EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 Yenel mezeje

Go down 
SzerzőÜzenet
Mesélő
Játékmester
Mesélő

Hozzászólások száma : 816
Hírnév : 13

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

Yenel mezeje Empty
TémanyitásTárgy: Yenel mezeje   Yenel mezeje EmptyKedd Feb. 14 2012, 10:36

Yenel mezeje Yenelmezeje
Vissza az elejére Go down
Kegyetlen Liana
Fejedelemnő
Kegyetlen Liana

Hozzászólások száma : 64
Hírnév : 10

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Harcos
Rang: Lovag

Yenel mezeje Empty
TémanyitásTárgy: Re: Yenel mezeje   Yenel mezeje EmptySzer. Jan. 28 2015, 12:24

Yenel szokásával ellentétben most, a mindig oly békés mező, s a környező erdőségek bizony kissé feszült légkört árasztanak magukból. Mindezt az a temérdek sátor okozza, melyben Kegyetlen Liana és egyre növekvő hada vert tábort.
Liana a tábortól nem messze, úgy nagyjából háromszáz méternyi távolságra nézett szét a táj végeláthatatlan egységén. Lova nyugodt legeléssel nyugtázta gazdája nyugodt szemrevételezését.
A nő jobbján és balján is két-két lovas - közülük egy láthatóan a mágusokra oly jellemző sötét köpenyt viselte - várakozott. Ők szintén abba az irányba meresztették szemeiket, merre vezérük.
Távoli mozgást észleltek, s Liana kissé megnyugodva húzta ki magát a nyeregben.
Ahogy közeledett a mozgás úgy vált kivehetővé a három lovas, kik meglehetősen vadul űzték hátasaikat.
Alig pár perccel később port verve, prüszkölve, nyerítve és némely még ágaskodva állt meg a hátasok közül. Liana lova csak nyugtalanul prüszkölt és kapált párszor bal mellső lábával.
A nő melleti páncélos vértezetű katonák reflex szerűen rántottak kardot a befutók miatt, ám Liana feltartott keze, majd hangja állította meg őket ebben a mozdulat sorban.
- Megállj! *hangja szinte ostorként csattant a táj nyugodt csöndjében* - Előbb kérdezünk és aztán döntünk, hogy karddal vagy szavakkal válaszolunk!
Liana előtt azonnal leugrottak és térdre vetették magukat a három harcos, s fejüket mélyen lehajtva szólalt meg a középső.
- Pozitív választ hoztunk úrnő. Yenel ura támogatását közvetíti velünk méltóságod és sereged számára. Azonban kér, hogy átvonulásod során kíméld meg a birtokain élőket.
Liana elgondolkodva nézett rájuk.
- Elfogadom urad feltételeit... Egyetlen embernek sem fog bántódása esni, ha nem provokálják ki.
Azzal megrántotta a gyeplőt, s hófehér lova nyerítve iramodott vissza a tábor irányába, nyomukban kíséretükkel.
A táborban feszült várakozás légköre csapta meg őket, ám azonnal megnyugvó sóhajok nyugtázták az úrnő megjelenését, na és a tőle érkező szavakat.
- Tábort bontunk! Yenel a miénk!
Őrületes hangzavarként tört ki a katonák üdvrivallgása. Most első ízben álltak úgy egy méltán nagyhírű város kapui közelében, hogy azt harc nélkül bevehették.
Korábban hallotta már Liana azt, hogy Yenel ura látszólag támogatni látszik birodalom megóvó terveit, ám a valódi állásfoglalásnak most volt itt az ideje, s Yenel ura bizony állta szavát, s kitartott nézetei és Liana mellett.
Liana elégedetten nézett végig a több mint ezer főt számláló serege feje fölött. Mostantól még többen vannak. Yenel katonai erejével újabb háromszáz katona csatlakozhat végre hozzájuk... hozzájuk, a Birodalom lázadóihoz.
Vissza az elejére Go down
 
Yenel mezeje
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Emberek uradalma :: Yenel-
Ugrás: