|
| 1. Tolmen erdő | |
|
+52Dante Saeoh Alaesse Caius Alec Snarknit Tristan Trisha Elric Edward Elric Shade von Narrath Blazer Duranin Arya Darkmen Cecília Lucide Rick Diamond Louny Straith Lyllen Fatima Ferses Ninquë Tifar-Cua Etele Barlon Játékos Mesélő Tikina Katherine Selly Flow Zenoti Maya Dreamien Tifar Ned'rila Olveti Lucio Rashan Aysha Valeria Glorien Sonya Lee Melinda Skyles Celestin Christopher MCCallum Akira Angel Narwyn Dorian Ghall Oliver Keat Sephrio Elruhir Akira Pain Hiswa Casve Aldo Barras Riel Mylene Hythamorys Formenya Hyalma Zothar Dragon Aredhel Narmolanya Vulpesh Seyla Vulfia Orin Nexus Mesélő 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Melinda Skyles Vízfakasztó
Hozzászólások száma : 141 Age : 29 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Elemi mágus
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 10:27 | |
| -Az én nyúlamat csak Nyulacskának hívják.És mitörtént a barlangba? Mit fedeztél föl?Mesélj. *Melinda mikor látta az aranyos kutyust kiváncsi volt rá ki é az a kutya.Mikor látta hogy jön Maya örült neki. ~Vajon az ő kutyusa?Megkérdezem. -Szia Maya ez a te kutyád?Olyan aranyos,felvehetem?
| |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 10:32 | |
| *Casve vidáma sétálgat az erdőben. Chrisre gondol, meg Celestinre. Kire másra. Majd hangokat hall a távolból. Kiskutya ugatást, és pár ismerős hangot. A távolban megáll, nem látják még.* ~Dreamien, Melinda... és... és... MAYA.~ *Na igen. Nagy nehezen eszébe jutott a lánynak a neve, akivel csak futólag tudott találkozni a fogadóban. Vidáman odasétál hozzájuk.* -Sziasztok! De jó, hogy újra látlak titeket!- *Reméli Tifar jobb kedvű a múltkori találkozásnál. Melinda ugyanolyan játékos, Mayát pedig még nem tudta annyira megismerni.* | |
| | | Dreamien Tifar Mágus vezér
Hozzászólások száma : 1188 Age : 43 Hírnév : 63
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Isthar
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 10:42 | |
| *Dreamien megsimogatja Nyulacskát, miközben kutyaugatást hall. Odin is hallja, a fekete deres csődör felhorkatn, hátracsapja füleit nemtetszése jeléül, majd mikor látja, hogy csak egy kiskutyáról van szó, gyorsan lenyugszik. Zsömi egyenesen Tifar lábai elé telepszik. Nem tudja nem megállni, felveszi és megsimogatja. Ekkor ér oda Maya is. - Szia Maya! *Dreamien felnéz, még valaki érkezik. Ráismer a lányra, aki még a tőzegláphoz vezette el.* ~ Milyen sok minden történt, mióta elváltak útjaink! A küzdelem a lápban, Havas-földe, Akira megmentése, Orod Ingor, a hótünde barlangja, majd az üldözés és a kétségbeesés, mikor elveszítette a mágus nyomát....~ *Eddig jutott, mire Casve üdvözli őket. Dreamien sokat fogyott, mióta nem találkozott velük, de most talán Zsöminek is köszönhetően jobb kedve van. Jó kicsit távol lenni Evolyrantól, ahol csak az járna az eszében, hogy a parancsnok milyen választ ad neki kérdéseire.* - Szia Casve! Jó régen nem találkoztunk! | |
| | | Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 10:44 | |
| -Igen az én kutyám. Persze vedd csak fel. Szereti, ha kényeztetik!- mosolygott. *Ekkor valaki üdvözli őket. Maya odafordul és látja, hogy Casve az. Hirtelen széles mosoly látszik az arcán. Talán most lesz lehetősége megismerni. Hisz ezért jött ide az erdőbe, és lám rá is talált Casvera. Inkább fordítva.* -Szia Casve! Én is nagyon örülök, hogy újra látlak. Most talán jobban megismerhetjük egymást.- * Kicsit hadarva mondta, de a széles mosoly még mindig ott ült az arcán. * | |
| | | Melinda Skyles Vízfakasztó
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 11:02 | |
| *Melinda inkább nem vette fel a kutyust hiszen Tifarnak a kezében van.* ~Huha de sokan vagyunk.Ott jön valaki.Casve.Végre elmondhatom neki a nagy hírt. -Szia Casve.Képzeld tudom már használni az erőmet!Meg mutatom!Nézd! *Erre a kezében egy víz labda keletkezett,és azt feldobta jó magasra. * -Azt a fát figyeljétek!*Kiálltotta el magát, mutatva egy egyedülálló fára. Majd mikor a a labda lejjebb esett Melinda felugrott, és ahogy a röplabdát szokás lecsapta a kiszemelt fára. Az pedig a cét érve kipukkadt és a beterítette a növényt, sőt egy kicsi a nézőkre is jutott, de a nyuszi nemcsakhogy kapot belőlle, de el is ázott.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 11:14 | |
| *Mindenki kedvesen üdvözölte Casvét. * -Igen Dreamien, jó rég.- *Mayára rámosolyog, majd Melindára figyel.* -Tényleg? Nagyon örülök!- *Majd mindannyian végignézték a varázslatot. Mindenki kapott egy kis vizet. Casve felnevetett, és miközben az arcáról törölgette a vizet így szólt.* -Nagyon ügyes vagy.- *Majd rápillantott a nyuszira. szegény eléggé pórul járt. Casve lehajolt hozzá és az ölébe vette. Majd elővett egy kis kendőt és szárítgatni kezdte vele.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 11:23 | |
| *Dreamien végignézi a varázslatot. Kap ő is egy kis vizet. Leginkább Zsömi ússza meg a kezében, félig köpenye takarásában nem sok vizet kapott. Dreamien arcát törölgeti.* ~ Ejha. Ügyes a kislány! ~ - Jól mondja Casve, ügyes vagy, Melinda. *Dreamien leteszi Zsömit, aki boldogan ugatva körbeszaladja a társaságot, majd Mayához szalad vissza és ül le előtte farkát csóválva. Dreamien láthatóan örül, hogy ilyen szépen összegyűltek. Hol erre, hol arra figyel, de maga inkább csendben marad és a háttérbe húzódik. Jól esik neki látni, ki mennyit változott, mióta utoljára látta. Kicsit megmosolyogja az ázott nyulat. Reméli, semmi baja nem lesz.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 11:33 | |
| *Mindenki üdvözölte Casvet. Melinda az erejéről beszélt. Aztán be is mutatta. Figyelemmel kísérte Maya a lány ügyességét. Ki gondolta volna, hogy ilyen ügyes. A végén mindenki kapott egy kis vizet, de legalább felfrissültek. Viszont szegény nyuszi!* -Aszta ez elképesztő volt Melinda!- mosolygott. *Ekkor Zsömi mindenkit körbe fut, és Maya elé leül. * -Esetleg van kedved megfogni Melinda?- *Zsömire gondolt remélte érti Melinda. * - Tudod nagyon ügyes vagy! Nem is tudtam, hogy mágus vagy, pedig sejthettem volna. Sok mindenkit nem ismerek még igazán. Itt van Casve akit csak futólag ismerek, de mégis megkedveltem. Téged is Melinda csak kicsit tudtalak megismerni. És Tifar. Őt azért jobban ismerem. * Nézett Tifar szemébe, hogy éreztesse vele, hogy kedveli és, hogy ahány napot eltöltött vele jól esett Mayának. Talán ő az egyik akit igen jól ismer és nagyon kedvel.* -De szeretnélek titeket is megismerni közelebbről.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 11:49 | |
| *Melinda örült hogy mindenkinek tetszett a mutatvány.És természetesen mindenkinek megköszönte.* -Köszönöm Casve bár a nyuszimra nem céloztam.*Dreamien felé hálásan biccentett de nem tudott mit mondani.Most már egy kicsit zavarban volt hogy mindenki őt figyeli.Maya megkérdezi hogy a kutyust ölbe venné -e? -Még szép köszi.*S már nyúl is érte.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 11:54 | |
| Mindenki megdicséri Melindát, a kislány már kezd zavarba jönni. Casve is így tenne.* -Igen Maya, én is szeretnélek jobban megismerni.- *Bár tudta, könnyebben meg lehet úgy ismerni valakit, ha csak kettesben vannak.* -Tényleg Maya, te hol laksz? És mi történt veled, amióta nem találkoztunk? És veled Dreamien? Na és te Melinda? Az utolsó nagy kalandunk óta mi történt veled?- *Ahogy eszébe jutott a nagy kaland el is komorult az arca. Nagyon haragszik a tanárra.* -Azóta találkoztál azzal a tanároddal, aki... aki a próbatételt végigcsináltatta velünk?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:03 | |
| *Dreamien érti Maya tekintetét, ő is örül, hogy barátjának tudhatja a lányt. Látja Melinda zavarát és át is érzi, hiszen nagyobb közönség előtt nem szeret különösebben szerepelni. Casve kérdésein mosolyog egyet. Az ő története kicsit hosszú, talán nem is most kellene belekezdeni. Már bánja, hogy akkor nem mesélte el a lánynak, mikor kettesben voltak.* ~ Ki tudja, talán még segíteni is tudott volna. Bár nem könnyű még most sem beszélni róla, de Maya és Melinda velem tartottak volna Orod Ingorban, Aredhel is jó tanáccsal tudott szolgálni, Racható egyenesen felajánlotta segítségét, Akirát meg úgy kellett erővel visszatartani, hogy nem rohanjon velem együtt a mágus után. ~ *Ezekre a gondolatoka kissé megmelegszik a szíve. Az emberek jóságába vetett hite kezd visszatérni* - Hát az én történetem elég hosszú...de meséljenek inkább a lányok. *Szól, és kissé közelebb lép Odinhoz, aki épp kezdene néhány fűcsomót nézegetve eltávolodni tőlük.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:05 | |
| *Melinda már zavarban volt a sok dicsérettől. De megérdemelte, hiszen nagyon ügyes mágus. * -Morilindëbe lakok a nővéremmel. Hát tudod mióta nem, találkoztunk sok minden történt velem, ahogy szerintem mindenki mással is. És te hol laksz Casve?- * Csak tőle kérdezte, hiszen a többiektől már ő megtudakolta. Kicsit nehéz volt, így, hogy senkit se hagyjon ki. Mintha körbe mennének, hogy ki hol lakik stb… Hallgatta a többieket. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:19 | |
| *Melinda simogatta a kutyust.* -Sok minden történt.*Cirogatta a kutyuska fülét.*-A tanárral?Nem.*És mintha nem is beszélt volna újra foglalkozott a kutyussal.A lány leölt a földre és elkezdett játszodozni vele. -Nagyon szép neved van Zsömi.Nagyon aranyos a kutyusod Maya. | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:26 | |
| ~Ez jó kör volt!~ *Mondja magában, hisz senki sem válaszolt a kérdésére. Csak annyit, hogy sok minden. Na igen. Ez az átka annak, ha többen vannak és nem kettesben beszélgetnek. * -Én? Hát én itt lakok az erdőben. - *Folytatta volna tovább is, hogy pl. úgy ismeri az erdőt, mint a tenyerét, ami igaz is volt, de ezzel nem szeret gőgösködni. Hisz régi életformájának köszönhető ez. De a régi életére nem is akar gondolni. Most itt mindenki vidám, és hát kedves ismerősökkel van körülvéve, és jól érzi magát a bőrében. Ritkák az ilyen találkozások. Casve mosolyogva leült az egyik közeli fa tövébe. És úgy figyelte Melindát, hogyan játszadozik a kiskutyával.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:34 | |
| *Dreamien figyelmesen hallgatja a körkérdésre adott válaszokat. Odin egyre türelmetlenebb. Dreamien feltekint az égre, vagyis a fák ágai között, ahol a nap sugarai betörnek a földre, kinéz. Látja, hogy szépen eltelt az idő.* ~ Hiába, jó társasággal telik az idő.~ *Hosszú út áll előtte, figyelmetlen volt, mikor elindult Evolyranból. El kell lassan indulnia, hogy időben visszaérhessen a parancsnokhoz. Kissé elkomorul, mikor eszébe jut, hogy miért is siet vissza.* ~ Reménykedjünk, hogy sikerülni fog. Hátha megtudok valami használhatót.~ - Kedves barátaim. Régóta nem éreztem már magam ilyen jól, mint a ti társaságotokban. Köszönöm nektek. Sajnos már mennem kell. Egészen Evolyranból lovagoltam idáig és még ma vissza kellene érnem. Fontos dolgom van ott. Örülök, hogy találkoztunk, remélem, még összefutunk! Vigyázzatok magatokra! Sziasztok! *Ezzel Dreamien felszáll Odin nyergébe és míg látják, ügetve távolodik, de amint elfedi az első kanyar az ösvényen, vágtára fogja lovát. Igen hosszú út áll előtte, de szíve még könnyebb kicsit, mert jó társaságban volt. Bizakodással tekint a parancsnokkal folytatandó beszélgetésre is, remlve, hogy végre nyomra lel, ami közelebb viheti hiányzó kedveséhez.*
//Köszi a játékot!// | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:43 | |
| -Köszönöm. Én is nagyon szeretem Zsömit. Ahogy látom te is szereted az állatokat!- *Az idő gyorsan száll. Dreamien fel is áll és elköszön. Sajnálja, hogy el kell menni. De, ha tényleg időbe oda akar érni, akkor most kell elindulnia. * -Igen persze menj csak. Kár, hogy nem maradhatsz, de ha oda akarsz érni akkor menned kell. Te is vigyázz magadra és jó utat.- *Mindenki nézte, ahogy Tifar elüget lovával. Maya nem tudta, hogy itt maradjon-e vagy talán…. Vissza kéne menni a fogadóba? Hmm… nem tudta, de ekkor eszébe jutott, hogy Casve az erdőben él. Érdekes. Ő biztos tudja, hogy hol lehet biztonságban nyugovóra térni.* - Casve, te az erdőben laksz. Őőő, hol lehet biztonságban letelepedni, ha esetleg itt térnék nyugovóra.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 12:55 | |
| -Igen én nagyon szeretem az állatokat!*Ekkor vette észre Tifárt hogy elmegy.* -Vigyázz magadra!Egyépként ki ismeri az iskolámat?A Hullám Virág Varázsiskolát? Egyszer oda mehetnénk.Ha mindeki akarja.Kinek teszik az ötletem? | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:04 | |
| *Tifar búcsúzkodik. Casve egy biccentéssel elintézi a köszönést, de mélyen a férfi szemébe néz. Valahogy érzi, hogy ennek az útnak köze van Tifar múltkori rosszkedvéhez. Melinda kérdésére csak mosolyog. Hisz ő már régebben mondta, hogy nem ismeri az iskolát. Aztán Maya tesz fel egy érdekes kérdést.* -Nem tudom, mégis milyen helyet keresel. Én itt bárhol elalszok. És még soha nem történt velem semmi baj a 11 év alatt. De mutathatok neked egy szép helyet, ahol tó van és a fák úgy ölelik át egymást, hogy azt hiszed, fedél van a fejed fölött.- *Mondta tájékoztatva.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:11 | |
| Persze Melinda, egyszer szívesen elmegyek veled abba a Varázssuliba. Bár még nem hallottam róla. Talán ott tanulsz?- *Ekkor Casve válszát figyeli.* - Ezek szerint ez az erdő nem veszélyes. De, ha nincs messze az a hely, amelyről beszéltél, akkor örülnék, ha elvezetnél oda. De csak akkor, ha nincs messze. Nem akarlak téged, titeket feltartani. 11 éve itt élsz?- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:18 | |
| -Igen én ott tanulok.Nagyon jó suli!Én is jöhetek ahova mentek,ajol tó és fák vannak? *Casvéra néz egy kicsit nem érti hogy 11?Sok kérdés merült fel benne. ~Költözött?Sok helyen lakott?Hm megékdezem. -Casve te költöztél hogy 11éve laksz itt?
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:27 | |
| -Hmm... félórára van körülbelül, bár akkor nem sétafikálhatunk.- *Mondta mosolyogva.* -persze Melinda, jöhetsz velünk.- *Majd mind a ketten megkérdezték.* -Igen. 11 éve élek itt. Melinda. Nem tudok arról, hogy költözködtem volna, bár egyszer biztos, amikor ide kerültem. De tudjátok... fogalmam sincs, hogy kerültem ide. 7 éves koromban arra ébredtem, hogy egy ismeretlen erdőben vagyok és semmire nem emlékszek csak a keresztnevemre, meg arra, hogy hány éves vagyok. És persze beszélni nem felejtettem el. Meg bizonyos dolgokat most is tudok, amiket nem tudom, hogy honnan tudok. Azok egyértelműen a múltamra utalnak vissza. De az első emlékem akkor is az, hogy felébredek az erdőben. De mindegy is. Induljunk!- *Majd mosollyal az arcán elindult arra a nagyon szép helyre. Gyalogoltak egy darabig. Casve meglátott egy kis házikót. Ő felment és belesett. Még sosem látta ezt a faházat. Nem rég építhették. De mivel nem tudta, kié, így mentek tovább.*
//A faház Oliwer Keat-é// | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:36 | |
| *Sétáltak, miközben Casve arról mesélt, hogy hogyan is kerül ide. Maya ezt nem tudta. Kérdezett volna valamit, de mégse. Nem akarta, hogy a jókedvből rosszkedv legyen, így mosolyt erőltetve az arcára tovább sétáltak. Egy házat pillantottak meg. Nem tudták kié, így tovább mentek. Maya kicsit kiváncsi volt, de tovább ment.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:53 | |
| *Melinda figyelmesen halgatta Casvét* ~De szomorú szegény Casve.Talán...talán. -Casve.És Declan?Kérdezösködik rólad.Nem egyértelmű.Lehet hogy a múltatban a valakid.Szerintem akar veled találkozni.*Közben a faház elött sétáltak.És elis hagyták.* ~Vajon itt ki van?Na mindegy máskor is meg tudom nézni. -Casve milenne ha egy találkozót szerveznék.És jobban megismeritek egymást.Biztos vagyok benne.Nemet nem mondhatsz.*Ezt már határozattan mondta.*
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 13:57 | |
| *Maya nem reagált semmit. De Casve tudta, hogy a hallottakon gondolkodik. Melinda felhozott egy olyan témát, ami miatt már egyszer leordította Akira és Aysha fejét. Hirtelen megállt.* -Declan? Nem kell semmilyen találkozó! Soha nem akarom látni!- *Majd dühösen továbbindult. Érdekes. Az egész lány egy vidám, barátságos teremtés. De valahogy ebben a témában nagyon szigorú. Igazából azért utálja Declant, mert ő is érzi, hogy lehet, rokonok. De akkor mért csak most keresi őt a férfi? Szóval a lelke nagyon fáj Casvénak, amikor ez a téma jön fel.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 14:12 | |
| *Melinda felhozza Declant. Maya tudta ki az a Declan. Mondhatni, hogy ismeri. Legalábbis találkoztak. De, Casve nem akar vele találkozni. Olyan mintha, haragudna arra a férfira. Pedig Declan tényleg keresi. Nem tudja miért. De talán tényleg rokonok. Találkozniuk kéne.* -Casve!- szólalt meg halkan. - Declan tényleg keress. Én is találkoztam vele. És amikor meghallotta a neved…. A szeme csak, úgy csillogott. Azt hitte talán én tudom, hogy hol vagy.- | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 14:22 | |
| -De Casve. Hiddel jobb ha találkozol vele.Casve mikor ki mondtam a neved.Egy ből mondta hogy mondjak rólad valamit.Megakar ismerni.Csa sajna sosem találkoztok.Biztos ebben a percben is téged keres.És mindenkit meg kérdezi:Tudod hol van Casve?*Melinda ezeket a szavakat ugy mondta hogy higgye már el Ő tudja.Reménykedik hogy hisz neki.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 14:33 | |
| *Megint megáll. A lányok felé fordul és hallgatja a mondandójukat.* -Hiszek nektek. Elhiszem, hogy keres az a valaki. Fogalmam sincs, hogy ki az, és tudjátok az egy kicsit zavaró, ha egy olyan férfi keres engem akiről fogalmam sincs, hogy ki az. De nem is ez a fő problémám. Ha a rokonom, vagy ha nem is az, csak egyszerűen keres, akkor mért csak most jött? Volt rá 11 éve, hogy megkeressen. 11 ÉV!!!- *Az utolsót már szinte kiabálta. Elkeseredetten leül a földre oda, ahol éppen állt. Arcát kezeibe temette, de nem sírt. Majd felemelte a fejét és halkan szólalt meg.* -A másik meg az, hogy... hogy félek a múltamtól. Félek attól, hogy kiderül, ki is vagyok. Pedig egész életemben erre vártam, hogy valaki mondja meg. De most, hogy itt a lehetőség, azt kívánom, hogy bár ide se jött volna az a Declan és bár meghalt volna minden rokonom és minden volt ismerősöm, csakis azért, hogy ne kelljen megtudnom a múltamból semmit. De én nem értem, mért félek ettől. De én akkor sem akarok róla tudni. Bár lehet, ha egyszer mindent megtudnék, akkor teljesen megváltoznék. Igen! Valójában ettől félek. Hogy meg fogok változni. Én olyan akarok maradni, amilyen most vagyok. Bár néha megijedek magamtól. A temetőben úgy harcoltam, mint valami vérszomjas gyilkos. És tudod Melinda, a szigeten a barlangban... ott is teljesen másképp viselkedtem. Nem az a megszokott vidám és gondtalan lány voltam. És nem értem, hogy ha ilyen helyzetekbe kerülök, akkor mért vagyok teljesen más? Sőt! Én ilyenkor megijedek magamtól, és félek magamtól.- *Csak úgy áradnak a szavak és mondatok a szájából. A végén megint a kezeibe temette arcát, de most már sírva is fakadt. | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 14:45 | |
| *Casve megáll. S a szavakba kezd. Maya csak hallgatja. Átérzi azt amit mondd. Fél, s ez a félelem jogos. De Maya is tudja, hogy milyen, ha valakit nem lát viszont. Tudja, hogy milyen lehet Declannak. Keresi, de nem találja sehol. Casve leül, s majdnem sírva fakad. Maya leguggol hozzá, s suttogva mondd neki valamit.* -Casve! Nem tudhatjuk Declan mióta, keress. S, hogy honnan kezdte a keresést. De azt biztosra meg tudom mondani, hogy meg akar találni. Az a csillogás a szemében….az nem lehet csak úgy…- *Látja, hogy Casve már sír. * -Félsz. Ez érthető. De tudom milyen valakit keresni, vagy csak várni, hogy egyszer haza jön.- *Már majdnem Maya is sír, hiszen a múltjáról beszél. Egy könny le is csordul arcán. * -Találkozz vele. Nem hinném, hogy Declan meg akarna változtatni. De a te döntésed.- * Maya csöndbe maradt, és letörölte arcáról a könnyeket. * | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:05 | |
| *Melinda ahogy látta a történteket,és azt hogy már sír Casve.Nagyon rossz volt látni a neki.* -Casve ne sírj.Casve.*A lány Casvét a nővérének tekintette.És nem szertné hogy sírjon a Casve.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 31 2009, 15:10 | |
| *Mindenki végighallgatta Casvét. A lány érezte, együtt éreznek vele. Ez jól is esett neki. És fontos volt az, amit Maya mondott.* -Igazad van. Lehet, hogy már nagyon rég óta keres... Lehet, hogy találkoznom kellene vele... nem tudom...- *Letörölte a könnyeit, elmosolyodott, majd felállt.* -Menjünk a tóhoz.- *Majd csendben, újra elindult. Melindára rámosolygott, neki meg olyan volt, mint a kishúga. Mayával meg egyidősek lehetnek. Ő meg a barátnője...* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő | |
| |
| | | | 1. Tolmen erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |