EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ötletek, észrevételek

Go down 
SzerzőÜzenet
Mesélő
Játékmester
avatar

Hozzászólások száma : 816
Hírnév : 13

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

TémanyitásTárgy: Öteltek, észrevételek   Csüt. Feb. 27 2014, 13:53

Ide írhattok bármiféle panaszt, észrevételt, valamint ötletet az oldallal kapcsolatban. Fejlesszük együtt a fórumot, Evolyran világát! Smile
Vissza az elejére Go down
Helena
Démon-szólító
avatar

Hozzászólások száma : 128
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   Csüt. Jún. 26 2014, 15:27


No, akkor kezdem én az ötletbazárt. Van pár.

1, Az elfajzott démonszólítók első négy leírása nem illeszthető össze más kasztok hasonló varázslataival. A leírás nem részletezi, kinek mit parancsolhatnak, míg máshol ez jól ki van dolgozva és konzekvens. (Itt van egyedül olyan érzése az olvasónak, hogy ezek mind a négyen mindenre jó varázslatok, vagyis megidézek egy halál démont és megkérem, hogy hozza utánam a sivatagba az ellenségem kastélyát fél kézzel.)
-A tűzdémon a darthar démon-hívónál többször előkerül. Viszont ez a démon nem fogad el fizikai munkára parancsot, csak valami megvédését.
-Halál démonok az elfajzott halotkeltőknél és a darthar hotfonnyasztók varijainál kerülnek elő, a halott démon nem tud semmit elvégezni, amíg meg nem száll egy holttestet. Utána viszont a legerősebb démonfajtának sugallja a leírás, nagyon erős harcos.
-A földdémonok szintén több variban előkerülnek a darthar démon-hívóknál, viszont ezek soha nem harcolnak, nagyon békés démonok. (A démon szaga variban nem lehet fizikai munkára befogni őket, viszont a szelíd démon variban pont ebben jeleskednek.)
-Vízdémon –teljesen hiányzik a leírás, hogy mire használható és mik a korlátai, más kasztoknál sem találtam ilyet. Logikailag a darthar démonológusának démonburok variját hivatott ellensúlyozni nagyon erős tűzvarázslat-kioltó képességgel.

Szóval nekem az lenne a javaslatom, hogy a különböző specializációk között megjelenő démonokat ennek a kasztnak a leírásában is egységesítsük, kibővítve a leírást. Legalább olyan szinten, hogy a tűzdémonok harcosok a fajtájukban, a föld besorolásúak békések, a halott démonok lelkei pedig halottak mozgatására, zombisítására valók. A víznél pedig mint írtam jóvá kéne hagyni, hogy milyenek a tulajdonságaik.

2, Dartharoknál nem érzem hasznosnak, hogy három kaszt leírása egy topicba került. Az elfajzottaknál is külön van bontva, így lehetne külön linkre rakni a darhar-Lélekfosztót, a darthar-vércsorgatót és a darthar-Holtfonnyasztót. Sokkal könnyebb lenne az átláthatóság, mint egymás után ömlesztve.

3, Az általános variknál nincs jelentősége, hogy a lap tetején hosszan felsorolásra kerülnek a varázslatok, logikailag nem is illeszkedik bele a speciális varik leírás felépítésébe, így szerintem a Mesélő első hsz-re rá lehetne másolni az első vari leírást. Így nem kéne annyit görgetni a részletes leírásokig. Könnyebb lenne kezelni.

4, Főadminnak már írtam levelet, de nem kaptam választ, így gondoltam bele teszem emlékeztetőnek a felsorolásba a nefelinek (félvér démonok) kérdését. Az utóbbi hónapokban többször előkerült új játékosokkal beszélgetve, egyikük külön úgy szeretne jönni, hogy egy félig démon csajt vihessen. (Más kariknál is megengedett a félvér, Helena is pl elf-mágus, mágus képességekre nevelve. Ami miatt külön kértem, mert itt ügye az egyik szülő egy nem regelhető fajból lenne. De erre jó lenne egy hivatalos választ kapni.)

5, Bocsi, hogy ennyit írok, de inkább nem apránként rakom fel. A főoldal és a belső oldalak más jelöléseket használnak. Lehetne a belső oldalakon is a főoldal jelöléseit használni az új hsz jelzésére? (Engem nem zavar, de más feltette a kérdést, szóval öntöm ömlesztve.)

6, Lehet-e javaslatokat tenni arra, hogy hol csökkentsük a fórum altopicjainak a mélységét? Több helyen tapasztaltam, hogy megnyitok egy részmappát és abban csak egy gyűjtő van, amin belül egyetlen helyszín. Az eddig kihasználatlan helyszíneknél érdemes lenne ezeket minél kevesebb kattintással elérni, ha kell, össze tudom gyűjteni, hol vannak ilyenek.

+kérdés: Egy olvasható térkép van-e valahol? Amit a Kisokosban találtam, abból a feliratokat meg úgy semmit nem lehet kiolvasni. Néhányan hiányolták, hogy nem látják maguk előtt, hogy mi hol van.
Vissza az elejére Go down
Idril mester
Főtanácsos
avatar

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Evolyraniak
Beosztás: Nagyúr
Rang: Örző

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   Pént. Jún. 27 2014, 08:23

Kedves Helena!

Az oldal jelenleg is átalakítás alatt van, nem is olyan régen be is volt zárva. Smile
Jó néhány átalakítani való van és egyes játékosok kérésére nyitottuk meg újra anno, akik továbbra is játszani szerettek volna az oldalon.
A varázslatokat idővel felül fogjuk vizsgálni, ahogy a népek pontrendszere is átalakítás alatt van, előbb ezt tervezzük befejezni.
A leírásokat is felül fogjuk vizsgálni és a karakterek pontértékeit is az új pontrendszer szerint átpontozni, valamint új fejlődés- és harcrendszer kerül majd bevezetésre.
A fentiek értelmében terv szerint nem csak az alapvarázslatok lesznek felülvizsgálva, hanem a speciális varázslatok is. Volt egy időszak, amikor rejtélyes módon törlődtek egyes speciális varázslattípusok is....ezek helyreállítása is szükséges lenne.
Mivel a démon nem játszható faj, ezért nehezen értelmezhető a démon-játszható faj félvér engedélyezése, de ez természetesen a Főadmin hatásköre, ahhoz én nem akarok hozzászólni Smile
A jelölésekről még nem érkezett visszajelzés, majd megvizsgáljuk azt is Smile
Az altopic mélység és az oldal szerkezete mutatja, hogy bizonyos átalakítások már megkezdődtek, ez idő alatt cserélődtek tagok a staffban is, van, ami megrekedt, idővel ez is felül lesz majd vizsgálva.
Térkép sajnos nincs új. Elkezdtünk egy a testvéroldaléhoz hasonlót is létrehozni, de természetesen ez is az altopicok kérdéköréhez tartozik, a kettőt együtt kell kezelni, hiszen összefügg.
Az átalakítások kissé vontatottan haladnak, reméljük, hogy a nyár elhozza az áttörést és végre sok újdonsággal tudunk keveskedni nektek.
Köszönjük az észrevételeket! Smile
Vissza az elejére Go down
Theodor Drakon
Sárkánylovas kapitány
avatar

Hozzászólások száma : 13
Age : 407
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkánylovasok
Beosztás: Mágus
Rang: Elit harcos

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   Szomb. Szept. 20 2014, 03:09

Térkép sajnos nem új nincs, de jelenleg a régi sem elérhető. Fogalmam sincs, tudtok-e róla, ezért így kérdezem:
- A Térkép mikor lesz elérhető? Smile
Vissza az elejére Go down
Idril mester
Főtanácsos
avatar

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Evolyraniak
Beosztás: Nagyúr
Rang: Örző

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   Szomb. Szept. 20 2014, 07:42

Keressük a régi térképet egyelőre Smile
Vissza az elejére Go down
Theodor Drakon
Sárkánylovas kapitány
avatar

Hozzászólások száma : 13
Age : 407
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkánylovasok
Beosztás: Mágus
Rang: Elit harcos

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   Szomb. Szept. 20 2014, 17:15

Ok. Mikor linkelitek?
Vissza az elejére Go down
Fekete Daronar

avatar

Hozzászólások száma : 3
Hírnév : 0

TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   Szomb. Szept. 20 2014, 17:51

A sárkányok leírását hol találjuk? Visszateszitek azt is a helyére, vagy rám bízzátok? Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ötletek, észrevételek   

Vissza az elejére Go down
 
Ötletek, észrevételek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: Duma-party-
Ugrás: