|
| 01. Evolyran városa | |
|
+49Edward Elric Noita Eyre Caius Alec Snarknit Fate Nightmare Xerio Arnon Arya Darkmen Christopher MCCallum Rick Diamond Victor Strathos Etele Barlon Cecília Orwell Lar Caramon Alex Morose Louny Straith Fatima Ferses Játékos Mesélő Talyon Burke Hyrraosy Retryano Akira Pain Dreamien Tifar Aldo Barras Ned'rila Olveti Zenoti Maya Mitryas Hythamorys Lucio Rashan Melinda Skyles Zothar Dragon Seyla Vulfia Akira Angel Declan-Clive Sword Casve Hiswa Valeria Isqua Fangë Nibelon Avaia Eldsaye Ivan Blackheart Errinaya Elynor Gray Dyora Mylene Hythamorys Vulpesh Racatho Rita Selly Aredhel Narmolanya Formenya Hyalma Orin Flow Mesélő 53 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Nov. 21 2009, 17:11 | |
| -Az élet már csak ilyen. Egyszer boldog vagy, s máskor szomorú. Nem tudsz mit tenni. Valaki tovább tud lépni valaki nem. Én már sokszor voltam, úgy, hogy feladom édesanyám keresését, de volt egy barát, aki arra biztatott, hogy eljön annak is az ideje csak hinni, kell benne.- -Tudod ez a jó barátom Tifar. Ő a feleségét kereste és meg is találta. Nem régen találkoztam vele és a feleségével már gyermeket várnak.- gondolt vissza Tifarra. -Tehát csak hinni kell!- mondja Maya, mint ha ő annyira tudná. Pedig aztán igazán ő se hisz abban, hogy egyszer még megtalálja édesanyját.* | |
| | | Cecília Főlady - vámpír
Hozzászólások száma : 434 Age : 32 Hírnév : 22
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Úrnő Rang: Boszorkánymester
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Nov. 21 2009, 17:27 | |
| *Figyelmesen hallgatta Mayat. Most hallotta először az édesanyjáról beszélni. *~Neki is megvannak a saját bajai..nem kéne még az enyémel untatnom..de valakinek akkor is beszélni kéne róla, és kinek másnak ha nem Mayanak.~*Nyelt egy nagyot és ő is elkezdett beszélni.* - Mikor még ember voltam, volt két bátyám, egy nővérem, egy öcsém és egy húgom. Azt hiszem akkor gondtalan életem volt. Egy nap aztán megjelent az a bizonyos vámpír aki azzá tett ami most vagyok.~És akit kegyetlenül kicsináltam.~*Mikor erre gondot Cecília gnoszul elmosolyodott.* - Az édesapám és a két bátyám meghalt. A nővérem olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy pár nappal a tragédia után ő is elhalálozott, a két kistestvéremet pedig elrabolták. Édesanyámnak csak én maradtam, de én magam is átváltoztam egy olyan lénnyé aki megölte a családját. Ezért tudom, hogy neheztel rám. Sokszor eszembe jutott, hogyha esetleg megtalálném a kistestvéreimet és visszavinném őket hozzá, talán megbocsátana nekem. Persze ez csak egy ábránd. ~Hiába találtam meg azt a szemetet, semmit se tudott a testvéreimről. Vagyis azt állította.~*Ceci keserűen nézett maga elé. Szívében ürességet érzett, bár ezt már megszokta. Évek óta ez az üresség uralkodott benne. * | |
| | | Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Nov. 21 2009, 17:36 | |
| *Cecília is elmondta a történetét. Azt, hogy ő, hogyan is lett vámpír. Maya maga elé képzelte, amit Cecília mesélt neki. Ahogy észrevette, neki sincs könnyű élete Sőt talán az ő gondja ehhez képest semmi. Cecília nagyobb fájdalmat érezhet. Maya örül annak, hogy Cecília ezt elmondta neki, hiszen nem lehetett könnyű. Így Maya érzi, hogy Cecília megbízik benne. Maya szorosan átöleli Cecília, s, úgy súg oda neki valamit. * -Sajnálom. Nem lehetett könnyű. Most sem lehet az. De hidd el édesanyád, meg fog bocsátani.- -Nem rád haragszik. - | |
| | | Alex Morose
Hozzászólások száma : 188 Age : 175 Hírnév : 10
Beosztások, rangok Nép: Sárkánylovasok Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szomb. Nov. 21 2009, 19:33 | |
| - Louny Straith írta:
- *Louny nagyon biztos volt a dolgában, de hamarosan Alex visszavágott. De még, hogy. Úgy néz ki Louny kemény ellenfelet kapott. Miközben a földön feküdt és jelenleg Alex rajta a kezeit leszorítva nem igazán tudott mit tenni. Cseles akart lenni, de ebből a helyzetből elég nehéz kiszabadulni.*
-Hát igen! Édesapám tanított….még régebben.- mondta elhalkulva Louny, de nem tartott soká a szomorúsága, mert azon agyalt, hogyan tudna kiszabadulni ebből a helyzetből. * -Ami azt illeti te se panaszkodhatsz! Az állás szerint!- vigyorgott Louny sejtelmesen. Ekkor váratlanul Louny megpróbált kiszabadulni Alex kezeiből, de sikertelenül. * ~Úgy néz ki ez nem, megy egy könnyen!~ Gondolta Louny hiszen sehogy se tudott szabadulni Alex karjaiból, viszont még egy próbát azért tesz. Elterelő hadművelet. Louny kicsit megemelkedik, s Alex arcára ad egy puszit. Alex ezen meglepődik, s Louny ezt kihasználja. Hirtelen mozdulattal átlendíti mindkettejük súlyát a szőnyegen és most fordított helyzetbe, találják magukat. Most Louny fekszik Alexon. * -Na? Mondd, mivel telik el egy napod? Csak azt ne mondd, hogy lányok harci képzésével.- mosolygott Louny. * A lány -sikertelen- próbálkozásai észleltével elvigyorodik. Először szabadulni akar. Aztán majd fel fogja adni-látszólag. El akarja terelni majd a figyelmét, s úgy kitörni. Ha ez sem jön össze neki, akkor jön a könyörgés, ha ez sem, akkor... hát, megadás. De nem akarja addig húzni az időt. Igen, próbálkozik a kislány. Keményen. Látszólagos meglepődöttséggel lazít a fogáson, így Louny aztán könnyen tud változtatni a dolgok állásán - bár, meg kell jegyezni, profi módon. És nincs is ellenére ez a helyzet.* - Egy napom? Lássuk csak... felkelek, repülök, alszom... és nem képezek ki lányokat. Jobban szeretek csatázni velük... * Egy mozdulattal kicsúszik alóla, s elkapva Louny csuklóit magával húzza, a lány háta mögé tartja őket, ily módon a közelébe férkőzve. A füléhez hajol, s belesúg.* - ...bármikor! | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Nov. 22 2009, 10:39 | |
| *Sóhalytott egy nagyot. Most jött csak rá a kis vámpír, hogy a múlt mennyire megviselte. Számtalanszor megpróbálta már maga mögött hagyni de nem sikerült. Ez nem egy olyan könnyű dolog mint amilyennek látszik.* - Tudom de valahogy mégis hibásnak érzem magam. *Hírtelen felkapja a fejét.* - Ó, ne haragudj! Nem akarlak ezzel untatni! Meg hát...Neked is van elég problémád, nem kéne még az enyémeimet is hallgatnod. Bár azt hiszem, ha anyám nem is bocsátana meg nekem, még akkor is szívesen megkeresném a testvéreimet. Valahol tudom, hogy élnek, bár fogalmam sincs, hogy emberek e- még vagy vámpírok. De abban biztos vagyok, hogy élnek, és ha olyan kis szemfülesek mint régen, nincs értelme keresni őket. Megtalálják azokat akik várnak rájuk.*Elmosolyodott. Most úgy hírtelen sok szép emlék is eszébe jutott. Váratlanul felpattant, egyik kezét az ég felé nyújtotta és úgy kiabált bele a semmibe.* - Ezt figyeld világ! Egyszer úgyis megtalálom őket! HA AKAROD, HA NEM!*Pár másodpercig még így némán állt majd hangosan nevetve megfordúlt.* - Én se vagyok komplett az biztos. *És tovább nevetett.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Nov. 22 2009, 15:49 | |
| -Cecília nem untatsz ezzel! Igen nekem is meg van a magam baja, de ez nem azt jelenti, hogy téged nem hallgatlak meg.- mondta Cecíliának kicsit anyásan. -Biztosan meg fogod találni őket!- * Mondta Maya. Cecílián látszott, hogy a régi múltjára gondolhat. Legalábbis a hirtelen kialakuló mosolyából gondolva. Ekkor hirtelen felnéz az égre és elkezd kiabálni!- Maya ezt elég különösnek véli, hiszen ő nem szokott, így kiabálni. Mármint ő a bánatát magába folytja. * -Hát hidd el egyikünk se az!- mosolygott Louny és oda ment Cecíliához. Ő is felnézett az égre. * -Tudod én az apukámat, szoktam az égen keresni. Hogy vajon ő figyel engem?- -És, hogy miért nem jelez valahogy! Mármint miért nem jelzi azt, hogy hol találom meg édesanyámat.- * Maya arcáról már csak, úgy hullnak a könnyek. De nem tehet róla. Ha a múltjáról beszél…. * -Na, de ne szomorkodjunk, hiszen nem egy pityergős lánynak ismertél meg. És, így elég elviselhetetlen lehetek-, Mondta Maya és próbált vissza térni a boldogságba. Mindenkinek csak a boldog arcát szeretné mutatni, pedig legbelül nagyon érzékeny. De ő erősnek szeretne látszani.* | |
| | | Louny Straith
Hozzászólások száma : 81 Age : 34 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Nov. 22 2009, 16:02 | |
| *Louny örül annak, hogy sikerül neki fordított pozíciót létre hozni. Bár nem sokáig örülhet, mert Alex hamar lecsap rá. Louny kezei megint lefogva méghozzá a háta mögé. Alex a közelébe férkőzve oda súg neki valamit. Most, hogy Alex Louny közelében van, a lánynak van esélye a szabadulásra. Bár kicsit szabálytalankodva. De Louny nem is arról híres, hogy jó kislány lenne. Szóval Louny megharapja Alex fülét annyira, hogy ki tudjon szabadulni Alex karjaiból. Most talán Alex egy kicsit mérges Lounyra, de valahogy szabadulnia kellett. Gyorsan fel kell a szőnyegről és elfut a bordásfalhoz, ahol a kötelek vannak. * -Bocsi remélem, nem fáj nagyon a füled!- mondta Louny kicsit megbánóan. De számára ez valójában jó muri volt. Kicsit játszott Alexal.* -Na! Nem jössz elkapni?- mondta Louny vigyorogva. Hiszen ő még legbelül gyerek. Valószínűleg sose fog megkomolyodni. Talán ezért kerülik el őt annyian. *
| |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Nov. 22 2009, 16:37 | |
| *Meglepve nézte ahogy Maya sír. Bár nem értette, hogy miért véli ezt furcsának. Mindenki sírhat, még ő maga is szokott...igaz elég ritkán. Általában levezeti valahol a dühét és így megússza a sírós jeleneteket, bár nem mindig sikerül...Az egyiknekpityergő barátnője is szemtanuja volt. Lassan odament hozzá és átölelte, majd elengedte és barátságosan elmosolyodott.* - A holtak már nem tudnak beleszólni az élők életébe, csak nézni tudják őket és reménykedni a jólétükért. ~Bár én is halott vagyok...és mégis..itt vagyok ebben a világban, azt csinálok amit akarok. Bár nem mondhatnám, hogy élvezem~*Kicsit szomorkásn nézte a földet. Nem eszik mostanság rendesen. A büntudat...és sok más miatt egyre kevesebbet és kevesebbet eszik. Ő maga is tudja, hogy nem lesz jó vége mégis...Belenéz Maya szemeibe és letöröl egy könycseppet.* - Ez a beszéd! Légy erős és akkor a sors kárpótolni fog azért amit elvesztettél.~Bár igaz lenne..~ | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Nov. 24 2009, 17:22 | |
| *Maya hallgatja Cecíliát, ahogy próbálja vigasztalni. Maya nem akarta, hogy Cecília részese legyen ennek a sírásnak. De, ha előtte nem mer sírni, akkor kiellőt. Aztán Cecília Maya elé lépett és Maya arcáról letörölte a könnyet. * -Köszönöm, hogy ilyenkor is velem vagy! Pedig elé elviselhetetlen lehetek.- mondta Maya nevetve, bár a könnyek még mindig potyogtak az arcáról. * -Nem szoktam ilyen bőgős masina lenni. Csak most valahogy minden kijött rajtam.- mondta Maya mosolyogva és átölelte Cecíliát. * | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Nov. 24 2009, 20:08 | |
| *Mosolyogva nézte barátnőjét. * - Mire jók a barátok ha nem arra, hogy mindent megbeszéljenek, és egymás előtt sírjanak? *Halkan nevetett majd elhajtott egy tincset a szeméből.* - Bocsáss meg kérlek, de elmesélnéd, hogy veled mi történt? Mármint én elmondtam és te is valamennyit de...*Kíváncsi szemekkel nézett a nőre, majd rájött, hogy ez Mayaval szemben milyen gonosz dolog, ezért inkább lesütötte a szemeit és halkan megszólalt.* - Ne haragudj, hisz itt sírsz előttem a múlt miatt, én meg arra kérlek idézd fel és mesélj nekem róla. Elnézést.... | |
| Tárgy: Evolyran városa Szer. Nov. 25 2009, 16:14 | |
| -Olyan jó, hogy itt vagy nekem! Egy megértő barát.- mondta Maya mosolyogva, majd Cecília a múltjáról kérdezte. * ~ A múltam…. Hát igen! Most elmondhatom valakinek, aki meghallgat. Biztos nehéz lesz, de megbízok Cecíliában és mikor, ha nem most. Ez a legalkalmasabb alkalom. ~ * Gondolta Maya, és már épp mondandóját kezdte el, vagyis kezdte volna el, ha Cecília nem kér bocsánatot. * -Aj…- sóhajtott fel Maya. -Tudod nem szívesen, beszélek a múltamról, mert magamba zárom. Ez egy részből jó, hiszen nem kötöm mindenki orrára és nem fog ez terjengeni az egész városba. De másrészt nem jó, hiszen nem beszélek erről senkinek és magamba zárom az érzéseimet.- -Vártam már ezt a pillanatot…- -Azt, hogy legyen egy olyan jó barátom, mint te és elmondhassam neki.- -Tifarral is szívesen megosztottam volna, de nem akartam ezzel terhelni. Főleg, hogy ő most boldog.- mosolyodott el Maya. * -És most, hogy te megkérdezted, tudom, hogy kíváncsi vagy és nem csak, úgy szánalomból hallgatsz meg..- mondta Maya Cecíliának, s leült a padra, majd intett Cecíliának, hogy jöjjön és üljön le mellé. Majd nagy levegőt vett és elkezdte az ő kis történetét. * | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Nov. 25 2009, 17:37 | |
| *Cecília hallgatta Mayat. Úgy tűnik örült neki, hogy a múltja felől kérdezte. Leült ő is a padra, nézte nézegette egy darabig a csillagokat/már megint. Annyit lesegeti őket, hogy lassan csilagásznak is elmehetne/ közben hallgatta barátját.*
//Bocsy kicsit rövidre sikerült// | |
| Tárgy: Evolyran városa Szer. Nov. 25 2009, 18:56 | |
| *Maya megvárta, míg Cecília is mellé ül, majd elkezdte. * -Még kiskoromban nagyon jó életem volt. Nem voltunk gazdagok, de ahhoz, hogy szeressük egymást nincs is szükség rá. Minden szép és jó volt, míg egy nap édesapámat régi ellensége felkereste, és ki nem hívta egy csatára. Sajnos apám makacs volt és nem hallgatott rám. Azt mondta, hogy a büszkeségét sosem fogja feladni. Kénytelenek voltunk elengedni. Sajnos súlyos sebekkel és sérülésekkel tért vissza. Ezek egy idő múlva begyógyultak, de valami furcsa dolog történt. Apám rángatózni kezdett és a testét méreg járta át. Szörnyű volt látni, ahogy szenved, de nem tudtunk mit tenni. Édesanyám ezt nem nézte tétlenül és elment összegyűjteni az ellenszer alapanyagait. De sajnos ezek a növények nagyon ritkák. Tehát anyám elindult, s nem tért vissza. Éveken át…. Apám a méreg hatása alól nem menekülhetett és elhunyt…- mondta Maya szomorúan és felnézett az égre. -Sok időbe telt még átvészeltük ezt az időszakot a nővéremmel. Édesanyánk pedig nem jött és nem jött… várhatunk éveken át egészen máig, és még ki tudja meddig….- mesélte Maya, de most már sírt. -Ezért keresem őt, ha egyáltalán még él….- mondta egészen elhalkulva. | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Nov. 26 2009, 13:04 | |
| Maya egy elég szomorú történetet mesélt el. A saját történetét. Cecília kicsit megsimogata barátja karját, megpróbált mosolyogni is rá de ahogy látta a nő könnyes arcát képtelen volt. Lenézett a földre és lábával elrugott egy kis kavicsot.* - És Ti kerestétek már? Ha csak álldogáltok egy helyben abból nem lesz semmi...Lehet, hogy az édesanyátok is vár rátok, vár arra, hogy eljöjjetek és segítsetek neki. Esetleg ha elindúlnátok, arra amerre a gyógyszerhez szügséges növények vannak...Talán őt is megtalálnátok.*Mondta halkan. Aztán megint észbe kapott, ha így folytatja biztos megbántja barátját.* - Bocsánat...Én nem akartalak megbántani, felejtsd el! | |
| Tárgy: Evolyran városa Csüt. Nov. 26 2009, 15:20 | |
| *Maya maga elé nézve ült, s nézte, bámulta a földet. * -Nem Cecília! Nem kell bocsánatot kérned!- mondta Cecíliának egy kicsit hangosabban. -Mert igazad van és tudom. De ne hidd, hogy nem próbálkoztam vele. Elindultam…, de a nővérem nem engedet… Nem akart még engem is elveszíteni…És ő nem volt elég erős ahhoz, hogy elinduljon velem. Ő félt…, s én ezt megértem, de…- mondta Maya egészen elhalkulva. -Nem tehettem mást, mint itt maradtam a környéken. Amint betöltöm a 18-at, elindulok, s megkeresem….- Most már elhatározva mondta Maya bele a nagyvilágba.. * -- Tudom, hogy meg fog érteni a nővérem is…- -Remélem….- Nézte Maya továbbra is a földet, de már nem sírt.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Nov. 29 2009, 20:45 | |
| - Megértem a nővérdet, én se engednélek, sőt! Nem is engedlek!*Komoly arcal ránézett barátjára.* - Tényleg igazán veszélyes lehet ez az út, nem akarlak megállítani de nem is engedhetlek egyedül! Eldöntöttem, én is veled megyek!*Huncut mosoly jelent meg az arcán, nem szánta viccnek a dolgot. * - Igazán veszélyes lehet ez az út..Te pedig egyedül nekivágnál? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyenge vagy hanem, hogy sokkal biztonságosabb lenne ha nem egyedül mennél...Hanem mondjuk egy gyors, erős, remek érzékszervekkel megáldott egyénnel...Aki esetleg itt ül melletted.*Büszkén kihúzta magát, még mindig mosolygott.* - Na, mit szólsz hozzá? | |
| Tárgy: Evolyran városa Kedd Dec. 01 2009, 15:23 | |
| *Figyelmesen hallgatta, amit Cecília mondd neki. Aztán egyszer csak meglepődöttség jelent meg az arcán, de jó értelemben. Kicsit még el is mosolyodott azon az ötleten, hogy együtt induljanak el a veszélyekkel megáldott úton. Jó lenne, ha egy ilyen jó barát tartana vele, mint Cecília. Már el is képzelte, ahogy neki vágnak az útnak. Aztán visszatért a valóságba és eszébe jutott, hogy ez a kaland bár meddig eltarthat. Nem kötheti le Cecíliát ennyi ideig. És a veszélynek kitenni, se jó ötlet. * -Tudod Cecília jó, lenne!- mélyen a szemébe nézett kicsit elkeseredve. -De…. ki tudja mennyi idő, még megtalálnánk.- -És én nem akarlak téged veszélybe sodorni és lekötni…..- -Nem tehetem…..- | |
| | | Alex Morose
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Dec. 01 2009, 19:33 | |
| - Louny Straith írta:
*Louny örül annak, hogy sikerül neki fordított pozíciót létre hozni. Bár nem sokáig örülhet, mert Alex hamar lecsap rá. Louny kezei megint lefogva méghozzá a háta mögé. Alex a közelébe férkőzve oda súg neki valamit. Most, hogy Alex Louny közelében van, a lánynak van esélye a szabadulásra. Bár kicsit szabálytalankodva. De Louny nem is arról híres, hogy jó kislány lenne. Szóval Louny megharapja Alex fülét annyira, hogy ki tudjon szabadulni Alex karjaiból. Most talán Alex egy kicsit mérges Lounyra, de valahogy szabadulnia kellett. Gyorsan fel kell a szőnyegről és elfut a bordásfalhoz, ahol a kötelek vannak. * -Bocsi remélem, nem fáj nagyon a füled!- mondta Louny kicsit megbánóan. De számára ez valójában jó muri volt. Kicsit játszott Alexal.* -Na! Nem jössz elkapni?- mondta Louny vigyorogva. Hiszen ő még legbelül gyerek. Valószínűleg sose fog megkomolyodni. Talán ezért kerülik el őt annyian. * * A helyzetből Louny Tényleg nem várt attrakciója zökkenti ki. Na ne... ilyenek is csak a filmekben vannak. Jó hogy nem egy poros, vagy, ne adj isten sivatagban vannak, akkor még a szemébe is kapott volna! Autómatikusan a füléhez kap, mialatt a lánynak sikerül magát felügyeskednie a kötelekre. Egy ideig, miután a füle nem sajog, csak csípőre tett kézzel a fejét csóválva nézi a lógó Straith-t. És közben zakatolnak az agykerekek. Lusta felmászni utána, na! De a befektetett energia megtérül majd, nem? Egy próbát megér, így gyorsan átvágja a köztük lévő távolságot, és a lány után kapaszkodik. Bár, már most megjósolja, nem fogja magát hagyni, hogy ő elkaphassa. Nem gond, annál inkább vigyorog.* | |
| | | Louny Straith
| Tárgy: Evolyran városa Kedd Dec. 01 2009, 19:48 | |
| * Ahogy Louny sejtette Alex meglepődöttségében nem igazán, tud mit tenni. Ez idő alatt Louny könnyedén elmenekülhetett méghozzá a kötelekhez. Gyorsan fel is mászott. Louny remélte, hogy Alex után mászik, hogy legyen egy kis játék is a képzésben. Hiszen ő játszani szeret a legjobban. De Alex csak csípőre tett kézzel nézi Lounyt. Louny kicsit elkeseredve kezd lefelé csúszni, mikor egyszer csak Alex megindul a kötelek felé, és felfelé kezd mászni. És mit ne mondjak, jól csinálja. Tehát Lounynak bele kell húznia. Louny gyorsan húzza fel magát a kötélre. Már lassan a legtetején van, mikor átugrik a másikra és leereszkedik. Alex a nyomában van. Szerencséje volt, hogy nem kapta el. Ahogy lecsúszott jól ledörzsölte a kezét, de ez most nem nagyon érdekelte futott bár nem igazán tudta, hogy merre is. Egészen kimerült, így gyorsan egy padhoz ment és leült. Reméli Alex, megkegyelmezz neki. De ebben csak reménykedik. * | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Dec. 02 2009, 17:28 | |
| *Maya nem szeretné, hogy Cecília is elmenjen vele, pedig komolyan gondolta! Morcosan nézett a nőre.* - Ne keress kifogásokat! Szeretnék veled menni, és egyébként is, vámpír vagyok! Nekem nem eshet különösebben nagy bajom, ha mégis gyorsan felépülök..veled ellentétben. Kérlek Maya, ha egyedül elmennél csak aggódnék érted a nővéreddel együtt! Ő is biztos nyugodtabb lenne ha tudná, hogy nem mész egyedül. Persz azért ne említsük meg neki, hogy mi is vagyok pontosan!*Játékosan kacsintott és várta, hogy a barátja mit felel. Bármennyire is ellenkezik, akkor se engedheti, hogy egyedül menjen!* | |
| Tárgy: Evolyran városa Csüt. Dec. 03 2009, 15:12 | |
| *Cecília erősködött, hogy hadd menjen vele! Maya örülne neki, de nem teheti. * -Nem lehet.- -A nővérem…..nem törődne abba bele, hogy elmentem. Még, ha van is velem valaki.- -Tény, hogy vámpír vagy, de nem szeretnélek bajba sodorni.- mondta Maya Cecíliának mélyen a szemébe nézve.* -De tudod mit!- * Maya egy pillanatra már, majdnem beleegyezett, hogy vele menjen.* - Ha ennyire velem szeretnél jönni, akkor előbb a nővéremmel kell beszélni.- Maya biztos volt benne, hogy a nővére nem engedi el őket, így nem bántja meg Cecíliát. * | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Dec. 03 2009, 15:34 | |
| ~És már megint ellenkezik! Ezek a halandók...~*Megcsóválta a fejét de mikor meghallotta, hogy csak Maya nővérével kell beszélni és sima az ügy (jójó nem ezt mondta, de Ceci szeret a sorok között olvasni, bár nem mindig azt olvassa amit kéne...) győzedelmes mosoly került az arcára. * -Rendben! Akkor keressük meg a nővéredet!*Azt kifelejtette a számításaiból, hogy éjszaka van és barátjának testvére valószínüleg alszik, bár ez nem meglepő hisz ő ilyenkor éber, számára az éjszaka a nappal és a nappal az éjszaka./Ebbe jól bele lehet keveredni x)/ Felpattant és egy mozdulattal felhúzta Mayat is.* - Indulás! Meg kell kérdeznünk a nővérdet, hogy minél hamarabb elindulhassunk! Nem várunk az 18-ik születésnapodig! Nem ám! *Erősen fogta a nő karját és húzni kezdte előrefelé, igaz fogalma se volt merre lakhat az akit keresnek de nem is érdekelte. Hírtelen annyi energiája lett mint egy 6 éves kölyöknek.* - Nincs vesztegetni veló időnk! *Kiáltotta és lángoló szemekkel ment előre.* | |
| Tárgy: Evolyran városa Csüt. Dec. 03 2009, 15:46 | |
| *Ahogy Cecília meghallotta, hogy van esély arra, hogy Mayával menjen egyből felpattant a padról és Mayát is, felhúzta. S el is indult, már mintha tudná merre kéne menni. A szemei csak, úgy szikráztak. Úgy látszik, ezt kitűzte egy célnak. Maya csak ment Cecília után, de mikor rossz fele ment, akkor mutatta neki, hogy merre. * -Hát jó. Mire oda érünk talán fenn is lesz.- mondta, de remélte Cecília nem fog nagyot csalódni, amikor a nővére nem engedi el őket. Már városkaput hagyták el. Bár az kapuőrök már félig aludtak.* | |
| | | Alex Morose
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Csüt. Dec. 03 2009, 19:53 | |
| - Louny Straith írta:
- * Ahogy Louny sejtette Alex meglepődöttségében nem igazán, tud mit tenni. Ez idő alatt Louny könnyedén elmenekülhetett méghozzá a kötelekhez. Gyorsan fel is mászott. Louny remélte, hogy Alex után mászik, hogy legyen egy kis játék is a képzésben. Hiszen ő játszani szeret a legjobban. De Alex csak csípőre tett kézzel nézi Lounyt. Louny kicsit elkeseredve kezd lefelé csúszni, mikor egyszer csak Alex megindul a kötelek felé, és felfelé kezd mászni. És mit ne mondjak, jól csinálja. Tehát Lounynak bele kell húznia. Louny gyorsan húzza fel magát a kötélre. Már lassan a legtetején van, mikor átugrik a másikra és leereszkedik. Alex a nyomában van. Szerencséje volt, hogy nem kapta el. Ahogy lecsúszott jól ledörzsölte a kezét, de ez most nem nagyon érdekelte futott bár nem igazán tudta, hogy merre is. Egészen kimerült, így gyorsan egy padhoz ment és leült. Reméli Alex, megkegyelmezz neki. De ebben csak reménykedik. *
* Felmászik Louny után a kötélen, bár, mondani sem kell, hiába. Mire a tetejéhez ér, a lány már lefelé csúszik. Szinte már ő érzi azt a fájdalmat, ami egy ilyet kísér.... tapasztalat. Inkább ugorj, ha gyorsan akarsz lejutni valahonnan. A gravitáció majd teszi a dolgát. Az már más kérdés, milyen magasan vagy. Egyébként pedig, ő ugrik. Egy bukfenccel megtoldja a végén, hogy ne legyen túl nagy a váltás, s a szemével a menekülő után kutat. Nem kell sokáig keresnie. Már hulla fáradtan szusszan egy padon. Mit ne mondjaóon, ideje volt... Így hát ő is ledobja magát mellé, s az átizzadt ingét a cuccai közé dobja. Lounynak kínál egy másik vízzel telt kulacsot. Biztos ő is szomjas. Csak óvatosan!-inti a szemével, s egy percig légzés-relaxál.* - Gratulálok! Ügyes voltál! Talán megismételhetnénk máskor is... -*mosolyog a lány szemébe.*- élvezet veled kötözködni! -*nevet* | |
| | | Louny Straith
| | | | Cecília Főlady - vámpír
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Dec. 06 2009, 16:22 | |
| *Elérkeztek azokhoz a bizonyos gyújtásra váró házakhoz. Útközben megbeszélték a ruha kölcsönvevés szabályait. Na inkább beszéljünk a fontosabb dolgokról. * - Ezek azok? Hmm nem is rossz. Ha jól csináljuk egész éjszaka lángolnak.*Már látta a szemei előtt a lángtengerben úszó házakat. Vigyorogva nézett magaelé majd Seylára.* - Akkor? Elkezdjük?
A hozzászólást Cecília összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 26 2009, 17:28-kor. | |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Dec. 06 2009, 17:52 | |
| //Időn túli Chrisszel.// *Chris eléggé meglepődött és meg is ijedt. Féltette Casvét. Persze a lány már unta, hogy ennyire félti a férfi őt, de nem szólt. Hadd tegye, ha neki úgy tetszik. Tehát Casve ezekre a mondatokra semmit nem reagál. Aztán később ott van az a mondat, hogy "Milyen kis harcias lettél". Erre Casve felhúzta a szemöldökét és egy ki tudja milyen grimaszt vágott. És mondhatni csak úgy maga elé makogta, de lehetett érteni.* -Kénytelen vagyok...- *Majd végre megérkezett Celestin.* ~Nah menjünk.~ *Hát mentek is. Elég hamar megérkeztek, leszálltak a város közelében. Egész úton meg sem szólalt a lány. Látszott az arcán az elhatározás. Neki kellenek fegyverek. Persze összehúzta a szemét, mert utálta, hogy kellenek neki fegyverek. De jó volna, ha mégsem jön ki az erdőből. Ott lehetne a szarvas barátjával, ehetné a gyümölcsöt, mászhatna fát anélkül, hogy tudná, vannak gondok a világon. Igen ám, de akkor nem találkozott volna sem a barátaival, sem Chrisszel, sem a bátyjával. Bár eléggé kezd úgy tűnni a dolog, hogy talán nem is baj. Maradt volna az erdő szülöttje. Hmm... de az egész Aldo hibája! Ő tehet róla, hogy ilyen lett!! Ha akkor nem találkozik vele, akkor nem találkozott volna vele még egyszer, és nem lett volna az a bizonyos balhé Gloriennel, és nem esküdött volna bosszút Aldo. Ráadásul most nehezebb a dolog. Nem koptathatja le magáról csak úgy. Hisz vámpír lett. Még erősebb mint volt, még gyorsabb, még határozottabb, még kegyetlenebb. Talán lesz egy harc a dagorladiakkal, amikor egész Evolyran összefog, nem lesznek konfliktusok, sem, bosszúk, csak az az egyedüli cél, hogy legyőzzék a dagorladiakat. Ezért a pillanatért imádkozik Casve. Hogy végre ne ellenség, hanem szövetséges lehessen Aldonak. Bár már kezdi egyre gyűlölni. Mikor erre rájön, akkor meg igyekszik megbocsátani neki, és igyekszik, mint áldozatra gondolni. De ugye már leszálltak a sárkányról, már nem nagyon gondolkodhatott tovább. Végre megérkeztek a fegyverkereskedőhöz. Hosszasan nézte a tőröket, és a kardokat. A kard túl hosszú és nehéz, a tő túl rövid. Aztán rápillantott a gyilkokra. Máris megdobbant a szíve, amikor a két gyönyörű gyilokra rápillantott.* ~Ezek kellenek nekem!~ *Meg is vette. Természetesen mióta itt van a testvére, már bármire van pénze. De az eladó még odaszólt.* -Szép hölgy! Talán vegyen életitalt is. Soha nem tudhatja, mikor jön jól.- *Casev bizalmatlanul fürkészte az eladó szemét, de végül is vett. Elmosolyodott, majd elköszönt.* -Köszönjük! Viszont látásra!- *Kiment az ajtón. A két gyilkot a hozzá kapott szíjakkal tökéletesen a két combjára tudta illeszteni. Kényelmes is, kéznél van, nem is nehéz, de annál szúrósabb és hosszabb... szóval tökéletes. Casve jól érezte magát, örült a sikernek... közben tudat alatt gyűlölte magát ezért...* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Dec. 09 2009, 17:42 | |
| *Fatimával megérkeztek a városba és már az utcán sétáltak. Korom sötét volt, a holdat és a csillagokat felhők takarták. Cecília szomorkásan nézett fel az égre. Most először történt az, hogy Evolyranban nem gyönyörködhet a csillagokban. Az összes utca kihalt volt. A kis vámpír már aggódott, hogy talán a jégkirálynőből kéne vacsoráznia...Márpedig ha ez lesz akkor biztos lefagyaztja a nyelvét. A gondolaton kicsit kuncogott majd felfigyelt egy hangra. Megállt és beleszimatolt a levegőbe.~ A szomszéd utcában van egy nő és egy férfi. Mintha az egyik húzná a másikat....Hehe biztos nem bírtak megegyezni kié legyen az utolsó falat vacsora.~*Ezen megint jól szórakozott és mégjobban hegyezte fülét. A következő pillanatban pedig úgy érezte mindjárt megsüketül. Egy óriási sikoltás hallatszott. Cecília füléhez kapta kezét majd pár másodperc múlva vörösen izzó szemekkel nézett a hang irányába. Elégedett mosoly jelent meg az arcán.* | |
| | | Fatima Ferses Íjász
Hozzászólások száma : 218 Age : 215 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Dec. 09 2009, 18:01 | |
| Végre megérkeztek a városba. Megálltak. Cecília valamire felfigyelt. Fatima is fülelni kezdett. A földre nézett, mintha onnan hallaná a hangokat, pedig nem onnan jött. Majd egy hatalmas sikoltás hangzott, amire Fatima csak úgy reagált, hogy lehunyta a szemeit. Majd mikor a hang elhalt, akkor arra nézett, ahonnan jött a sikoly. De nem mozdult. Cecíliára nézett és látta rajta az önelégült mosolyt. Magában mélyen megvetette a vámpírt. Kicsit szúrósan is nézett rá. Csendesen, mégis, mintha mi se történt volna, megszólalt.* -Menj! Nehogy éhen halj!- *Majd elindult a hanggal ellenkező irányba. Megállt még egyszer és hátratekintett.* -De ne ölj!- *Mondta lágyan, mégis határozottan és mondhatni volt valami fenyegetőzés a hangjában. Majd folytatta az útját, vissza sem tekintett. Mért nem indult a hang irányába? Mert nem az ő dolga, hogy beleavatkozzon a vámpírok étkezési szokásaiba. Talán a nő már halott. Ha meg nem, akkor nem kell félteni, nem fog meghalni. Mit tehetne? Veszekedjen az éhes vámpírral? Nem, ez nem az ő stílusa. Csak szomorkásan sétált tovább, mintha épp temetne valakit, de feje egyenes volt, nem hajlott meg. Egyenesen tartotta magát, háta sem görbült. Ment nesztelen léptekkel, mintha tudná, merre tart. Pedig nem tudta...* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Dec. 09 2009, 18:18 | |
| *Úgy tűnt Fatima nem akar jönni vacsorázni. Naná, egy épeszű halandó se akarta végignézni ahogy egy vámpír vacsorázik. * - Rendben. Viszlát!*Megfordult és kifejezéstelen arcal elindúlt a hang irányába. Mikor meghallotta a nő utolsó mondatát visszanézett rá. Nem szólt semmit csak nézte a távolodó alakot, majd egy nyugodt mosoly ült ki az arcára.*~Nem igérhetem~*Nem mondta ki hangosan a mondatot csak magába, majd visszafordúlt és megint a sikoly irányába lébdelt. Mire odaért a nő a földön feküdt. Minden tiszta vér volt, a pasas is ott állt. Vigyorogva nézte a hullát kezében a vérrel áztatott késsel. Megvetéssel nézte a férfit majd hangtalanul odament hozzá. Hátulról átkarolta, kicsavarta a kést a kezéből és beleszúrta a halántékába. Emberünk semmit se tehetett mivel ez mind pár másodperc alatt történt. Cecília nézte a két hullát a földön, majd legugolt és beleharapott a nő csuklójába. Nem szabad elpazarolni azt a kevéske vért se ami benne maradt! Miután végzett ránézett a másikra, de úgy döntött abból nem iszik.*~A gonosz emberek vére mind keserű. Asszem meghagyom inkább a patkányoknak.~*Elhagyta a sikátort és körbenézett. Sehol senki. Úgy tűnt Fatima is már rég elment. Felsóhalytott majd felugrott az egyik háztetőre. Egy darabig onnan nézte a várost és azt a kevés járókelőt akik átszaladtak az utcákon, majd hazafelé vette az irányt.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa | |
| |
| | | | 01. Evolyran városa | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |