|
| 1. Tolmen erdő | |
|
+52Dante Saeoh Alaesse Caius Alec Snarknit Tristan Trisha Elric Edward Elric Shade von Narrath Blazer Duranin Arya Darkmen Cecília Lucide Rick Diamond Louny Straith Lyllen Fatima Ferses Ninquë Tifar-Cua Etele Barlon Játékos Mesélő Tikina Katherine Selly Flow Zenoti Maya Dreamien Tifar Ned'rila Olveti Lucio Rashan Aysha Valeria Glorien Sonya Lee Melinda Skyles Celestin Christopher MCCallum Akira Angel Narwyn Dorian Ghall Oliver Keat Sephrio Elruhir Akira Pain Hiswa Casve Aldo Barras Riel Mylene Hythamorys Formenya Hyalma Zothar Dragon Aredhel Narmolanya Vulpesh Seyla Vulfia Orin Nexus Mesélő 56 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Riel Árnyölelő
Hozzászólások száma : 65 Age : 219 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Boszorkány Rang: Elf boszorkány
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 05 2009, 15:48 | |
| *Nem tudja miféle út vezérelte erre, de valahogy idetévedt.Egy alakot vél a távolban felfedezni, így hát elindul felé.Üldögél az alak, így közelebb merészkedik.Egyre nagyobb szemekkel tekint a fa tövébe.Aztán megáll és csak ennyit tud kinyögni.* - Glorien? *aztán az alak felé fordul és semmi kétség af felől, hogy a testvére az.Fut egyensen a testvére karjaiba.* - Jaj nővérem.Én tudtam, hogy élsz.Hallottam, hogy megjöttél, de valahogy soha nem találtalak meg.Gondolom a kis családoddal vagy elfoglalva.*Kaccsint egyet pajkos módon.* | |
| | | Glorien Elf vezér
Hozzászólások száma : 121 Age : 134 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 05 2009, 15:50 | |
| *Ahogy meghallja a nevét oldalra fordul és már pattan is fel.* - Riel, drágám.*majd ő is karjaiba fonja testvérét.* - Nahát.Jót tettek neked az évek.*néz vidáman.* - Még mindig huncut vagy, csak szebb.*teszi hozzá.* - Valóban élek.Aldo mesélt rólad.Tudtam, hogy itt vagy.És hát valóban lefoglalt a család.Na és veled mi a helyzet?*néz rá mosolyogva.* | |
| | | Riel Árnyölelő
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 05 2009, 15:56 | |
| - Velem? Itt létem folyamán nem túl sok minden történt.Megismerkedtem egy lovaggal.Annyira szép férfi.*mondja kicsit pirulva.* - Dorian a neve.De egyenlőre elég ennyi.Majd alakul.És Aldoval megvagytok? Ami azt illeti én nem igazán kedveltem meg.Egy felfuvalkodott, számító, gonosz embernek tartom.*mondja kicsit sértve, hiszen emlékszik, még, hogy Aldoval milyeneket veszekedtek.* - Az tény, hogy szeret téged, de, hogy a férjed legyen.Én meggondolnám a dolgot.*mondja komolyan.* - Na és az én unokaöcsém? Nem is láttam még.Gondolom ilyenkor alszik.Majd egyszer elmegyek és megmutathatod.*most már mosolyog.* - Jaj, úgy örülök, hogy megtaláltalak.*és megint megöleli Glorient.*
A hozzászólást Riel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 05 2009, 16:08-kor. | |
| | | Glorien Elf vezér
Hozzászólások száma : 121 Age : 134 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Elfek Beosztás: Harcos Rang: Elit harcos
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 05 2009, 16:02 | |
| - Hmm.Majd remélem egyszer bemutatod nekem ezt a Doriant.*néz sejtelmes mosollyal.* - Igen, Aldoval megvagyunk.Bár múltkor kicsit összekaptunk.Félreétettem valamit.De már túl vagyunk a dolgon.Én voltam a hisztis.*jegyzi meg.* - Néha csodálkozom is, hogyan tud engem elviselni.És ,amit mondtál az nem igaz rá.Sok mindenen ment keresztül, így nem csodálom, ha undok volt veletek.De velem a régi és én úgy szeretem.*mereng el egy kicsit, aztán észhez tér.* - Jaj, ne haragudj.Jó rá gondolni.Olyan jó újra szerelmesnek lenni.*neveti el magát.* - Jaj Galwor a neve a fiamnak.Tiszta apja.Na jó belőlem is van valami, de majd meglátod.De jó gyerek.Nincs vele sok gond.Na ezt inkább tőlem örökölte.*gondolkozik el.* - És valamelyik nap délelőtt nagyon szívesen látunk.Galwor imádni fog.Főleg a hosszú hajadat és az érdekes színét.*mondja és megsimogatja húga haját és visszaölel.* - Én is örülök Riel.Na, de mit szólnál, ha sétálnánk egyet.Közben Kibeszélünk mindent.*Majd kézen fogja testvérét.* | |
| | | Riel Árnyölelő
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 05 2009, 16:06 | |
| -De érdekes.Galwor.Azt jelenti áldás.De szép.Nahát nővérkém.Nem csalódtam benned.*majd nevet egy picit.* - Rendben, majd egyik délelőtt meglátogatlak.*bólogat.Aztán nézi nővérét, ahogy Aldoról beszél.* - Tényleg szerelmes vagy.De attól, hogy te még szereted, nekem nem kell odáig lennem érte.*vigyorog tovább.* - De megpróbálom majd elviselni.*ígéri meg.* - Séta? Benne vagyok.*Aztán megfogja ő is testvére kezét és eltűnnek az erdő sűrűjében, akár két szikrázó gyöngyszem.* | |
| | | Narwyn
Hozzászólások száma : 39 Age : 435 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Sárkányok Beosztás: Bestia Rang: Evolyrani sárkány
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szomb. Aug. 08 2009, 21:38 | |
| - Akira Angel írta:
- *Akira egyre álmosabb lett. Nem csoda hiszen már jócskán beesteledett. Még mondott valami olyasmit, hogy sajnálja, de nagyon álmos lett. Aztán lefeküdt a kör közepén, ami nem feszélyeze egyáltalán, ahogy más esetben lett volna, a karját a feje alá tette párnaként és elaludt.*
*Alig hitt a szemének, mikor felnézett az égre, s látta, hogy az ég hamarosan egy fekete takaróvá lesz csupán. Lenézett Akirára, s látta, hogy a lány arca már nem olyan üde, és friss, mint még mielőtt az a furcsa látomás hatalmába kerítette volna őket. A lány gyorsan pislogott, látszott rajta a kimerültség, és a fáradtság. Sápadt is volt egy kissé. Narwyn oldalra pillantott, hogy nehogy azt higgye a lány, hogy őt figyeli. De hát, oda se neki, egy ember azt gondol amit csak akar. De talán ő nem csupán egy ember számára. A gondolat most elég lehangoló volt számára, de tudta, hogy komoly jelentéssel bír, és az nem holmi képzelgés, amit a lány iránt érez. De ki tudja, hiszen egy vad sárkány lelkéből sosem fog eltűnni a szilaj szellem, még akkor sem, ha összeköti magát egy emberi lélekkel. A lány már annyira fáradt lehetett, hogy szó nélkül lefeküdt egy kőre, s pár pillanat alatt elszenderedett. Narwyn kifinomult hallásának köszönhetően hallotta, ahogy Akira halkan szuszog. Miközben hallgatta, halkan dorombolni kezdett akár egy hangos macska. Közelebb lépkedett a sziklához, amelyen a lány feküdt, s igyekezett hangtalanul mozogni. Nem akart ennél többet tenni ez alkalommal, így csupán vett egy mély levegőt, amit hangosan ki is fújt. Elindult vissza felé, s egy ideig még nyakát vissza fordítva figyelte Akirát, majd hamarosan eltűnt a sötét égbolt leple alatt.* | |
| | | Casve Erdőmester
Hozzászólások száma : 634 Age : 33 Hírnév : 15
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Gazdálkodó Rang: Földműves
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Vas. Aug. 09 2009, 20:16 | |
| *Furcsa volt egy hét után újra visszatérni. Ilyen sok időre még sosem hagyta el az erdőt. Most nem látogatta meg a legfontosabb helyeket, csak a tót a sátorként álló fákkal. Leült a tóhoz és gondolkodott tovább...* | |
| | | Aysha
Hozzászólások száma : 134 Age : 37 Hírnév : 3
Beosztások, rangok Nép: Tündérek Beosztás: Bűbájos Rang: Bűbájtudó
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Vas. Aug. 09 2009, 20:22 | |
| *Aysha ma ismét elkódorgott otthonából. De szerencsére már kezdi megismerni a területet, igy annyira nem téved el. Reméli. Reméljük. Ma a Tolmen erdőben kötött ki, ami bizony elég messze van a Ragyogó tölgyestől igy ma már biztosan nem jut vissza. Nagyon eljátszogatott a madarakkal. Versenyzett velük, hogy ki repül gyorsabban, a mókusokkal mogyorót szedett és a virágokat nézegette, rendezgette. Észre sem vette, hogy idő közben leszállt a Nap a horizont mögé és kezd sötét lenni. Mivel Aysha eléggé fél a sötétben, igy egy kis őrlángot varázsolt a feje fölé. Dalmágiával. Ahhoz ért a legjobban. Még a tündérek mágiáját sem sajtitotta el, annyira bizik a dalban. És szeret is énekelni. Már messziről lehet hallani Aysha énekét. Egy fénylő vizet lát, igy odacikázik a fák között. Egy nagy tó. És a patrján...* -Casve! - kiált fel a lány vidáman és odaröppen a lány mellé. * -Nahát! Régen láttalak! Szia! - köszönti vidáman, csillogó szemekkel Casve-t a kislány. * | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Vas. Aug. 09 2009, 20:27 | |
| *Mintha valami halk éneket hallana...* ~Hmm... ismerős...~ *És máris megjelent a kis Aysha. Casve vidáman, gyermeki mosollyal üdvözölte.* -Ó, szia Aysha! Valóban rég találkoztunk! Mondd csak mi van veled? Mit csináltál az elmúlt napokban, hetekben?- *Teszi fel rögtön kíváncsian a kérdéseit. Örült, hogy Aysha az első ismerős, akit lát visszatérése óta. Ő egy kellemes emlék Casve számára.* | |
| | | Akira Angel
Hozzászólások száma : 427 Age : 35 Hírnév : 12
Beosztások, rangok Nép: Emberek Beosztás: Harcos Rang: Talpas
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 14:39 | |
| *Akira a carcaras-középhegység után nem a város felé vette az útját, hanem a Tolmen erdő felé. kicsit sziesztázni akart. vagy csak mazoista és a sebeit tépegeti. Nah, z nem rá vall, egyszerűen, mivel azt csinált amit akart pillanatnyilag, végig akarta járni az erdőt. Nagyon tetszett neki. Főleg, hogy itt került közelebbi barátságba Narwynnal. olyan makacs kii sárkány, de azért jószívű.* -És nem hagyta, hogy elmnjek. Ezt soha nem felejtem el neki...!-*Aztán a távolban a tem,etőbeli lányt látta meg. azzal a kis pillangóval beszélgetett, ak a Ragyogó tölgyesbeb a fejére szált. hát közelebb ment, vágyott már egy kis társaságra.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 14:46 | |
| *Aysha mindent elmesélt neki tündéri kópéssággal. Viszont hallották, hogy egy másik tündér újra keresi aAyshát, így neki mennie kellett. De ahogy elment egy új valaki érkezett.* -Akira? Üdv! Örülök, hogy látlak. Első találkozásunk nem volt valami kellemes. De most talán jobban megismerhetjük egymást. Ne haragudj, de máris lenne egy kérdésem. Honnan ismered Christ?- *Elég gyorsan beszélt. Érdekes. Aysha visszahozta az eredeti és vidám Casvét. Az utóbbi idők kiölték belőle a vidám, játékos, gyerekes, naiv Casvét. És ez a boldogság már hiányzott a lánynak. De most végre találkozott a kis tündérrel. Ez jól jött neki.* | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 14:54 | |
| -Szia, ..Christ? ~Hol is? Ja persze. -Elősször a sárkánylovasoknál találkoztam vele, de akkor már esteledett és én elmentem. Mondhatni jobban Chattalban ismertem meg Seyla és Declan kiséretében. ismered őket? Elég fafejű a fickó, de én mégis kedvelem. pont ezért!-*Mosoloydott el, saját kijelentésén. Semmiféle vonzalmat nem érzett declan-clive Sword alias jégcsap iránt, csak mint egy nem túl kedves barátra, vagy egy morgó kisöcsire emlékezett vissza, habár a fiú idősebb nálla. Olyan jó volt, másról beszélni, nem csak arról, hogy ami a legjobban nyomja a szívét. hontalan, de ez a kis társalgás most elfelejtette vele, és nem is akarta eszébe jutattni.* | |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:00 | |
| -Hmm... értel. Szóval Chattalban. Nem, nem ismerem őket. Nem is hallottam róluk. Hmm... nem is csodálkozom azon, hogy mogorva, mert elég sok mogorva él itt ebben a birodalomban. De egyszer szívesen megismerkednék velük is.- *Mondta mosolyogva. Most leült egy fa tövébe és magamellé invitálta Akirát is.* -Kemény volt a temető. Én még sosem keveredtem harcban. Sohasem öltem. Csak állatot önvédelemből, vagy éhségből. De... a múltkori az kemény volt. Soha nem tanultam harcolni. Nem volt rá szükségem. Pont vettem egy démonölő tőrt a csata előtt, jól jött.- *Elmosolyodott ezen, persze nem jött szívből.* -Veled mi történt ott? Egy kis időre eltűntél. Megijesztettél.- *Kérdezi komoly érdeklődéssel.*
| |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:08 | |
| *Mikor Casve leüllt, Akira épp arra gondolt, hogy már egy ideje koptatja a lábát, és mint egy varázsszóra, mielött a lány cselekedhett volna casve maga mellé invitállta. a kérdésekre kurtán akart válaszolni, de amikor jól érzi magát, nem tudja lezárni a dolgot néhány mondattal, mint egyesek!. így elmesélte, hogy a zombik kitudja miért jó mélyrelehúrcolták a föld alá, és mire fent véget éert a nagy csata ő is kimászott a csávából, de már akkor többen nem voltak ott, érthetően.* -Tényleg nem ismered, éerdekes, pedig lemertem, volna fogadni,hogy valamilyen rokonságban álltok! persze Declan fiú, de akkor is, már a temetőben észrevettem a szemetek hasonlóságát, és a szádat is úgy tartod, ahogy ő amikor mérges vagy!-*Tette fel a nagy rejtélyt a végén. | |
| | | Aysha
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:14 | |
| *Aysha nagy lihegve, hatalmas sebességgel lefékez Casve előtt.* -Húú! - fújja ki magát a leányzó és Casve-re néz.* -Sikerült megszöknöm - vigyorodik el a lány, majd Akirára néz.* -Veled már találkoztam! - nézi meg jobban a lányt. Körberepüli, és megáll az arca előtt és mélyen a szemébe néz.* -Ki vagy? - kérdezi a lányt. Majd Casvere pillant.* -Kifáradtam - huppan le az egyik virágra és hallani lehet apró szuszogását, ahogy tüdeje megtelik levegővel, majd kifújja a levegőt.* -Tudjátok mit akartak velem csináltatni? Kavicsokat szedetni. Velem! - mondja felháborodott hangon Aysha. A két lány nem biztos, hogy érti miről van szó. Igy talán azt sem érthetik, hogy miért is háborodott fel a kislány. DE bizony Ayshára kiszabták a szinte legnehezebb munkát. Pontosan azért, mert elcsavarog. De ezt a lányoknak a világért sem vallaná be. *
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:23 | |
| ~Hasonlít rám? Hmm... sokan hasonlítanak sok mindenkire.~ *Casve nem is tudott másra gondolni, csak véletlenre, mert már kiölte magában azt a vágyat, hogy megismerje a családját. Már el is feledkezett arról, hogy bárki élhet, aki egy vérből való vele. Szóval többet nem is foglalkozott ezzel.Majd megérkezett Aysha.* -Na te? Visszajöttél? Ejnye-bejnye... Nem illik meglógni.-*Mondta szigorúan, de utána elmosolyodott.* -Hmm... ő Akira, a temetőben találkoztam vele.- *Mondja Ayshának, majd Akirához fordul.* -Ő pedig Aysha egy kis tündér, aki mindig rosszalkodik, de ő az, aki bármikor fel tud vidámítani, és meg tud vigasztalni.- *Mondta vidáman.* | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:34 | |
| *Kicsit furcsán érte, hogy a lányt nem érdekelte a fiú, aki talán a testvére lehetne! Komolyan mondta amit mondott az elöbb. Tényleg észrevette azokat a hasonlóságokat Már csak puszta kiváncsiságból is el kéne indulnia. Épp elkezdte volna, hogy azért érdemes volna megnézni, legalább egy jót kirándulnának, amikor a pillangó visszatért.* -Igen. -*Helyeselt casve bemutatásra.-*veled meg a Ragyogó tölgyesben találkoztam, csak elaludtam, azért emlékezhetsz homályosan. Hogy is hívnak? Aysha.....szép név! én Akira Angel vagyok, de nem azért mert angyal lennék.-*Ezzel befejezte mondókáját, és elmosolyodott. Szépen öszejött a társaság. Azok akik már találkoztak, de fogalmuk sincs egymásról. Ideje ismerkedni!* | |
| | | Aysha
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:41 | |
| *Aysha elmosolyodik Casve bemutatására. A fáradtsága elröppen, ő pedig fel, Casve arca elé és lenyom a lánynak egy puszit.* -Köszönöm! - mondja lelkesen és egy könnycseppet morzsol szét a szeme sarkában.* -Most meghatódtam. Te vagy a legjobb barátnőm! - öleli át Casve orrát a kislány. Majd Akirához reppen. Ismét jobban megnézi és felcsillan barna szeme.* -Nahát! Tényleg! Te vagy az! A fejeden bújtam el Grantisa elől, amikor keresett! - villan be a kislánynak, hogy honnan is ismerheti Akirát.* -És miről beszélgettek? Casvénak van egy hasonmása, vagy micsoda? - vág furcsa, értetlen arcot Aysha és ismét leül a kis virágra.*
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:45 | |
| *Jól esett neki az Ayshától kapott puszi.* -Nem hiszem, hogy a hasonmásom volna. Csak elvileg bizonyos dolgokban hasonlít rám, Akira szerint. Valami Declannak hívják, vagy minek is? Mindegy. Nem számít.- *Most csendben ült, és csak figyelte a többiek beszélgetését. Most nem volt kedve sokat beszélni.* | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:52 | |
| *Casve kijelentése roszúl esett a lánynak. Megeshet, hogy elnézte, és semmi köze a két embernek egymáshoz, de...eddig olyan büszke volt a megfigyelőképességére. mármint ami az embereket illetei, nem a helyszínt. na de mindegy nem erőlteti jobban, talán majd, ha Declannal találkozik megemlíti neki. Ő nem hisz a véletlenekben!* -Na és mi jó történt veletek azóta?-igazán egyzserű kérdést tett fel, csak arra nem gondolt, hogy visszakaphatja, és akkor beszélnie kell, ha nem is hosszan. már pedig hazudni nem fog! még egyszer sem hazudott, nem most fogja elkezdeni.* | |
| | | Aysha
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 15:58 | |
| -Fú! Lehet, hogy a testvéred! Vagy az apukád. Vagy az anyukád. Vagy a kutyád! - sorolja fel Aysha azokat a családtagokat, akikről már hallott. Persze lehet, hogy csak tényleg egy olyan ember, aki hasonlit Casve-ra.* -Mi is nagyon hasonlitunk egymásra a tündérekkel - jelenti ki Aysha, majd elgondolkozik.* -Habár mi testvérek is vagyunk. Na mindegy - legyint kis kezével. Mikor Akira felteszi a kérdést, hogy mi is történt velük, Aysha felreppen és hevesen beszélni kezd:* -Hát jártam. mindenfelé. Láttam egy ugató szőrcsomót az embereknél. Egy ugráló péksüteményt, na meg egy hatalmas repülő sárkányt, ami eltakarta az eget. Félelmetes volt. Na meg valami ugráló kis valamit, ami a virágokon meg a fűszálakon ugrált és akkora mint én. Nem tudom mi lehetett az - meséli lelkesen a kislány a kalandjait. Majd vesz egy nagy levegőt és ismét visszaszáll a virágra.*
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 16:03 | |
| ~Még hogy a testvérem?! Muszáj ezt felhozni? Nekem nincs testvérem! Engem az erdő szült!~ *Nem tudni miért, de ezt akarta magának bemesélni. És nem szereti, ha ráerőltetik azt, hogy még lehet testvére.* ~Akkor szerintem ismerősnek kellene lennie a Declan névnek. De nem ismerős! Még soha nem hallottam ezt a nevet. Mért nem hagynak békén! Szenvedtem emiatt elég sokat! Nem akarok még többet. Mások is hoztak fel bennem reményeket, de csalódás lett a vége. Nem akarok újra csalódni. Elég volt!~ *Na igen. Most egy kicsit dühös lett. De rajta csak annyi látszott, hogy komoly, és nincs kedve beszélgetni. Amikor rákerült a sor, csak ennyit mondott.* -Én egy hétig a szigeten voltam. Pihentem. Ennyi... és te Akira?- | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 16:13 | |
| *mindenki érezhette szgény lány idegességét. Akira lt mellet, és hát most nem volt túl kényelmes.* ~Szegény, sokat szenvedhetett. -Mintha, lenne egy másik neve is! Aszthiszem Clive.-*hallkan, de mégis hallhatóan motyogta maga elé, gondosan ügyelve arra, hogy a lány mindnet, főleg a nevet értse. A kérdésre csak annyit fellet, hogy Arddel találkozott a városban, és utánna felment a hegyre, és úgy jutott ide.* -Tudod, én nem akarok bánatott okozni számodra, de ezt nem hagyhatod figyelmen kívűl. Tudom min mész keresztül. Én sem ismerem a szüleimet, de nem nyugszom addig amíg meg nem találom őket. Neked is ezt ajánlom, utánna sokkal boldogabb életet élhetnél!-*nem hangosan beszélt, de nyomatékosan, hogy mindenki figyeljen rá, és senki se szólhasson bele, majd gyorsan elköszönt, és odébb állt. | |
| | | Aysha
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 16:18 | |
| *Aysha halkan figyelte, hogy miről is beszélget a két felnőtt lány. Vagyis felnőttebb, mint ő. Ő egy kukkot sem értette belőle, de mikor Akira elment, csak figyelte, követte a lépteit a szemével, majd sóhajtott egyet.* -Szerintem Casve igaza van. De lehet élni szülők nélkül. Látod! Nekem sincsenek szüleim! - mondja büszkén Aysha és elmosolyodik. Majd felreppen és Casve vállára száll.* -Kérlek ne búsulj! Ha esetleg úgy döntesz, hogy megkeresed ezt a Declan nevű férfit, akkor szivesen segitek neked! - mondja mosolyogva Aysha és ismét egy puszit nyom a lány arcára.* -Énekeljek neked, hogy ne legyen rossz kedved? - kérdezi a kislány. Látszik a szemén, hogy bizony tényeg bántja, hogy barátnőjének ilyen rossz kedve van és szeretné kicsit felviditani. Csak most épp ötlete sincs, hogyan...*
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 16:26 | |
| ~Clive?~ *Nem emlékezett semmire, csak fura érzés töltötte el... de semmire nem emlékezett. Viszont Akira további beszédére nagyon dühös lett. Mielőtt felállt volna még rákiabált* -Mért nem hagytok békén?! Ha nem érdekel akkor nem érdekel! szerintetek nincs meg az okom, hogy ne érdekeljen? Ha ő lenne a testvérem, vagy bármilyen rokonom, akkor mért csak 11 év után jött engem megkeresni? Hagyjatok békén, nem akarok vele találkozni, és nem érdekel, hogy ő ki! És nyomatékosan megkérlek benneteket, hogy soha többet, ne hozzátok fel ezt a témát! Rendben?!- *Szinte ordítva mondott mindent. Most nagyon dühös lett rájuk. Érdekes. Ő ezt nem tudja, de most ahogy lereagálta ezt a dolgot, pont olyan volt, mint Declan. De Akira el is ment. Aysha meg Casvéhoz repült. Casve próbált lenyugodni.* -Ne Aysha, most nem.- *Majd felállt.* -Aysha, rendes vagy, de most megyek. - *Majd megfordult és ellenkező irányba, mint amerre Akira ment, futni kezdett, otthagyva a kis tündért.*
//Kösszentyű a játékot!// | |
| | | Akira Angel
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 16:32 | |
| *Akira, rendíthetettlenül ment tovább, mintha nem is hallotta volna az ordíbálást. Ő sem tudta, de a lány, dühében tényleg bátyára hasonlított. Meg is értette Casvét, és remélte, hogy legközelebb nem ellenségekként találoznak majd. Sajnálná. * | |
| | | Aysha
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Hétf. Aug. 10 2009, 16:32 | |
| *Aysha szomorúan megáll és lebeg a két lány között. Jobbra Akira, balra Casve menekült el a szörnyű téma elől.* -Én csak segiteni akartam - motyogja Aysha, majd pityeregve lerepül egy kis virágocskára. Közben az eső is esni kezd, mintha csak megérezte volna Aysha rossz kedvét és szomorúságát. A kis tündér berepül a virág alá, hogy ne ázzanak el a szárnyai és várja, hogy elálljon a hamar jött eső.*
| |
| | | Celestin
Hozzászólások száma : 54 Age : 17 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Sárkányok Beosztás: Bestia Rang: Evolyrani sárkány
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 12 2009, 14:57 | |
| *A hatalmas erdő felett egy hatalmas sárkány száll Lovasával. Celestin az,Chris-szel a hátán. Ismét ebédidő van a sárkánynak. Christopher már ebédelt, igy sárkányával tartott a vadászat során. Christopher szeret az erdőben lenni és még jobban szereti nézni, ahogy sárkánya vadászik. Izgalmas elfogaltság egy ember számára. Celsetin viszont nem szereti, ha Christopher is vele tart. félti a fiút - mint egy jó anya. Bár a sárkány messze nem hasonlit Christopher szülőanyjára, mégis úgy bánik vele, mintha a saját csemetéje lenne.* ~Drágám! Biztos, hogy velem akarsz tartani? Nem lenne jobb, ha esetleg leraknálak valahova és sétálgatnál, mig én ebédelek?~* kérdezi kissé aggódva Celestin,, mikor földet érnek.* ~Nem szeretném, ha velem tartanál. Még a végén megsérülnél vagy ilyenek~*folytatja tovább az aggódást Celestin, amire a fiú morgással válaszol. Celestin elmosolyodik, mert bizony ő ezt igenne kvette. Igy amikor Christopher leszáll róla, villámgyorsan újra a magasba emelkedik és eltűnik a fák között.* | |
| | | Christopher MCCallum Könnyűlovas
Hozzászólások száma : 218 Age : 37 Hírnév : 0
Beosztások, rangok Nép: Sárkánylovasok Beosztás: Harcos Rang: Felderítő
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 12 2009, 15:02 | |
| *Christoper és Celestin közelednek a Tolmen erdő felé. Természetesen a levegőben, mint ahogy egy rendes sárkányhoz és lovasához illik. Celestin éppen ebédelni indult és Christopher is elkiséri. Legalábbis azt hiszi. Celestin nem szereti ha a fiú vele tart, mig vadászik. Ezt Chris is jól tudja, de foglakozik vele. Imádja azt az izgalmat, amikor Celestin vadászik. Egyszer-kétszár már sikerült rábeszélnie a sárkányt, had tarson vele. De sajnos az utőbbi időben nem mindig jött össze. Ahogy most sem - úgy látszik.* ~Jaj ne már. Tudok vigyázni magamra, nem lesz semmi baj. Légyszi!~*kérleli a sárkányt Chris, de úgy látszik Celestin ma hajthatatlan.* ~Persze. Barangoljak a zerdőbe egyedül, amig te jól érzed magad. Pompás~*csusszan le Celestinről Chris morogva. Ekkor Celestin - esélyt sem adva Chrisnek felszáll és eltűnik.* -Hát ez nagyszerű... - morogja Chris. Körbenéz. Egy kis ösvényre szálltak le. Körülötte bokrok és fák. Az erdő mélyén vannak, de ez Christ cseppet sem izgatja. Megfogja a karfját, hogy ott van-e az oldalán.* ~Oh, Jesszus. Mitől kéne félni? Eg mókustól?~*morogja magában, majd elvigyorodik és elindul unottan az ösvényen.*
| |
| | | Casve Erdőmester
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő Szer. Aug. 12 2009, 15:08 | |
| *Casve egy fa tetején ül és dúdolgat... énekelget...* -lallala, lallala, lallalalla laa...- *Vidám... Miért is? Mert rájött, jobb ha nem gondol a rossz dolgokra, hanem csak a jókra. Lépteket hall. Letekint a fáról. Sandán elmosolyodik, majd fog egy barack magot és a figyelmetlen férfit jól fejen találja. Nem bújik el, hanem kíváncsian figyeli Chris reagálását.* | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: 1. Tolmen erdő | |
| |
| | | | 1. Tolmen erdő | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |