EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Olvasd el mielőtt regisztrálsz!!!

Go down 
SzerzőÜzenet
Mesélő
Játékmester
avatar

Hozzászólások száma : 816
Hírnév : 13

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

TémanyitásTárgy: Olvasd el mielőtt regisztrálsz!!!   Csüt. Feb. 05 2009, 18:27


Kedves Barátunk!

Üdvözlünk Téged az Evolyran Fantasy Szerepjáték fórumán. Ha már ezt a kis írást olvasod, akkor vélhető, hogy szándékodban áll regisztrálni. De kérlek, hogy mielőtt a „Regisztrációs kérdőívre” kattintasz és kitöltöd azt, kérlek figyelmesen olvasd el az alábbiakat!


Evolyranban 9 nép él. Ezek a Mágusok, Elfek/Tündék, Myrték, Tündérek, Emberek, Sárkánylovasok, Sárkányok, Vámpírok, valamint a Dagorladiak.

1. A Mágusok nagyhatalmú boszorkányok és varázslók, akik közül éppen úgy kerülnek ki fekete, mint fehér mágusok, csatamágusok vagy éppen nekromanták. Ha ezt a népet választod, akkor a mágusvezér vezette büszke nép tagja leszel.

2. A Tündék/Elfek nemes faja négy népcsoportra oszlik. Az éjtündék, a lombtündék, a hótündék és a vértündék alkotják e hatalmas és büszke népet, akik közül a nagyhírű elit harcosok vagy a bámulatos varázslatokra képes tünde mágusok kerülnek ki. Az elf úrnő vezeti a Tünde népet, kivéve a renegát hótündéket, akik elvonultak Orod Ingor városába és úrnőjükként mást tisztelnek.

3. A Myrték népe az illúzió mágusok csoportja. Különleges varázslatokra, illúziókra képes mágusok, akik mindig azt keresik, hogyan tréfálhatnák meg barátaikat, vagy hogyan hozhatnák a frászt ellenségeikre egy-egy illúzió alkalmazásával. Vezetőjük a Myrta mester, a legnagyobb illuzionista, akit valaha is látott e föld.

4. A Tündérek népe Evolyran legkülönösebb és egyben legszeretetreméltóbb népe. A nép apró termetű, kecses, bájos, szárnyakkal rendelkező tagjai a Merenhy úrnő irányítása alatt élik mindennapi életüket.

5. Az Emberek népének tagjai Evolyran egyetlen mágiával nem rendelkező népe. Ebből a népből kerülnek ki azonban a leghatalmasabb harcosok és a legjobb kereskedők, földművesek, iparosok, akik nélkül az evolyrani birodalom nem létezhetne. Vezérük a fejedelem vagy fejedelemnő, aki összefogja e harcosokból és gazdálkodókból álló ifjú népet.

6. A Sárkánylovasok népe a sárkányokkal kötött szövetségnek köszönhetően rengeteg sárkánytojást birtokol. Eme tojások csupán akkor kelnek ki, ha az érinti meg őket, akit nekik rendeltek. A jól képzett sárkánylovasok igen erős harcosok tudnak lenni sárkányuk segítségével. Elsődleges feladatuk Evolyran határainak védelme.

7. A Sárkányok népe a hatalmas bestiákból áll. Szebbnél szebb sárkányok élnek köztük. Szövetségük van a sárkánylovasokkal. Ennek értelmében a sárkányok hű társai az arra alkmalmas személynek. A legtöbb sárkánynak van lovasa. De előfordul néhány olyan különleges eset is, hogy magányosan kószáló sárkánnyal akad össze a vándor.

8. A Vámpírok veszedelmes egy nép. Ugyan a legtöbbjüknek meg van tiltva, hogy Evolyrani vért ontsanak, vannak kiváltságosok. Kezük alatt van Dagorlad is, mely tartományt egy arra kinevezett Vámpír lady vezet. Hatalmas szemfogaikról lehet őket felismerni. No meg arról, hogy nappal nem igen mutatkoznak. Legfőbb vezetőjük a Vámpír főlady.

9. A dagorladi népek vegyes népek. A elfektől kezdve a mágusokon át minden nép megtalálható köztük. Persze ők nem olyan kedvesek, s barátságosak, mint evolyrani társaik. Dagorlad az összes nép Sötétség felé hajló tagjait gyűjti össze. Ők Evolyran legfőbb ellenségei. Folyamatos háború dúl a két birodalom között.Ezek voltak a rövid kis „népismertetők”. Most lássuk mit kell betartanod a regisztrációkor, hogy el tudjuk fogadni jelentkezésed:


1. Regisztrációkor add meg pontosan a kért adatokat. Hiányosan kitöltött adatlapot nem tudunk elfogadni!

2. Nevet és képet magad választhatsz! De a „Játék ismertető” topicban lévő galériából is választhatsz avatarképet! Valamint nevet kérhetsz a játék vezetőitől (Staff csoport)!

3. Képet linkjét küldd el nekünk a [Only admins are allowed to see this link] vagy az [Only admins are allowed to see this link] címre. ( A kép URL-jét, címét.)

4. Megfelelő regisztrációs adatlap elküldése után 48 órán belül kapsz egy levelet, amelyben a belépéshez szükséges adataidat ismerheted meg.


Sikeres regisztrációt kívánnak:
Evolyran alkotói

Vissza az elejére Go down
 
Olvasd el mielőtt regisztrálsz!!!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET! :: INFORMÁCIÓK REGISZTRÁCIÓRÓL!-
Ugrás: