|
| 01. Evolyran városa | |
|
+49Edward Elric Noita Eyre Caius Alec Snarknit Fate Nightmare Xerio Arnon Arya Darkmen Christopher MCCallum Rick Diamond Victor Strathos Etele Barlon Cecília Orwell Lar Caramon Alex Morose Louny Straith Fatima Ferses Játékos Mesélő Talyon Burke Hyrraosy Retryano Akira Pain Dreamien Tifar Aldo Barras Ned'rila Olveti Zenoti Maya Mitryas Hythamorys Lucio Rashan Melinda Skyles Zothar Dragon Seyla Vulfia Akira Angel Declan-Clive Sword Casve Hiswa Valeria Isqua Fangë Nibelon Avaia Eldsaye Ivan Blackheart Errinaya Elynor Gray Dyora Mylene Hythamorys Vulpesh Racatho Rita Selly Aredhel Narmolanya Formenya Hyalma Orin Flow Mesélő 53 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Melinda Skyles Vízfakasztó
Hozzászólások száma : 141 Age : 29 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Elemi mágus
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Aug. 02 2009, 14:36 | |
| *Melinda mikor elfogta a nyulat jól le is dorgálta*-Jaj kis nyulacskám nem szabad engedély nélkül elmenni,nem szabad ilyet. *Szóval így dorgálta le.Ez a saját mondszere.Mikor vissza ment meglátta hogy nincsenek ott.* ~De kár hogy elmentek.*Egy férfi közeledett hozzá.Mikor már előtte volt rájött hogy őegy postás.-Hölgyem egy levele érkezett.*Melinda illedelmesen elvette a boritékot és meg köszönte. Kibontotta és ez ált benne: Kedves Melinda Az iskoládtól jött a levél megkel szerezned a jégkristályt. Teljen kellemesen az utad. A hullámvirág Varázs iskola
~Huha az biztosan szép.De mire kell azt nem tudom. *Melinda bérlelt egy hajót és el ment a Belhan tengerre. | |
| | | Mitryas Hythamorys Myrte mester
Hozzászólások száma : 592 Age : 237 Hírnév : 12
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Nagyúr Rang: Illúziómágus
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Pént. Aug. 07 2009, 15:13 | |
| *Most kivételesen kicsi volt a tömeg. Kényelmesen el lehetett férni az utcákon. Ez volt a szerencséje Mitryas-nak. Ugyanis lóval kellett közlekednie. Mivel igen nehéz lett volna ló nélkül pár óra alatt idevágtatnia. Hiszen a Myrte föld nincs annyira közel Evolyran városához. Így hát muszáj lóháton megtenni ezt az utat. Éspedig a mester azért tette meg, mert kapott egy üzenetet, amiben az állt, hogy meg kell jelennie Evolyran városában még ma este. Mégpedig abból a célból, hogy az egyik kém jelenthesse neki a fejleményeket. Mitryas azért jött ily korán, mert úgy vélte, tesz egy kis kitérőt pár üzletbe, hogy vihessen haza ajándékot gyermekeinek és feleségének, Hiswának. Így is tett. Lovával az utcákat róva betért minde olyan üzletbe, ahol valamirevaló ajándéktárgyakat pillantott meg az utcáról. De eddig sajnálatos módon semmit sem vásárolt, mert mindig, mikor betért az üzletekbe, csalódnia keleltt. Vagy azért, mert mégsem voltak olyan remekek azok az ajándékok, vagy mert nem lehetett őket megvásárolni. Még neki sem,a Myrte Mesternek. De hát nem volt ő kötözködős forma, így nem ált le vitatkozni az árusokkal, hogy miért nem adják el. Hiszen csupán egyszerű játékokról volt szó. Gyermekjátékokról. Mitryas így az este felé közeledve kissé búsan sétálgatott Szürkeháttal, a lovával. Már unta, hogy sehol sem jár sikerrel, így az egyik kis félreeső utcában leült az út szélére, lovát kikötve egy kisebb fa törzséhez, majd onnan figyelte az egyre sűrüsödő utcákat és a járókelőket.* | |
| | | Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Evolyran városa Pént. Aug. 07 2009, 15:23 | |
| *A lány most jár először Evolyran városában. Jár-kel, de nem igazán tudja,hogy merre is kéne mennie. Egy félreeső kis utcán lát egy szőke férfit, aki épp ücsörög lova mellett. A lány oda lép hozzá hátha megmutatja a várost neki.* - Szia! Én még új vagyok itt, megtudnád mutatni nekem a várost? -kérdezi kedvesen. A nevem Zenoti Maya! | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Pént. Aug. 07 2009, 15:33 | |
| *Amint itt üldögélt a lova mellett, hirtelen megszólította valaki. Mitryas szinte "kiszakadt" a gondolataiból. De a lányka láttán elmosolyodott és így szólt.* -Szia! Én Mitryas Hythamorys vagyok. És szívesen körbevezetlek. Még van egy kis időm. *Kacsintott a lányra. Szándékosan nem említette rangját. Nem szerette, ha az alapján ítélik meg az emberek. Ugyanis máskor, mikor elárulta a rangját is, mindjárt félni kezdtek tőle és tiszteletteljesen bántak vele. De csak azért, mert tudták, hogy ő a mester. Természetesen voltak kivételek, de ők nagyon kevesen. Mitryas ezért nem árulja el ismerkedéskor a rangját. Úgy véli, hogy az ráér később is. Így hát felállt, eloldozta lovát, majd végigsimított a hátán, s Maya felé fordult.* -Mondd csak, szólíthatlak egyszerűen Mayának? Te is hívj csak nyugodtan Mitryasnak. *Nem szerette, ha magáznia kell valakit. Főeg azt nem, ha őt magázták. Valahogy olyan ridegnek vélte tőle a beszélgetést. Moslyogvaindultmeg az utcánm, s közben elmondta Mayának, hogy mi hol van és hogy micsoda.* -Ez itt például egy kis fogadó. Ide sokan szeretnek járni. Persze nagyrészt iszákosok. Én azt ajánlanám, hogy ide ne nagyon menj be, ha erre jársz. Egyébként te itt laksz a városban, vagy csak látogatóba jöttél? *Kérdezte mosolyogva, miközben lovát arrébb terelte, mielőtt eltaposhatott volna egy ijedt macskát.* | |
| Tárgy: Evolyran városa Pént. Aug. 07 2009, 15:51 | |
| ~Kedves srác.~ - Köszönöm, hogy megmutatod a várost. Én is jobb szeretném, ha tegeződnénk. Én Morilindetből jövök, hogy világot lássak. Te ide valósi vagy? Mesélj egy kicsit magadról! * A fiú bemutatja Mayanak a várost, leginkább a jellegzetes helyeket. A kocsma nem igazán köti le figyelmét. * | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Pént. Aug. 07 2009, 16:02 | |
| *~Szóval Morilindë-ből. Akkor bbizonyára tünde...bár erre előbb is rájöhettem volna. Hiszen hyegyes a füle.~ Rótta meg magát a myrte. Bár eddig a lány haja takarta a hegyes kis füleket, Mitryas mégis kissé neheztelt magára a dolog miatt. Persze nem volt ez semmi komoly, csupán bolondozott kicsit magában. Mosolyogva kezdett el mesélni magáról a lány kérésére.* -Nos, én egy myrte vagyok. A myrték földjéről természetesen. Carmellyé a központunk. Én is ott élek. Egy házban, ami kicsit messzebb van a városhatártól. Gyönyörű helye van, a természet lágy ölén. Ezen kívül van egy csodálatos feleségem. Ő is tünde. Éjtünde. És gyönyörű. Majd talán bemutathatlak titeket egymásnak. *Mosolyodott el, majd elgondokkodott azon, hogy Hiswa mennyire is örülne, ha megismerhetné ezt a kedves lányt. Hiszen Casve is nagyon kedves és Hiswa őt is kedveli.* -Emellett van két csodaszép gyermekem. Ikrek. Ők félvérek. Hiszen én myrte vagyok, Hiswa pedig tünde. De a gyerkőcök nagyon ügyesek. Képesek használni a myrték által leginkább használt illúziómágiát és a kézügyességük pedig tündékével vetekedik. *Itt kicsit elgondlkodott. Eszébe jutottak gyermekei és az, hogy ideje lenne őket majdtanítgatni vadászni meg egyéb ilyen dolgokra.* -Az illúziómágia egy különös mágiaág egyébként. Illúziókat vagyunk képesek létrehozni vele, így megtévesztve szinte bárkit. A legerősebb illúziómágusok képesek oly illúziót létrehozni, ami valósággá alakul. Ők nagyon erősek és olykor veszélyesek is tudnak lenni. | |
| Tárgy: Evolyren városa Pént. Aug. 07 2009, 16:23 | |
| ~ Meglepődtem hiszen felesége van és két tüneményes gyermeke akik ráadásul ikrek. Szóval egy illuziómágus! ~ - Az én családomból már nem maradt szinte senki csak a nővérem aki szintén gyógyító, ahogy én is. Új gyógyítószereket szeretnék feltatlálni. A küldetésemnek az embereknek való segítséget tekintem. * Már bejárták a város legtöbb szegletét, de egy kis aggodalom kezd feltűnni Maya arcán. * - Sajnálom, de nekem most már megkéne szálljak egy fogadóban és gondolom téged is vár már a családod.. Köszönöm szépen, hogy megmutattad nekem a várost. Szia! * Majd a lány távozott, hogy keressen egy fogadót. *
//Bocsi, de sürgősen mennem kell!// | |
| | | | Ned'rila Olveti Vérlobbantó
Hozzászólások száma : 260 Age : 243 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Boszorkány Rang: Elf boszorkány
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Aug. 09 2009, 21:58 | |
| *Végre megérkezett célpontjához, s elérte Evolyran városát. Az út hosszú volt idáig, de minden erőfeszítésének ellenére nem bánta meg, hogy eljött. Legalább nem volt zökkenő mentes járat. Bár lelke egy darabját még mindig szorongatta a tudat, hogy Akira Pain és ő megölték egy fajtársukat, s annak sárkányát. De nem tehettek mást. Talán azt, hogy hagyták volna magukat megöletni. De Ned'rila azért ezt nem gondolta volna komolyan, nem fogja magát feláldozni olyanokért, akik az életére törnek, s nem is ismerte őket. Fejét magasra emelte, s a vár falaira tekintett. Szépen kidolgozott volt, az építésekor biztosan rengeteg évbe telt, mire idáig eljutottak vele. Vedui kissé ficánkolt alatta, de most egészen normális volt, az átlagos viselkedéséhez képest. Fejét felszegte, jelezve, hogy nem kíván tovább ácsorogni. A tünde lány megértette jelzését, s megveregette a kanca nyakát, majd a hatalmas kapu felé tartó útra irányította lovát. Vágtázniuk kellett, hogy pár perc alatt elérjék, s most még hatalmasabbnak tetszett előtte a vár kapuja. Feltekintett rá, majd válaszul még több szempár tekintett vissza rá. Lassan kinyitották a kaput, s az hangosan tárult ki előtte. Ügetésben bevezette lovát, majd jó néhány katona állta el az útját. Ned'rila közönyösen tekintett rájuk.* - Ki vagy, s mi szél hozott Evolyran városába? - *Az egyik ember, aki kilépett a tömegből Ned'rilához szólt.* - Ned'rila Olveti vagyok, s a Mathieri tündék városából érkeztem. A dolgom jelentéktelen. Csupán átutazóként szeretnék belépni a város kapuin.- *Válaszolta Ned'rila. A katona bólintott, s csettintett egyet, mire a többiek félre álltak, s utat nyitottak a tündének. Próbálta vissza fogni lovát, de még most is tele volt energiával. Csukjáját lehajtotta, mire néhány kiváncsi szempár szegeződött rá.* | |
| | | Vulpesh Viráglobbantó
Hozzászólások száma : 128 Age : 335 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Elf varázsló
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Aug. 09 2009, 22:12 | |
| *Vulpesh, lovával, Mennydörgővel együtt baktatott a város utcáin. Vulpesh egy viszonylag magas tündefiú , céltudatos, ám barátságos tekintettel. Habár tudta, hogy sokan nem szeretik az idegeneket, mégis nyugodtan lovagolt a város utcáin.* ~Már második napja vagyok a városban, és még mindig lenyűgöznek ezek az építmények!~ *Gondolta magában, közben pedig a szeme megakadt valamin. Közelebb ment hozzá, s azt mondta* -Remélem nem zavarok*mondja egy szintén lovon ülő ismeretlennek.*-csak feltűnt, mintha te sem lennél idevalósi.*S barátságosan rámosolyog.* | |
| | | Ned'rila Olveti Vérlobbantó
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Aug. 09 2009, 22:22 | |
| *Ahogy lehajtotta köpenyét, egyre több dolog volt látható számára. Az egész város kinézete lenyűgözte. Érdekesnek hatott számára, ez a furcsa környezet változás. De valami kizökkentette a nézelődésből. Pontosabban valaki. Egy fiatal férfi szólította meg, aki úgyszintén lován ült, s a tünde lány felé tartott. Ned'rila hunyorított egy kicsit, s a szemöldökét ráncolta, majd rájött, hogy egy idegen tündével van dolga. Lova hátrább lépett egyet, amire a lány ösztönözte. Mereven nézte a tünde férfit, bár az barátságosan közeledett felé. S csodálkozására meg szólította.* - Most érkeztem pár perce. - mondta hunyorítva fejét kissé oldalra hajtva - ezek szerinte, Te is nem régiben érkeztél Evolyran városába. - *Végig mérte a férfi arcát. Kedves szavakkal szólította meg, s egy kis mosoly húzódott most a férfi száján.* | |
| | | Vulpesh Viráglobbantó
Hozzászólások száma : 128 Age : 335 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Elf varázsló
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Vas. Aug. 09 2009, 22:32 | |
| *Vulpesh felmérte Ned'rila-t, tetőtől-talpig.* -Mondhatni igen.*Mondta lassacskán*-Tegnap estefelé érkeztem meg, s már nem akartam továbbmenni...De udvariatlan vagyok, a nevem Vulpesh.*mondta, s lován kissé meghajolt.* -Benned kit tisztelhetek?*kérdezte, még mindig barátságosan.* | |
| | | Akira Angel
Hozzászólások száma : 427 Age : 35 Hírnév : 12
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 19:40 | |
| *Akira evolyran utcáin sétált e nap. Valójában egy kovácsműhelyt keresett, csak sehogy sem talált vissza. A térképe pedig ennyire nem volt részletes. Egyszóval elcsigázott volt már az egész napi baktatás miatt. fáradt volt és ingerlékeny. Egy hete sem volt sikere a kérdezőskösésel, és most sem. Nem tud megtalálni egy nyavajás boltot. Ez roppantúl feldühítette.* | |
| | | Aldo Barras Csatamágus
Hozzászólások száma : 433 Age : 135 Hírnév : 40
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Varázsló Rang: Csatamágus
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 19:48 | |
| *Már rég járt bent a városban. Legtöbb idejét a hajón tölti kedvesével, viszont, most egy kicsit meglógott, hogy körbenézzen idebent. Ha minden jól megy, az esküvő után beköltöznek, ezért is jött be, terepszemlére, melyik ház eladó, melyiket lenne érdemes megvásárolni. A nagy nézelődés közepette, maga elé ritkán figyel. Szerencsére nincsenek most sokan az utcán, így elkerülhető, hogy beleütközzön valakibe. Elkerülhető, de megtörténhet...egyik percben még egy zöld színű, teraszos házra irányítja tekintetét, a következőben meg érzi, hogy egy alapos összeütközésben volt része egy nővel. Hamarjában végigtekint a nőn és megragadja mindkét karját, mielőtt hátraesne.* -Bo...bocsánat, nem volt szándékos. | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 19:56 | |
| *Akirának már csak ez hiányzott. Belementek!* -Nem néz a lába elé? Nincsenek túl sokan! Vagy direkt jött belém?-*Nem bírta ki, és hírtelen vált zöld szemét rávillantotta a férfira. Aztán felocsúdott. Hiszen nem esett el. persze a srác azért fogta meg, hogy ne ő essen el, de egyúttal Akirát is megakadályozta az elesésben. plussz a fédi bocsánatot kért!. Így lesütötte a szemét majdnem olyan hírtelen ahogy rávillantotta és lenyugododott. Azonban addig elég sok idő eltelt.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:03 | |
| *Meglepte, a nő ingerlékenysége, de nem ijedt meg, az nem ő lenne.* -Naná, hogy direkt volt! Egész nap az volt a tervem, hogy nekimenjek egy ilyen agresszív nőnek, mint ön. Nem kívánja leharapni a fejemet, mert nyújtom, ha kell. *Élvezte a vitázást, mint mindig, persze már régen elhagyta minden szó a száját, amikor észrevette, hogy a hölgy lesütötte szemeit. Így hát gonosz mosollyal és szúrós tekintettel várta, mint kér bocsánatot a hirtelen indulatossá vált nőszemély.* | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:14 | |
| *Akira becsukta a szemét, de nem süketült meg. Tisztán halotta a replikázást és még tetszett is neki, de ő nem a szavak embere, inkább a cselekedeteké. Viszont nem hagyta anyiban. újabb dühhullám futott végig rajta, és mikor kinyitotta szemét zöldessége nem szünt meg, sőt. Pont ellnekezője, mint amit eredetíleg elgondolt. * -Nem, nem kivánom! És elég szánalmas, hogy a terved csak most sikerült végrehajtanod. Találni itt elég agresszív nőszemélyt.-*Gyorsan váltott megszólítást, mert bár ő kezdte a magázást, attól libabőrős lesz. Mondata végeztével még egy gúnyos mosolyt is eleresztett, zöld szemét nem véve le a férfiról.* -És most ha megbocsát. Van elég elintéznivalóm. még ma találnom kell egy kovácsműhelyt!*Egyenes léptekkel, haladt a férfi felé, mivel a "beszélgetés" közben eltávolodtak egymástól. meg se fordúlt a fejében, hogy kikerülje az idegent.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:24 | |
| *Látta ugyanazt a zöld csillogást a nő szemében, mint az előbb, így hát nem is számított a bocsánatkérésre, hanem türelmesen kivárta, míg kiadja magából az ismeretlen minden dühét, majd várta, hogy végre elmenjen, de úgy néz ki a nőnek nem egészen ez volt a terve.* -Persze, hogy találni, de én a legagresszívabbat kerestem, és úgy látom, sikerrel is jártam. *Belenézett a közeledő nő zöld szemeibe, arra várt, hogy kikerülje őt, de annak esze ágában sem volt ezt tenni.* -Nos, először is, nem kérdeztem, hogy mik az útitervei, hölgyem, másodszor, meg ha arra vár, hogy elálljak az útjából, akkor csalódni fog, mert nem fogok arrébb állni, bármit is csinál. *A nővel ellentétben Aldo folytatta a magázást, hogy ezzel is bosszantsa őt.* | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:34 | |
| -Ha nem kérdezte hát az sem baj!-*Legyintett kezével, miközben beleszólt a férfi beszédébe.* ~A legagresszívabbat mi? Sértegess még és nem állok jót magamért! *Szeme mikor ezeket gondolta nagyobb zöld fénnyel csillogott. Nem volt sem türelme, sem kedve ilyen csevegésekhez. Semmi kedve nem volt! -És jobb ha elálsz!-*váltott újra tegezésbe. Egyszer neki is ment, hogy félre lökje, de amaz nem hagyta magát. Hát hátrébb lépett, és komoly arcát felé tartotta. méllyen a szemébe nézett.* -Ah, semmi, de semmi kedvem ehhez! | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:41 | |
| *A próbálkozás, mellyel Akira arrébb akarta lökni Aldot, sikertelen volt. Aldo újra felvette gúnyos mosolyát és most már ő is tegezésbe kezdett a hölggyel.* -Na, kérj szépen bocsánatot és menj a dolgodra, kislány. Hidd el, nekem sincs sok kedvem ehhez, DE NEM fogok elállni az útból, a TE kedvedért. ~Ez meg kinek gondol engem? Egy anyámasszony katonájának, ki megijed az első kiabáló hölgyeménytől? Remélem, nem fog valami ostobaságot elkövetni, mert akkor nehezen tudom majd megfékezni magam.~ | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:49 | |
| -Te akartad!-*Akira hátrébb lépett két lépést, és elővette nehéz kétélű kardját, amit bár kétkezes ő egykezével is elbírt. Jól látható módon vésetek voltak rajta. Álomfalvi vésetek, melyeket gazdálya nem értett, de egy odvalósi tudhatja, hogy ez csakis varázskard lehet. A markolatnál, a pengén pedig a nevét vésték bele, misteirnt:Akira.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 20:58 | |
| *Nem számított rá, hogy a nő előveszi fegyverét, de nyugodt maradt, próbálta továbbra is csak szavakkal bombázni, nem pedig fegyvert használni a megfutamításához.* -Te meg mit akarsz azzal? Talán megölsz fényes nappal az utca közepén? Nem egy okos gondolat, aztán menekülhetsz egész életedben. *Mélyen a vele szembeálló szemeibe nézett és folytatta.* -A gyilkolás művészetét ki kell tanulni, nem úgy megy az, mint, ahogyan te gondolod, hidd el, én tudom. Biztos vagyok benne, hogy még életedben nem öltél, háborún kívül...már ha voltál háborúban. Nem voltál olyan alattomos, olyan kegyetlen, hidegvérű, és mindvégig rejtve a rád vadászók szemei elől... *Közben megpillantotta a kardra vésett álomfalvi jeleket.* -Á, te is álomfalvi vagy? Hogy lehet, hogy ott nem találkoztunk. Egy ilyen nő, mint te, biztosan nem kerülte volna el a figyelmemet. | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 21:07 | |
| -Hmm-*gúnyos vigyort vágott hozzá, de a sértegető rész furcsamód elkerülte a figyelmét.* -Egy ilyen nő mint én, mi? mit mondtál, Álomfalva...-*Meredt rá a kardjára. ~Tehát onnan származom!-*majd hirtelen beugrott a kovácsműhely. -Soha életemben nem hallottam ezt a nevet!-*Kiálltotta el magát, örömében. igen-igen, örömében, hiszen egy fontos dolgot tudott meg. -Nah, mondtam, hogy sietek, a kovácsműhely meg arra van!-*Mutatott balra egy kereszteződés felé! -Remélem még találkozunk. És akkor ezt a kis csevejt is befejezhetjük!-*Kiálltotta hátrafelé, és már el is tünt a kereszteződésben.//Köszike a játékot // | |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 21:13 | |
| *Casve sietősen kilépett a fogadóból és hazafelé tartott. Furcsa dolgot látott.* ~Mi??? Aldo és Akira? Ehh.~ *De a nő el is ment, és nem is vette észre az őket bámuló lányt. Viszont Aldo meg pont arra fordult, szóval ő látta. De Casve el is ment. Haza, és egy jót aludt.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Kedd Aug. 11 2009, 21:16 | |
| *Nem értette, hogy hirtelen miért kiáltott fel az idegen örömében, de túl büszke volt ahhoz, hogy megkérdezze. Persze, nem is lett volna ideje rá, mert már szaladt is a kereszteződés fele, és egy pillanat múlva eltűnt. Hosszan utánanézett, majd hazafele vette útját.* ~He, fura egy nőszemély. Ő vette elő a kardját, mégis ő hátrált meg...na, de ennek csak örülni tudok. S, ha mégegyszer az utamba kerül, újra elijesztem...haha.~ *Ahogy elindult, egy pillanatra megtekintette a közeli fogadóból kilépő Casve-t, újra megjelent a gúnyos vigyora és egy fejbiccentéssel üdvözölte is.*
//Én is köszönöm!// | |
| | | Declan-Clive Sword Vadász
Hozzászólások száma : 340 Age : 39 Hírnév : 3
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Aug. 12 2009, 16:55 | |
| *Szépen meg is érkezett Evolyranba. Hála az égnek újra piacnap volt, így sok minden áru megjelent az asztalokon. Természetesen Declant semmi más nem érdekelte csak a kovácsműhely. Egy kislány virágokat árult és a férfi elé állt.* -Bácsii! Legyen szives venni virágooot!- -Bocs, arréb állnál?! Dolgom van.- *Mondta hidegen. Arrébb is tolta a kislányt az útjából, de gyengéden. De a kislány sírvafakadt. Alig lehetett idősebb 8 évesnél. Declan fogta a fejét.* ~Na ne máááár! Ezt a sok hisztist! Ehh...~ *De nem bírta ki. Visszafordult és vett egy csokrot.* -Na adjál eggyet, és ne bőgjél!- *Azzal a kislány vidáman át is nyújtott egy halomnyival. Declan fizetett, majd tovább állt. Egy csinos leányka ücsörgött unottan az egyik padon és nézte a nagy nyüzsgést.* ~Nagyszerű! Pont jókor!~ *Declan mellé állt és átadta a csokrot. Kicsit olyan semmilyenül mondta.* -Virágot a virágnak.- *Átnyújtotta, majd tovább is állt. A leányzó felvidámult, és csak úgy szagolgatta a csokrot. Na meg persze a szemével követte a távolódó lovagot. Dec persze így gondolkodott.* ~Na ettől a gaztól is megszabadultunk. Jöhet is a vásárlás.~ | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Aug. 12 2009, 17:06 | |
| *Majd megtalálta a már jólismert kovácsműhelyt. Belépett. Végre egy kis csönd... az ajtó kizárja a zajt. A boltos Declanhoz fordul.* -Segíthetek?- -Hogyne!- *Válaszol határozottan.* Kérek 500 kardot, tőrt, íjat, számszeríjat, dárdát, pallost, pajzsot, páncélt, karvédőt, és még mittudom én, mit!- *A boltos nyelt egy nagyot.* -Khrm... hát... uram sajnálom, de összesen mindegyikből csak 100-100 van. Nem tudok 500at adni.- *Dec kimérten nézett az eladóra.* -Nincs raktára?- -De... van... de ott is csak 200 van mindenből.- *Mondta félősen és határozatlanul. Declan már majdnem megsajnálta az eladót... de csak majdnem...* -Megveszem azt is! Mennyi lesz? És embereket is kérnék, akik elszállítják a kijelölt helyre! -Öhm... még össze kell számolnom, hogy mennyi lesz. De... hát... embereim nincsenek.Csak két vézna inasom.- *Csend következik. Nagy csend. Sőt... mély. Szegény eladó már remeg. Kicsit félelmetesnek tűnik a vásárló, főleg, hogy a nap nem rá süt, így árnyékban van.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Aug. 12 2009, 17:10 | |
| -Nincs?- -Nincs.- Az eladó törpének érzi magát. Újabb csend. Declan hirtelen szólal fel, de normálisan. Közben meg is veregeti az eladó vállát. Nem tudni, miért, Dec most élvezi, hogy félnek tőle.* -Hát ha nincs, akkor mindegy. Rakja egy ládába a fegyvereket, és vezessen a raktárához, és azokat is pakolja egy ládába!- *Az eladó nagyban bólogat és máris hozott üres ldákat pakolgatni. Dec természetesen besegített. Amúgy mi mást csinált volna?! Csak unta volna a fejét. Lassan kiürűlt a bolt. A boltos szólt a két inasnak.* -Te maradj itt és vigyázz a portékára! Te meg gyere velünk!- *Majd elindultak a raktár felé. Senki sem szólt egy szót sem. Kb fél óra volt az út. Majd megérkeztek. A boltos benyitott, majd segédjével kihordta a ládákat.* -Ennyi az összes.- *Declan csak bólintott egyet, és már fel is emelte az egyik ládát és elindult a bolt felé. Az eladó is elindult a segédjével cipekedni. Jó pár órába került, mire az összes láda a műhelybe került. Szó nélkül dolgoztak, de Declan egyszer már muszáj volt megszólalnia.* -Mért olyan messze van a raktár? Közelebbit nem találtak?- *De a boltos csak kitárta a karját, hogy erről nem ő tehet. Majd még újabb jópár órába telt, mire a kapitányhoz elszállították a ládákat. Dec próbált katonákat kérni segítségnek, de a kapitány ennyit mondott: Szó sem lehet róla! Így hát hősünknek egymaga kellett megbírkóznia ezze a feladattal. Utálta is nagyon. Megalázó volt. Végül az éjszakába is belenyúlva végül befejezték, és minden a helyén volt. Dec fizetett. *
//Fehértorony-vára következik.// | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Aug. 12 2009, 18:59 | |
| A Varázslók és Boszorkányok 1. szintű feladatai: 1.feladat – A Varázskönyv megreparálása
*A nap ismét korán kezdődött. Mióta Evolyranba érkezett sokkal hosszabbnak tűnik az idő, pedig még alig van itt egy hete. Az út során nem hozott magával sok mindent, csak amit eddig is magánál tartott. De Ned'rila úgy gondolta, most már rákell szánnia magát egy kis felszerelés megújításra. Hiszen végülis annyira nem lehet akadály, ha egy-két szügséges dolgot megvenne. Azóta nem is vett semmit, mióta lovát vásárolta, kivétel kétszer, de csak hogy vegyen két hétre elegendő ételt. Bár ez másnak öt napra sem lenne elegendő. De neki ennyi épp elég, így fölöslegesen nem fogja táskáját tömni, amiben épp most kotorászott. Miközben kinyitotta érezte, hogy lova a hajába fúj, s egy cseppet csiklandozta is a fülét vele. Elmosolyodott, majd leguggolt rendesen a batyujához. Körbe nézett. Bár Evolyranban kivételesen szállást bérelt magának, holmiját mégis elrejtette a közeli erdőbe, ahol épp most volt. Eléggé rejtett helynek tűnt, ezen a területen nem sok ösvény látható. Egy tölgy odujába rejtette mindenét, az egyik legmagasabb fára. Biztos volt benne, hogy senki sem láthatja meg, s egy madár sem lenne képes elbírni. Kipakolta lassan ami benne volt.* | |
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa Szer. Aug. 12 2009, 18:59 | |
| *Előhúzta az üvegcsét, melyért vissza kellett fordulnia Chattalbe, de végül szerencsésen megtalálta. A Kazir bájitalt nem sokan ismerik, s erelyét sem tudják elképzelni. Bár ha olvasna róla valaki, vagy épp hallana, akkor nem gondolnák milyen értékes. Hiszen a bajban a legnagyobb szerencse hozóként is jöhet akár. Letette óvatosan, s tudta, hogy ez mindenképp nála marad. Kiszedte még a kissé kopott térképet, melyet még Chattalben kapott az egyik fogadóstól, még mielőtt elindult volna Evolyranba. ~ Ez még jól jöhet...~ *Azzal az üvegecske mellé tette. Volt nála még egy-két nem annyira hasznos tárgy, mint például egy szerencse gyűrű, és egy pentagramm medál, mely a boszorkányságot jelképezte, s egyben az élet öt fő elemét. Egy keveveset talált még az egyik cipóból, de már nem igazán lett volna ínyére, így a rongyot szétterítette, s oda nyújtotta Veduinak, mire a kanca hangosan ropogtatta a már kissé száraz tésztát. Inni valót azonban már nem lehetett látni a kulacsában. Végül pedig előhúzott egy olyan tárgyat, melyet még sosem vett igénybe, s ez talán meg is látszott rajta. Egy varázskönyv. Még annak idején Hovari úrtól kapta, akárcsak a Kazir gógyitalt, mi előtt elindult volna, s megtalálta Chattalt, és egyben Evolyrant. A könyv eleje már eléggé ráncos, és némelyik helyen szakadozott is. A könyv gerince már alig tartotta a lapokat. Megpróbálta óvatosan kinyitni, de hiába. A lapok úgy csúsztak ki belőle, mint a halak a vízesésen lefelé. Letette a könyv megmaradt részét, s elkezdte felszedegetni a lapokat. De rájött, hogy fogalma sincs milyen sorrendben voltak előtte. Rosszalóan megrázta a fejét, s egyben betette az összes lapot a könyv végébe. Mindent visszapakolt, a könyvet óvatosan vissza tette a táskába, s végül a vállára vetette a batyut. Kezdenie kell vele valamit, különben nem fogja tudni használni, ha esetleg valamikor majd szügsége lenne rá. Úgy döntött, keres valakit, aki megtudná javítani neki. Elindult hát vissza Evolyran városába.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 01. Evolyran városa | |
| |
| | | | 01. Evolyran városa | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |