|
| 1. Tolmen erdő | |
|
+52Dante Saeoh Alaesse Caius Alec Snarknit Tristan Trisha Elric Edward Elric Shade von Narrath Blazer Duranin Arya Darkmen Cecília Lucide Rick Diamond Louny Straith Lyllen Fatima Ferses Ninquë Tifar-Cua Etele Barlon Játékos Mesélő Tikina Katherine Selly Flow Zenoti Maya Dreamien Tifar Ned'rila Olveti Lucio Rashan Aysha Valeria Glorien Sonya Lee Melinda Skyles Celestin Christopher MCCallum Akira Angel Narwyn Dorian Ghall Oliver Keat Sephrio Elruhir Akira Pain Hiswa Casve Aldo Barras Riel Mylene Hythamorys Formenya Hyalma Zothar Dragon Aredhel Narmolanya Vulpesh Seyla Vulfia Orin Nexus Mesélő 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:17 | |
| * Casve fölállt és rámosolygott a többiekre. Maya, úgy érezte, hogy igazán jó barátnőkre tett szert. Visszamosolygott Casvera, és úgy indultak el a tóhoz. Hamarosan már látni lehetett. * | |
| | | Melinda Skyles Vízfakasztó
Hozzászólások száma : 141 Age : 29 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Elemi mágus
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:28 | |
| *Melinda örült hogy már nem sír és szinte boldog Casve.* -Váo de szép!*Ilyenkor már a tónál voltak.* -Nagyon szép.Nagyon röstelem magam hogy pont most megyek el de muszáj.Na megyek.Sziasztok jó volt veletek lenni!*Melinda elment egy hosszú útra ,valakit felkeresni.* | |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:41 | |
| *Szó nélkül mentek a tóhoz. Casve már elmosolyodott, mert tudta, közel vannak. Szinte egyenes vonalon két fasor között mentek. Mintha a fák törzse lenne a fal, a koronájuk a szemközti fák átölelik egymást. Az ég nem is látszik. Jó hűvös van, így végre nem kell küszködniük a meleggel. Nincs sötét, mert a lomboknál egy kicsit bevilágít a nap, de akkor sem lehet az égre tekinteni. Az egész olyan, mint egy erdőtemplom. Casve számára az erdőben ez a templom. Fel is vidámul a szíve, ahogy ideérkeztek. Csak azt sajnálta, hogy Chrisszel még nem jöttek ide. Viszont Oliwerrel már járt itt.* ~Vajon mi lehet vele mostanában? Rég nem láttam.~ *A fafolyosó végén volt a gyönyörű tó. A tó mögött volt egy kisebb sziklás hegy, onnan jött egy kis vízesés. A vízesés hozta a vizet a tóba. Nem nagy zajjal járt a víz esése, csendes és békés hangulat volt az egész helyen. Melindának azonban mennie kellett.* -De kár. Legalább láttad a tavat. Szia! Légy jó!- *Majd a kislány el is megy. Casve leül a tó széléhez és elmereng.* | |
| | | Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:46 | |
| *Odaértek a tóhoz. Igen szép hely volt. De Melinda elbúcsúzott és már el is ment. Ezt sajnálta Maya.* -Szia! Nekem is jó volt, hogy kicsit jobban megismerhettelek! Remélem, még találkozunk. Jó utat.- *Talán most, hogy ketten vannak Casvéval jobban, megismerheti. * - Nagyon szép ez a hely. A vízesés meg minden. Olyan meghitt és nyugodt. Itt sokat tudnék gondolkodni. Vagy csak feledni a külvilágot.- | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:53 | |
| *Casve elmosolyodott Maya megszólalásán. Nyugodt, csendes hangon szólalt meg.* -Igen... itt nagyon sokat lehet gondolkodni. És sokat lehet pihenni. Itt töltődik fel a lelkem. Ez az én... úgynevezett szentélyem.- *Majd a lányra néz.* -Gyere, ülj le!- *Invitálta maga mellé Mayát. Újra a vízre nézett.* -Itt nyugodtan maradhatsz aludni. Figyeltem sokat ezt a helyet. Ezt a kis helyet senki nem ismeri. Csak én, meg Oliwer, és most már te is.- *Mosolyog végül a lányra.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:03 | |
| *Maya Casve mellé leül.* -Köszönöm. Köszönöm, hogy megmutattad nekem ezt a helyet. Gyönyörű.- *S föl nézett a fákra tényleg nem lehet látni az eget. Egyszerűen mesés. * -És a fák is, úgy ahogy mondtad. Hát nagyon szép. Sok szép szót tudnék mondani róla. De most valahogy mégse. Annyira szép, hogy még a szavam is elakadt.- *Nézett vissza a lányra, s rá mosolygott. * - Most annyi mindent tudnék kérdezni, de valahogy nem jut eszembe semmi. Pedig sokat gondolkodtam rajta. Viszont sokszor szavak nélkül is meglehet állapítani, hogy az ember milyen. Mikor először találkoztunk, már akkor tudtam, hogy jobban meg kell ismerkednem veled. És most nem tudok mit kérdezni. Meg tudtam állapítani, hogy kedves, őszínte, jószívű és megbízható vagy. Nehéz egy ilyen igaz barátra lelni.- | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:06 | |
| *Maya mellé ült és áradozott a csodálatos látványról. Majd arcpirító mondatot mondott.* -Ohh... köszönöm... nem vagyok én olyan jó lélek, mint amilyennek tartasz... de kérdezhetsz bármit. Igyekszek válaszolni. De nekem is lenne egy kérdésem.- *Most egy kis csend következett. Casve maga elé mered. * -Mesélnél nekem... Declanról?- *A mondat végén néz csak komolyan a lányra.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:17 | |
| *Maya kicsit elcsodálkozik Casve kérdésén, de megérti, s örömmel mesél Declanról. Nem ismerte nagyon Declant, de mégis kötődött valahogy hozzá. Megbűvölte a szemeivel.* -Persze mesélek róla örömmel, már amennyire megismertem. Külsőleg könnyű biztosan meg tudom határozni. Kék haja van. Kékeszöld szemek. Ami csak, úgy csillog, ha meg hallja a neved. Hát magassága azt nem igazán tudom meghatározni. Nálam biztosan magasabb. Erősnek és izmosnak tűnik. Hát őszintén elég jó pasi.- *Mosolyodott el Maya.* - Ahogy én megismertem kedves. Legalábbis velem az volt. Belsőleg nem igazán nyílt meg nekem. Nem tudtam igazán megismerni. Csak egyszer találkoztunk. Akkor is, úgy, hogy ketten, akik téged keressnek.- | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:20 | |
| *Hallgatja a választ. Próbálja elképzelni. Kicsit úgy vélte, hogy Mayának tetszik... ezen el is mosolyodott. A titokzatos belső. Na igen, ez megragadta Casvét. Hogy mi??* -Te is kerestél? Mért? És hol találkoztatok? És neked egy kicsit tetszik? | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:26 | |
| -Hát a keresés alatt azt értem, hogy megérdeklődtem pár embertől, hogy nem-e tudják, hol vagy. Mert meg akartalak ismerni. Így találkoztam Declannal is a Fehér Vadkan fogadóba. Én mentem oda hozzá, hátha tud valamit. Akkor még nem ismertük egymást. És arra a kérdésre, hogy tetszik-e nem tudom a választ. Jól néz ki meg minden, de nem is ismerem igazán. Mondjuk azt, hogy tetszik. Bár ebben még nem vagyok biztos.- * El is pirult egy kicsit. De közben mosolygott. * | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:33 | |
| *Mosolyogva figyelte a lány válaszát. Észre is vette a pirulást. Bár eszébe jutott az, hogy lehet, hogy Declan már foglalt. Na mindegy, erről inkább nem szólt. Kisebb csend következett. Casve újra a tavat nézte. Majd egy idő után elkomolyodott. Na és egy idő után meg is szólalt. Mayára nézett.* -Te hogy kerültél Evolyranba?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:38 | |
| -Hát világot akarok látni, így is fogalmazhatnák. Evolyrant meg szeretném jobban ismerni. A nővérem szerint anyámat keresem. Eleinte, úgy volt, de tudod az a baj, hogy ha esetleg meg is találnám, hogy ismerném fel. Így kudarcot vallottam.- * Mondta komolyan. Tudta, hogy ez az igazság így beletörődött. Lassan sötétedett.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:44 | |
| ~Hmm... neki sem valami jó a múltja.~ -Érdekes... bárkivel találkoztam itt, senki nem volt olyan, akinek nem lenne valami rossz a múltjában. Vagy nem volna valami nagy életcélja. Evolyran összehozza azokat, akiknek rossz emlékeik vannak. Vagy éppenséggel semmilyen emlékük nincs.- *Ezen elnevette magát, egyértelműen saját magára gondolt. Valóban kezdett sötétedni.* -Hmm... ha gondolod, a tóban lehűsítheted magad és aludhatsz is.- *Mondta mosolyogva, majd fel is állt.* -Én viszont most elmegyek. Örülök, hogy újra találkoztunk, és hogy jobban meg tudtalak ismerni! Szia.- *Majd elment.* //Köszönöm a játékot!// | |
| | | Dreamien Tifar Mágus vezér
Hozzászólások száma : 1188 Age : 43 Hírnév : 63
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Isthar
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 16:56 | |
| *Odin szabadon száguld az erdőben. Hátán Dreamien ül, behunyt szemmel viteti magát a lóval. Ágak csapnak arcába, akadnak köpenyébe, törnek el mellette. Odint is ellepi a tajték, patái felverik magasra az avart. Esteledik. Dreamien könnyei lefolynak arcán és ellepik szakállát. Megállítja lovát. Remegő lábakkal száll le egy nagy fa tövében. Tehetetlensége keserűségét érzi csak. Vak dühöt, melyet már nem tud ésszel, logikával eloszlatni. Megáll a fa mellett, majd dühében ütni, rúgni kezdi. Fogait összeszorítja, a kéreg kemény, ökleiről lejön a bőr, már véres a fa is tőle. Végül csak kiüvölti fájdalmát magából. Leroskad a fa alá és csak ül alatta, bámulva a semmibe. Odin figyeli tisztes távolból.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:01 | |
| *Igen jót társalgott Casveval Maya. Zsömi már réges rég aludt. Casve távozni készült. * -Hát én köszönöm, hogy megismerhettelek! Igazán jó volt ez a pár óra. Szia! És vigyázz magadra!- * Maya mielőtt lefeküdt volna körbenézett a helyen. S már elég távol volt a tótól. Persze Zsömit magával vitte. Szerencsére nem ébredt fel. Nem merte ott hagyni. Igaz, hogy biztonságos, de nehogy elkószáljon a kutyus. Ekkor lódobogást hall. Arra néz, hátha felismeri. De már sötét volt. Így nem látta az arcát. Elbújt. De ekkor a lovas leszáll és mindenbe belerúg ami előtte van. És üvölt. Maya oda fut hozzá. Nem érdekli, hogy veszélyes. Mikor közelebb ér észreveszi, hogy Tifar az. Nagyon elcsodálkozik. Nem látta még ilyennek, de biztos meg van az oka.* -Tifar! Szia! Mi történt veled?- * Nézett rá aggódó szemekkel, s észrevette, hogy a keze véres. De most történt. Maya várta, hogy Tifar lenyugodjon. *
// Casve köszi a játékot!// | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:09 | |
| *Tifar szemei lassan megelevenednek. Légzése ismét nyugodttá válik. Egy kis elf áll előtte, tisztes távolból figyeli és szólongatja. Még nagyon mély a fájdalma. Feltápászkodik. Lassan. Nem törődik a kezében lüktető fájdalommal. Ujjait tudja mozgatni, tehát semmilye nem tört el.* - Maya! Nem gondoltam, hogy itt vagy...csak egy kicsit sok volt már bennem....a harag. Tehetetlennek érzem magam. Hiába üldözöm...mindig kicsúszik a kezemből....Már napok óta nem éreztem, merre kellene tartanom.... *Tifar elhallgat. Mélyeket lélegzik. Lassan visszanyeri önuralmát.* - Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni. | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:14 | |
| *Maya hallgatta Tifart, s hangjából azt is észrevette, hogy már nyugodtabb. * - Persze néha ki kell engedni a dühöt, de létszíves máskor ne így. Tőlem üvölthetsz, de magadban ne tegyél kárt. Mármint a kezedre célzok. Gyere, mutatok egy helyet. Ott a lovad is tudd inni. És a kezedet is lekezeljük. S intett nekik, hogy jöjjön a lovával utána.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:19 | |
| *Dreamien Odinra nézett, az pár lépéssel ott termett mellette. Lassan elindulnak Maya után. Hamar sötétedik. Dreamien látja, hogy már nem sokáig fogják kivenni az erdő mélyén akár a fák körvonalait. Csendben tenyerére fúj, majd kiejti s fényidéző varázsigét. Hamarosan apró fénygömb jelenik meg. 5 méteres körben világítja meg körülöttük az utat. Figyeli a fákat maga körül. Mintha egy folyosót alkotnának, úgy borulnak föléjük. Nem szól, tudja, Mayának igaza van. Ő maga sem gondolta, hogy így el tudja veszíteni a fejét.* - Maya, egyre jobban tájékozódsz ebben az erdőben. *Jelenti ki, de többet nem beszél.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:25 | |
| *Arra a helyre tartanak, ahová Casve mutatta mg az utat. Tifar csinál egy kis fényt. * -Köszi Tifar, így legalább jobban tájékozódom. Hát mondhatni, hogy egész jól tájékozódom hála Casvenak. Ő mutatta meg ezt a helyet, ahol le tudok pihenni.- *Megérkeztek. Maya leült, s letette Zsömit, hogy hadd aludjon tovább. * - A kezed! Nem állt bele semmi, míg a fát ütötted?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:30 | |
| *Dreamien körbenéz. Nagyon kellemes helyre érkeztek. Középen tó körülötte a fák úgy borulnak fölé, mintha elrejteni, óvni akarnák a helyet. Maya kérdésére kezeire néz. Az alvad vértől nem látja tisztán, de a fejét rázza.* - Csak horzsolások. Nem veszélyes, legalább van, mi emlékeztessen rá, mi történik, ha nem uralkodom magamon. Oly régóta tart már ez, mióta megtámadták az otthonom, csak gyűlt bennem a harag. Most legalább kicsit levezettem... Szép ez a hely. Casve rendes lány. *Teszi még hozzá.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:36 | |
| -Igen Casve nagyon rendes, kedves lány. Ma végre jobban megismerhettem. Viszont én a biztonság kedvéért kitisztítom a sebeidet a kezeden. Rendben?- *Maya meg se várta Tifar válaszát. Csak cselekedett.* -Így ni! Készen is lennénk. Azthiszem én lefekszem, mert már fáradt vagyok. Jóéjt!- * Odament Zsömihez és lekeküdt mellé. Nem tartott sok időbe, hamar elaludt. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:42 | |
| *Dreamien figyelte, ahogy Maya kitisztítja a sebeit. Fájt, de nem mutattta, majd mikor végzett, a kis elf el is aludt kiskutyájával. Tifar kikötötte lovát, biztos, ami biztos. Rakott a tó partján egy kis tábortüzet, letelepedett mellé. A nap nagyon kifárasztotta, de mégsem jött álom a szemére. Ott ült a tábortűz mellett, úgy figyelte barátját, amint az igazak álmát alussza. Szemei előtt ahogy a tűzbe bámult képek jelentek meg. Az eddigi útját látta, onnantól, hogy magához tért otthonuk üszkös romjainál, mostanáig. És még tovább is. Látta már, reggel merre kell tovább indulnia. Ez megnyugvással töltötte el. Érezte kedvesét is, a köztük lévő kapcsot is. Lassan rá is rátört az álmosság. Köpenyét magára húzta, tudta, ha bárki közeledne, Odin jelezni fogja. Nem sokkal később már ő is álmában járt. Szája mosolyra húzódott, kedvesét ölelte álmában újra.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 17:48 | |
| *Maya mélyen aludt, s igazán jót álmodott. Az éj hamar elment, s felváltotta a reggel. Maya ébredezett, de nem akart felkelni. S megpróbált visszaaludni. De Zsömi nem hagyta. Elkezdte a képét nyalogatni. Így Maya kénytelen volt felkelni. Még mindent homályosan látott. *
// Jégcsap// | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:05 | |
| //Olvad!//
*Dreamien korán ébred. Keze nagyon gyorsan gyógyult, ébredése után a Simogató kéz varázslattal teljesen rendbe is hozza. Mosolyogva emlékszik vissza éjszakai álmára. Mély sóhajjal veszi tudomásul, hogy csak álom volt és kedvese nincs mellette. Észreveszi a kis elfet, amint kiskutyájával ott alszik az egyik fa tövében. A tábortűz helyén már csak hamu van. Hamar feléleszti, dob rá néhány új fát. A nála lévő tealevelekből ízletes teát főz. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:14 | |
| *Maya orrát megcsapja egy jó illat. Feltápászkodik és kinyitja a szemét. Eleinte homályosan lát, de utána észreveszi, hogy Tifar ül vele szembe, és épp teát főz. * -Hááám!- *Ásít egy nagyot.* -Jóreggelt Tifar! Jót aludtál?- *S a szemét dörzsöli.* -Mert az biztos, hogy én igen. Régóta fenn vagy már? Látom, főztél teát. Ez kedves.- * Mosolygott.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:17 | |
| *Tifar csak mosolyog egyet az ásítozó lányon. Miközben odatelepedik a tűz mellé, egy pohárban gőzölgő, forró teát nyújt neki.* - Jó reggelt. Köszönöm, most jól aludtam. Nemrégen keltem én is. Idd meg, egészséges. - Köszönöm a tegnap esti segítséget! Sajnálom, hogy így láttál. *Arcára kis szégyenkezés ül ki, mikor felidézi az esti történéseket.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:26 | |
| -Köszönöm a teát. Biztosan ízletes, ha az illata is ilyen jó már.- * Közben fújogatta a teát. S Tifar szemébe nézett.* -Nincs semmi baj. Előfordul. Tudod néha én is szívesen, dühöngenék, de valahogy nem tudom… Nem szeretem a durvaságot. Nem tudom… * Maya most valahogy nem tudta mit is akar mondani. Egy ideig csend volt, de Maya hamar megszólalt. * - És merre tovább? Tudod, már merre kell tovább menned?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:29 | |
| *Dreamien elgondolkodott.* - Tudod Maya, én sem vagyok az a dühöngős típus. Mostanáig nem csináltam ilyet, nem is tudtam volna elképzelni, hogy eljutok idáig.... Remélem egy darabig nem is fogok. *Eszébe jut a lány kérdésére egy részlet azokból a képekből, amiket látott félálomban. Orod Ingor. Ismét. Oda kell mennie.* - Azt hiszem, sejtem. Valószínűleg nemsokára el is indulok. Te merre tartasz? | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:37 | |
| *Maya hallgatta, amit Tifar mondd neki. Nem is tudja Tifart azt a dühöngős vadállatnak elképzelni. A tegnapi csak egy olyan nap volt. Megesik. Látta, hogy elgondolkodik. * - Hát nem tudom, majd még meglátszik. Talán visszamegyek Evolyran városába. De még nem tudom pontosan hova. Majd meglátszik.- * Mosolygott. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Szept. 01 2009, 16:44 | |
| *Dreamien körbenéz. Eszébe jut Odin. Feláll, odavezeti a tóhoz, megitatja. Ezután visszatér Maya mellé a tűzhöz. Nem éhes, de nem tudja a lány éhes-e.* - Éhes vagy? Van még egy kis nyúlhús a tarisznyámban. Szívesen megosztom veled reggelire. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő | |
| |
| | | | 1. Tolmen erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |