -Igen Uram?- Louny nézta, ahogy Alex próbálja eljátszani a pincér szerepét, de nem igazán ment neki. Louny jót mosolygott rajta, de aztán megérkezett a pincér és kicsit komolyab arckifejezésre váltott. Aztán Alex rendelt, s a pincér távozott.* - Igen ügyesen játszottad el a pincért!- Louny csak nevetett. - Most én jövök, de én italt választok!- Hirtelen komolyan nézett Alexra. - Öhhöm... Tehát, van itt nekünk víz!- - De nekünk nem ez kell!- mosolygott Louny. - Akkor...- Áááá meg van! BOR!- A pincér ebben a pillanatban hozta ki a vacsorájukat, s igen finomnak tűnt. * - Ha lehetne egy üveg bort is szeretnénk.- - Hogy te még ki is szeretnél menni ma?- nevetett Louny. | |
| | | Cecília Főlady - vámpír
Hozzászólások száma : 434 Age : 32 Hírnév : 22
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Úrnő Rang: Boszorkánymester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Dec. 26 2009, 17:48 | |
| *Cecília és Casve végre megérkeztek Evolyranba. Útközben a lány annyi kérdést tett fel a kis vámpírnak, hogy nem is válaszolt semmit rájuk. Nem akart marhaságokat mondani így szépen megfogalmazta a fejében a mondatokat. Végül Cecília nagy levegőt vett és nyugodt hangon megszólalt.* - A szeretet ünnepe az mikor a családok összegyülnek, szereznek egy fenyőt amit szépen feldíszítenek. Együtt vacsoráznak, beszélgetnek, mulatnak és megajándékozzák egymást. És csak annyit tudok, hogy nagyon régóta ünnepeljük, pontosan nem tudom mióta. A lényege pedig...*Ezen megint egy picit eltöprengett majd folytatta.*- A szeretet. Együtt vagyunk, örülünk egymásnak, boldogság stb stb...Sajnos azt se tudom, hogy honnan ered, de talán nem is fontos. A lényeg, hogy jól szórakozzunk és, hogy ezen az ünnepen senki ne legyen egyedül...Vagyis nekem ezt tanították. Egyébként pedig Declannal már találkoztam de azzal a Christopher-rel még nem. Ők a barátaid?*Kérdőn felnézett a lányra és várta a válaszát.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Dec. 26 2009, 21:17 | |
| *Látta, hogy gondolkodik a válaszon Cecília, de azután felelt. Casve figyelmesen hallgatta.* -Értem. *Majd Cecília is feltett kérdéseket.* -Declan a bátyám.- *Mondta ragyogó szemekkel.* -Chris pedig... a párom.- *Mondta elpirulva, szendén mosolyogva.* -Egyébként mi a véleményed Declanról?- *Kíváncsi volt a válaszra, bár sejtette. Közben persze megérkeztek Evolyranba. Itt is nagy zsongás volt, mindenki a bódékat járta. Egy férfi nekiment Casvénak, majd futásnak eredt. A lány lassan felfogta, hogy az egyik gyilkot ellopta. Casve elveszítette kislányos mivoltát. Ordításba fogott.* -Azonnal állj meg te idióta! Nagyon megbánod!!!- *Hangja túlharsogta a tömeget. Futásnak eredt... persze a férfit üldözve.* -Az az enyém!! Nem véletlen vettem!!!!- *Üvöltötte futás közben.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Dec. 26 2009, 21:36 | |
| - Értem szóval a bátyád és a párod.*Elmosolyodott*- Hát tudod nem tudtam túl sok időt tölteni Declannal, de nekem úgy tűnik, hogy egy kicsit csöndes, gyorsan felkapja a vizet és...reménytelenül szerelmes!*A mosolyból huncut és kicsit gonoszkás vigyor lett. Tisztán emlékezett Casve bátyjával való találkozására és minden szóra amit mondott. A nő akit csak éjjel láthat...aki sejtásei szerint egyik fajtársa bár még nem volt kedve nyomozni az ügyben. Igazság szerint ez az egész nem az ő dolga volt, csak egy kicsit felkeltette az érdeklődését...Mi baj lehet abból ha kideríti melyik fajtársába zúgott bele egy halandó? Ezen gondolkozott miközben megtörtént a lopás. Cecília megállt és a tolvajt üldöző Casve után nézett, majd egy nagyot sóhalytott és ő is nekiiramodott, bár előtte még felhúzta a csukjáját, hogy az emberek ne nagyon tudják megjegyezni az arcát. Sokkal gyorsabb volt mint a másik kettő. Beérte a lányt, majd a tolvajt, utána pedig gyorsan eléugrott. Egy remek mozdulattal kigáncsolta majd álbaverte. A következő pillanatban emberünk már ott feküdt az úton nyöszörögve. Mehpróbált feltápászkodni de Ceci lehajolt hozzá és szépen elmesélte, hogy hányféleképpen tudja megkínozni egy kisnalállal ha nem lesz jó fiú. * | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Dec. 26 2009, 21:47 | |
| *Declan leírása valós volt. Ezen a lány elmosolyodott, na de ugye a lopás. Futottak mindannyian. Cecília beelőzte őket, ami kicsit furcsa volt. És sorompót állt a férfinak. Casve végre beérte őket. Fújt egyet a nagy futástól, majd durván elvette a férfitól a fegyvert.* -Ne haragudj, de azt hiszem, ez az enyém. Véletlen nálad maradt. Majd elöntötte az a titokzatos énje és a tőrt a nyakához szegezte. Fenyegetőzve szólalt meg.* -Ne merj még egyszer lopni tőlem, vagy valamihez hozzányúlni! NE ÉRJ A FEGYVEREIMHEZ!!- *Az utóbbit ordítva mondta. Majd lenyugodott és otthagyta a férfit. A gyilkot pedig visszatette a helyére, a lábához.(combjához). Majd rámosolygott Cecíliára.* -Köszi! | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Dec. 26 2009, 22:51 | |
| *Casve kisebb dührohama meglepte a lányt de ezt nem mutatta ki. *~Mégse az a jókislány típus~*Gonoszkás mosolyal nézte a jelenetet. Mikor a lány megköszönte a segítséget Ceci csak biccentett egyet majd továbbmentek.* - Ennyire fontosak számodra ez a fegyver?*Kérdezte csendesen közben az árusokat fürkészte. Eszébe jutott, hogy talán venni kéne valamit Richinek. Elméletileg ez az első ünnep amit együtt töltenének sok-sok év után, ha végre sikerülne összefutni vele...Ha meg nem akkor magát hibáztassa! Ceci megpróbálta előkeríteni..erre eltévedt, igaz végül sikerült megoldani a dolgot de akkor is! Többet már nem tehet. Morcosan sóhalytott egy nagyot majd megint Casve felé fordult.* - Most, hogy megtudtad mi a szeretet ünnepe és, még a gyilkodat is visszaszerezted nem segítenél egy picit még? Ajándékot szeretnék venni a barátaimnak de egyedül unalmas és kicsit tanácstalan is vagyok. *Kicsit közelebb mentek az árusokhoz.* -Esetleg te nem szeretnél valamit venni a szeretteidnek? Tudod ilyenkor úgy szokás...*Elmosolyodott majd tovább fürkészte az árusokat.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Dec. 27 2009, 17:13 | |
| *Furcsa kérdést tett fel Cecília amikor továbbmentek.* -Most vettem őket pár napja. Csak ezért fontos. Meg hát... volt már egy tőröm, csak azt valaki elvette.- *A mondat végén már a nagy messziségbe nézett és az látszott az arcán, mintha haragudna arra a valakire, aki elvette tőle a fegyvert, de egyben meg is bocsátott neki. Furcsa, de ez van.* -De, szívesen segítek!- *Mondta vidáman, a lányra mosolyogva. Majd egy újabb furcsa kérdést tett fel a lány.* -Én? Ööö... tudod... - *Elgondolkodik.* -Én nem tudom azt elképzelni, hogy vegyek a szeretteimnek ünnepkor egy ajándékot és ezzel mutassam ki a szeretetemet. Ez olyan furcsa nekem. Nem, inkább nem.- *Mondta kicsit kínos mosollyal. Majd folytatta.* -És te kinek szeretnél venni, vagy mit?- *Nézték az árusokat. Fegyver bódé is volt, ami persze Casvénak nagyon tetszett, akárcsak a gyógyfüves bódék. Casve leállt szagolgatni a füveket. Lehunyta szemeit és a Tolmen jutott eszébe.* ~De rég is voltam otthon...Otthon? Hisz nem is az az otthonom... Clive azt mondta azért jött, hogy hazavigyen. De én... nekem nem az az otthonom... hajj...hmmm.... Istenem...~ *Majd felnyitotta szemeit...* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Hétf. Dec. 28 2009, 16:13 | |
| *Miközben Casve az ellopott tőréről mesélt Cecília tovább pásztázta a sok sok bódét. * - És nem sikerült visszaszerezni? Ki vette el, hátha ismerem és talán sikerül "kedvesen" meggyőznöm őt, hogy adja vissza.*Gonoszul elvigyorodott. Igazából nem volt kedve belefolyni ebbe a dologba hisz nem rá tartozik, de ha már Casve annyit segít neki, akkor miért ne?* - Köszi.-Mondta csendesen mikor a lány beleegyezett, hogy segít neki. A következő percben viszont nagy szemekkel meredt rá,, aztán nevetni kezdett.* - Szerinted Én úgy nézek ki mint aki pár ajándékkal "mutatja ki a szeretetét?" *Kuncogott egy keveset majd mosolyogva folytatta.*- Csak azért veszek ajándékot, hogy ne sértődjenek meg. Meg hát, amint mondtam ilyenkor így szokás. *A következő kérdés hallatán még a mosoly is eltűnt az arcáról. Kifejezéstelenül nézet maga elé, majd huncut mosolyal száján csak anyit mondott.* - Az titok! Egyébként pedig fogalmam sincs, hogy mit vegyek. Reménykedem, hogyha nézelődök majd megtalál az a tárgy ami arra született, hogy én ajándékba megvegyem.*Kicsit kuncogott és továbbra is pásztázta az árusokat. Megpillantott egy árust ahol forró italokat árultak. Megtorpant és fejével a bódé felé biccentett.* - Nem szomjaztál meg a nagy hajszában? *Igazság szerint azért akart odamenni mert kiszúrta, hogy nem csak emberi fogyaztásra alkalmas innivalókat árulnak.Gonoszkásan nézte az árust.*~Mik vannak manapság...~ | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Hétf. Dec. 28 2009, 17:18 | |
| *Cecília kérdezősködni kezdett a tőr tolvajáról. Casve egy kis fintorral kimondta a nevet.* -Aldo Barras!- *Az ajándékos feleletre nem felelt, csak elgondolkodott. Neki ez akkor is idegen. Ő szívesen vesz bármikor bármit bárkinek, akit szeret, nem kell ahhoz Szeretet ünnepének lennie. Majd a forró italokhoz mennek.* -Dehogynem! Nagyon szomjas vagyok.- *Mentek és Casve vett valami újdonságot, ami ő még sohasem ivott. Legalábbis nem tud róla, hogy ivott-e. Forrócsokit. De mikor belekóstolt hirtelen annyira otthonos, szeretetteljes érzés fogta el.* ~Vajon ittam már ilyet kiskoromban? Hihi... Talán pont Clive itatott meg vele...~ *Nagyon ízlett neki.* -Te mit vettél?- *Belelesett Cecília poharába.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Dec. 29 2009, 11:05 | |
| *Mikor meghallotta fajtársa nevét majdnem elröhögte magát, de mivel nem szerette volna,hogy Casve totál hülyének nézze így erőt vett magán. * - Már megint Ő? Annyi baj van vele....*Kicsit beletúrt a hajába. Már nem morgolódott különösebben a dolgon. Nem tetszett neki, hogy Aldo ennyi feltünést kelt de mit tehet ellene? Az a férfi olyan makacs mint egy szamár, alig hallgat valakire. Vagy inkább senkire...Tehát a lényeg! Értelmetlen miatta morgolódnia, majd megoldja valahogy ha meg nem hát tessék! Miközben ezen járt a agya oda mentek az árushoz. Casve forrócsokit ivott Cecília pedig...Minek mondjam? Úgyis tudjátok...A kis vámpír nagyot kortyolt, majd elégedetten elmosolyodott. Mikor a másik lány belenézett a poharába gyorsan lépett egyet majd megitta a maradékot. * - Csak egy kis tea. Ilyenkor nagyon jól esik....*Elővette bájos mosolyát és reménykedett, hogy Casve nem kíváncsiskodik tovább az italáról.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Dec. 29 2009, 11:33 | |
| ~Ismeri Aldo Barrast?~ *De addig nem hozta fel újra a témát, amíg meg nem itták italukat. Mikor Casve belenézett Cecília poharába, valami furcsa szagot érzett. Vasas volt. És furcsa volt a lány reakciója is. És az volt még a furcsa, hogy mivel a vér jól színez, így Cecília ajkai vörösebbek lettek. Casve egy pillanatra elkomolyodott, de aztán elmosolyodott.* -Talán ű teát iszol, mert nagyon fog. Vérvörösek az ajkaid.- *Egyet kuncogott is, hogy látszódjon, nem vett észre semmit, és csak naivitásból mondta ezt.* ~Heh... akkor nem csodálom, hogy ismered Aldot.~ *Volt egy üres pad, mert pont akkor álltak fel onnan mások. Casve gyorsan leült és mosolyogva maga mellé invitálta a lányt.* -Mond csak, mióta ismered Aldot? Milyen ember ő valójában? Mikor találkoztál vele utoljára?- *Úgy nézett a lányra, mint barátnőjére. Mert talán annak is tartotta. Tudta, ha eddig nem támadt rá, akkor már nem is fog. Csak ne lenne az a fura érzése, előítélete. Mintha belenevelték volna, hogy gyűlölje a vámpírokat.* ~Talán ez a problémája Clivenak is? Szegény. Pont egy vámpírba habarodott bele. Egyszerre szereti, egyszerre gyűlöli.~ | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Dec. 29 2009, 15:52 | |
| *Casve sejti a dolgot, vagy már tudja...Bár ez teljesen mind1. Ha találkozott Aldoval akkor már biztos tudja, hogy vámpírok is élnek Evolyranba. * - Tényleg? Észre se vettem.*Körbenyalta az ajkát, közben elindultak egy pad felé. Miután leültek Casve elkezdett fajtásáról kérdezősködni. Ceci morcosan meredt maga elé majd hangjában visszafolytott bosszúsággal megszólalt.* - Hát már egy idelye..és, hogy milyen ember?~Nem is ember...~ - Hát elég idegesítő, folyton felbosszant. Bár azért néha tud normális is lenni...Nagyon ritkán...Nagyon nagyon nagyon ritkán! *Igazság szerint még jópár nagyon-nal meg tudta volna toldani a mondatot de Casve valószínüleg így is érti, hogy mire gondol. Az utolsó kérdésre szándékosan nem válaszolt. Most mondja azt, hogy majdnem minden nap összefutnak? Elméletileg egy helyen laknak, és ha ott nem is találkoznak össze, éjszakánként szokta látni mikor vadászik. Bár legszivesebben elkerülné...A fiatal kora ellenére/vámpír időbe nézve/ elég pimasz volt, sőt! Marhára idegesítő. Ceci felsóhalytott és kedvetlenül nézett egy asszonyt aki rengeteg csomaggal kezében elszaladt előttük.* - A halandók világában sok dolog van, aminek nem szabad kiderülnie. Ha mégis kiderül, súlyos következménye lehet a dolognak.*Komolyan ránézett Casvera. Ezt úgy értette, hogy nem szeretné ha bárkinek is beszélni róla vagy Barrasról. Csak remélni tudta, hogy a lány meg is érti a célzásait.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Dec. 29 2009, 16:03 | |
| *Egyre egyértelműbb volt, hogy Cecília vámpír. A hideg kéz, na meg hogy ismeri Aldot, és főleg az, hogy nem mondja meg, mikor találkoztak utoljára.* ~Mindig~ -Nos... én is ilyennek ismerem Aldot. De tudod. Ha képes volt egy nagyon kedves nő beleszeretni és gyermeket szülni neki, akkor biztos vannak jó tulajdonságai.- *Csend következett, Cecília szólalt meg. Casve komoly arccal hallgatta.* -Na ne mond. Talán a nem halandóaknak kéne jobban vigyázniuk. Egyre egyértelműbb, hogy léteznek. Lassan senkinek nem fogják tudni bemesélni, hogy nincsenek.- *Határozottan nézett Cecília szemébe. Azután felállt.* -Nos... nem tudom, kinek keresel egyáltalán, hogy milyen ajándékot. De viszont nekem vissza kell mennem, nem szeretném, ha Chris aggódna értem. Örültem a találkozásnak!- *Bicentett a fejével, majd komor arccal határozott léptekkel elhagyta a várost hátra sem tekintve.* //Köszönöm a játékot! // | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Dec. 29 2009, 16:49 | |
| *Meredten bámult maga elé. Casve mondata szinte megbénította. *~Egy nő..beleszeretni..Aldoba? És gyereket szülni neki...~*Az újabb mondatot már alig hallotta, csak halkan odabökött valamit de fejében pörögtek a fogaskerekek.* - Persze persze. Talán igazad van. *Becsukta szemét és hosszú idelyig ki se nyitotta csak akkor mikor a lány búcsúzott. Érezte rajta, hogy haragszik bár most nincs kedve se bocsánatot kérni, se ezzel a témával foglalkozni.* - Viszlát! Én is nagyon örültem!-Kiáltotta még utána, hogy ne tünjön nagyon udvariatlannak. Pár percig még ott üldögélt a padon majd felállt és elindult. Maga se tudta, hogy hova megy, csak mendegélt szép nyugodtan.*~Aldonak gyereke van? Ez hihetetlen...és akkor..még őt is elfelejtette? Hehe..ezzel meg is tudnám szivatni...Nem..azért az már tőlem is sok lenne..És egyébként is! Megígértem neki, úgyhogy inkább elmesélem a dolgot. Ha szerencsém van akkor nem fog a torkomnak esni...Mind1 idelye hazamenni, de előtte még...*Befordult egy sikátorba, a következő percben elégedett arcal jött kifelé, szája szélét megnyalta és elindult hazafelé. Ajándékot végül nem sikerült venni de jelenleg volt jobb dolga mint ezen aggódni..* //Én is! // | |
| | | Alex Morose
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Jan. 30 2010, 17:09 | |
| // Lounynak//
~ Chh... még hogy jól játszom! *vigyorog. Aztán érdeklődő tekintettel előrehajol, állát az összekulcsolt ujjaira támasztja. Az asztalra könyökölve figyeli a lány alakítását, fügyül az illemszabályokra. Ki az az idóta, aki kitalálta, hogy nem szabad az asztalra könyökölni?! Vélhetően a pincér, mert elég gyanús, lesúlytó pillantásokkal méregeti. Csak aztán bele ne köpjön a kajájába. Nincs étvágya a nyálas ételekhez. * - Legyen. Kitűnő választás! * Rövidesen hozzák már a kaját, amit valószínűleg rendkívül bonyolult volt elkészíteni. De most pont ez kell nekik. Egy könnyű saláta a mozgás után. Miután leteszik eléjük a tálakat, először is tüzetesen átvizsgálja, nincs-e benne véletlenűl is valamilyen "folyadék". Nem talál benne, szerencsére. Egy-null a pincérnek.* - Jó étvágyat! Szereted a havat? *Csors váltás. Csak egy esetleges hógolyó csata miatt... a remény hal meg utoljára.* | |
| | | Louny Straith
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Hétf. Feb. 01 2010, 18:08 | |
| * Alex könyökölve várja meg, míg a pincér felveszi a rendelést. Louny csak jót mosolyog rajta. Miközben a vacsorát készítik, Louny és Alex jó társalognak és persze jót boroznak. Kihozzák az ételt, s Alex jól szemügyre veszi, hát, ha a pinér csinált vele valamit. * - Hát akkor jóétvágyat!- * Ezzel Louny töltött bort mindkettejüknek, s koccintott egyet Alexal. * - Erre a kellemes napra!- Louny, csak mosolygott és vigyorgott, miközben elfogyasztották a finom vacsorát. Láthatólag a bor egy kicsit jó kedvre derítette. Kérték a számlát, majd fizettek. Louny odaáll Alex elé, s a fülébe súg valamit.* - Szeretem a havat, persze nem megenni.- mosolygott Louny, s kicsi szédelgett is. - Ha arra gondolsz, amire én, akkor állok elébe, bár talán nem kellett volna ennyi bort inni- - Direkt leitattál, hogy könnyebb dolgod legyen mi?- * Louny elindul a kabátja felé, s közben énekelget. * - Ó mr. Alkohol.....- | |
| | | Arya Darkmen Álomlátó
Hozzászólások száma : 407 Age : 31 Hírnév : 14
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Varázsló Rang: Darthar
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Feb. 03 2010, 19:46 | |
| *Tehát elhagyta a fogadót. Elment sétálgatni. Nézelődött a boltokban, de nem vett semmit. Nem kellett neki semmi, pedig lehet, hogy szüksége lett volna pár dologra. De ezekre nem gondolt. Néha megpillantott pár helyes férfit, és akkor kacérkodott velük, majd továbblépett.* ~Milyen barátságosak az itteniek!~ *Gondolta sunyi mosollyal az ajkán.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Feb. 03 2010, 20:35 | |
| *Besötétedett tehát eljött az idő, hogy a fiatal vámpír lady is előjöjjön rejtekéből. Elég éhes volt, így már rögtön az első szembe jövő férfit az egyik sikátorba csalta és egy jót falatozott belőle. Elégedett mosollyal mendegélt tovább az utcákon, majd mikor végre nem volt egy ember se a közelébe megállt a járda közepén és nekidőlt a falnak. Tekintete a csillagokat kereste de nem látszott egy se, sőt..Még a hold is elbújt a nagy sötét felhők mögé. Mi tagadás, félelmetes éjszaka volt a mai, mégis egy csomó ember szaladgált. Ez jó is meg nem is...Abban jobb, hogy könnyebb vacsorát találni, de abban nehezebb, hogy hiába megy a vámpír egy sikátorba, ha ott is megláthatják! A "nagy"(ne felejtsük h egy vámpír hallása milyen érzékeny) zajról nem is beszélve...Hirtelen egy furcsa szag csapta meg az orrát..Ilyet már évek óta nem érzett és eléggé meglepte a dolog. Mivel fajtájának szaglása is kiváló ki bírja szagolni hogyha valaki...Nos fogalmazzunk úgy, hogy "nem az egészségének megfelelő dolgokat szed". Az utca végén már fel is tűnt ennek a szagnak az okozója. Szemei izzani kezdtek majd újra a régiek. Még mielőtt a lány elmehetett volna előtte az útjába állt.* - Ki vagy Te? Még nem láttalak errefelé...*Mondta visszafojtott hangon.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Feb. 03 2010, 20:42 | |
| *Észre sem vette, hogy elszaladt az idő. Reggel ment ki az utcára, de máris rásötétedett. Lejárta a lábát, bár nem mintha ez zavarta volna őt. Észre sem vette. Körbejárta az egész várost. Megleste minden zugát, bement minden boltba és műhelybe, tehát most már mindent tud, hol mit hogyan találjon meg. Csak délben állt meg valahol valamit falni, utána folytatta az útját. Tehát már besötétedett és sétálgatott tovább. Nagyon szerette a sötétet. Egyszer csak valami furcsa érzés kerítette hatalmába. Látomása volt. Valaki veszélyes áll meg előtte, óvakodnia kell tőle. Amint felfogta a képet, máris megjelent előtte egy kislány és faggatni kezdte.* ~Egy kislány?! Ettől kellene félnem?!~ *Természetesen Arya nem tudott róla, hogy vannak vámpírok a birodalomban. De nem volt naiv. Tudta, hogy látomásainak mindig hihet.* -Neked is szia!- *Mondta ugyanolyan stílusban, mint ahogy a másik megszólította.* -Mért? Mindenkit láttál már rajtam kívül errefelé?- *Folytatta a kissé szemtelen beszédet.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Feb. 03 2010, 21:22 | |
| *És igaza lett...Amint közelebb ért, még inkább érezte azt a számára förtelmes bűzt. Egy pillanatra elfancsalodott, majd arra a döntésre jutott, hogy ideje elővenni a "cuki édes kislány" jellemét. Hangja édesen csilingelt, hirtelen olyan lett mint a megtestesült ártatlanság.* - Óh igen! Sokat mászkálok az utcákon, látásból már szinte mindenkit ismerek! Jaj ne haragudj! Milyen udvariatlan vagyok! A nevem Cecília, örülök, hogy megismerhetlek!~Elárulnád nekem, mitől is bűzlesz ennyire?~*Persze ezt a kérdést már csak magába tette fel, bár így is-úgyis tudta rá a választ.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Feb. 04 2010, 17:38 | |
| *Látta azt a pillanatra elfancsalított arcot Cecília arcán, na meg a hirtelen váltást, de nem foglalkozott vele.* -Arya vagyok. Ilyen késő este is járkálsz? Nem vagy te ehhez egy kicsit fiatal?- *Látta a lányon, hogy nem lehet több 14 évesnél. Majd elővett egy vékonyra sodort mosolyfüvet. Mágiával meggyújtotta, majd úgy szívta, mint akinek az ad tiszta oxigént a tüdejébe. Sóhajtott egy nagyot.* -Nos, valóban, én most érkeztem, tegnap a városba. A mai programom az volt, hogy körbenéztem. Észre sem vettem, hogy milyen gyorsan eltelt az idő. Párperce még reggel volt.- *Kicsit gonoszan elmosolyodott, majd meglátott egy közelben elballagó igen csak jóvágású fiatalembert. Végignézett rajta éhes szemével, az is észrevette és ugyanúgy nézett vissza a lányra. Arya megint elővette a csábító mosolyát. De a férfi nem állt meg. Továbbment. De Arya tudta, ma este sem fog unatkozni. Újra beleszívott a fűbe.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa | |
| |
| | | | 01. Evolyran városa | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |