EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Idethren a város - elfek ősi földjének maradványa

Go down 
SzerzőÜzenet
Mesélő
Játékmester
avatar

Hozzászólások száma : 816
Hírnév : 13

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

TémanyitásTárgy: Idethren a város - elfek ősi földjének maradványa   Szer. Szept. 28 2011, 11:30

Réges-régen nagy háború dúlt ezért a gyönyörű földért. Az elfek földjéért, mely a keleti sós óceán partjaitól, északon a hatalmas folyóig tart, mely ketté szeli a Birodalmat, egészen a nyugati hegységrendszerig nyúlik. Egy hatalmas, két nagy és ezernyi kis folyó övezte mélyföldért folyó harc. A bő vizű folyókért, a mindig termő földért, a jó éghajlat miatt napsütötte városokért, a szép és erős épületekért, a hely varázslatáért. Egyszóval egy olyan földért, ami kmincse lehet a megszerző vagy megtartó kezében. Végül Dagorlad győzött, viszont csak nagy veszteségekkel, és alantas cselek bevetése árán. A föld őslakói, a lombtündék egy része melléjük állt, ki tudja milyen okból, vagy önszántukból-e. Egy bizonyos, az aki most uralja ezt a hatalmas földet, Dagorlad egyik főura, a kiskirályok között a leggazdagabb, egy ilyen lombtünde, és felettébb úgy tűnik elégedett a választásával. Két szép városa, mely kincse a Birodalomnak, Idethren és Ozann, mindkettő kereskedő város.
Idethren városa feltűnően elf kezek munkáját viseli. A főúr kényesen vigyázza, hogy városa, de még falvai se mutassák idegen szobrászok, építők jegyét. Mindent tündékkel végeztet, ami egyrészt különlegesség teszi a helyet, mert megtartja a régi szokásokat, és ezért alattvalói tisztelik.
Az idetévedő, egy olyan helyet vehet szemügyre ami megtartotta a régi szokásokat,és a régi építkezést, egy igazi élő múzeum itt minden,és koránt sem mutatja jelét annak, hogy leáldozóban lenne az ideje.


Vissza az elejére Go down
 
Idethren a város - elfek ősi földjének maradványa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: DAGORLAD :: Dagorladi birodalom :: Idethren-
Ugrás: