EVOLYRAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EVOLYRAN

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés
Similar topics

1. Tolmen erdő

Go down 
+52
Dante
Saeoh Alaesse
Caius Alec Snarknit
Tristan
Trisha Elric
Edward Elric
Shade von Narrath
Blazer Duranin
Arya Darkmen
Cecília
Lucide
Rick Diamond
Louny Straith
Lyllen
Fatima Ferses
Ninquë Tifar-Cua
Etele Barlon
Játékos Mesélő
Tikina
Katherine
Selly
Flow
Zenoti Maya
Dreamien Tifar
Ned'rila Olveti
Lucio Rashan
Aysha
Valeria
Glorien
Sonya Lee
Melinda Skyles
Celestin
Christopher MCCallum
Akira Angel
Narwyn
Dorian Ghall
Oliver Keat
Sephrio Elruhir
Akira Pain
Hiswa
Casve
Aldo Barras
Riel
Mylene Hythamorys
Formenya Hyalma
Zothar Dragon
Aredhel Narmolanya
Vulpesh
Seyla Vulfia
Orin
Nexus
Mesélő
56 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Hozzászólások száma : 218
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkánylovasok
Beosztás: Harcos
Rang: Felderítő

1. Tolmen erdő - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyCsüt. Aug. 13 2009, 22:17

*Christopher még mindig az ösvényen sétált. Egyre beljebb ment és ahogy hátranézett, már nem látta az erdő szélét. Persze hogy nem, hiszen elég sokat jött be, na meg el is kanyarodott a kis ösvény, ami azt jelentette, hogy nem láthatja már az ösvény elejét, a tisztást, ahol az egész ösvény kezdődik. Szóval Chris egyre beljebb került az erdőbe. Az ösvényről nem tért le, még virágot szedni sem, mint Piroska. És reméli, hogy a Farkassal sem fog találkozni. Farkassal nem. De ahogy haladt, egy furcsa érzés fogta el. Mintha valaki járna körülötte. Hangokat nem hallott, hiszen a tünde, Ned'rila puhán lépdelt, nem csapott semmilyen zajt maga körül. Csak néha egy bagoly huhogott. Csakis ők voltak már fent ilyen késői órán. Na meg Chris. És az a valaki. Vagy éppen valami. Nem tudta, hogy állat vagy ember - vagy épp tünde. Smile Igy Chris ismét a markolathoz nyúlt, megmarkolta, csak hogy erőt meritsen.*
~Mit félsz? Csak nem vágják le a fejedet egy fáról~*gondolta a fiú, de automatikusan, mintha a fejét nem is ő mozgatta volna, felnézett a közeli fára. Természetesen a fa üres volt. Egy levél hullott le róla. Eszébe jutott Casve, amikor megdobta egy barack maggal és elmosolyodott. Megcsóválta a fajét, miközben a lányra gondolt - ismét.*
Vissza az elejére Go down
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Hozzászólások száma : 433
Hírnév : 40

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Varázsló
Rang: Csatamágus

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyPént. Aug. 14 2009, 13:57

//Olvad//
-Nem fontos…csak úgy mondtam…Viszont, most, ha nem haragszol, hazafele veszem utamat.
*Kiegyenesedett, majd egy kedves mosoly kíséretében távozott.*
~Le merem fogadni, hogy pár percen belül megérkezik egy barátja, vagy szerelme(már, ha van) és Casve elpanaszolja neki, miket mondott a 'csúnya' Aldo …Vagy a kislány megy panaszkodni valakijéhez...nekem mindegy…a lényeg, hogy megtudjuk, kik állnak közel hozzá.~
*Miközben haladt előre, alig hallhatóan elmormolt egy-két szót, majd vidám arccal kilépett az erdőből és rátért a hazafele vezető ösvényre.*

//Köszönöm a játékot, sajna a hétvégén nem tudok lenni, ezért fejeztem be…de egy démon rajtad tartja majd a szemét:P(persze csak pár óráig tart a varázslat)//
Casve
Erdőmester
Casve

Hozzászólások száma : 634
Hírnév : 15

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Gazdálkodó
Rang: Földműves

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyPént. Aug. 14 2009, 19:55

-Menj csak!-
~Ez valamiben sántikál.~
*állapította meg magában, miközben figyelte a távozó rosszakarót.*

// Én is köszi a játékot! Én keddtől leszek elérhetetlen Smile //
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 17:55

*Christopher érkezik a Tolmen erdő széléhez. Celestin mostanában rászokott az éjjeli vadászatra, igy napközben mindig alszik. Ami persze kicsit rosszul esik Christophernek, hiszen igy nem tudnak olyan sokat kommunikálni. Helyette csak Celestin álmát figyeli. Néha még álmában is vadászik, ilyenkor Chris eléggé fel szokott idegesedni, hiszen legalább álmában nem foglalná le magát. Most is ez történt és Chris mérgében ott hagyta Cel-t, had aludjon és eljött az erdőbe. Kezd ez az erdő a kedvenc helyévé válni. Nem csak azért, mert kellemes hely, sok élőlénnyel, hanem mert szép emlékek és érzések kötik ehhez a helyhez. Ami többnyire Casve-nak köszönhető. Persze néha, ha egy ölelésre, vagy puszira gondol, mindig összeszorul a szine, hiszen tudja, hogy a lány nem úgy gondol rá, mint ahogy ő Casve-ra. Most is eszébe jut az a bensőséges ölelés, ami ugyanitt az erdőben történt. Kezeit a zsebébe teszi, vigyázva kardjára, mely most is ott lóg az oldalán és elindul egy kisebb ösvényen, maga előtt egy követ rugdosva, céltalanul, kissé mogorván, szomorkásan.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:00

*Casve miután Aldo elment, egy kicsit zavartan még mindig a fának támaszkodva ácsingózott. Így volt órákig, és gondolkodott. Tudta mindig is, hogy valami rosszat akar Aldo, de ez a beszélgetés elég békésen zajlott le. Casve azt hitte, neki fog ugrani a férfi. Na meg azon is volt mit gondolkodnia, hogy vajon a férfi furcsa szavai, mondatai mit takarhatnak. Biztos nem csak úgy mondta ki őket. Terve volt vele. A szívében is keserű érzések voltak. Minden egyes szava ölt a férfinak. Hatása volt. Casve rájött, a szavaival akarja bántani őt Aldo.*
~Nem hagyom, hogy elérje a célját! Nem fogok miatta szenvedni. Muszály, hogy vidám legyek!~
*De ez a vidámság nem ült ki az arcára. Egyszerűen elábrándozva nézett a semmibe.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:06

*Christopher még mindig a kis ösvényen sétálgatott azon rágódva, hogy vajon Celestinnek valami baja van vele, ezért nem nagyon beszélgetnek, és hogy Casve-val mit tegyen. Sokat jelentett neki mindkét személy, túlságosan is. Ha választania kéne roppant nagy bajban lenne. Vagy inkább hatalmasban. De szerencsére erről szó sincs. De Celestinnel a kapcsolata akkor is bántja. Egy pillanatra megáll, kiterjeszti elméjét és belepillant a sárkány álmába. Épen Chris-szel a hátán szelte a levegőt. Chris felismerte a sziutációt: az első repülésük. Chris annyira meglepődött, hogy elfelejtett tovább indulni, na meg örülni a helyzetnek. Elszakitotta elméjét a sárkányétól és vett egy nagy levegőt, majd lassan tovább indult.*
~Mégsincs olyan hatalmas baj~*gondolta és megeresztett egy apró mosolyt. Közben a kavicsot elhagyta, amit eddig rugdosott, igy egy makkot vett célba. Elrúgta és egy fáhiz koppant - ahol Casve állt. Chris felpillantott és meglepődött.*
~Ennél több meglepetést nem akarok mára~*gondolta vidáman és a lányhoz sétált.*
-Szia! - köszöntötte egyszerűen. Megállt előtte és várta, hogy Casve is felfogja, hogy ott van.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:13

*Casve nem hallja a koppanást. Észre sem veszi, hogy valaki közelit hozzá. A hangra sem reagál azonnal. Viszont a gondolatai mellett ismerősen cseng Chris hangja.*
~Mit keres Chris hangja a gondolataimban?~
*Aztán felébred és az előtte állóra mered.*
-Ja, szia!- *Aztán elmosolyodik. Ne haragudj. Elgondolkodtam. Minden rendben van? Mért nincs veled most sem Celestin? Nem vagytok egy kicsit keveset együtt?-
*Máris törnek elő benne a kérdések. Kíváncsian várja a választ. Mivel a téma komoly, így már nem mosolyog.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:20

*Christopher látja, hogy Casve nagyon elgondolkozik valamin.*
~Jesszus, már megint valaki megbántotta?~*villan Chris agyába egyből egy gondolat, de hamar el is hessegeti.*
~Hé, nyugodj már le! Ha valaki bántotta, majd elmondja. Addig meg ne fess ördögöt a falra!~*szidja le magát. Mikor a lány végre felpillant, észreveszi Chris és köszön is neki, egyből arra is rájön, hogy Celestin nincs itt. És rá is kérdez.*
~Telepátiára tett szert, mióta találkoztunk?~*döbben meg Chris és ki is ül az arcára a döbbenet.*
-Öhm. Mostanában esténként jár vadászni és nappal alszik... - motyogja Chris. Látszik rajta, hogy erre, hogy keveset vannak együtt ő is rájött és rosszul is esik neki. De megvonja a vállát.*
-Ez van... - motyoja kissé szomorkásan és megereszt egy mosolyt, de látszik, hogy csak kinból.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:26

*Chris magyarázkodására csak bicent.*
-Értem. Hmm... sajnálom. Akkor éjszaka menj vele vadászni. Vagy az úgy nem jó? Mindegy. Szerintem ezt meg kellene beszélnetek, mert nem jó, ha a sárkány és lovasa nem töltenek sok időt együtt.-
*Egy biztató mosolyt eresztett el, amjd újra a semmibe nézett és egy kis csend után újra megszólalt, de nem nézett a férfira.*
-Örülök, hogy itt vagy. Nem nagyon szeretek egyedül lenni. Mármint néha jó, amikor gondolkodni szeretnék, de attól még jó, ha mellettem van olyanvalaki, akiben tudom, hogy megbízhatok, és akiről tudom, hogy meghallgat és érti, amit mondok. Akinek elmondhatom a gondolataimat.-
*Majd újabb csend és újabb merengések.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:43

*Mikor Casve ötleteket, tippeket ad, hogyan legyen együtt Celestinnel na meg "kioktatja", hogy nem jó, hogy ha a lovas és a sárkány nincsenek sok időt együtt, Chrisben egy picit felmegy a pumpa.*
-Majd megoldom, jó? Ne üsd bele az orrod! - morog a lányra kissé élesebben, mint szerette volna. Fél másodperccel később már meg is bánja, amit mondott.*
-Ne haragudj... Csak engem is nagyon bánt a dolog... - motyogja és közelebb lép Casvehoz és a vállára teszi a kezét.*
-Köszönöm, hogy bizol bennem - mondja komoly arccal. Most valahogy nem tud mosolyogni és ahogy elnézi a lányt, ő sincs valami vidám kedvében. Pedig Casve-t nem nagyon lehe igy látni.*
-Valami baj van? - kérdezi kissé nyugodtabb, biztatóbb hangon és a lány mellé sétál, a derekára teszi a kezét és úgy néz a lányra. reméli, hogy Casve nem bújik ki az ölelése elől, vagy nem üti meg...*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 18:54

*Amikor Chris dühösen Casvéra mordul, akkor a lány nagyon meglepődve Chrisre néz.*
-Én... csak...- *Majd a földre néz.* -Sajnálom. Fel sem hozom többet.-
*Majd a férfi bocsánatot kér. Casve nem néz rá, de elmosolyodik.*
-Semmi baj... érthető.- *Mondja halk, lágy hangon. Majd Chris megkérdezte, van-e valami baj, majd átöleli a lányt. Casve chrisre néz. Nem is mozdul. Szereti, amikor átöleli őt a férfi. Valami békés mosollyal válaszol.*
-Tudod eljött az, amitől mindig is féltem. Pár órája itt, négyszemközt beszélgettem Aldoval. Elég fura volt a hangulat.-*mostmár elkomolyodott.* - Úgy éreztem, hogy akármelyik pillanatban nekem eshet és megölhet. De nem tette. Végig normálisan beszélt, de mintha bántani akart volna a szavaival. Feszélyezve éreztem magam. És tudom, nem ez volt az utolsó találkozónk. És amióta ő elment, úgy érzem, valaki figyel engem. Furcs, mi?- *Itt kicsit kínosan elmosolyodik. Aztán a földet nézi újra és elkomolyodik.*
-Olyasmiket mondott, hogy a harc felébreszti az emberben lappangó vadállatot. Ezt akkor mondta, amikor felhoztam neki a temetős kalandot. És azt is mondta, hogy lehet, hogy valójában nagyon közel hozzám vannak rokonaim. Valami olyasmit mondott, hogy talán egy szerelmes ficsur. De nem értettem, mért mondja. Rákérdeztem, de csak annyit mondott, hogy semmi, csak úgy mondta. Majd elment. Ennyi. Csak úgy elment.-
*Majd Chrisre tekintett, mintha nála keersné a válaszokat.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 19:01

*Christopher már bánja, hogy úgy rámordult Casve-re hiszen egyből visszakozott és Chris érzi, hogy rosszul esett a lánynak. Hát persze. Hogy is ne esne neki rosszul? Casve olyan félénk, tiszta, érzékeny teremtés. De a lágy hang egy mosolyt csal Chris arcára. Talán Casve az, aki fel tudja viditani a férfit? Bármikor és bárhol? Talán. Ki tudja. De most nagyon úgy látszik. És ennek a fiú örül. Amikor Casve mesélni kezd, Chris megmerevenedik és kissé szorosabban öleli magához Casve-t, közelebb is lép hozzá, mintha védeni akarná. Lenéz rá és hallgatja, amit mesél.*
~Ha jól értem, pont azt mondta Aldo Casve-nak, amit itt nekem is mondott. Hogy gyilkos lehet...~*gondolkozik Chris,miközben mereven figyeli a lányt.*
-A szavaival akar bántani? Lehetséges... Hiszen ha úgy vesszük, te is a szavaiddal bántottad őt, nemde? - kérdezi Chris komolyan. Mjad szembe áll a lánnyal, de a kezét nem veszi le Casve derekáról. furcsa ez a testhelyzet egy baráti párnak. De talán itt már többról van szó, mint barátok.*
-Ne aggdój - szól lágyan a fiú, elmosolyodik és egy kósza tincset tűr Casve füle mögé:*
-Én itt leszek és vigyázok rád! - suttogja a srác és mélyen Casve szemébe néz.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 19:14

*Casvét melegség önti el. Chris a füle mögé rak egy tincset. Ezzel óvhatatlanul hozzáér a lány arcához. Még több melegség tölti el Casvét.*
-Köszönöm, hogy vigyázol rám! Köszönöm, hogy itt vagy! Köszönöm, hogy bízhatok benned! Köszönöm, hogy meghallgatsz!-
*Ezzel a lendülettel szorosan át is ölelte a férfit. Chris magasabb lévén Casve feje a férfi melkhasához nyomódik. Erősen öleli a férfit és erősen be is csukja a szemeit. Hosszú ideig vannak így. És Casve számára csak ez számít. Hogy vele van Chris, és átölelik egymást. Ez egy bizonyos biztonságérzetet ad Casvénak.*
-Kérlek ne hagyj el!- *Suttogja még mindig ölelve a férfit, és még mindig csukott szemmel.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 19:22

*Christ hirtelen éri az ölelés, nem is számított rá. sőt! Éppen arra készült, hogy megtöri a romantikus pillanatot és hátrébb lép. De ekkor Casve szorosan átöleli, hozzá bújik és Chris beszívhatja Casve hajának édes illatát. Nem tudja,hogy hirtelen mit tegyen, így két kezét kitárva tartja Casve háta mögött. Mikor a lány nem csak egy hirtelen ölelést ad neki, hanem hozzá bújik elég szorosan, Chris sóhajt egyet. Becsukja a szemét és ő is szorosan magához öleli a lányt. Nem igazán tud mit mondani, a szíve kétszeres gyorsasággal kezd el verni, szinte lüktetni, szinte kiugrik a mellkasából. és el is pirul, mert tudja, hogy ezt Casve is érzi.*
-Szívesen! - csak ennyit suttog a lány fülébe. Mást nem is tud mondani. És nem i sakar...*

A hozzászólást Christopher MCCallum összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 16 2009, 19:53-kor.
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 19:28

*Eleinte zavarta, hogy Chris nem öleli át, de aztán végre mégis megtette. Aztán hallotta, hogy a férfi szíve felgyorsult. És azt is érezte, hogy a saját szíve is így tett. Aztán jött a kedves hang: Szívesen. Kedves hang? Igen. Casve számára már az is öröm volt, ha hallotta Chris hangját. De aztán váratlan fordulat jött. Casve sírva fakadt. Ő sem tudta miért, de mélyről jövő sírás jött fel. Szinte zokogott. Sőt. Már majd hogy nem remegett közben. Nagyon sírt. Minden csupa könny volt. Főleg a leányzó arca.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 19:53

*Christopher átölelte a lányt ,szorosan magához. Maga sem tudta, miért kinozza igy annyira magát, hiszen tudja, hogy Casve csak barátilag öleli át. Barátilag? Ez biztos? Nem sok ember ölel át igy, és bújik igy oda egy baráthoz. De Chris inkább nem dongolztatja ezen az agyát, mert tudja: úgyis csalódni fog a végén. Ha ismét közeledni próbálna Casve-hoz, ismét visszautasitaná a lány. És egy csalódás már elég volt a srácnak. Többször nem fog próbálkozni a lánynál. Ez kicsit elszomoritja. És erre a végszóra Casve felzokog. Chris szive egy pillanatra megáll, kihagy, majd újra, sokkal hevesebben kezd el verni. Casve sir, majd egyre jobban zokog, átáztatva Christopher ingjét. A srác ézi a mellkasná Casve forró könnyeit. Kbontakozik az ölelésből, de csak annyira, hogy Casvára nézzen.*
-Hé Kislány! Mi a baj? - kérdezi megsuttogva és letörli a lány könnyeit.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 19:59

*Akadozva válaszol, a sírás nem nagyon hagyja beszélni.*
-Ne...nem... nem tudom...-
*Igaz Chris letörli a könnyeit, de nem sokat ért. Jöttek újak. És most olyan dolog történik, amire egyáltalán nem számít a férfi. Casve sokat gondolkozott ezen a dolgon, de nem jutott válaszhoz. Nem tudja, hogy ezt nevezik szerelemnek. Így felteszi azt a nem várt kérdést. Kicsit megnyugodva, és nem a férfira nézve, hanem a földre. És egy kicsit elpirulva, halkan.*
-Mit érzel irántam, Chris?-
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:03

*Mikor letörli Casve könnyeit, jönnek helyette újak, amelyek ismét végigfolynak a lány arcán, kis vékony, koszos csikot húzva maguk után. Amikor a lány válaszol, Chris egy pillanatra megremeg.*
~Mi lelhette ezt a lányt? Talán miattam sir? Biztosan, hiszen én voltam itt ,engem ölelt át olyan szorosan...~*gondolja a fiú és rájön. Talán Casve is érez iránta valamit. Talán többet, mint barátság.*
~Ne áltasd magad!~*szidja magát, mint már oly sokszor. De ekkor Casve feltesz egy kérdést. Nem néz a fiúra, de Chris érzi, hogy a kérdés igaz és fontos a lány számára. Egy pillanatra megfeszül. Nem tudja, hogy most mit tegyen. De meg kell tennie. Egyik kezével elengedi a lány derekát és felemeli az állát, kényszeritve, hogy a szemébe nézzen.*
-Szeretlek! - suttogja a fiú. Kivánja a lányt, az ajkait, de nem teszi meg Nem meri. Nem akarjam ég egyszer érezni a csalódást. Elengedi a ány állát. Tőle függ, hogy továbbra is a fiú szemébe néz, vagy ismét le a földre.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:10

*Chris elereszti egy kicsit, felemeli az állát és válaszol.*
~Szeretlek.~ *Ismétli magában a szót, ami amikor elérte a lány fülét, egy hatalmasat dobbant a szíve. Forgott körülötte a világ. Azt hitte mindjárt elájul. Homályosan kezdett látni. De még mindig a férfi szemét nézi. Halkan újra megszólal.*
-És... honnan tudja meg... valaki, hogy szereti... a másik valakit? Mik azok az érzések... amik különbek? Mért szeretünk... valakit jobban másnál?-*
*Hatás szünet. Sokkal halkabban folytatja. Szinte csak suttog.*
-És... és... mért akarom azt... hogy... megcsókolj?-
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:18

*Chris még mindig Casve szemébe bámul. És örül ennek, hiszen a lány szeme csillog, habár még mindig könnyes. Amikor a lány kérdez, Chris szive egyre hevesebben kezd dobogni. Furcsa kérdések. De meg lehet érteni egy olyan embertől, aki világ életlében egy erdőben lakott. Legalábbis 7 éves kora óta biztosan. De mégis... Chris most zavarba jön.*
-Öhm. Nem tudom. Többet akarsz vele lenni. Illetve mindig vele lennél ha tehetnéd. Az életed odaadnád érte, csak hogy ő éljen - magyarázza Chris. elég hülyén érzi magát, hiszen most pont azt mondta el, amiket ő megtenne Casve-ért. De ezt a lány nem tudhatja. Az utolsó mondatánál Chris lemerevenedik. Elfordul és ellép egyet a lánytól.*
-Nem tudom... - motyogja. Egy közeli fához sétál két lépssel, nekitámaszkodik és gondolkozni kezd, Nem szól semmit... Nem tud mit mondani.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:32

*Hallgatja a választ. Igeneket érez a szívében.*
~Én is ezt érzem.~
*Majd az utolsó kérdésre Chris ott hagyja. Hirtelen ürességet érez, iletve hideget. Már távolabb vannak egymástól, de Casve folytatja.*
-Az is szerelem, amikor megremeg a bensőd, ha meghallod a hangját, vagy melegség tölt el, ha átölel, és hidegrázást kapsz, ha elhagy? Hiányérzeted van, amikor nincs veled, és ez a hiány beteljesül, amikor melletted van? Ölelnéd örökre? Már attól boldog vagy, hogy rá gondolsz? Már attól boldog vagy, hogy tudod, azon a helyen vagy, ahol megtalálhatod őt? Szeretnél róla többet megtudni? Fáj, amikor neki fáj, boldog vagy, amikor ő boldog? Amikor meghallod csak a nevét, beleremeg az egész tested? Ez... szerelem?-
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:39

*Chris hallgatja a lányt és beleremeg a szive, hiszen ezek alapján valószinű, hogy a lány szerelmes belé. De Chris nem akarja elhinni. Egyszer már visszautasitották. Egyszer már Casve visszautasitotta. Miért változott meg most ennyire? Chris két kezével nekitámaszkodik a fának és lehajtja a fejét. Szorosan összecsukja a szemét. Mintha nem akarná hallani a lányt. Mintha nem akarná felfogni hogy mit mond. Mikor Casve befejezi, Chris sóhajt egyet. Lassan megfordul és Casve szemébe néz.*
-Igen. Ez szerelem - mondja a srác komolyan, határozott hangon. Szemét le nem véve a lányról.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:51

*Figyeli a férfi reakcióját. Megérti. Hisz, akkor még visszautasította a férfit. A választ is megkapta.*
-Chris. Ne haragudj rám, amikor mérges voltam rád, hogy megcsókoltál. De lenne egy kérdésem. Akkor is szerettél már? Tudod, akkor nem értettem még semmit. Épp, hogy csak ismerkedtem a világgal. Kerestem barátokat, ismerősöket. Akkor még semmit sem tudtam. De most... azthiszem tudok már valamit... Mégpedig azt... hogy amikor az előbb eltávolódtál tőlem, akkor az a bizonyos érzés, amit akkor éreztem, amikor átöleltél, átváltozott hideg fuvallattá. Amikor meghallom a ghangod, beleremegek. Félek attól, hogy elmész tőlem, amikor nem vagy mellettem, arra vágyom, hogy velem legyél.-
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 20:55

*Amit a lány mondott, és ahogy folytatta, felért egy komplett szerelmi vallomással. És ezért Chris hálás is. És egyben büszke is magára, hogy ezt váltotta ki a lányból. Nem ő az első, aki belezúgott. DE ő az első, aki Chrisnek tetszik és akibe Chris is szintén szerelmes. Bát ,ahogy belegondol, Álomfalvi párjára, Sellyre, beleremeg a szive. Hiszen bizony a lányt is szerelmeből szerette. De Casve más. Teljesen más. A kérdésre kimerednek a szemei.*
-Nem. Akkor még nem - válaszol jelentősségteljesen és határozottan a lánynak. Mjad közelebb lép hozzá.*
-De azóta sokat változtam. Én is és az érzéseim is... - teszi hozzá és egy apró, kinos mosolyt ereszt meg. Nem gondolta, hogy ez az este ilyen bonyolult lesz. Majd közelebb lép Casve-hoz és emgöleli.*
-CSak hogy ne fázz - teszi hozzá és egy apró mosolyt küld a lánynak. Bár látszik mind a tartásán, mind a mosolyoán, hogy bizonytalan.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 21:07

*Megtudta, hogy akkor még nem volt szerelmes belé Chris.*
-Na látod, azért utasítottalak vissza.- *Mondta elmosolyodva. Majd Chris visszajön és átöleli. Casve érzi a bizonytalanságot, így megint ő az, aki erősen átöleli a férfit. Újra meleg érzés fut át a testén.*
-Hmm... most már nem fázok.- *Mondta mosolyogva.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 21:12

*Chris a mosolyra kissé elfintorodik. Mintha a lány előre tudta volna, hogy Chris akkor még nem volt szerelmes.Casve szorosan átöleli Christ, és ezt a fiú bátoritásnak véli, igy ő is kicsit szorosabban magához húzza a lányt. Majd ránéz, mélyen a szemébe.*
-És most mi legyen? - kérdezi kissé bizonytalanul, hiszen még mindig nem nagyon tudja, hogy mit szeretne a lány.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 21:18

*Végre Chris is átöleli. Majd jön a furcsa kérdés. Szegény Casve még ő maga sem tudja, mit akar. Szeretné, ha ez a kapcsolat örökké tartana.*
-Nem tudom...talán visszatérhetnénk oda, ami a fellegvárban volt... már nem nagyon emlékszem, milyen volt.-
*Most már úgy nézett ki Casve, mint aki biztos a dolgában, de persze a szíve remegett és izgult, mi lesz ebből az egészből.*
~Istenem. Mi lesz velünk? Talán, jó ami most történik? Már nem léphetek vissza. Ugyanis... szereetm őt.~
*Suttogás következik.*
-Chris... *szereti kimondani ezt a nevet, és ez most látszik rajta*
-Chris... szeretlek!- *Mondja a férfi szemébe nézve.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 21:25

*Chris érzi, hogy Casve szive hevesen ver, ahogy az övé is. Nem tudja, hogy mi következik, hogy mit akar a lány és hogy mit is fog ő tenni. De az érzelmei nem csalnak. Ahogy Casve-éi sem. Bár nem biztos, hogy a lány tudja, hogy mit is cselekszik. Lehet, hogy ez mégsem igazi szerelem? Csak valami fellángolás? Chris nem igazán érti a Fellegváras célzást. Majd leesik neki. Hát persze! A csók. Elmosolyodik.*
-Most nem szaftos a szád - jegyzi meg pajkosan mosolyogva. De a szemén látszik, hogy ez a mosoly csak külsőleges. Belül érzelmek és gondolatok dúlnak egymással szemben.Látszik Casve-n hogy valamin gondolkozik, tanakodik, majd kimondja azt, amiről Chris oly sokszor álmodott, amit oly soká várt.*
-Én is szeretlek! - suttogja, majd ajkuk egymáshoz ér - ismét.*
Casve
Erdőmester
Casve

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 21:32

*Chris is újra kimondja. És most jött a mindkettőjük által már rég áhított... csók. Casve erősebben ölelte közben, és most viszonozta is a csókot. El voltak egy darabig. Majd befejeződött. Egymás szemébe néztek, és most Casve elmosolyodott. Széles és szívből jövő mosoly volt. Két keze át volt fonva a férfi nyakánál.*
-Hmm... nem is olyan rossz.- *Mondta vidáman.*
Christopher MCCallum
Könnyűlovas
Christopher MCCallum

Beosztások, rangok

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 EmptyVas. Aug. 16 2009, 21:36

*Chris és Casve belemerülnek egymásba, majd mikor ajkuk elválik, Chris egy szivből mosolygó Casvet pillant meg maga előtt. Ő is elmosolyodik.*
-Mi az, hogy nem is rossz? Én kérlek tökéletesen csókolok! - mondja nevetve a fiú. Majd meghallja Celestin gondolatait, keresi őt.*
-Celestin megy vadászni, de még el akar búcsúzni tőlem - motyogja szomorkásan Chris. Azért is szomorú, mert itt kell hagynia a lányt, pont most és persze azért is, mert Celestin ismét vadászni megy - este. Vagyis nappal megint aludni fog.*
-Ne haragudj! Holnap látlak! - ad egy puszit a lány homlokára, majd kibontakozik az ölelésből. Küld egy mosolyt a lánynak, majd elsiet az ösvényen Celestinnek válaszolva.*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: 1. Tolmen erdő   1. Tolmen erdő - Page 12 Empty

1. Tolmen erdő
Vissza az elejére 
12 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next
 Similar topics
-
» 5. Setét erdő

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Evolyrani Birodalom-
Ugrás: