EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 02. Bálterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 05 2015, 06:22

Érezte megkordulni gyomrát. Nem lepte meg, mert utoljára csak hajnalok hajnalán evett egy kevéskét. Talán azért kezd megjönni az étvágya, mert reményt lát ma a dolgok lezárására? Ezt remélte, ebben bízott.
Hiswa körbevezetési ajánlata igen kecsegtető volt, ám jobbnak látta, ha előbb a szomszédos helyiséggel ismerkedik meg, hogy hapajon valamit.
- Negyed óra múlva várlak a pavilonban. Van egy kis elintézni valómelőtte.
Elnézést kérően hajolt meg az elf felé, aztán elballagott a kiválasztott, szélesre tárt ajtó irányába.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 05 2015, 06:28

- A pavilonban várlak majd.
Megértően nyugtázta az animágus távozását, majd úgy döntött, hogy lassan el is sétál a pavilonba és ott bevárja Ayamet. A zene kezdte már úgyis zavarni kissé. Talán az lehetett az oka, hogy nem igazán volt hozzá szokva a lármás helyekhez. Valahogy ő mindig is többre tartotta a csendet, a magányt. Bár ezek meglehet, hogy csak sötét múltjának ragadványai, melyek valahogy ott maradtak benne.
Mielőtt kisétált volna az ajtón még egyszer visszanézett a táncoló vagy épp csak cseverésző tömegre, aztán megfordult, kilépett az ajtón, háta mögött hagyva a zajforrást.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 05 2015, 11:40


Természetesen a tündérek apró népe is hallott a gyönyörű tűzlilomról, és ki más, ha nem a kíváncsi Aysha jönne megnézni a csodát?! Az apró kislány, aki már nem is olyan kicsi sok mindent megélt már Evolyran tájain, ám ezt a csodálatos varázslatot még sohasem látta. Így hát szárnyra kélt, hogy tiszteletét tegye itt a bálon. Nincs meghívva, ezzel teljesen tisztában van, de hát mikor is tartották bármitől is távol a szabályok az apró lánykát? Hosszú, göndör barna haja csak úgy lengedezik a szélben, ahogy gyöngyházfényű szárnyaival szeli a levegőt, hogy még időben odaérhessen a bálba. Természetesen felülről közelít, körberepüli az épületet, hogy aztán az egyik aprócska ablaknál szálljon le. Még éppen van néhány perce körbenézni és megcsodálni a gyönyörű báltermet, a csodálatos ruhákat, melyeket a nők viselnek. A lánykán egy egyszerű, világos sárga ruhácska van, mely szabadon hagyja lábait, amiket virágsziromba bújtatott, hogy védjék a hidegtől és minden mástól. Hajában aprócska virágokat, díszeket kötött, hiszen mégiscsak bálba készül, nemde?! Az ablakot lassan megpróbálja kinyitni, ügyes kezeit használva és hamarosan sikerül is résnyire csúsztatnia az ablakot, így könnyedén be tud szállni. Nem feltűnő, hiszen a bálterem fényei amúgy is észveszejtően gyönyörűek, plusz egy repülő fényfolt nem sokat számít. A lányka nem törődik azzal, hogy vajon észre veszik-e, körberepüli a termet, megpihenve a csillárokon, majd az egyik ételes asztalhoz reppen, hogy az egyik tál mellett rejtőzzön el. Néhány szőlőszemet és egyéb gyümölcsöt lop az asztalról, hogy a tál rejtekében megtömje a gyomrát, hiszen elég sokat repült, mégsem fáradt. Körbenézve a vendégek között hamar megtalálja Flow úrnőt és az első Merenhy Úrnőt. Nem tudja, hogy örüljön-e két fajtársának, vagy inkább féljen, hogy észreveszik-e, hiszen végtére is tilosban jár. Az adrenalin, a kíváncsiság és az izgalom járja át minden sejtjét a lánynak, aki egyre csak várja a tűzliliom éledését, ami hamarosan meg is történik. A liliom megjelenik, és ahogy a harangot elütik a hat órát, egy szirma lehull. Aysha tátott szájjal, csodálkozva nézi a gyönyörű jelenséget, amit egyre több és több szirom lehullása követ. Észre sem veszi, hogy aprócska, gyöngyházfényű, díszes szárnyai egyre közelebb viszik a gyönyörű jelenséghez és már nem is érdekli, hogy bárki megláthatja őt. Amikor már a levegőben lebeg, megérzi a tűz melegségét, így kicsit hátrébb repül, beleütközve az egyik vendégbe. Halkan felsikkant,majd igyekszik eltávolodni, ám szerencsétlenségére sikerül beleesnie egy kupa borba. Az ital jó ízű, ízlik a lánykának, ám mégsem ücsöröghet csurom borosan egy kupában az egész bál alatt, nemde?

//Akinek van kedve a lánykával játszani, az nyugodtan lehet az illető, akinek éppen a kupájában ücsörög a hölgyemény.^^ //
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 05 2015, 14:53

//Ayame és Aysha//

Alig értek a bálterembe, szinte azonnal lehullt az egyik szirom. Nézte ahogya lángból felizzó szirommá válik, majd eltűnik a teremből.
- Azt mondják, hogy minden szirma, amit elhullajt valahol a világban megjelenik és csodát tesz.
Nem tudta, mennyire igaz ez erről a virágról de, nem is vonta kétségbe. Ebben a világban már semmin nem lepődik meg... vagy mégis?
Keze lassan nyúlt a borral teli pohárárt. Lépett egyet, majd még egyet előre Ayame mellett és akkor hirtelen valami neki ütközött és már csak egy csobbanás jelezte a távozási irányát.
Hiswa kissé felhúzott szemöldökkel nézett a pohárra.
Valóban nem kellene semmin meglepődnie de, az a látvány ami fogadta... Az az ázott látvány, amit a csepp kis tündér nyújtott... Évek óta most először tört elő belőle valódi nevetés. Mégis hamar visszafogta magát, nem akarta megbántani vele kéretlen társát a bor fogyasztásában. Inkább tenyerére segítette Ayshat, majd óvatosan az asztalra tette, épp a gyümölcsös tálak elé.
- Bocsáss meg, nem akartalak kinevetni, csak mulatságos maga a helyzet, amibe szó szerint csöppentél.
Ayamere pillantott majd vissza.
- Hiswa vagyok, ő pedig Ayame. *mutatott társaságának másik felére* - Mondhatnám, hogy örülök neked, mert a tündérek mindig olyan felvillanyozóak tudnak lenni de, inkább nem beszélnék felvillanyozásról miután a borból szedtelek ki.
Azért viccesen rá is kacsintott, hogy félre ne értse szavait.
- Hogy kerül egy apró kis tündér egyedül egy ilyen helyre? Legfőképp egy pohárnyi borba?
Csak nem bírta megállni a célzást találkozásukra.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyKedd Jan. 06 2015, 18:23

Még mondott volna valamit, mikor a mellette haladó Hiswa menet közben elvett az egyik tálcáról egy pohár bort. Talán arra sem tudna már válaszolni, hogy mit is akart a dolgokhoz hozzáfűzni, mivel egy aprócska, ámbár incidensnek távolról sem nevezhető borba esés látványa félbe szakította mondandóját, amit még igazából el sem kezdett.
Némi tartásra volt szüksége ahhoz, hogy ne kezdjen ő is nevetni a kissé ügyetlenkedve érkező tündér ázott látványán. Jobbnak látta, ha Hiswát hagyja beszélni. Hallgatott, s csak akkor jelezte ottlétét biccentéssel a borba esett felé, mikor Hiswa bemutatta őt a szárnyas lánykának.
Mikor az elf elhallgatott, ő körbe nézve megpillantott pár díszes, erős anyagú szalvétát. Azonnal érte is lépett, kivett egyet a tartójából és "testvérének" nyújtotta.
- Talán ez segítene szegénykén a száradásban.
Nem beszélt hangosan de, hát az elfek nem is kiabálós fajták. szimplán csak baráti mosoly kíséretében átnyújtotta szerzeményét.
Vissza az elejére Go down
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 08 2015, 21:14

//Hiswa, Ayame//


Az érkezésem nem túl kellemes, viszont elég látványos, ahhoz képest, amit szerettem volna. A bál azért nem áll meg, és nem túl sokan figyelnek fel rám. A borba pottyanva nyelek egy jó nagyot az üde italból, és köhögve igyekszem megállni a kupában. Pont akkora vagyok, mint a kupa (talán picit nagyobb), így a pereme a mellemig ér, ki tudok kukkantani belőle. Körbenézek és habár elkapok néhány elfojtott vigyort, nem törődök velük. A szárnyam ázottan fityeg a hátamon, és a ruhámból is facsarni lehet a bort. Főleg, hogy még mindig a kupában ácsorgok. Felnézek az italt tartó személyre, aki felnevet, majd igyekszik elfojtani azt. Gyors, óvatos mozdulattal emel ki a kupából, hogy az asztalra tegyen egy gyümölcsös tál mellé. Mérgesen-morcosan összehúzom a szemöldökömet és összefonom a mellkasom előtt a karjaimat.
- Nekem annyira nem mulatságos. - biggyesztem le az ajkamat, és a sírás kerülget. Csurom bor vagyok, nem tudok repülni és ez a két nő rajtam nevet, ráadásul ha "szerencsém" van, Flow is végignézte az egészet. Az Ayame-nek nevezett nő néhány szalvétát nyújt felém, amit pironkodva fogadok el.
- Köszönöm... - motyogom és törölgetni kezdem magamat: a karomat, a lábamat, a ruhácskámat, a szárnyaimat pedig igyekszem megrezegtetni, hogy maguktól száradjanak meg. Tekintetem ismét a liliomra emelem, és csillogó szemmel sóhajtok egyet.
- Annyira gyönyörű! - sóhajtok, és egészen az asztal széléhez sétálok, megtámaszkodva egy tálnál, hogy minél közelebb legyek a virághoz. Észre sem veszem, hogy én be sem mutatkoztam a két nőnek és nem is válaszoltam a kérdésre.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptySzomb. Jan. 10 2015, 12:45

Mire a tündér közölte, hogy neki nem olyan mulatságos a dolog, ő már abba is hagyta a kacagást. Egyébként sem volt az a nevetgélő fajta.
Nézte amint az animágus szalvétát ad a kis csöppségnek de, szólni nem szólt erre semmit Hiswa.
Tekintete a plafonra siklott, hol alászállt éppen egy szirom.
- Annyira gyönyörű! *hallotta a tündér vékonyka hangját*
Valóban gyönyörű, feledhetetlen látvány volt, ám ezt csak magában állapította meg a lélek kutász.
Mikor elillant a helyiségből az izzó virágdarab, csak akkor nézett újra társaságára.
- Bocsáss meg, nem tudom a neved de, megtudnád nekem mondani, hogy Flow merre lehet?
Vetett egy futó pillantást Ayamera, majd újra megszólalt.
- Fontos volna beszélnünk vele.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptySzomb. Jan. 10 2015, 12:56

A szirom elmúltával Hiswa hangja zökkentette ki elmélázó gondolatai berkeiből.
- Fontos volna beszélnünk vele. *mondta Hiswa*
Persze valójában nem is lett volna olyannyira fenemód sürgető az a beszélgetés, hogy már azonnal meg kelljen lelniük Flowt, aki valószínüleg most kezd csak leginkább belefeledkezni a színes forgatagú bálba.
- Annyira azért nem sürgős Hiswa. Nem dől össze a világ, ha történetesen a bál után beszélünk vele. Vagy attól sem, ha most nem találkozhatunk, mert akkor Tündérvölgyben bármikor megkereshetjük. Nem?
Az utóbbit inkább a kis tündérnek címezte, hogy érezze, nem élet-halál kérdéses rohanást kell produkálniuk.
- Talán nekünk sem ártana kicsit szórakoznunk, ha már egyszer eljöttünk.
Vissza az elejére Go down
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptySzomb. Jan. 10 2015, 16:42Ahogy lassan szárítgatom magam, egy szirom ismét aláhull a bálteremben, és az asztal széléhez sétálva tátott szájjal, szinte elhaló hangon suttogom a mondatot. Tényleg nagyon gyönyörű és lebilincselő látvány ez a csoda, és már örülök, hogy eljöttek és nem hagytam ki ezt a bált. Még ha Flow majd jól leszid és megbüntet, még akkor is megérte. Hiswa szavai ébresztenek fel az ámulatból és ránézek.
- Aysha vagyok. És nem, nem tudom hol van Flow, és nem is nagyon szeretnék találkozni vele. Tudjátok... - itt nyelek egyet és szégyenlősen lesütöm a szememet: - ...nem biztos, hogy örülne, ha itt látna. Úgyhogy kérlek, ne szóljatok neki! - könyörgök és csapom össze a kezeimet, ahogy kérlelően nézek a két nőre. Hallgatom Ayame szavait, és lelkesen nézek a nőre.
- Az tök jó lenne, ha a bál után jönnétek Tündérvölgybe! Akkor mehetnénk együtt! - lelkendezek, habár nem is ismerem ezt a két nőt. Csak annyit látok, hogy vélhetőleg mindketten elfek és gyönyörűek most a bálon.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptySzomb. Jan. 10 2015, 20:55

Csaknem meghatotta már a kis apróság szégyenlős visszafogottsága, majd a hirtelen belőle kitörő lelkes változat. Halvány mosollyal arcán guggolt le az asztalhoz, hogy szem magasságból láthassák egymást, majd beleegyező bolintás kíséretében megszólalt.
- Nem bánom Aysha, legyél hát ennek a két elfnek a vezetője földjeiteken.
Kicsit még közelebb húzódott hozzá és nagyon halkan súgott a fülébe még valamit.
- Cserébe megígérem, hogy tőlünk nem fogja megtudni Flow azt, hogy itt jártál a bálon.
Cinkos kacsintás kíséretében húzódott vissza, felállt, s szórakozottan a másik elfre nézett.
- Talán tényleg nincsenek véletlenek, hogy épp az én poharamban landolt a kis tündérkénk. *újabb kacsintás de, most Ayamera* - Tündérvölgyben rád bízzuk magunkat de, most te bízd ránk magadat!
Jobb kezét lenyújtotta felé, utat engedve tenyerére, ha Aysha is szeretné.
- Ha megengeded, most szívesen vinnénk magunkkal egy kis táncra, hogy legyen elég tartalmas emléked erről a bálról.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyVas. Jan. 11 2015, 08:40

Ayame csendes bazsalygással hallgatta végig őket. Nem igazán lett volna, mit hozzá fűznie a társalgás közben.
Végül a tündérre, majd "testvérére" nézve szolalt meg.
- Nem vagyunk kimondottan amolyan bulizós fajták, ám ezen az estén szívesen teszek én is kivételt és szórakozom.
Várt, hogy Aysha elfogadja-e a Hiswa által kínált kezet, majd ha ők megindultak a táncolók közé, hát követi társait.
Vissza az elejére Go down
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyVas. Jan. 11 2015, 11:24


Hamar kiderül, hogy a két tünde Flow-val szeretne néhány szót váltani, aminek annyira nem örülök, hiszen Flow nem tudhatja meg, hogy itt vagyok. Vagyis megtudhatja, csak nem biztos, hogy örülne neki. Nem olyan nagy ez a bál, szinte biztos vagyok benne, hogy fel fog tűnni neki egy repkedő tündérke, de hát tudja, hogy milyen vagyok, ismer már. Ha személyesen még nem is (?), akkor is hallott már rólam, az örökké elkóborló tündérről, aki valahogy mindig talál izgalmasabbat, mint a munka, amit csinálnia kellene. Lelkesen közlöm a két nővel, hogy Tündérvölgybe mehetnénk együtt, amire rá is bólintanak. Legalább akkor most a bálon nem fogok lebukni.
- Jártatok már ott? Nagyon fog tetszeni nektek az a hely. Annyira gyönyörű és otthonos. Persze van egy része, ami elég komor és nem lakik ott senki, de... - húzom el a számat, nem is sejtve, hogy bizony a tűzliliom egyik szirma éppen azon a komor, lakatlan helyen tett csodát a minap. Mire visszaérkezünk Tündérvölgybe, bizonyára látni fogom a változást és biztos, hogy nagyon meg leszek lepődve. De most még nem indulunk, most még élvezzük a bált és Hiswa a kezét nyújtva közli, hogy had legyenek most ők a vezetőim erre az estére.
- Enyém a megtiszteltetés! - pukedlizek egyet, még enyhén nedves ruhámba kapaszkodva, majd rámászok a nő tenyerére és az egyik ujjába kapaszkodva figyelek körbe, tekintetemmel Flow csillanását keresve. De csakhamar leköt a sok gyönyörű ruha, a sok különleges nép képviselői, úgyhogy már csak tátott szájjal figyelem a bálozókat, miközben izgatottságomban rezegtetem a szárnyaimat. Hamarosan megszáradnak és már nem kell Hiswa tenyerére támaszkodnom, hanem szabadon repülhetek és úgy nézhetek körbe a bálon. Addig is a zene ritmusára kezdem el riszálni csöppnyi popómat, és vigyorogva nézem a két nőt.
- Jó ez a zene, táncoljatok ti is! - vigyorgok, majd lassan felreppenek és immár száradt szárnyakkal a levegőben kezdem el rázni aprócska kezeimet a zene ütemére és fordulok perdülök, ahogy a "nagyoktól" látom.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 12 2015, 15:35

Sosem volt kimondottan táncra születve, ám a helyzet olykor megkíván az életben olyan dolgokat is az elftől, melyeket amúgy esze ágába sem jutna megtenni. Ilyen volt most számára a tánc. Persze valójában nem magával a tánccal állt hadilábon, hanem azzal a ténnyel, hogy ő maga az elfek vérmérsékletéhez szokott zenéhez és tánchoz volt szokva. Ám ez a mostani nagyon is ember zene volt, s ő még életében nem táncolt ilyen zenére. Szerencsére sok embert mozgolódott most is körülöttük, hát néhány ügyesebbnek ítélt mozdulatát próbálva elsajátítani, ő maga is elkezdett táncolni. Természetesen nem olyan prózai stílusban, ahogyan a fejüket fölvető emberek tették, mert az elfek nem éppen így mutatják ki büszkeségüket. Legalábbis ő még sosem vetette hátra fejét. Az elfekre többnyire a finom, szinte lebegőnek tetsző mozdulatok sora volt jellemző, hát nehéz is lett volna elképzelnie saját fajtáját úgy, hogy azok netán már-már rángva táncikáljanak. Most mégis szinte másolva a mozdulatokat úgy érezte, hogy meglepően jópofa módja ez is a mulatságnak.
Az érdekes arcot vágó Ayamera nézve jelezte neki mindkét kezével, hogy jöjjön közelebb.
- Nem is olyan vészes, ha jól megnézed, és jól is csinálod... Egész jó móka azt hiszem.
Szája végre újból mosolyra húzódott, s hagyta, hogy a zene magával ragadja úgy, mint a többi bálozót.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 12 2015, 16:10

Ez volt az egyik olyan pillanat, mikor úgy érezte, nem szeretne semmi jónak elrontója lenni.
Igazából némi aggállyal, de hallgatott a másik elfre és csatlakozva hozzájuk ő is megpróbált valami emberek által akár még el is fogadható táncot lejteni. Igaz, kecsesnek kecses bármely elf vérű, ám attól még nem született balerinák vagy ilyesmik. Ráadásul a belülről fakadó finom mozdulatok sora azért mégsem volt olyan közel lényük felszínéhez, mint azt bárki gondolná. Elvégül ők gyilkosok voltak. Bárhonnan is nézte, mindketten a durva életstílushoz, kínzásokhoz, hajszához, öléshez voltak szokva nem pediglen táncparketten való produkciókhoz. Ettől a múltbéli kis fricskától eltekinte, mely igen csak megnehezítette abban, hogy valóban ellazulva, önfeledt tombolásnak, vagyis szórakozásnak adja fejét, hát mégis csak sikerült valamiféle táncot összehozniuk.
Ráadásként még az idő múlásával egyre inkább bele is jöttek mindketten. Egészen annyira, hogy már lassan az sem zavarta őket, ha időnként a rövid életűek némileg vadabb, tombolóbb táncához kellett alkalmazkodniuk. Talán még élvezték is majdnem annyira, mint egy istenien finoman elkészített elf étket. Ez utóbbi valószínűleg azért juthatott eszébe, mert gyomra utalni kezdett némi szolíd korgással arra, hogy nem evett ő bizony annyit, mint amennyit kellett volna.
Bár korábban úgy érezte, eltelt a furcsa, ám annál ízesebb, s nem elf ételekkel, hogy bizonyára másnapig nem is fog megéhezni, de most talán a lelkes ugrabugra miatt éhezett meg újra.
Nem nagyon foglalkozott a dologgal, inkább élvezte a más népektől ellesett táncot.
- Tényleg elképesztően jópofa ez a tánc.
Vissza az elejére Go down
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptySzer. Jan. 14 2015, 16:28


A tánc és a zene nekem nagyon tetszett, igazi pörgős viháncolós dallam járta át a báltermet. Nekem, mint dalmágusnak ez a zene csodálatosnak hatott és nem is lepődtem meg, hogy annyi boldog arcot látok a táncparketten. A levegőben pörögve-forogva roptam én is a két elf nő társaságában és én is élveztem ezt az egészet. Néhány dallam után azonban kifulladva huppantam le Hiswa vállára.
-Elfáradtam. Pihenjünk! - húztam meg lágyan a nő hajszálait, majd az egyik szabad asztalhoz röppentem, és magamhoz vettem néhány apróbb gyümölcsöt. Az egyik gyümölcs segítségével a puncsból is kortyoltam néhányat, ami igazán finomnak hatott. Már a bor is kicsit megrészegített, a puncs meg aztán pláne.
- Tök jó, hogy Flow végül is nem talált meg minket. - kuncogok magamban és látszik, hogy az arcom egyre pirosabb, bár ki tudja, hogy a tánctól, vagy az italoktól. A tűzliliom végül lassan lehullajtja az összes szirmát és az utolsó is elhamvad, hogy valahol máshol csodát tehessen a világban.
- Azt hiszem itt az ideje, hogy menjünk. - állok fel kicsit megbillenve, ám még időben elkapom az egyik tál szélét.
- Nekem nincs szállásom és gondolom nem most akartok útnak indulni, úgyhogy... - kicsit szégyenkezve sütöm le a pilláimat, kezeimet a hátam mögé dugom, és a lábammal mintákat rajzolgatok a terítőn.
- ... befogadnátok ma estére, hogy holnap együtt tudjunk indulni a tündérekhez? - nézek fel pilláim alól a két elf nőre és remélem, hogy igenlő választ kapok. Nem szeretnék valami fán aludni, vagy ilyesmi, most jól esne egy puha ágyikó, vagy egy párna.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyCsüt. Jan. 15 2015, 17:38

Aranyosnak, bár számára talán túlzottan is közvetlennek tartotta a tündért. Az ő világában -a fejvadászokéban - bizony a halál is a nyomába szegődhet egykettőre annak, ki túl bizakodón kezeli a többieket. Mégsem gondolt bele mélyebben. Nem szívesen merengene már megint a múlton. Azt az időszakot örökre háta mögé száműzte. Ideje volna hát úgy is viselkednie, mint egy elf. Elvégül ő egy elf... EGy lelke mélyéig büszke nép sarja. Még akkor is, ha igazából nem is tartozik egészen egyik fajtához sem. Ha hófehér fürtjeit nézzük, hát akkor bizony fehér avagy hóelf. Vagy akár a tél elfjei közé is sorolják más népek a saját kis elnevezéseik alapján. Ám, ha termetét, karcsúbb, sokkal lágyabb vonalú alakját, légiesebb járását apja népétől örökölte: a zöldelfektől, vagy nevezhetnénk őket akár az erdei elfek népének is. Meglehet, a két vérvonal keveredésének volt köszönhető fejvadászi képességeinek félelmetesen magas szintre való feltornázása lényeges erőfeszítések nélkül.
Erre sem akart gondolni. Ez sem volt az a téma, ami felcsigázhatná.
Abba hagyta a táncot, s követte Aysha-t az asztalhoz.
Tekintete lassan és alapos áttekintéssel vándorolt körbe a termen. Szerencsére a myrtét nem látta sehol. Nem is hiányzott volna neki egy újabb kalamajka.
- Nekem nincs szállásom és gondolom nem most akartok útnak indulni, úgyhogy... befogadnátok ma estére, hogy holnap együtt tudjunk indulni a tündérekhez?
A tündér mozdulatai mulattságosnak hatottak, hiszen nem láthat bárki, bármikor egy kissé spicces szárnyas lényt. A piciny lányka kérése cseppet sem okozott neki fejtörést, mivel bőven volt hely ideiglenes otthonában, hol egy ekkorka kis tündér pláne el fért.
- Ha elfogadod, hát szívesen adok helyet a házban, hol élek. Ott bőven találsz majd magadnak kellemes pihenő helyet Aysha. *némi elgondolkodás után folytatta* - Azonban holnap még nem indulunk a tündérekhez.... Talán megbeszélhetnénk reggel, mikor is találkozzunk Tündér-völgy elf földi határánál. Sajnos nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy bejelentés nélkül távozzak innen. Tájékoztatnom kell róla Paladyr úrnőt. Ha azon túl vagyok, akkor mehetünk is Ayameval, és veled meg találkozhatunk a völgyeteknél. Onnan kell igazán a vezető, hiszen nem ismerjük földjeiteket, s eltévednénk meglehet.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyVas. Jan. 18 2015, 20:58

Mélyen egyet értett az ötlettel, hogy talán ideje volna nyugovóra térniük. Azonban nem ártott ehhez még neki is kérdeznie Hiswától egy dolgot: azt, hogy ő is alhat-e nála, hiszen nem volt alvó helye az elf városban. Lakása meg pláne nem.
- Nagy terhet jelentene, ha én is nálad tölteném az éjszaka fenn maradt részét? Nem igazán volna hol aludnom.
Persze leszámítva a környéki fogadót, ám elfek nem sokszor szálltak meg ott, hiszen nem az a nép voltak, kik szállókra jártak.
Majd Ayshahoz fordult.
- Igaza van Hiswának. Nem mehet el bármikor, kedvére. Fontos feladattal van megbízva itt is, ezért az úrnővel is tudatnia kell, hogy elhagyja pár napra a várost. *mosolygva folytatta* - Maradjunk abban, hogy holnap után reggel várj ránk a völgyetek határánál lévő teleport kapunál. Onnan elkísérhetsz egészen Flowhoz.
Aztán eszébe jutott, hogy valamicskét talán nem ártana azért elárulni a dolgukról, mely a tündérek völgyébe szólítja őket.
- Fontos ügyben kell felkeresnem a tündéreket, a sellő királynő megbízásából.
Ennyit árult el, majd titokzatos arcot vágva kacsintott rá, s mutató ujját pisszegve az ajkához emelte mintha isten tudja, mekkora titok lett volna most elárulva neki.
Igazából nem szokott beszélni erről senkinek, ám valójában nem is kötelezték titoktartásra, hát ebből nem igen lehet emiatt gondja.
- Maradhatok Hiswa? *kérdezte most már az elfre nézve*

//Utsó kör jön lányok! Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 19 2015, 14:48


A bál igazán jól telik, és szinte szárazra táncoltam a ruhámat is. Nagyon élveztem a zenét és a bálozókat, ám egy idő után eléggé elfáradtam és félre húzva a két elfet szállást kértem tőlük. Hiswa természetesen felajánlotta, hogy ott tölthetem nála az éjszakát, ám mikor kijelentettem, hogy holnap indulhatunk is Tündérvölgybe, mindketten meglepődtek. Elmagyarázták, hogy Hiswa nem távozhat csak úgy, amikor éppen kedve tartja. Ez nagyon meglepett, hiszen én oda megyek ahova akarok és általában akkor, amikor akarok.
- De.. Hát... Én azt hittem, hogy együtt megyünk Tündérvölgybe. - szomorodom el és hajtom le a fejemet. Semmi kedvem egyedül visszatérnem a hazámba, habár úgy tűnik, hogy most ez lesz.
- És nem lehetne, hogy megvárlak titeket? - csillan fel kíváncsian a szemem és nézek a két elf nőre.
- Én ráérek, és szívesen megismerkednék a ti úrnőtökkel! - villanyozódok fel kicsit és kíváncsian várom a választ, hogy vajon még a két elffel tölthetném-e azt a két napot.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyVas. Jan. 25 2015, 21:04

Elgondolkodva nézett rájuk. Végülis nem igazán számított, hol fognak éjszakázni vagy, hogy éppenséggel együtt, vagy külön indulnak útnak. Éppen ezért a válasza talán előre látható volt a többiek számára is.
- Végülis, ha ha maradni szeretnétek az indulásig... Akkor azt mondom: Legyetek üdvözölve otthonomban. *Aysha-ra nézve folytatta* - Hogy Paladyr úrnő találkozik-e ezen idő alatt veled, azt nem tudom de, ettől független remélem, élvezni fogod az ittlétet Aysha.
Megfordult, az előbb említett úrnőre pillantott, ki most is lelkes csevejt folytatott néhány előkelőséggel más népek sarjai között.
- Ayame tudja, hol lakom, majd ő elkísér hozzám... Bocsássatok meg, még vannak fontos teendőim.
Halovány mosolyt küldött feléjük, majd fejét is előre fordítva elsétált.

//Köszönöm szépen a játékot lányok, és bocsánat a várakozásért. //
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ayame
Animágus
Ayame

Hozzászólások száma : 73
Age : 221
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 26 2015, 11:43

Bólintással adta jelét, hogy tudomásul vette Hiswa szavait. Valóban tudta, hol tölti éjszakáit a fehér hajú elf, s ezer örömmel kíséri majd el a kis tündért oda, hol az elkövetkező két három napot tölteni fogják.
- Ha nincs több kérdésed Aysha, akkor hagyjuk menni dolgára Hiswat, mi pedig pihenjünk le mára.
Ayame laza kézmozdulattal intett a tündérnek, hogy kövesse, majd Hiswa úticéljával ellenkező irányba indult meg.
- Ne tartson reggelig Hiswa!
Megjegyzése után cinkos mosoly jelent meg arcán. Valahogy olyasmire gyanakodott, hogy esetleg egy férfi lehet a dologban. Persze ez csak egy tipp lett volna részéről, melyre sosem merne mérget venni.
- Van egy kis növénysarok Hiswa házában, szerintem le fog téged nyűgözni az a sok szép virág. Biztos vagyok benne, hogy attól szebb helyet nem is kívánnál magadnak ezután a látványos bál után.
Szélesen mosolyogva nézett szavai után tündér társaságára.
- Ideje nyugovóra térnünk... Az elkövetkező napok meglehetősen fárasztónak ígérkeznek.
Ettől eltekintve, hosszú hónapok múltán végre most először érez is némi reményt arra, hogy a rá bízott feladatnak eleget tegyen míg nem késő a sellők népének.

//Köszönöm én is a játékot. A völgybe úgyis együtt fogunk menni. Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Aysha

Aysha

Hozzászólások száma : 134
Age : 31
Hírnév : 3

Beosztások, rangok
Nép: Tündérek
Beosztás: Bűbájos
Rang: Bűbájtudó

02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 EmptyHétf. Jan. 26 2015, 15:34


Nem akarom még magára hagyni a kételf hölgyet, hiszen élvezem a társaságukat. Az, hogy egyedül induljak vissza a völgybe, és a bejáratnál várjam őket, elég nagy marhaságnak tűnik, hiszen akkor az út nagy részét egyedül kell megtennem, és talán két nappal lennék előrébb. Ezért hát feldobom azt az ötletet, hogy mi lenne, ha megvárnám, amíg a két elf elvégzi itt a feladatát, és együtt indulnánk meg a völgybe. Én élvezném az itt töltött időt, ők el tudnák végezni még a rá váró feladataikat, és végül mégiscsak együtt tennénk meg az út egészét.
Hiswa habár kicsit meglepődik, végül beleegyezik, hogy azt a pár napot a lakrészében tölthessem velük. Nem tudom, hogy milyen fontos dolga van neki, vagy éppen Ayame-nak, tudom, hogy élvezni fogom ezt a helyet és a társaságukat. Talán még az úrnőjükkel is találkozok, ami igencsak nagy csoda lenne. Mikor Hiswa belemegy abba, hogy ott maradhatok nála, felderül az arcom, és egy cuppanóst nyomok a nő arcára, amit vélhetőleg nem nagyon érez, de hallani talán hallhatja.
- Köszönöm szépen! Tök jó lesz majd együtt utazni! Én már nagyon várom! - lelkesedek és perdülök-fordulok a levegőben viháncolva. Hiswa elköszön még fontos teendőkre hivatkozva, mire Ayame titokzatos mosollyal köszön el tőle, majd int nekem, hogy kövessem Hiswa lakrészébe. A nő körül szállva figyelem és jegyzem az utat, a megjegyzésére pedig ismét felderül az arcom.
- Ó, én is biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog! - kuncogok a tenyerembe, és csillogó szemmel nézek körbe, ahogy megérkezünk a lakrészhez. Tényleg csodálatos és máris kényelembe helyezem magam egy párnán, hogy aztán halkan szuszogva merüljek álomba...

//Én is köszönöm a játékot! Smile //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
02. Bálterem - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 02. Bálterem   02. Bálterem - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
02. Bálterem
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Elfek földje :: Évszakfordulós Játékok és Bál helyszínek-
Ugrás: