EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

01. Evolyran kapuja

Go down 
+31
Ysthayr Shallymor
Noita Eyre
Tristan
Melinda Skyles
Tikina
Nathaniel Setiu
Fatima Ferses
Talyon Burke
Seyla Vulfia
Declan-Clive Sword
Oliver Keat
Celestin
Hiswa
Isqua Fangë
Amara Lynessa
Éranimé Leathé
Aldo Barras
Orin
Flow
Aredhel Narmolanya
Formenya Hyalma
Alais
Vulpesh
Nierwes
Gorrius Polco
Nexus
Avaia Eldsaye
Zothar Dragon
Racatho Rita
Émia
Mesélő
35 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Zothar Dragon
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Zothar Dragon

Hozzászólások száma : 130
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Elemi mágus

01. Evolyran kapuja - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 19:29

*Vidáman nézegette, ahogy a nő a gombákat szedegeti, s közben kissé rémülten, de mosolyogva felé fordul.*
-Hát, látod ez van...Nem bírtam aludni...mert tea ide vagy oda, ha kisüt a nap, akkor én nem tudok aludni. Persze nagyon jó és kellemes hatása volt, köszönöm még egyszer! És örülök, hogy jól aludtál....
*Aztán nem szólt többet, hanem az őt bámuló nőt nézte. Igen csak viccesnek tűnt neki ez a kis helyzet, de inkább levette tekintetét a lányról. Nem akart tapintatlan lenni. Inkább körbenézett a patak körül, s felfedezett pár igen furcsa alakú fát. Természetesen ezek nem foglalták le annyira, s muszáj volt neki visszatekintenie a nőre.*
-Örülök a gombának...bár nem szeretem annyira. De...micsoda? Hogy mit hittél? Hát ennyire megbízol bennem? Nem hagynálak itt csak úgy szó nélkül....mellesleg hagytam neked levelet. Oda tetem melléd...
*Nézett felvont szemöldökkel a nőre, aki most egy pillanatra megállt a gombák szedésével.*
Vissza az elejére Go down
Aredhel Narmolanya
Fényhozó
Fényhozó
Aredhel Narmolanya

Hozzászólások száma : 397
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Beosztás: Boszorkány
Rang: Isthar

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 19:38

*Elképedve nézett Zotharra.*
-Levelet? Nem is vettem észre. Igaz, én reggelente alkalmatlan vagyok akármire. Eleinte nem is látok szinte-
*Mondta kicsit szégyenkezve, mert igazán nem akart rosszat feltételezni a férfiról*
-És mit láttál? Jöttek esetleg még hajók?-* kérdezte reménykedve. Míg beszélgettek, Ared nem figyelt elégg a lába elé, így aztán meg is történt a baj. A lába megcsúszott az egyik fűben rejlú kövön, elveszítette az egyensúlyát, és eléggé hölgyhöz nem illő módon elterült. A meglepetés után felült. Esés közben látta, hogy pár gomba Zothar felé repül. Amikor földet ért, kicsit hallgatott, majd maga elé képzelte a jelenetet, és elkezdett nevetni*
-Még jó, hogy nem szereted a gombát.-
Zothar Dragon
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Zothar Dragon

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 19:47

*Csodálkozva hallgatta a nőt. ~Nos, nem gondoltam volna, hogy nem veszi észre...no, de mindegy! Lényeg, hogy még itt találtam!~ Majd épp válaszolt volna, mikor Ared egy igen vicces jelenetet mutatott be. Zothar majdnem el is nevette magát, de aztán láttam hogy nem volt kis esés, s meg is üthette magát a nő. Pár másodperc gondolkodás után meg is indult felé, hogy felsegítse. Közben a földön heverő elnevette magát...a mágus ezt nemigen tudta mire vélni. Persze Aredben mindig volt valami csodálnivaló...Zothar óvatosan felsegítette, majd mosolyogva így szólt.*
-Nos, igen....szerencse, hogy nem találtak telibe...annyira...
*Nézett köpenye alsó részére, hol ott csüngött pár gomba. Egy kis suhintással lesöpörte őket, majd felnézett a nőre, s széles mosollyal így szólt.*
-Ugye nem esett nagy bajod? Egyébként ha szeretnéd tudni, akkor nem láttam hajókat közeledni...az erdőben voltam. És segítettem egy kocsisnak, aki a szemem láttára törte el a kezét, mert a kocsija kereke kitörött. De sikeresen megcsináltam....igaz, nem használhattam mágiát. Seldë volt az illető. De, sikerült...mint mondtam. S nem is oly érdekes a dolog. Szóval, ne nagyon firtassuk....inkább jobb, ha lassan elindulunk Evolyranba. Még ma oda szeretnék érni, ha ez neked nem okoz gondot.
*Nézett bocsánatkérően Aredre. Nem szeretett volna erőszakoskodni, de örült volna már, ha Evolyraban tudhatná magát.*
Aredhel Narmolanya
Fényhozó
Fényhozó
Aredhel Narmolanya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 19:58

-Kedves vagy, de nem ütöttem meg magam. Tudok esni, sajnos sokat gyakoroltam eddig. Hihetetlenül kétballábas vagyok-*mondta még mindig mosolyogva.*
-És persze nagyon irigy vagyok arra, aki csak úgy fogja magát és megjavít egy törött kereket, meggyógyít egy eltörött kart... Látod, nekem is van tanulnivalóm tőled.-
*Eszébe jutottak a cókmókjai, így elindult az éjjeli szálláshelyük felé.*
-Jó ötlet. Csak összeszedem a motyómat és már indulhatunk is. Út közben pedig még jól körülnézhetünk. Figyelemre méltó ez a környék-
*Hadarta, és gyors mozdulatokkal elkezdte összepakolni a dolgait. Amint elkészült, Ránézett Zotharra és kijelentette:*-Indulhatunk-
Zothar Dragon
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Zothar Dragon

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 20:11

*örömmel hallgatta, hogy a nő is benne van az útnak indulásban. Mosolyogva figyelte, ahogyan összepakolja a holmiját, majd Ared mellé szegődött, hogy végre indulhassanak.*
-Figyelj, Aredhel! Nem szeretnélek elszomorítani, de azt hiszem, hogy Evolyran városában majd fel kell húzzam a csuklyámat. Hátha van, ki ismeri azt a bandavezért...
*Persze nem ez volt az, amit el akart mondani a nőnek, de egyelőre megelégedett ezzel. Mondjuk elég furán hangozhatott a dolog, így Zothar el is pirult kissé. Zavartan kapta el tekintetét Aredről.*
-Bocsáss meg, elragadtattam magamat...És megértem, ha nem szándékozol végig elkísérni. Nem vagyok tisztában azzal, hogy mit is szeretnék most...hogy mit is érzek. Így inkább jobb lenne, ha csak elvezetnél a kapuig, aztán elválnánk egymástól. Nem szeretnék rosszat egyikőnknek sem...
*Későn jött már rá, hogy elég félreérthetően fogalmazott, így még zavartabban megállította a nőt, s a szemébe nézett mélyen.*
-Aredhel...ne érts félre kérlek! Én nem azt akarom, hogy itt hagyj! Csak...túlságosan is megkedveltelek, azt hiszem...és nem szeretnék olyat tenni, amit később megbánnék....Mármint mostanában elég furán érzem magamat...mióta találkoztunk.....és....
*Nem volt képes tovább beszélni. De tettei sokkal beszédesebbek voltak bármely szavánál. Közelebb hajolt a lányhoz, hogy már majdnem összeért az ajkuk....de aztán visszahúzta magát, s a földet bámulva így szólt.*
-Bocsáss meg! Erről beszéltem....
Aredhel Narmolanya
Fényhozó
Fényhozó
Aredhel Narmolanya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 20:25

*Ared megdöbbenve nézte a férfit. Nem bírta kihámozni a szavaiból, mit is akar valójában mondani. Arról nem is beszélve, hogy a saját érzéseit sem tudta megfejteni. Amikor pedig lehajolt hozzá, azt sem tudta, hogy egyáltalán mit tegyen. Olyan természetesnek tűnt, hogy hozzáérjen, de mivel Zothar az utolsó pillanatban elhúzódott, nem mert közeledni.*
-Khm... valóban... kicsit furcsa ez a helyzet....-*nyögte ki, és közben átkozta magát, hogy nem tud semmit kitalálni.*
~De mit kéne kitalálni? Azt sem tudom, hogy mit akarok itt az új földön, erre majdnem belevetem magam az első jóképű idegen karjaiba... bár azt hiszem, ez nem számít... nem idegen... nem tűnik annak.~
*Még mindig teljes zavarban van, ezért aztán inkább elindulna. Tétován tesz pár lépést, majd a férfire néz.*
-Na, megyünk?-* hirtelen ötlettől vezérelve kinyújtja a kezét és kérdően néz Zotharra.*
Zothar Dragon
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Zothar Dragon

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 20:35

*Ő is ugyanolyan zavart volt, mint amilyennek Ared tűnt most. Nem is bírt megszólalni. Csak állt ott, mint egy kisgyerek, aki rosszat csinált és szégyelli magát. Aztán lassan felnézett a lányra. ~Igen csak megilletődhetett...Ez az én hibám..hogy miért is nem tartom magam kordában?~ Átkozta magát az előbbi tettéért. De most már nem lehetett mit tenni. Aztán épp magyarázkodásba akart kezdeni, mikor a lány belé fojtotta a szót kérdésével. Zothar kérdően nézett Aredre, majd a kinyújtott kezére. Nem tudta mire vélni a dolgot. Csak állt ott és nézett szótlanul. Aztán erőt vett magán, s így szólt.*
-Ared...megyünk, igen...de...Sajnálom az előbbit!
*Azzal lassan megindult előrefelé, hogy végre elérjenek Evolyran városába, s pihenjenek egy kicsit. Ugyanis ez az előbbi kis jelenet igen kifárasztotta a mágust. Nem tudott mit kezdeni magával még most sem. Zavartan a lány felé fordult, s megfogta a kezét.*
-Figyelj,....én nem szeretném a hátrelévő utat síri csöndben végiggyalogolni. Szeretném elmondani, hogy mennyire vonzó vagy számomra és hogy azt érzem itt legbelül....hogy....fura, de azt érzem...szeretlek! Kérlek ne neheztelj rám emiatt...
*Elengedte Ared kezeit, s felhúzta fejére a csuklyát.*
Aredhel Narmolanya
Fényhozó
Fényhozó
Aredhel Narmolanya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 20:48

*Ared szerencsétlenül álldogált. Tétován elindult a férfi mellett, megállt, aztán megint csak elindult. Úgy érezte, hogy nagyon fontos ez a pillanat és szeretett volna valami igazán szépet és okosat mondani, de mintha megállt volna az idő. Próbált oldalról belesni a férfi csuklyája alá, de csak az állát látta. Kavarogtak benne az érzések. A tegnapi napig nem volt senkije, és most itt van egy ember, akinek fontos, aki szinte ismeretlenül is azt mondja, hogy szereti. És persze a férfi is sokat jelent a számára.*
-Tudod, valamikor, régen, talán egy másik életben fontosnak tartottam volna, hogy mindig mindenről elmondjam a véleményem. Most viszont nem tudom még azt sem, hogy van-e véleményem.... Olyan jó így, és szerintem helyénvaló, amit csinálunk. Legalábbis....-* hadarta, majd vérvörös arccal ballagott tovább a férfi mellett. Idővel egyre könnyebbek lettek a léptei és már mosolyogni is tudott.*
Zothar Dragon
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Zothar Dragon

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 21:00

*Igen csak zavarta a lány meg-megállása. De nem tett semmit sem, csak ment előre. Nem tudta, mit is gondol most igazán a lány, hiszen nem mondott semmit sem. Zothar teljesen magába mélyedve ballagott és próbált felvidulni, ami nem nagyon ment neki. Úgy érezte, hogy most jól leégette magát. Nagyon fura érzés volt az egész. Teljesen megváltozott, mióta találkozott Aredhellel. Legalábbis ő így érezte. Gondolatmenetéből Ared hangja szakította ki.*
-Nos, én sem tudom...mármint én nem tudom, hogy most mi a helyes és mi nem...Tudod, mielőtt veled találkoztam, igen fura alk voltam és igen zárkózott. Szerettem bosszantani az embereket. Magyarán szólva egy elég utálatos ember voltam. De amióta tegnap összefutottunk...teljesen megváltoztam...én így érzem...és furcsa nagyon...
*Konkrét dolgot megint nem tudott mondani, pedig szeretett volna valami kedveset mondani. Már egész közelinek látta úticéljukat, így ismét Aredhez fordult.*
-Látom, nemsokára ott leszünk...Ha beértünk, mit fogsz csinálni? Gondolom, mész a saját dolgodra...
*Mondta zavartan, majd lehajtotta fejét, s tovább baktatott. Szeme megtelt könnyel, s majdnem el is sírta magát. De aztán kezeit arca elé emelve megdörzsölte a szemgolyóit, s így vissza tudta tartani a könnyeit. Persze z elég feltűnő lehetett...*
Aredhel Narmolanya
Fényhozó
Fényhozó
Aredhel Narmolanya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 21:11

*Ared nagyon szerencsétlenül érezte magát.*
-Zothar, én azért megyek a városba, mert te akartál odamenni. Nekem ott nincs semmi célom, csak hát te mondtad tegnap este, hogy oda mennél.-* kezd bele a mondókájába, és észreveszi, hogy a férfi a szemét dörgöli.*
~Nem akarom megbántani... azt se tudom mit akarok... de az jó lenne, ha még velem maradna....~
-És kérlek, ne változz meg miattam. A zárkózottságról tudok beszélni én is, nagy művelője vagyok jómagam is. Az pedig nem érint engem, hogy másokkal hogy bánsz. A lényeg az, hogy velem hogyan viselkedsz, érted? Csak engedd el magad... tudod, ez a helyzet nekem is nagyon furcsa.. de jó... ha elintézted a dolgodat, szívesen találkoznék veled...-* fejezte be félénken.*
Zothar Dragon
Tűzlobbantó
Tűzlobbantó
Zothar Dragon

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 21:24

*Most már tényleg eléggé kis szerencsétlennek érezte magát. Úgy vélte, már túlzásba vitte ezt az egészet. És Areden is azt látta, hogy kezd kijönni a béketűrésből. Főleg, hogy Zothar most egy egészen nagy butaságot mondott az előbb. Szemei "gondozásának" befejeztével a lányhoz fordult és mélyen, nagyon mélyen a szemébe nézett.*
-Bocsáss meg balgaságomért! Mindent elrontok...össze vagyok zavarodva. De remélem, minden rendbe jön majd...
*Csodálkozva nézett, mikor a találkozás szót meghallotta. Nem gondolta volna, hogy ezek után még lehet esélye a lánynál. De most felcsillant a remény csillaga. Immár ő is mosolygott, s újfent levette a fejét takaró csuklyát.*
-Valóban? Örülök, hogy így gondolod...és szeretném, ha mielőbb találkoznánk újra! De itt most szétválnak útjaink...Azt hiszem, ideje búcsút venni.
*Száját összeszorította, majd egy pillanatig hezitált, aztán széttárta karjait, s megölelte Aredet. Mélyen beszívta kellemes illatát, s bódultan eresztette el a lányt. Széles mosollyal intett búcsút neki, abban reménykedve, hogy mihamarabb találkozhatnak.*
-Köszönök mindent, Aredhel! És remélem, minél előbb összefutunk majd! Örök hálám fog üldözni, amiért segítettél nekem eljutni idáig...köszönöm!
*Azzal még egy utolsó "búcsúintést" megengedett magának, aztán lassacskán hátrálva megindult Evolyran felé. ~Hát végre itt vagyok....de milyen áron...~ Gondolta, majd nagy levegőt véve nekivágott az óriási városnak, hogy felfedezze minden egyes kis területét, s hogy beszélhessen a Négy Evolyrani valamelyikével. Szíve még mindig hevesen vert és még mindig Ared illatát érezte...teljesen behálózta ez a lány...de talán ennek így kellett történnie...*

//Köszönöm a játékot! Smile//
Aredhel Narmolanya
Fényhozó
Fényhozó
Aredhel Narmolanya

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyHétf. Feb. 16 2009, 21:40

*Ared nem jutott szóhoz. Zothar elbúcsúzott, megölelte, és elment. Komolyan nézte a távolodó alakot.*
~Remélem, nemsokára újra látlak.... de furcsa ez... mintha valamit nem akarna elmondani... na mindegy, elégedjünk meg annyival, amennyit az Idő ad nekünk. És ez az ölelés nagyon jó volt. Kár, hogy olyan hamar abbahagyta.~
*Válaszul integetett a férfinak, sokáig nézett utána, majd elindult a valdák földje felé. Nagyon tetszett neki az a vidék, és reménykedett benne, hogy megengedik neki a letelepedést.*
~Igen, megyek, és meglátogatom Flow úrnőt.~*egyre vudámabban szedte a lábait és jókedvében dúdolt is.*
~Kíváncsi vagyok, mikor találkozunk legközelebb...~

/Én is köszönöm/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 17:27

* Az öreg mágus Dyora úrnővel kíván találkozni, éppen hozzá igyekszik. De a kapun még nem ért át, amikor észrevesz a sziklák árnyékában egy alakot. Most sok idegen lepi el Evolyran földjét, hogy a hajók megérkeztek, így Vardar nem is csodálkozik az új arcokon. Lassítja lépteit, hogy ha az idegen megakarja őt szólítani, akkor bátran megtehesse.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 17:38

*Gondolataiba mélyedve áll a nagykapuban és figyeli a messzi tájat, amit kezd a sötétség elborítani. Régi otthonán járnak gondolatai, hogy vajon hiányzik e valakinek, vagy ugyan úgy folyik e az élet, ahogy eddig is folyt. Ezek megválaszolatlan kérdések maradnak Moirstis előtt, nincs kedve visszatérni oda. Végleg ott hagyta azt a kis várost. Sokan mennek be illetve ki Evolyran kapuján. Nem veszi tudomásul őket, ám ahogy áll ott egy belső hang szólítja őt, hogy forduljon meg. Mikor megteszi azt megpillantja Evolyran egyik nagyurát.*
~Talán oda kéne köszönnöm neki? De nem is ismer és én sem őt, viszont ő az egyik Nagyúr. Semmi bajom nem lehet belőle…~
*Lassan oda is sétál az említett személyhez, majd köszönti őt.*
-Üdvözlöm Nagyúr! Moirstis Vanare vagyok! Remélem nem zavarom önt a társaságommal.*Most csak vár arra, hogy elküldök, vagy maradhat.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 17:46

*Vardar végig méri az őt megszólító lányt. Szemei nem hagynak ki semmit, így a mágus pillanatok alatt megállapítja, hogy egy ifjú mágussal áll szemben.*
- Moirstis Vanare, üdvözöllek! Vardar vagyok, Evolyran főura.
*viszonozza a bemutatkozást, de már, hogy boszorkánymester és Pörölyszavú, nem teszi hozzá. A lány nem is értené mit is jelent a "Pörölyszavú" megnevezés, de addig jó neki. Ha Vardar "pörölyszava" szól, abba a hegyek is beleremegnek. De az ifjú mágus nem úgy néz ki, mint aki ilyen helyzetbe hozná a nagyurat.*
- Evolyran mágusainak nagy részét ismerem régről. De arcod és alakod nem sejlik fel emlékeimből.
*vallja be a férfi.*
- Mostanában érkeztél földjeinkre ha nem tévedek ...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 17:53

*Látja, hogy végig mérik őt, de nem mond rá semmit, egy nagyúrral nem szívesen kezd el veszekedni, de általában ilyenkor nagyon is lehordja az illető fejét. Nem szereti, ha végigmérik, vagy ha azt megteszik akkor legalább úgy, hogy ő azt ne lássa. Érdeklődve hallgatja a Nagyúr szavait, majd gyengéden el is kezd bólogatni.*
-Nem téved. Pár napja érkeztem messzi földről. Régi otthonom nagyon egyhangú, unalmas volt ezért azt gondoltam elhagyom azt, hogy mást is megismerhessek.*Na meg hallott Evolyranról útja során és nagyon kíváncsivá tette őt ez a város ezért is van itt most, de ezt már nem teszi hozzá. Tudna mesélni rengeteget, de nem hiszi azt, hogy a nagyurat ez érdekelné.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 18:00

*Vardar elmosolyodik. Ifjúkori önmagát látja egy pillanatra: a kalandkereső, veszélyre fittyet hányó mágust. S egy pillanatra irigyli is a lányt.*
- Ifjú vagy és kalandvágyó... És itt nem is fogsz csalatkozni, mágus. Evolyran hatalmas. Valdák, emberek, mágusok, tündék, myrték lakják. S olyan népek, akikről talán még soha nem is hallottál. De nem akarlak elrémiszteni. De ha rám hallgatsz ma este már nem indulsz el Evolyranba, az erdőn át. Chattal fogadója szállást ad neked...
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 18:12

*Megjelenik egy mosoly arcán Vardar nagyurat hallva. Igen ő tényleg kalandvágyó és nagyon is reméli, hogy itt tényleg nem fog unatkozni.*
-Sokat hallottam erről a városról. De nem tudtam, hogy ennyire változatos a lakossága, viszont nem rég találkoztam egy leendő evolyrani tündével. Amúgy már van szobám Chattal fogadójában. Nagyon kultúrált egy hely, megéri az árát.*Ismét egy halvány mosoly, majd megint elnéz a távolba.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 18:15

- Akkor ha gondolod csatlakozz hozzám Moirstis Vanare. Chattal mellett visz el az utam.
*s a mágus botjára támaszkodva elindul.*
- A sok nép adja Evolyran erejét... Ezt soha ne feledd el mágus.
*s megszaporázza lépteit, mert nem akarja lekésni Dyora úrnővel megbeszélt találkozóját.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 18:58

*Sophie érkezett meg a kapuhoz,majd az erdő közepén,kicsit felgyorsít a tempón hiszen elég hamar fejére szált az est.Pár perccel később be kell látnia, hogy ma már nem ér ki az erdőből.Hirtelen valami megcsapja a fülét és az orrát.Valami orrfacsaró bűz csapja meg az orrát és távolról vadállat hangot hall.Gyorsan felmászik egy terebélyes fára ahol összetákol egy rozoga kis lombviskót.Hosszú éjszaka várt Sophiera.Nem aludt egész este csak másnap hajnal bóbiskólt egy kicsit.Egész este érezte azt a borzasztó bűzt.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:20

*Másnap reggel mikor felébredt kinyújtozkodott szokása szerint megkereste a pálcáját.Mikor lejjebb mászna a fáról hirtelen hő csapja meg lentről.Ettől reflexszerűen feljebb ugrált a fán.Mikor biztonságban érezte magát lenézett a fáról.Úgy megijedt hogy még a "növésben" is megállt.Jobb kezébe vette pálcáját és erősen megmarkolta.Kereste magában a megfelelő varázslatot,de persze nem jut eszébe semmisem, de ez mindig így van mikor izgul.Eközben azon imádkozik hogy nehogy észrevegye az a valami, amiről mostanra sikerült megállapítania hogy egy tűzdémon."Mi oltja a tűzet?" tette fel magának a kérdést,majd eszébe jutott hogy a víz és ennek más halmazállapotú termékei.Elmondott gyorsan egy imát,majd a pálcáját neki nyomta a fának és elmormolt magában egy varázsigét.A fán elkezdett lefelé futni egy vastag jégcsík.Ez egyre szélesedett majd mikor elérte a démont elkezdett felfelé szaladni a testén.A démon követte szemével a vonalat és elérkezett Sophie-hoz.A kezeivel felé dobott egy tűzgolyót.Sophie kitért előle,de a köpenye nem volt ilyen szerencsés.Egy nagy lyuk tátongott rajta.Mondjuk inkább azon mint Sophie-n.Miután a jég elérte a démon kezét,akkor Sophie lemászott hozzá és megkopogtatta a jeget a démonon.Rászegezte pálcáját majd derékba roppantotta a démont.~Nagyon ügyes vagy Sophie~ Gondolta magában majd megbizonyosodott arról hogy télleg meghalt-e a démon.Igen meghalt és így Sophie folytathatja útját.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:22

*Sophie végre kiért az erdőből.Egy szép mezőn találta magát.Szétnézett és megpillantot egy gyönyörű tündét a mező közepén.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:25

*Kicsit közelebb merészkedett és pajzán gondolatok jutottak eszébe.~Hmm vajon mennyit nyomhat fekve?~Hát igen Sophie már elég rég volt férfival.Ezeket a gondolatokat mégis elhessegette a fejéből, és odament a tündéhez.*
-Szia!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:29

*A fiú csak szépen integetett és mosolygott.Sophie ennél kicit azért többre számított,legalább egy "szia mit tudom én kivagyok"-ra, de nem.Sophie kicsit közelebb megy hozzá.*
-Hahó, még egy sziát sem érdemlek meg?*kérdezte.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:32

*A fiú bambán bólogat.*
-Hát akkor mi bajod?*kérdezte Sophie majd várta a választ.A fiú a szájára mutatott majd megrázta a fejét.*
-Nem tudsz beszélni?Ennyire szép lennék?*mosolygott rá.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:37

*A fiú megrázta a fejét nemet jelezve, erre Sophie felvont a szemöldökét,mire a fiú kezével végig intett a nő testén és kitett hüvelykujjal jelezte, hogy tetszik neki.*
-Hát akkor mi bajod?*kérdezte.A tünde már kicsit mérges lett hogy Sophie ennyire értetlen.A férfi mégegyszer megmutatta neki a száját és megrázta a fejét.*
-ÁÁ néma vagy?*erre a tünde bólogatott.Sophie kicsit elszonytyolódott majd adott a férfinak két puszit, és elköszönt tőle.*
-Szia szépfiú remélem még találkozunk, de most mennem kell.*mondta mjad tovább állt.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:40

*Miközben sétált végig a fiú járt a fejében.Elképzelt vele egy csodálatos éjszakát.Miközben ezen merengett valami megtörte a csendet.Az a valami egy vénember káromkodása volt.Sophie odament hozzá és megkérdezte segíthet e valamiben.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:44

*Az öregúr elmondta neki minden panaszát.Sophie megnézte a kezét.Az csúnyán el volt törve.*
-Várjon mindjárt jövök!*kiáltott rá a nő majd elszaladt két vaskodabb ágért.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptyKedd Feb. 17 2009, 19:50

*Sophie két ággal tér vissza a kocsihoz,majd letép egy jó nagy darabot a köpönyegéből.Ebből összetákol egy sín félét a kocsis kezére.*
-Így esetleg majd jó lesz.*mondja a nő és a kerékre néz.*
-Hát ezzel nem tudok mit kezdeni.*mondta és tovább állt köszönés nélkül.*
-Mi jöhet még?!*kérdezte magától.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 EmptySzer. Feb. 18 2009, 09:44

*Sophie kicsit fáradtan kel fel, de hisz ez nem csoda a tegnapi napra nézve.Tűzdémon,szépfiú,kocsis hát igen ezek leszivták az erejét.Este fázott mivelhogy a köpenyét ugye odaadta a kocsisnak a sínhez.Nagy nehezen feltápászkodott,majd körül nézett,nem látott senkit.*
-Sehol senki.*állapította meg nagy bölcsen majd összeszedte cókmókját és tovább indul pálcával a kezében.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 01. Evolyran kapuja   01. Evolyran kapuja - Page 8 Empty

01. Evolyran kapuja
Vissza az elejére 
8 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22  Next
 Similar topics
-
» 13. Evolyran kapuja - térkapu
» 2. Fatholl kapuja - térkapu
» 1. Norlän kapuja - térkapu

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom :: Evolyran Kapuja - Chattal-
Ugrás: