|
| 1. Tolmen erdő | |
|
+52Dante Saeoh Alaesse Caius Alec Snarknit Tristan Trisha Elric Edward Elric Shade von Narrath Blazer Duranin Arya Darkmen Cecília Lucide Rick Diamond Louny Straith Lyllen Fatima Ferses Ninquë Tifar-Cua Etele Barlon Játékos Mesélő Tikina Katherine Selly Flow Zenoti Maya Dreamien Tifar Ned'rila Olveti Lucio Rashan Aysha Valeria Glorien Sonya Lee Melinda Skyles Celestin Christopher MCCallum Akira Angel Narwyn Dorian Ghall Oliver Keat Sephrio Elruhir Akira Pain Hiswa Casve Aldo Barras Riel Mylene Hythamorys Formenya Hyalma Zothar Dragon Aredhel Narmolanya Vulpesh Seyla Vulfia Orin Nexus Mesélő 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Vas. Aug. 16 2009, 21:57 | |
| *Elmosolyodik Chris válaszán... Majd a búcsúzkodás jön.* -Értem... menj csak...- *Kihalásszák magukat az ölelésből.* -Nincs semmi baj! Menj csak... jó éjt! * Majd kap még egy homlok puszit. Chris távozik. Nehéz szívvel, de "elválnak egymástól, mint ágtól a levél". Casve boldogan felmászik egy fára és ott tér nyugovóra. Kellemes álma volt.* | |
| | | Dreamien Tifar Mágus vezér
Hozzászólások száma : 1188 Age : 43 Hírnév : 63
Beosztások, rangok Nép: Mágusok Beosztás: Vándor Rang: Isthar
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 16:27 | |
| *Dreamien bosszúsan tért ki az ösvényre. Már bánta, hogy ezt az utat választotta. A Tolmen erdőben sok tiszta, járt út van, de ő egy másik ösvényt választott. Az eleje jól indult, könnyű léptekkel haladt, de hamarosan egyre súlyosabb lett az aljnövényzet hálója előtte. Botjával, majd kardjával vágta az utat, mira nagy csörtetéssel átvágott a sűrűn. Végre fényt látott. Kiért egy kis tisztásra. Nyomban leült egy rég kidőlt fatörzsre, miután lesöpörte róla a mohát. Elővette a kulacsát és jót húzott belőle.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 16:32 | |
| *Casve vidáman ébredt reggel. Csupa boldogság volt a leányzó. De hát mért is ne lenne az, amikor végre rájött, hogy Chrisszel szeretik egymást. Most nagyon boldog volt. Sétálgatott nagy boldogságára egyet. Természetesen az erdőt úgy ismeri, mint a tenyerét, így nem kell izgulnia, hogy esetleg eltéved. Ki is ért egy tisztásra. Meglátott egy férfit egy fatörzsön ücsörögni. Casve odasétált hozzá, és egy szívből jövő mosollyal üdvözölte.* -Üdv! A nevem Casve. Mi járatban erre felé? Ugye milyen gyönyörű ez az erdő? És ez a tisztás is. Fel lehet tekinteni az égre és lehet nézni, ahogy a felhők elhaladnak fejünk fölött.- *Eközben az eget nézte és úgy mesélt. De a végén a férfira nézett.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 16:40 | |
| *Dreamien kényelmesen pihent kicsit, mielőtt folytatta volna útját. Lassan kezdett lehiggadni. Zajt hallott, mire kilépett a tisztásra egy lány. Úgy tűnt számára, mintha felhőkön sétált volna. Lebegni látszott. amikor ilyet látott, az mindig a szívből jövő boldogság jele volt. A lány üdvözölte, és arról áradozott, hogy az erdő milyen szép. Dreamiennek lett volna erről pár szava, de inkább visszafogta magát. Nem akarta megbántani a magát Casvénak nevező lányt. Inkább ő is üdvözölte.* - Üdv! Dreamien Tifarnak hívnak. Csak vándorolgatok, tanulgatok az emberektől és mindenféle más lénytől. Egy ilyen szép leányzó hogy hogy egyedül sétálgat ebben a nagy erdőben? * Kérdezte, miközben felállt a fatörzsről és botjára támaszkodva a lányra nézett. Arcán látszott némi szomorúság. Sejtette, hogy mitől is lehet olyan sugárzó Casve boldogsága. Eszébe juttatta saját sorsát.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:00 | |
| *Casve észre vette a férfi nem valami jó hangulatát, de nem hozta fel, csak annyi volt benne, hogy fel szeretné vidítani. Egy biccentéssel fogadta a férfi bemutatkozását, majd vidáman válaszolt a kérdésre.* -Mindig is itt éltem az erdőben. Amióta az eszemet tudom.- *Igen, eekor volt 7 éves.* -Ismerem, mint a tenyeremet. Csak úgy sétálgattam, mert szép idő van. Mondja csak. Merre felé tart? Talán ha nem zavarok, szívesen elkísérem az erdő határáig.- *Mondta segítőkészen és vidáman.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:08 | |
| - A Nwalca tőzegláp felé tartok. Nem voltam még ott soha. Egy kis iránymutatást meg is köszönnék. Sajnos ez előbbi ösvény kifogott rajtam és kicsit megkeverte a tájékozódásomat. *Dreamien pár bogáncsot vesz ki a nadrágja szárából és dobja őket vissza az imént háta mögött hagyott ösvényre. * ~ Kedves lány ez a Casve. Maya óta nem találkoztam hasonlóan kedves lénnyel. Tényleg! Maya! Ő is Casvét kereste!~ - Casve...Hmmm. Van egy barátom, Mayának hívják. Nem is olyan rég egyszerre jártunk a Fehér Vadkan fogadóban és azt hiszem egy Casve nevű lányt keresett ott. Nem ismeri véletlenül kegyed? *Dreamien kicsit régiesnek találta a megszólítást, de már mindegy volt, kimondta.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:16 | |
| ~A tőzegláp. Sosem voltam ott, de azt hiszem tudom merre kell menni.~ *Gondolkodott magában, közben jól körbenézett, hogy felfogja, jelenleg hol vannak.* -Rendben. Tudom merre kell menni.- *Felálltak és elindultak.* -Maya? Igen, ismerem. Csak rövid időre futottunk össze. A fogadóban. Nagyon fáradt voltam, így visszajöttem aludni. Keresett engem? De aranyos!- *Majd egy kis csend következett. Casve szólalt meg először. Közben mendegéltek mindenféle ösvényeken. Az utazótárs azt hihette, nem jutnak ki sehogy az erdőből, de Casve jól tudta, merre vannak.* -Ön már azt hiszem a harmadik, akit kivezetek az erdőből.- *Mondta mosolyogva.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:21 | |
| *Dreamient kissé zavarta a magázódás, de meglepődött, hogy ilyen sokan vannak az erdőben. Ezek szerint csak őt kerülik el valahogy az emberek.* - Nem tegeződhetnénk? Biztosan hosszú utunk lesz, én meg talán idősebbnek látszok, mint amilyen vagyok. *A férfi távolba meredt, majd szomorkás mosollyal tette hozzá:* - Sajnos az őszülő haj nem a korom jele. ~ Nem csoda, hogy Maya is úgy megkedvelte, nagyon kedves, segítőkész lány ez a Casve.~
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:25 | |
| -Ó elnézést. Rendben. Szívesen tegezlek.- *Kicsit elkomolyodott, mert elcsodálkozott azon, hogy vajon mért magázta a férfit. Hisz mindig is tegezett mindenkit. Még magát Mitryast is, pedig, az aztán rangos ember.... myrte. Szóval nem értette, most mért magázta ezt a férfit. Majd hallgatta tovább a mellette bandukolót.* ~Ha már felhozta, akkor megkérdezem.~ -Mi történt?- *Utal ezzel a kérdéssel az ősz hajra.* | |
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:30 | |
| *Dreamien szívét egy pillanatra összeszorította a fájdalom. Rájött, most nem tud beszélni róla.* - Talán egy másik alkalommal mondanám el, nem könnyű beszélni róla. Elszakították tőlem a családom, feleségem, ezért megyek most a tőzeglápba is. Utána kutatok.... *Dreamien ezután gyorsan témát váltott, nem szerette volna megbántani a lányt. Meg is lepődött, milyen gyorsan kijutottak az erdőből, a távolban már látszottak a láp gőzei. Nagyon hálás volt a lánynak.* - Köszönöm szépen a segítséget, nélküled ki tudja, meddig bolyonganék az erdőben! - Remélem lesz módom meghálálni a kedvességet. *Ezzel Dreamien elköszönt Casvétól és nehéz léptekkel elindult a láp felé.*
//Köszönöm szépen a játékot!// | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 17:34 | |
| *Hallgatja a férfit.* -Persze, megértem. Talán majd máskor.- *És ad le egy szomorú és együtt érző mosolyt. Meg is érkeztek.* -Nagyon szívesen! Remélem még találkozunk!- *Majd intett a távolodónak. Ő pedig indult vissza oda, ahol aludni szokott. Bár tervezte, megint elmegy valahova pihenni. Most nem bánata miatt, hanem boldogsága miatt.*//Én is köszönöm! // | |
| | | Lucio Rashan Kém
Hozzászólások száma : 207 Age : 38 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 21:57 | |
| *Lucio a Tolmen erdő nyugalmát élvezi. Látszólag nem tudja mit csináljon, szóval leül egy fa tövébe.* ~Jaj, mi a frászt csináljak itt unalmamban. Maradtam volna inkább a városban.~ * Kezd alkonyodni, itt az ideje, hogy tábort verjen. Talál egy kis tiszta terepet, amit sűrű bozót vesz körül. Nehéz megközelíteni, de ezt jelöli ki táborként. Kisebb fadarabokat és gallyakat keres a tűzgyjtáshoz. Egy rakás fát fog magához és ledobja a földre.* ~Még kellene valami kaja is.~ *A gyomra nagyot mordult a gondolatra és el is sietett a közeli folyóhoz. Sikerül neki három kisebb halat fogni. Visszatér a táborba és már a nyársat hegyezi.* ~Tűz nélkül kicsit nehéz lesz megsütni a halat.~ *Gyors neki látott a tűz csiholásnak. Nem kellett sok idő és már pislákolt a láng. Gyors fújni kezdte, hogy jobban begyulladjon a fa. Kisebb lángnyelvek nyaldosták a fát. Elég rendesen füstölt a tűz, mint valami száz pipázó ember. Kissé vizes volt a fa, amit rá dobott. Még csak alkonyodott, de már neki is látott a hal megsütésének.* | |
| | | Akira Pain Tőrvető
Hozzászólások száma : 193 Age : 114 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 22:10 | |
| * Akira épp a fűben heverészett. Élvezte az erdő nyugalmát itt végre egyedül lehet a bajaival. Simogatta a füvet és közben arra gondolt , hogy mi lessz vele, majd pár hónap mulva. Egy szöcskét szugerált épp amikor megérezte a finom illatokat. Azonnal meg is éhezett. Kicsit azért elgondolkozott rajta , hogy oda menjen -e egyáltalán de 10 perc után mégiscsak elindult. Nem is kellett messzire mennie, mert olyan hatalmas füstfelhő jelezte hogy merre kell mennie , mintha egy egész ház lángolt volna. Egy vastag fa törzséhez simult és kikukkantot. Látta hogy halak vannak nyársra húzva és már pont megpirultak...kár lenne elszalasztani ezt a csodás alkalmat, ugysincs sehol senki...* ~ Halat lopok....hova süllyedek ?! ~ Habár nincs itt senki ugyhogy aki megtalálja azé....és én találtam tehát ez nem is lopás... * Majd kilépett a bokrokbol. Ekkor vette észre , hogy pont annak a fának a tövében amihez bújt ott ül egy ember. Azonnal mozdulatlanná dermedt. Lebukott.* -öööö...helló.. - Csak pont erre jártam...ééééés...azt hittem , hogy ég az erdő. - Nem akartam ellopni a halakat...öööö....csak erre jártam bizony... -ehehe... * Érezte , hogy botrányosan rosszul hazudik de jobbra már nem futotta....* | |
| | | Zenoti Maya Gyógyfű-tudó
Hozzászólások száma : 299 Age : 32 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Varázsló Rang: Gyógyító
| Tárgy: Tomen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 22:19 | |
| *Maya a Tolmen erdőbe tartott. Szeretett volna egy kicsit a szabadban lenni. Friss levegőre vágyott. Egy ösvényen keresztül-kasul jár már, de nem igazán talált még olyan helyett ahol megpihenhetne. Igen már este felé járt az idő. Legalábbis a a Nap lenyugvódásáról .ezt tudta kivenni Maya. Már majdnem letelepedett a földre, mikor meglátta a füstöt. De még mekkora füst volt. Elindult, hát, hogy nincs-e baj és van-e ott valaki. Mikor odaért egy férfit vett észre aki nyárson süti a halakat. De valakivel beszélget. Vagyis nem mondható beszélgetésnek, mert a férfi arcán meglepődöttség olvasható le. A másik alakot nem látja a füsttől. Így közelebb megy. Akkor már hallja a másik alak hangját is. Nagyon ismerős neki. * -Akira? – * Ekkor már biztos észrevették Mayát így oda ment hozzájuk. * | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 22:31 | |
| ~Az elfek huzatosak. Semmi kétség. A múltkor is a táborba vágtató lovas, most meg ő elakarja lopni a kajámat. Hát ez hihetetlen. ~ *Lucio hallotta lépteket, de erre még ő sem volt felkészülve. Ilyen magyarázkodásra nem tudott mit csinálni, elnevette magát.* - Bocsáss meg, de erre nem voltam felkészülve! -majd tovább nevet. Pocsékul hazudsz, tudod? Nem is tudtam, hogy az elfek esznek húst, de ha ennyire éhes voltál, akkor nesze. -és a kezébe nyomja az egyik nyársat. A múltkor találkoztam egy elfel a sötét erdőbe azt mondta, hogy nem igazán eszi meg a ti fajotok a húst. * Ekkor észre vesz egy másik elfet, aki bozótból kóvájog elő.* - Na ne már, hogy mind a kajámra pályáztok! -mondja kétségbeesetten. Hányan vagytok még? ~Ez hihetetlen. Lesz egyszer is egy nyugodt napom.~ | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 22:40 | |
| *Kicsit zavarodott lett amikor a férfi közölte vele , hogy rosszul hazudik. Pedig ez volt a legjobb amit eddig kitalált. Még ki is nevették. Viszont el is felejtette amikor a kezébe nyomtak egy halat. Jobban nézett ki , amint a kezébe került.* - Jajj köszi szépen.. - Akira vagyok, ha érdekel. - Micsoda? Nem eszünk húst? - Hát én nem ebbe a csoportba tartozom az biztos. Én pályázom a szép husokra. * Majd a másik irányból is kilépett valaki. Ismerős volt az arca. Maya. Már találkoztak , habár nem sokáig. Intett neki. * - Látod , hogy az elfeket vonzza a sülthús, jobban mint szunyogot a fény. * Majd nagy erőkkel fújni kezdte a halat, minél hamarabb meghül annál hamarabb eheti is. Lepakolt a földre és törökülésbe helyezkedett.* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 22:45 | |
| *Maya észrevette, hogy a férfi egy kissé kiborult. Legalábbis mindenesetre kajája nem igazán fog maradni. * -Őőő… neked is szia!- * A lány elnevetti magát nem tehet róla de ezt nagyo viccesnek találja. * -Nem én nem a kajád illatára jöttem. Bár igazán jó az illata. Hmm… hirtelen éhes is lettem. Csak vicceltem. Bár az igazat megvallva igen éhes vagyok. – *Maya nem bírta ki minden áron viccelődnie kellett a férfival. De közben megpróbálta elhessegetni a füstöt is ami folyamat a szájába akart menni. * -Köhömköhöm! Na végre!- *Így inkább úgy döntött hogy a másik oldalra megy át amerre nem fúj a szél és így a füst se szál arra. Innen már jól látta, hogy biztosan Akira az. Ő már törökülésben majszolta be a halat. Fejét megbilentette köszönésképpen. * -Be se mutatkoztam a nevem Maya. – * Fordult a férfihez. * | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 22:57 | |
| ~Ilyen egy éhenkórász bandát.~ - Az én nevem Lucio Rashan. *A másik nyársat könnyedén Maya felé dobja, hogy elbírja kapni.* - Remélem örültök, éhenkórászok. -mondja morcosan. Ti mi járatban vagytok itt? -vonja kérdőre őket. Ja, már rájöttem! Hát természetesen a kaja. * Kényelmesen hátradől és elkezdi majszólni a halát. * - Már, mint említettem, nem régen egy másik elfel találkoztam a Setét erdőben. Ned'rila Olvetinek hívták. Ő nem volt olyan éhenkorász, mint ti. -mondta leszúrásképp. | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 23:06 | |
| * Mikor ehető lett a hal vadul elkezdte befelé lapátolni. Közben halgatta a férfi szavait. Teljesen igaza volt , hogy kicsit felháborodott dehát az éhség nagy úr. Majd felkapta a fejét mikor meghalotta Ned' nevét. Még a füleit is felcsapta. Ez olyan reflex lett nála ujabban, hogy a fülei a hangulatához igazodik és most felfigyelt az infóra.* - Ned' ? - Neeemmm...ez nem teljesen igaz...ő is szeret kajázni csak válogatós...tagadja de szerintem ő is szereti a hasát... - Nameg az elf azért fejlődött ki , hogy a halak nehogy elszaporodjanak....bizony... * Közben a nyárssal hadonászott egy kicsit , hogy még kifejezőbb legyen. Ez is reflexx-é fejlődött , hogy ha evés közben beszél akkor a kajával hadonászik.* - És mi járatban kedves Lúrfió? - Mivel foglalkozol? - És te Maya? - Veled se tudtam sokat beszélni...azért itt sokkal hangulatosabb... - Azt hittem , hogy azzal a Deklár-ral járkálsz... * Közben észre sem vette, hogy megint hadonászik, nameg a neveket is félremondta dehát eddig se vette ezeket észre...* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 23:16 | |
| *A férfi vagyis Lucio oda dobott Mayának is egy halat. Maya elkapta, bár majdnem kicsúszott a kezéből a hal. * Köszi!- * És már el is kezdte enni a halat, mint aki már régen nem evett volna. Közben hallgatta Akira válaszát. Megint a kajával hdonászott.* ~ Nem hiszem el. Ez szokása! Mindig a kajával hadonászik!~ -Hát erre felé még nem jártam. Ezért is vagyok itt de a másik az hogy szerettem volna friss levegőt szívni. Hát ennyi lenne. És te mijáratban erre felé?- * Válaszolt Lucio kérdésére de közben igyekezett Akiráére is. * Hát igen nem igazán tudtunk sokat beszélgetni. Nem nem Declannal járogatok. Őt is csak annyira ismertem meg mint téged.- | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 17 2009, 23:27 | |
| ~Esküszöm, megfojtom ezt a csajt. Pimasz, de ez nem elég, még a nevemet sem tudja megjegyezni.~ - Szóval ismered. Igen, válogatós, de ő legalább nem akarja lenyúlni más kajáját. -mondta kicsit felháborodottan. Az étel nem játék, szóval ne hadonássz vele! A nyársal meg a végén kiszúrod valaki szemét, ha így lóbálod. ~Hát ennek nem sül le a bőr a képéről?~ - A nevem Lucio és én a kajámmal foglalkozom! -mondja gúnyosan. *A másik lányra nézett, hogy hátha mond-e valamit, de nem valami bőbeszédű. Ő inkább a kajájával foglalkozott.*
//JÉGKORSZAK!!!// | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 20:32 | |
| -Hééééjj !!!.... - Én sem akartam lehúzni csak nem láttam hogy itt vagy és gondoltam vigyázok rá amig visszaér a gazdája. - Tudod , nehogy elvigye valami medve vagy valami. * Majd ismét belebújt a halba. Szemeivel az embert fürkészte hátha le tud vonni valami következtetést a megjelenéséböl. Közben néha azért Maya-t is figyelgette. Nagyon csöndben van. * - És te mit csinálsz? - Mármint valami foglalkozásod van? - Luciórol már tudom hogy kajában utazik. - Én meg világjárófelfedező vagyok. - Te meg...? * Majd megint harapott párat. Elkeseredve vette észre , hogy már alig van a halbol.* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 20:49 | |
| *Valami elfről beszélgetek vagyis valakiről. A neve Nedrilla. Nem halott még a lányról de találkozni meg pláne nem találkozott vele.* ~ Szóval Lucio Rashan. Így hívják a férfit.~ -Őőő…ja, hogy mivel foglalkozom? Gyógyító vagyok. Vagyis azt tanulgatom. Inkább úgy fogalmaznék. Gyógyfüvekkel. Tanulgatom.- * Ismételgette a szavait. Ekkor eszébe jutott az a könyv, amit a könyvkötőtől kapott. A gyógyító könyv. Így bele is kukkantott a tarisznyájába, hogy épségben vannak-e a könyvek. * | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 20:59 | |
| - Óóó, hát persze! -jegyzi meg csendben Akira magyarázatát. * Csendben hallgatja a két nő közötti beszélgetést. Egyszer csak hirtelen mozdulattal rácsap a saját alkarjára. Egy moszkítót csapott le. * - Te az én véremet nem szívod! -mormogta halkan a levegőbe. ~ Szóval egy gyógyító. A tanulgat helyett én inkább azt mondanám, hogy tanonc. De még fiatal, mit sem sejt az élet dolgairól igazán semmit.~ - Én nem tudom, hogy vagytok vele, de én lepihenek. -mondja természetesen. * Majd ledől a fatövébe és két kezét a tarkójára teszi, majd lehunyja a szemét. * | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 21:19 | |
| ~ Hmmm...gyógyító... * Gondolatai vadul forogtak. Amikor Maya könyvek után kutatott a tarisznyában egyből odanézett.* - Dejóóó...megnézhetem? - Izgalmas lehet gyógyítani meg hasonlók. - Ha máshogy alakulnak a dolgaim talán már én is javában gyógyítanék. * Közben Lució elfeküdt a földön. * ~ Le akar rázni? - Baj ha itt alszunk Lució? - Tudod itt van tűz meg ilyenek. - Meg addig se unatkozol, nekünk meg nem kell átvágnunk a sötét erdőn. - Na? * Majd megrezegtette szempilláit és egy csábos mosolyt is megpróbált összehozni. Habár ezekben a dolgokban nem igazán remekelt így a mosoly inkább vicsor lett....* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 21:26 | |
| *Mikor Lucio rácsap a saját kezére nem igazán, tudja elképzelni Maya miért tette azt. * ~Megbolondult vagy mi? Minek csapkodja magát, jól esik neki? ~ *Aztán Maya rájön, hogy miért is csapott rá a saját kezére Lucio. Legalábbis abból a megjegyzésből, hogy nekem nem fogod szívni a véremet, erre tud csak következtetni.* -Hát igen a természet! Milyen szép, de néha azért a hátránya is megvan. Hááááááámm!- *Jegyezte meg Maya. Kicsit elszégyelli magát mikor ásítozik, de akkor Lucio úgy dönt, hogy lepihen. Persze azért szól a lányoknak, hogy ő inkább lefekszik. Akira megszeretné nézni a könyveket, amit Maya nézeget. * -Hát nem is tudom talán majd holnap, ha nem sértelek meg ezzel! Remélem nem.- *Maya remélte, hogy a lány nem sértődik meg. De már igen késő volt és a másik, hogy nem igazán adná más kezébe a könyvet. Vagyis most kapta még csak és nem szeretné, ha valami baja esne. Lucio Akira kérdésére csak megvonta a vállát, így Maya úgy döntött, hogy ő is nyugvóra tér.* Én is már elég fáradt vagyok. Hát jóét. – * És ő is lefeküdt a földre és behunyta a szemét. A tarisznyáját igen erősen szorította, míg el nem aludt.* | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 21:33 | |
| - Bánja a fene, csak hagyjatok nyugodtan aludni! -mormogja. ~Ha azt mondom nekik, hogy nem aludhatnak itt, akkor is itt alszanak. Szóval teljesen felesleges kérdés volt. Mi lehet olyan érdekes egy könyvben. Á, inkább hagyjuk, alszom is. * Lucio már húzta is a lóbőrt.* | |
| | | Akira Pain Tőrvető
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 21:43 | |
| *Akira érezte , hogy nem kéne erőltetni a dolgokat. Ha nem akkor nem. Majd holnap megnézi azt a könyvet. Lució is lefeküdt már. Mindenki dülöngélt. Ideje lefeküdni. Maya is elfeküdt. Nincs mit tenni . Kényelmesen elterült a földön, már amennyire lehetett. Figyelte a tüzet , halgatta ahogy ropog. Ez olyan megnyugtató volt.* ~ Miért nem lehet minden ilyen nyugis és egyszerű?? * Majd hirtelen összerándult... Felkelt és gyorsan szétnézett. Alszanak mindketten . Lábujjhegyen osont tovább , minél gyorsabban minél meszebbre..mikor elég messzire jutott leült egy fa tövébe...már eléggé le is izzadt és légszomja is volt...érezte , hogy lüktett az egész teste a látása is homályosodik el...* ~ Itt jó lessz..knnnn... ~ Na jöjjön aminek jönie kell.... * Fél óra múlva visszakászálódott a táborhoz és a tüz mellé zuhant. Már aludt is , volt mit kipihenni.* | |
| Tárgy: Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 21:51 | |
| *Reggelre pirkadtunk. Maya ébredezett. Mikor kinyitja szemét látja, hogy Akira és Lucio nem fekszik a helyén.* ~ Na ezek meg hol vannak?~ *Aztán észrevette, hogy Akira egy kicsit messzebb egy fatövében alszik még. De Lucio sehol. Maya csendben elindult a tó felé, hogy felfrissítse magát. Ott találkozik Lucioval. Éppen az arcát mossa. * -Jóreggelt Lucio! Ha szólíthatlak így. Jól aludtál?- *És közelebb ment a férfihoz és ő is felfrissítette magát miközben Lucio válaszát várta. * | |
| | | Lucio Rashan Kém
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Kedd Aug. 18 2009, 21:56 | |
| * Lucio éppen az arcát mosta mikor megjelent Maya.* - Szia! Felőlem, úgy szólítasz ahogy akarsz! Én, úgy is elmegyek, ha gondoljátok tartsatok velem. Én a városba megyek. * Miután felfrissült visszabattyogott a táborhoz.* - Jó reggelt neked is! -köszön Akiranak. * A férfi már szedi is össze a cuccát.* - Én a városba megyek, van kedved velem tartani? -kérdezi közömbösen. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő | |
| |
| | | | 1. Tolmen erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |