EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Mesélő
Játékmester
Mesélő

Hozzászólások száma : 816
Hírnév : 13

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Aug. 27 2010, 23:11

MANUN LYRÄT

Minäril Calath legmagasabb pontján áll a Mágus vezér palotája, Manun Lyrät. Egy a város közepén kiemelkedő sziklás alapra épült, így is emelve a palota magasságát. A kisebb épületek között hatalmas torony nyúlik a magasba, melyet messziről is észrevehetsz, így biztosan nem téveszted el az utat.
De nem csak a nép vezetője él itt, hanem a nagyhatalmú mágusok is innét intézik a Mágusok mindennapos dolgait. Ebben a toronyban székel a Mágusok Tanácsa is, mely hivatott megválasztani a nép vezérét.

A tornyot megfigyelésre is használják, hiszen olyan magas, hogy az egész környék belátható innen. Alsó szintjei barátságosak vendég váró helyiségek, ülőalkalmatosságokkal, illetve egy hatalmas étkező is itt található. De a felsőbb szinteken, ahová egy csigalépcső vezet fel, a mágusokon kívül más nem nagyon tette még be a lábát. Itt vannak a Mágusok különböző szobái, s könyvtárai is itt találhatóak, melyek titkaikat őrzik. Ha hívatlanul, tudtukon kívül lépsz ide be, az életeddel fizetsz…
6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Torony2
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzomb. Aug. 28 2010, 20:49

//Thral Worneus időntúli folytatás Minäril Calahtból//


*Meglehetősen gyorsan be is hívják a szolgák. Mint már elég sokszor, a nagyúr most is éppen étkezik. Az isthar elgondolkodik egy pillanatra azon, milyen furcsa érzéke van az ilyen megérkezéshez. Nem arra gondol, hogy Thral eszik folyton, inkább arra, hogy ő érkezik mindig akkor, amikor eszik a nagyúr.
Thral gyorsan feláll és meghajol előtte, amit Dreamien kissé furcsállva, úgyanígy viszonoz.
A máskori barátságos kézfogás helyett most ez maradt.
Már a száján a kérdés Worneus nagyúr szavaira, s a szíve nagyot dobban.*
~Talán elveszítem az állásom? Miből tartom el a családot?~
*Mégis uralkodik magán, s helyet foglal az asztalnál. Kissé meg is nyugszik, bár szó, mi szó, enni nem eszik sokat, így nem sokkal lemaradva követi Thralt.
A furcsaságok tovább sokasodnak, mikor a nagyúr kiküldi az összes szolgát és maga tűnteti el az asztalt. S ha ez még nem volna elég, hamarosan rájuk zárja az ajtókat, s varázsbotjával egészen érdekes dolgokat művel.
Istharunk nem hülye. Ennyi idő alatt rájött, hogy résen kell lennie, így mikor a nagyúr egy igét mond ki, már kezében is van varázsbotja.
Jól is teszi, hogy magához veszi, mert a következő pillanatban víz tölti be a Thral által bezárt területet, s mivel Dreamien nem éppen vízi lény, így a légzéssel komoly gondjai lennének.
Ám nem azért mágus ő, hogy ilyesféle gondjai legyenek. Kezeit megemeli, majd tenyereit elől összeérinte széthúzza.*
- Aartho shield!
*A buborék, mely körbeveszi levegőt tartalmaz, s így esik, hogy a mágus egyetlen pillanatra a víz közepén két marokra fogja botját, feje fölé emeli, majd a földre sújt az alul lévő végével.*
- Lucis noltus!
Ahol a bot a padlót éri, hirtelen fényesség támad, mely végigfut a buborék felületén, szétvetve azt, s a rengés végigfut kifelé a vízen egészen annak határáig, hogy a kört szétvesse, s a víz elöntse a határon kívüli részét is a termenek. Így már senki nem fullad meg, ám a víztömeg Thral nagyurat is elérheti, akár a lábáról is ledöntve, ha nem áll éppen elég stabilan.
A főmágus azonban még nem támad. Tiszteli annyira a nagyurat, hogy nem indít támadást ellene.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzer. Nov. 03 2010, 13:04

*Manun Lyrát tornyában Dreamient újabb gondok gyötrik. Nem hinné, hogy a darthar könnyen kijuthat Luth Diron jól őrzött barlangjából, de könnyen megeshet, hogy valahogy mégis sikerül neki. Evolyran tömlöcéből sem gondolta senki, hogy meglép.
Hívatja Armin Blackwoodot, a városban tanyázó mágusok vezetőjét.*
- Hívatott, uram!
*Csatamágus. Tifar még mindig nehezen szokja, hogy a mágusok seregének tagjai ilyen katonásan és ekkora tisztelttel viseltetnek iránta. Armin az egyik legkatonásabb mind közül. Magas, erőteljes testalkata van , csapatai kék köpenyét viseli, melyen az aranyozott jelzések jelölik csupán rangját. Határozott, csillogó szemei állandó tettrekészségre utalnak.
Feláll asztalától és a Pajzstörő elé siet.*
- Pihenjen, Armin! Fontos dolog miatt hívattam. Barlon még mindig a barlang fogja, de fel kell készülnünk arra az eshetőségre, hogy esetleg kijut valahogy és kijátszva az őrséget, szökni próbál.
*Blackwood tiltakozni próbálna, ám látva, hogy a fényhozónak határozott véleménye van a dologról, inkább nem szól, hanem végigvárja a mondandót.*
- Nem engedhetjük meg, hogy még egyszer gyorsan el tudja hagyni a mágusok földjét, vagy akár Minäril Calath környékét. Állítsunk őrséget a térkapuhoz, nehogy elhagyhassa a földünket!
*Armin végül csak ezután szólal meg.*
- Úgy lesz, uram! Mindazonáltal hadd jegyezzem meg, milyen kicsi az esélye annak, hogy abból a barlangból megszökhessen úgy, hogy mi ne állítsuk meg.
*Dreamien a csatamágus vállára teszi a kezét. Ő is tudja, mennyien őrzik a barlang száját, de Etelét véletlenül sem akarja alábecsülni.*
- Barátom, az a bűnöző már Evolyran börtönéből is kitört. Mi ne engedjük meg neki ugyanezt!
*Armin csak bólint és a mágusvezér engedelmével elhagyja a termet. Dreamien sem marad tovább. Amikor a pajzstörő belépett, épp menni készült már.
Igaz, nem jelentkezett be, de úgy dönt, ideje meglátogatni az emberek uradalmának fejét.
Korábban úgy értesült róla, hogy Kegyetlen Lianát letaszította a trónról a korábbi vezető, Antonius, kit épp a fent említett hölgy űzött el a trónról.
Kíváncsi, mert nem tudja, mire is számítson az újdonsült vezetőtől, főleg, hogy mindez a Birodalom vezetőinek utasítására történt. Örül, hogy a mágusok ügyeibe egyenlőre nem szóltak bele.
Tudja, hogy Antonius nem a teljes emberi uradalmat kapta meg, egy másik harcost is vezetővé tettek.
Alkalomadtán őt is meg kívánja keresni.
A mágus vállára teríti köpenyét, lesiet a lépcsőn. Az őrség parancsnokának meghagyja, hogy az emberekhez megy, majd a kapu mellett álló Odin hátára pattan és kivágtat a palota kapuján, hogy a mágusok térkapuján át minél hamarabb Fehértorony várába érhessen.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyVas. Nov. 07 2010, 23:22

*Dreamien végre leszáll lováról Manun Lyrät kapujában. Biccent az őröknek, majd felsiet a szobájába. Van egy kis szoba, ami túl van a fogadószobán. Ide tud elvonulni, ha nem akarja, hogy zavarják, akár pihenhet is néhány órát, mert egy ágy is található benne.
A mágus leveti megpörkölődött szélű köpenyét, majd gyorsan ledobálja mellényét, ingjét, hogy végre szemügyre vehesse a sebeket, amelyeket kapott.
Tudniillik, Vadon földén járt egy barlangban, ahol ártalmatlanná tett egy kőkolosszust.
Eközben azonban rendesen szembetalálkozott egy sziklafallal és azóta is igencsak komoly fájdalmai vannak a mellkasában.
Eléáll a tükörnek, ahol szemügyre veszi széles mellkasát. Bizony több kék foltot is lát magán, de eddig is biztos volt abban, hogy a sebek nem törést, csak zúzódást fognak mutatni. Most be is bizonyosodik ez.
Az isthar kezét végighúzz a zúzódások felett.*
- Vividus!
*Reméli, hogy a bűbáj elég lesz, hogy viszonylag rövid idő alatt legalábbis fájdalommentessé váljanak a kőfal nyomai.
A mágus kissé elfáradt ezen a napon. Előbb elvégzett egy csomó hivatalos munkát, majd megjárta az emberek uradalmát, ahol az egyik nagyúrral folytatott hivatalos megbeszélést, majd Vadon földére sietett, ahol kővé változtatott egy kőkolosszust, nem túl kicsi küzdelem árán.
Jól esik most megpihenni kicsit. Úgy, ahogy van, végigdől az ágyon. Őrül, hogy végre kinyújtóztathatja fáradt tagjait.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Arya Darkmen
Álomlátó
Arya Darkmen

Hozzászólások száma : 407
Age : 26
Hírnév : 14

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Varázsló
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyHétf. Nov. 08 2010, 13:50

*Arya is kissé kifáradt, mert sokat használt varázserejéből. A legfontosabb varázslatokat képes végrehajtani, amelyekre az éjszaka folyamán szüksége lesz. Habár nincs még túlkéső, szeretne minél hamarabb otthon lenni, hogy kicsit pihenhessen. Hisz mikor a többiek alszanak, akkor kell megszöknie. Így, mikor mehetnéke volt, elment hát arra a helyre, amit mondott az isthar, hogy ott keresheti. Az őröknek így szólt.*
-Arya Darkmen vagyok. Dreamien Tifar hívatott.-
*Ők beengedték, és el is vezette egyikőjük az iroda ajtajáig. Arya egy biccentéssel és egy kedves mosollyal fejezte ki háláját, majd mikor az távozott, bekopogtatott. Ha mondták, hogy "szabad", akkor azonnal belépett. Ha nem mondták, akkor megint kopogtatott és kis szünet után benyitott. Meglátja a pihenő mágust és elmosolyodik. Becsukja maga mögött az ajtót, majd megszólal.*
-Üdv! Azért jöttem, hogy ha esetleg nincs több dolga, akkor mehetünk haza, mert én is befejeztem a városnézést.-
*Mondja kedves mosollyal az arcán a férfi szemébe nézve.*
-Milyen napja volt?-
*Kérdezi vidáman, majd kicsit körbenéz, hogy megfigyelhesse az irodát. Majd a válaszra várva ismét a férfi szemébe néz.*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyHétf. Nov. 08 2010, 16:41

*Az őrnek meg volt hagyva, hogy ha a nevezett mágushölgy keresi az isthart, vezesse hozzá, s ő így is tett, engedelmeskedve az utasításnak.
Dreamien csendben pihen az ágyon. Jól esik neki, lassan vissza is tér az ereje, és bár a zúzódások még fájnak, de már sokkal kevésbé és tudja is, hogy ez a gyógyulás jele.
Nem volna jó, ha ilyen állapotban kellene Etelével megküzdenie, de szerencsére még nem kapott értesítést a szökéséről.
Kopogtatást hall.
Megköszörüli a torkát.*
- Szabad!
Üdvözlöm, Arya!
*Meglátva a szobába lépő lányt, gyorsan felül az ágyban, majd feláll és odalép a tükör melletti székre terített ruháihoz. Még éppen látszódnak halványodó zúzódásai, mielőtt felveszi az inget és rá a mellényt.
Botja szokása szerint a keze ügyében volt az ágy mellett, kardját le sem vetette, úgy feküdt le pihenni.
Visszamosolyog a lányra. Már sokkal jobban van, de azért érzi izmaiban a kellemesen zsongító fáradtságot.
Arya kérdésére elhúzza a száját.*
- Szinte semmit nem végeztem el a terveimből, más dolgom akadt. Mehetünk, ma már nem dolgozok többet. Fárasztó napom volt.
És kegyednek? Megcsodálta a várost?
* Látja, hogy szemügyre veszi a helyiséget. Valójában az iroda kint van, ide csak pihenni jár be időnként, mikor már belefárad a nép ügyeibe.
Végignéz a lányon.*
- Fáradtnak tűnik. Minden rendben?

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Arya Darkmen
Álomlátó
Arya Darkmen

Hozzászólások száma : 407
Age : 26
Hírnév : 14

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Varázsló
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyKedd Nov. 09 2010, 08:42

*Mikor gyorsan felkapja az ingét a mágus, Ara észreveszi a sérüléseket. De nem szól. Ráadásul úgy tűnik, a férfi nem is akar beszélni a napjáról. Na mindegy. Aztán lassan elindulnak. A kérdésre a nő Dreamienre mosolyog.*
-Ne aggódjon, minden rendben van. Valószínűleg nem vagyok fáradtabb önnél. Csak sétáltam egész nap a városban. És igen, a város gyönyörű. Meglestem a boltokat, tudom, hol van a fogadó, a könyvtár, mindent tudok, hol van.-
*Mondja mosolyogva, majd kilépnek az ajtón. Persze azt, hogy mi hol van, arra nem ma jött rá. Mikor Etelével volt itt, akkor ismerkedett meg a várossal. Lassan leérnek a lovakhoz és felülnek rájuk.*
-Akkor induljunk. -
*Mondja mosolyogva a férfi szemébe nézve, majd a kapuőrök felé veszi az irányt, hogy végre távozhassanak.*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyKedd Nov. 09 2010, 13:16

*A férfi fáradt mosollyal hallgatja Arya szavait. A városnézés ugyan már nem neki való, szinte teljesen ismeri Minäril Calath főbb látnivalóit, hiszen itt nőtt fel mellette, Amerälioh erdejében, de tudja, milyen rácsodálkozni egy olyan városra, melyet teljesen áthat a mágia.
Bólint Arya szavaira, s maga is elindul. Lova Manun Lyrät kapuja mellett álldogál és gazdája láttán örömmel kocog oda hozzá és böködi meg az orrával. Szerencsére valahol a csípője magasságában teszi, ott épp nem fáj semmije Tifarnak.
Dreamien felteszi a botját a nyergen lévő tartóba, majd lassan, óvatosan ül fel a ló hátára. Itt-ott még nyilall kicsit mellkasa a sziklával történt találkozás emlékeként, de már nem olyan vészes.
Úgy érzi, némi hiányossága van, ugyanis a lány kedvesen érdeklődött, ő pedig némileg mogorván elhajtotta a kérdéssel.
Elmosolyodik és Arya szemébe nézve válaszol a korábbi kérdésére.*
- Nem olyan izgalmas egy mágusvezér napja, legtöbbször csak tárgyalásokat folytat, hivatalos leveleket ír, a nép ügyes-bajos dolgaiban dönt, vagy ítéletet hoz…egy idő után napi rutinmunkává válik.
Ma viszont volt egy érdekesség. Vadon földe barlangrendszerébe bevette magát egy tüzes kőkolosszus és mivel az ottaniak nem bírtak vele, az én segítségem kérték.
Ezért nem sikerült a napi dolgokkal végeznem. Vadon-földe nem itt van…
Akkor irány a fennsík!
*Kényelmes tempóban indulnak ki a még nyüzsgő városiak között a kapu felé, hogy utána kis kerülővel az Alceron-fennsík felé vegyék az irányt.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Arya Darkmen
Álomlátó
Arya Darkmen

Hozzászólások száma : 407
Age : 26
Hírnév : 14

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Varázsló
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzer. Nov. 10 2010, 06:40

*Elindulnak. Arya azt tervezte, hogy majd útközben ismét felhozza a kérdését, de a tervezgetés felesleges volt.*
~Úgy tűnik nem nagyon tudok neki meglepetéseket okozni. Nem hagyja.~
*Végighallgatja a férfit.*
-Hmm... ez nem semmi!-
*Mondja a szemébe nézve elismerőn.*
-Csak úgy hipp-hopp, utazzunk térkapun át párszáz kilómétert, győzzünk le egy kőkolosszust, aztán menjük haza, mert vége a napnak.-
*Nagyobb mosolyra húzódik a szája.*
- Kész!-
*Mostmár elfordul a mágustól és kicsit csendben utaznak tovább. Majd megszólal a lány ismét az istharra nézve, de most már komolyabban. Mintha aggódna a férfi miatt.*
-Akkor azért vannak azok a sérülések magán... De ugye jól van?-
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzer. Nov. 10 2010, 08:23

*Dreamient meglepik Arya elismerő szavai. Ő maga nem túl elégedett a teljesítményével. Amellett, hogy a térkapunk utazás fárasztó, a kolosszus esetében nagyon óvatlan volt. Ha a szerencse istennője nincs mellette, most nem lovagolna itt.
Valószínűleg könnyedén elsétált a rejtőzködő óriás mellett.
Mégis, az elismerés jól esik neki. Valószínű a jelentés után köszönetet nem fog kapni senkitől, volt egy kérés, a kérést teljesítette, a barlangok újra használhatók.
Néha úgy érzi, az emberek úgy vannak vele, ez a mágus dolga, tegye rendbe azokat a dolgokat, amik meghaladják az átlag evolyraniak képességeit.*
- Nem olyan nagy dolog…általában ez is a munkám része…
*Mondja csendesen, de a szemei azért mosolyognak.
A továbbiakban egy darabig csendben haladnak, elhagyva a város kapuit; átlovagolnak a kőhídon, majd egy jókora kerülővel, amellyel érkeztek is, visszakanyarodnak a fennsík felé.
A mágus vágyok már haza. Hiányzik neki a kislánya és a felesége.
A lány kérdésére konstatálja magában, hogy bizony nem volt elég gyors, és a mellkasán lévő zúzódások nem kerülték el Arya figyelmét.
Csendesen válaszol, miközben a lovak lassan beérnek az ösvényen a fennsík jelentős részét takaró erdőség terebélyes fái alá.*
- Néha még fájnak, de a gyógyító bűbáj gyorsan hat, már sokkal jobb….köszönöm kérdését.
Átvágunk a fennsíkon és otthon majd kipihenem magam.
*Elmosolyodik és mélyet szív a friss erdei levegőből. Odint sem sietteti, ma hamarabb indult el haza, mint szokott, még világos van, bár a nap egyre alacsonyabban jár és kellemes narancs árnyalattal vonja be az ösvényt.*
- Talált valami érdekeset a városban? Úgy látom, nem vásárolt semmit.
*Néz végig Aryán, nem hagyva ki tarisznyáját sem, mely ugyanolyan üres, mint induláskor volt.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Arya Darkmen
Álomlátó
Arya Darkmen

Hozzászólások száma : 407
Age : 26
Hírnév : 14

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Varázsló
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyCsüt. Nov. 11 2010, 08:33

~Milyen szerény!~
*Gondolja magában a lány, mikor az isthar felelt. Majd mikor a hosszabb csend után felelt a férfi, Arya csak mosolygott, meg megint csak gondolkodott.*
~Remélem jó mélyen fogsz aludni!~
*Aztán a kérdés egy pillanatra meglepte, de csak elmosolyodott és úgy felelt.*
-Valóban nem vettem semmit. Én nem vagyok az a költögető típus, főleg, hogy nem nagyon van pénzem. Inkább nézelődtem. Elmentem minden ház, pult, utca mellett, csak jól bejártam a várost. Szeretem ezt csinálni.-
~Főleg, hogy így minden gyenge pontját és jó búvóhelyét megismerem. ~
*Kisebb szünet jött megint.*
~Még jó, hogy a füstölők szalma vékonyak, így nem lehet észrevenni őket, hogy nagyon sok van nálam.~
*Arya fáradtabb volt annál, mint amilyennek látszott. Sok erőt veszített, így nem volt nagyon beszélgetős kedvében. Nem is nézett többet a mágusra, hogy ne kezdeményezzen az beszélgetést. Bár ha Dremien megszólalt, Arya készséggel felelt. Már nagyon várta, hogy bemehessen az erdőbe aludni egyet.*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyCsüt. Nov. 18 2010, 22:13

//Időntúli játék Edward Elriccel//

*Minden nap egy kicsit ugyanolyan és egy kicsit mindig más.
A mai is a napi rutin szerint kezdődött, kilovaglás a fennsíkról, majd megérkezés a városba. A palotában az első, előző napról maradt ügyek gyors rendezése, majd a legsürgősebbek sorra vétele következett.
Azonban Dreamien agyában új tervek is készülnek, melyek túlnőnek rajta, vagy Barlonon. Emiatt hagyta el pár órája Manun Lyrät tornyát, majd Minäril Calath városát is. Ebben más már ez a nap, mint a többi.
Nem a barlanghoz sietett, ott úgysincs most dolga.
Etele még ott csücsül, jó helyen is van ott.
Dreamien épp visszatért Fehértorony várából, s ott várja az asztalon egy nagy kupac pergamen, amiket át kellene olvasnia.
Antonius mély hatást gyakorolt rá, de muszáj leráznia magáról az érzést.
Időszerű azokkal a dolgokkal foglalkoznia, amiket eltervezett.
Úgy hallotta a városban járkáló őröktől, hogy a kaput átlépte egy alacsony, szőke fiú, aki igencsak harapós a magasságára.
A leírás és a fiú erőteljes jobb keze emlékezteti egy ismerősre, akivel Evolyranban a dagorladi támadáskor ismerkedett meg.
Nosza, gyorsan utasítja is szárnysegédjét, hogy kerestesse meg.
Ha jól sejti, Edward lesz az, és ha jól sejti, nagyon is alkalmas arra, amit az isthar tervez épp.
Remélhetőleg jól sejti és remélhetőleg csak idő kérdése, hogy az Elric fiú eleget tegyen a hívásnak.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Nov. 19 2010, 13:15

*Két pár láb hangja veri fel a folyosó csendjét. Egy nagy, erőteljes és mélyen kongó hangot hallató, és mellette egy pár szaporább. Az utóbbin bőrbakancs van, kezeit a zsebe méllyére dugja és lefelé bambul míg előrre halad. Néha felmorog, csak hogy lássa a társa még nem kukult meg.*
-Csak úgy iderángat, és még azt sem tudatja, hogy mit is akar. Nem indok, hogy ő a mágusok vezére, ... és mégis kicsoda Ő? Honnan tud róllam?
-Bátyó, nem emlékszel? Ő az az isthar akivel a várost védtük!
-Óóóóó, a fene!... Ő lenne Dreamien Tifar? Csak az maradt meg, hogy hihetetlen nagy energiát áraszt.
-No meg, az sem mindegy, hogy el voltál ragadtattva tőlle.
-Micsoda? Ne tréfáj!
A nagy páncélos, merthogy a nagyobbik Edward mellett, egész testét páncélba burkolta, felnevetett.
-Jól van, értettem, de hova is kell mennünk?
-Öhm, olyan nagy ez a hely, de mintha azt mondták volna, hogy gyenesen előrre, ami érthető is.
*A folyosó végére érve két őrbe botlodtak.*
-Kröhöm, a nevem Edward Elric a mágusvezér hívására jöttem.
*Az őr várt pár másodpercet. Végignézett a két elég furcsa külsejű alakon, és mérlegelve az esetleges veszély fennálltát így válaszolt.*
-Itt várjanak. Elöbb szólok a vezérnek!
És ezzel benyitott, majd bezárta maga mögött az ajtót. A másik őr, árgus szemmel figyelte mit is akar ez a nagy páncél itt, de emellett ez a kis mitugrász röhelyesen festett.
-Chö, ezt kérte a vezér? Mire való egy ilyen?
Sajnos nem volt elég halk, azaz elég elővigyázatos, így hajszál híjja, hogy nem kapott egy jobbost a képébe.*
-Engedj!
-Ne csináld Bátyó! Mégiscsak a mágusok vezérénél vagyunk.
-Na de ez az alak, majd én megmutatom neki mit kap...
-Ahh, inkább üljünk le.
*Ed vetett még egy gyilkos pillantást a meghökkent őrre, de végülis leüllt.*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Nov. 19 2010, 13:49

*Dreamien épp a fogadóterem mögötti kis helyiségben szöszmötöl. Ott szokott pihenni, amikor van pár szabad perce, de most csak azért ment ki, hogy az út után az arcát megmossa kissé. Fel akar frissülni.
Hallja a belépő őr lépteit és diszkrét krákogását.
A nyitott ajtó mögül hajol vissza a terem felé.*
- Igen?
- Uram, megérkezett Edward Elric.
- Rendben, engedjétek be.
- Uram….a páncélt is?
*Az isthar mostmár nem csak fejét dugja ki az ajtó résén, maga is kilép, kezét még épp a törölközővel törölgeti meg.*
- Micsodát?
- Egy két lábon járó páncélozott valamivel jött….
*A mágusvezér egy pillanatra megrökönyödik a hallottakon, majd a törölközőt az ajtó kilincsére akasztva belülről behajtja azt maga után.*
- Ha vele van, akkor őt is.
- Máris uram.
*Tifar még utánanéz a távozó csatamágusnak, majd körbetekint a helyiségben. A botja a pihenő ajtaja mellett van letámasztva, de nem hinné, hogy nagy szüksége van rá. Barátot vár, harcostársat.
Még emlékszik arra az estére, amikor a fiú megérkezett és nem sokkal később egy harci gépet szerkesztett össze.
Igen tehetséges fiatalembernek tűnt. Reméli, elvállalja, amivel meg szeretné bízni.
Nem szándékozik leülni addig, amíg a vendég meg nem érkezik.
Gondolatai egy pillanatra visszaterelődnek Etelére, de annyi minden jár a fejében, hogy ezúttal hamarosan ki is veri onnan.
Tekintete a pergamenek között jár. Így várja, hogy megérkezzen a fiú.
Az egyik pergamenen a Vadon-földe felirat olvasható, nagy kimért betűkkel. Nagy valószínűséggel nem egy puhány ember jegyezte fel őket.
Az írásmód inkább erős, dolgos, épp emiatt az íráshoz kevésbé szokott marokra enged következtetni. Fel is kelti az érdeklődését, de mivel már hallja az érkező lépteket, jó hangosan, így szemeit inkább a bejárat vaskos kapui felé irányítja.*


_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyVas. Nov. 21 2010, 20:27

*Kinyílt a nagy kapu, és beengedték őket. Edward szeme tágra nyílt ahogy a hatalmas szobába belépett.*
-Óóów, mintha nem is ugyanabban az épületben lennénk.
-Egyetértek.
*Víszhangzott mögötte a páncél, de ezt Ed cseppet sem furcsálta. Már teljesen hozzászokott ahhoz, hogy testvére fémes hangon beszél. Léptei mellett súlyos kopogások jelezték, hogy nincs egyedül. Végül bezárult mögötük az ajtó.*


//bocsánat a terjedelemért, de nem húzhatom tovább az idődet, no meg nem is tudnék mit írni Very Happy te jösz!//
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyVas. Nov. 21 2010, 21:28

*Dreamien Tifart nem abból a fából faragták, hogy meglepődjön egy méretes, két lábon járó élő fémalakon. Arcáról nem is lehet leolvasni meglepetést, jóllehet, benne azért munkál ebből egy kevéske.
Hallja szavaikat, és el is mosolyodik egy pillanatra. A termet úgy építették és olyasféle varázslat is járja át, ami nagyobbnak mutatja fizikai méretététől. Meglepődnének, ha tudnák még miféle tulajdonságokkal ruházták fel építői.
Megvárja, amíg hármasban maradnak.
Ekkor elésiet az érkező párosnak.
Kezet nyújt Edwardnak, míg a szemébe néz nyílt, egyenes tekintettel.*
- Üdvözöllek barátom, régen találkoztunk! Köszönöm, hogy elfogadtad meghívásomat.
*Felpillant a páncélra is, majd biccent felé is.*
- Üdvözöllek téged is a mágusok városában!
*Ismét Edward felé fordul. A fiú erőteljesebbnek tűnik, mint amikor utoljára látta. Hiába, az idő, és a ki tudja, miféle viszontagságok megedzik az embert. Dreamien csak tudja. Átment már ezen-azon.*
- Evolyranban, úgy emlékszem, nagyfokú ügyességről tettél tanúbizonyságot. Különösen jól bánsz a fémekkel és nekem most erre a képességedre lenne szükségem.
Kellene egy páncélzat az én méretemben, és arra gondoltam, hogy ha elvállalnád, természetesen jól meg is fizetném. Nem sürgetlek vele, és természetesen nincs abból sem baj, ha nem vállalod.

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyHétf. Nov. 22 2010, 08:24

Kezet fogtak, majd a vezér biccentett Al felé is. Erre Ed csak magában mosolygott, de Al nem hagyta szó nélkül. Meghajolt a férfi elött, majd bemutatkozott.*
-Üdvözletem. Alfonse Elric vagyok. Igazán nagy öröm, hogy én is megismerhetem. A báttyám már sokat mesélt önről.
*Ennek hallatára lentről egy kongó hang jelezte, hogy Ed oldalba akarta bökni öccsét.*
~Fene, ezt elfelejtettem.
*De szerencsére, Dreamien a tárgyra tért. Csakhogy, egyáltalán nem ezt várták. Bármi mást, de ezt nem. A két fivér egymásra nézett, de ez sem segített. Majd az idősebb, fejvakarva jelentette ki, hogy ő bizony ilyet még soha nem csinált.*
-Nem hiszem, hogy nagyon menne, nem láttam még soha kovácsot dolgozni...
*Hátulról egy nagy kéz óvatosan megbökte a vállát. Felnézett, mit akarhat Al, de a fiú nem tett semmit, csak lenézett, mintha magát bámulná. Ednek leesett.*
-De ezt Pinákóval együtt készítettük...-*Vette hallkabra közben. Ezután nem mondott semmit a testvére, de ezzel mégis beindított egy kicsike fogaskereket.*
-Hmm, ha esetleg lenne egy régi páncél az ön méretére, talán feljavíthatnám... alkímiával.
~Talán.
*Elég bizonytalannak látszott a kijelentés, ám Edward Elric nem mond olyat, aminek ne lenne egy halvány esélye. Miközben beszélt a lehetséges elkészítésről, azaz reparálásról gondolkozott.*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyHétf. Nov. 22 2010, 20:59

*Dreamien a páncél szavait sem hagyja figyelmen kívül. Pontosan tisztában van a kongó hang mivoltával is és magában derül is egy sort rajta.
Nem szól semmit, megvárja, míg megbeszélik egymás között a dolgokat.
Alfonse neve arra utal, hogy rokonságban van Edwarddal. A mágusvezér nem gondolná, hogy a páncélt, még ha járni és beszélni is tud, magáról nevezné el bárki, úgy, hogy még a családnevét is neki adja.
Itt valami többről lehet szó, de kíváncsiságán kívül semmi oka nincs vájkálni Edward és a páncél magánéletében.
Edward, úgy tűnik, még kevésbé bízik saját magában, mint amennyire Dreamien őbenne. Pedig az a teljesítmény, amivel a kardot javította, valamint az, ahogy a hajítógépet összeszerkesztette fémből, sokkal többet mutat meg, mint hinné. Ha tudása nincs, akkor a tehetsége még nagyobb, mint Tifar képzelte.*
- Örülök, hogy megismerhetlek, Alfonse!
*Majd újra Edwardhoz fordul és elmosolyodik.*
- Nos, ha részt vettél Alfonse páncélzatának elkészítésében, máris van némi gyakorlatod.
*Az isthar agya közben gyorsan jár, míg végül beugrik neki, hogy a palota alagsorában, mikor még főmágusként keresett ott egy régi könyvet, látott régi páncélokat. Azok között bizonyára akad neki való méretű is. De abban is biztos, hogy nincsenek abban az állapotban, hogy használhatók legyenek. Ismét Edwardra tekint.*
- Gyertek velem! A palota alagsorában láttam régi páncélokat.

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyKedd Nov. 23 2010, 17:20

A mágusvezér üdvözli Alfonse-t is, majd kedvesen de kibúvót nem hagyva újra Edhez fordúl. Nincs menekvés. Követniük kell. Miközben az alagsor felé tartanak, Ed egészen magába méllyül. Persze attól függ, hogy mit tud kihozni az egészből, hogy mik lesznek odalent, de azért tudnia kell példálul, a páncélzat összetételét, és ezt lesz a legnehezebb kideríteni.*
-Sokáig fog tartani...-*dünnyög félhangosan. Elég gondterhelten vakargatja a fejét, egyszerre annyi minden jut eszébe, hogy mit hogy, de pont ezért nem tudja, hogy mihez fog kezdeni mikor odaérnek.*
-Biztos sok lesz rajta a rozsda, szépen fel kell majd izzítanom, vagy nem is...csak simán oxigénezem, de ehhez sok mágia kell majd, ha nem építek hozzá kohót...pff, na és a szenyeződések...meg a javítás...ki kell próbálnom, hogy milyen összetételben a legjobb.
*Nagy motyogásából öccse rángatta ki.*
-Bátyó? Én is segítek!
-Hmm? Jah, köszönöm Al, de nem szükséges.
-De én szeretném!
-Jól van. Köszönöm.
*Majd gondolt egyett, és előrre futott, Dreamien mellé.*
-Kröhöm, szóval elfogadom a kérését, de... megtudhatnám, hogy miért pont én?
Vannak a mágusoknál sokkal jobb és képzettebb kovácsok is, akik újat készítenének, vagy ha mégjobbat akar, ott vannak a tündék. Az ő páncéljuk erős, és mégis könnyed, mert varázslattal nyerik ki azokat a különleges könnyű fémeket, amiket aztán ötvözve az ezüstel és acéllal, még erősebbé teszik. Perzse biztos vannak még titkaik, mondjuk az én automailemben egy kis króm is és szén is van..tudja nagy hőmérsékleten a szén atomos szerkezetűvé...és nagyon,.... de mégis....
*Túl sokat beszélt. Ám így ugrott be az ami eddig nem jutott eszébe.*
~Gyémánt!...Nehész lesz ötvözni, de meg kell próbálnom.
-Öhm, szóval...
*De már nem tudta befejezni. Túlságosan is beleélte magát.*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzer. Nov. 24 2010, 13:35

*Hamar elérik az alagsor vastag tölgyfából készült ajtaját. Dreamien egész úton az ajtóig hallja maga mögött Edward halk mormogását, de nem érti szavait. Annyit sikerült kiértenie, hogy öccse, a páncélban biztosítja arról, hogy segít neki.
Ez már magyarázat Alfonse nevére. Persze ettől még érdekes lehet megmagyarázni, mit keres ebben a teljes testet elfedő fémöltözetben, de nem az az idő ez most, amikor Tifar ilyesféle dolgokban kezd kérdezősködni.
Lesz még rá lehetősége.
Közben Edward megjelenik mellette.
Az isthar végig hallgatja fejtegetését arról, mennyi jobb lehetőséget tudna arra, hogy páncélzata legyen neki. Feltételezi, hogy a fiú automail néven a fémkarját nevezi, amit már volt lehetősége korábban is megfigyelni, még Evolyranban.
Ekkor érnek az ajtóhoz.
Dreamien megáll és lenyomja a kilincset. Az ajtó nem enged, így a mágus egy kissé hátrébb áll, majd jobb kezét a fára helyezi.*
- Dalemme!
*Nem hallatszik semmi, de a következő próbálkozásra kinyílik előttük az alagsori lépcső bejárata. Hűvös, de száraz levegő áramlik kifelé. A régiek, akik építették a palotát, gondoskodtak arról is, hogy ne érje ártalmas nedvesség az alagsorban tárolt dolgaikat. Ezt mutatja a kicsapó levegő is, amely cseppet sem dohos, vagy állott, valószínűleg jól megoldott szellőzése van a helynek.
Mielőtt belépne, a mágusvezér még visszafordul és Edre néz.*
- Jól tudom, milyen eszközöket készítenek a tündék és ismerem az emberek fémjeinek is a képességeit, de szemernyi kétségem sincs afelől, hogy a mi népünk is képes hasonlóan hatékony alkotásokra. Nem kell más nép páncélja, ha csatába megyek, védjen az, amit saját hazámban készítettek, ahogy életem is népem harcosaira bízhatom.
Amiért pedig téged választottalak, nem más, mint a tehetséged. Tudom, hogy te magadban nem bízol annyira, mint én benned, de ez egy jó alkalom lesz, hogy megismerd, mire is vagy képes.
*Feltekint Alfonse-ra is.*
- Menjünk!
*Tenyerét maga elé tartja és ráfúj.*
- Lucis!
*A fénygömb megvilágítja a lefelé vezető lépcsőfokokat, s ha nincs több kérdése két társának, a mágus el is indul lefelé. A lépcsők pereme kissé le van kerekítve, mutatva, hogy a századok alatt rendszeresen használták őket.
Néha kósza pókháló jelzi, hogy azért nincs minden héten takarítva a hely, s amikor leérnek, Dreamien egy „Fuscus” igével tenyerét összezárva megszünteti a kis fénygömböt, hogy egy pillanat múlva már a „Lumora tilus” elhangzását követően erős fény terítse be a termet.
A falakon polcokon tartalékok vannak felhalmozva, vastag takarók, szövetek, fegyverek halmokba rendezve mellettük, a padlón, de ott állnak favázra felfüggesztve régi páncélzatok, pajzsok, botok is.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyCsüt. Nov. 25 2010, 17:31

*Leérnek, de mielött belépnének, a mágus vezér egy igen kiadós választ ad. Ezt nem utasíthatja vissza, nem mondhat semmit, főleg ne tiltakozzon. Tudja úgy is értelmetlen lenne. Na meg ő aztán nem szerénykedik, de hát ha csak érzésből csinálja! Az hogy tudjuk mi miből áll, az nem jelenti azt, hogy bármit el tudunk készíteni. Ő inkább a harcra, meg az alkímia más ágára összpontosított. Ez csak ment, de tudja, hogy nem lesz könnyű. Belépnek. Egyből szemet szúr neki, hogy nem is olyan lerobbant az a néhány páncél, mint gondolta. Ez kicsit feldobja. Előrrébb megy. Megvizsgálja mindeggyiket. Persze, hogy nem egyformák. Mindegy, ezt át kell hidalni. Elősszőr is savat és más vegyszereket kell szereznie, amit továbbít Dreamiennek is.*
-Elősszőr is be kell rendeznem ezt a helyet egy labornak. Sokféle alapanyagra lenne szükságem többek között savakra, és olyan vegyszerekre is, amiket nem biztos hogy egy kovács használna.
Hmm, megoldható lenne?
Míg a férfi válaszol, újra körbe néz, de ezúttal a helyet méri fel, hogy mi hova kerülhetne. Al közben csak áll rendíthetetlenül. Nem szólal meg, a levegőt sem érezni, hogy egyáltalán venne, sőt...ha egy mágus konkrétan rákoncentrál, még az élőlények által kibocsátott energiát sem érezheti rajta. Hírtelen felkapja fejét az alkimista. Oda lép Tifarhoz és egy egésszen különös kérdést tesz fel.
-Megnézhetném a kardját? A varázskardot....
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Nov. 26 2010, 10:35

*Dreamien figyeli, amint Ed előresiet és közelebbről is szemügyre veszi a páncélokat.
Némi gondolkodás után visszafordult az istharhoz.
Az csendben végighallgatja, majd csak ezután adja a választ meg, de Ed már ismét az alagsort veszi szemügyre.*
- Van egy szárnysegédem, ő biztosan be tudja szerezni a szükséges dolgokat a raktárakból, vagy a városból. Majd szólok neki, hogy álljon rendelkezésedre.
*A mágusvezér továbbra is ott áll Alfonse mellett. Valami furcsa van vele, nem érzi a jelenlétét.
Olyan érzés, mintha csak egy üres páncél állna mellette, olyan, mint amiket a testvére is éppen tanulmányoz.
Mégsem tesz fel kérdést ezzel kapcsolatban. Csak gyanú ébred benne, olyasféle gyanú, hogy a páncélban nincs is élő személy. Legalábbis olyan, mint egy mágus, nincs, sem olyan, mint egy ember, vagy elf.
Közben Ed visszanéz rá és igen furcsát kér tőle. Calassët. Dreamien nem tudja, mi szüksége lehetne rá, de nincs oka nem bízni a fiúban.
Nem próbálta még, hogy a kard mennyire hűséges hozzá. Annyi bizonyos, hogy érezhető volt, amikor a penge kiválasztotta magának az isthart és azóta is érezhető, hogy összetartoznak.
Nem tudja, hogy ha elveszik tőle erővel, mit tesz a kard, ahogy azt sem, ha átadja önként, akkor is hűséges marad-e hozzá.
Remélhetőleg ez most ki sem derül, de ha mégis, bizonyára okosabb lesz tőle.
Kissé vonakodva csatolja le oldaláról a fehér markolatú pengét. Tokostól is gyönyörű látvány, ha a fiú kihúzza, még inkább, s akkor még jobban érzékelhető az ereje, de nyilvánvaló az is, hogy még a kezében tartó szándékát is érzékeli, talán ennek is köszönheti Ed, hogy nem történik semmi, amíg jó szándékkal van a kard és gazdája iránt.*
- Bánj vele tisztelettel! Mire kell, ha szabad tudnom?

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Nov. 26 2010, 13:31

*Tifar lecsatolja övéről a kardot, tokostúl, s úgy adja oda, hogy intéz is hozzá pár intő mondatot, meg a saját érdeklődését, hogy mégis mire kell ez a fiúnak. Ed elősszőr meg sem szólal, csak csodálattal nézi elöbb a tokot, majd egy nyugodt bólintás után kihúzza a pengét. Ilyen kard illik egy istharhoz. Mint maga a mágus vezér, erős jellemű és emellett gyengéd is. Azt várta volna egy varázskardtól, hogy eltaszítja majd, mivel nem ő a forgatója, de úgy néz ki türelmes, pont mint Dreamien. Már már azt hihetné aki a kezében tartja, hogy a kard is azt fürkészi, vajon mit fog tenni az ember. Melegség áradt vegyesen és fény a tiszta erő mellett belőlle. Nem akarta meglengetni, habár vonzotta a vágy, hogy kipróbálja ezt a csodás pengét. Vissza tette a tokjába és átadta jogos tulajdonosának.*
-Eléggé könnyű fegyver, ahhoz képest hogy kard, de ez csak részlet kérdés. Még nem tudom mire tudom ezt majd hasznosítani. Azt hiszem a páncélnak is könyebbnek kell majd lennie, mint az átlagban.
Adja meg szépen a választ.
-Akkor engedelmével én hozzá is látnék a munkához. Szeretnék mielöbb megismerkedni a szárnysegédjével.
Ekkor szólallt meg elősszőr Al is amióta bejöttek. Míg báttya a kardot nézte ő is közelebb jött, és most csodálatát akarta kifejezni a kard iránt.*
-Igazán szép fegyver, elegáns és már első látásra lehet tudni, hogy nem akármi.
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Nov. 26 2010, 17:03

*Dreamien csendesen figyeli, ahogy Edward a kardot szemléli. Ügyel a fiú mozdulatára, de szemei barátságos fényben csillognak.
Büszke arra, hogy a fegyver őt választotta ki ott a vásáron, vagy ki tudja…talán hamarabb is neki rendelték az istenek…
Edward nem is tartogatja tovább, visszanyújtja a kardot az istharnak, aki nyomban fel is köti az oldalára.
A mágusfiú szavaira Tifar bólint egyet. Az ő szemszögéből elsődleges a páncél hatékonysága, vagyis a lehető legerősebb védelmet adja neki, a lehető legkisebb súllyal. A kinézet csupán másodlagos.*
- Findus Boreanas a neve. Hamarosan leküldöm hozzátok és neki elmondhatod, mire lesz pontosan szükséged.
*Közben Alfonse is megszólal, s Dreamien örömmel köszöni meg Calassët dicsérő szavait.*
- Igen, köszönöm, különleges fegyver. A te páncélzatod is egyedi, még sosem láttam hasonlót….
*Szemügyre veszi közelről is a testvért. Igencsak erőteljes darabról van szó, s hiába is keresi, nem érzi benne még így sem az életenergiát. Mágiát azonban érez, s amit érez az szintén különleges.
Mint minden isthar, Dreamien is elég kíváncsi, szeret minél több tudást magába szívni, s most olyannal találkozott, amit nem ismer.
A benne lévő Elric szimpatikus számára, igencsak tisztelettudó és udvarias. Míg bátyjával beszélt a mágusvezér, a háttérbe húzódott. Bár Dreamien nem érzi az élőlényt odabent, mégis élnie kell valahogy és ez az, ami leginkább felkelti az érdeklődését.*
- Igazi mestermunka lehet.
*Jegyzi meg elgondolkodva.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzer. Dec. 01 2010, 16:38

*A megjegyzése vidám nevetést hozott ki Alból.
-Na igen, habár nem valami szép darab...
Folytatta is volna,de hogy mondja meg, hogy ő valójában nincs benne a páncélban, és hogy kilóméterekre van egy ágyhoz kötve, mégha nem is szó szerint. Inkább elhallgatott, noha ez kissé feltűnő. mégsem annyira mintha elkezdeni beszélni a dologról. Meglehet nme is érdekes annyira, mint hiszi. Edward közben elmerült a gondolataiban. Nagy gondosan arrébb tolt egy asztalt, pár széket, és egymásra tette őket, majd felült az asztalra. Körbenézett, és úgy nézett mint aki nincs is itt. Már már látta maga elött hogyan fog kinézni ez a hely. Lehuppant a földre, immár reménnyel teli.*
-Felpróbálná melyik páncél illik önre?
*Fordult oda a vezérhez, majd egymásra nézett testvérével. Egyből tudta Al, hogy Ed már mást tervezget, úgyhogy ő veszi át a beszédfonalat. Közelebb ment Dreamienhez, hogy ha valamit szeretne válaszolhasson is. Ed habár elég bunkónak tűnt, de nem tudta elhesegetni az újabb és újabb ötleteket.
-Ha belemerül valamibe, nem létezik más elötte.-Mosolyogva figyeli báttyát, persze mosolya nem látszik.
-A báttyám ismeri a korlátait, azthiszem nehéz is lesz megcsinálni, de ha valamibe belefog, az kész is lesz!!
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptySzer. Dec. 01 2010, 17:26

*Dreamien épp tiltakozna, hogy semmi csúnya nincs Al páncélján, de nincs rá ideje, mert közben Ed már rendezkedni kezd.
Az idősebb Elric fiú szavára figyel oda kellőképpen.
Az isthar elsétál a páncélok felé, és szemre vételezi egyenként mindet.
Végül azt választja, ami leginkább tűnik az ő méretének. Nem a legdíszítettebb, de tudja, hogy most véletlenül sem ez az elsődleges.
Miközben elkezdi felpróbálgatni a darabokat, az alkarvédőn keresztül a sisakig, a lábszárvédőn keresztül egészen a páncél felsőtestet védő darabjáig, hallgatja Alfonse szavait.
Neki nem kell dicsérnie, ha nem bízna abban, hogy Edwardnak sikerülni fog, nem is őt bízta volna meg vele.
Beletelik egy kis időbe, mire minden darab felkerül rá, ez alatt kénytelen levenni Calassët is, de amint felvette a szükséges darabokat, fel is köti magára újra.
Úgy fordul meg a páncélban, hogy közben arra is figyel, mennyire tud benne szabadon mozogni, mennyire könnyű az anyag. Még a kardot is kihúzza, hogy próbaképpen néhány szúrást, vágást és védést végrehajtson vele.
Végül kipillant a két fiúra.*
- Nos, mit gondoltok? Kényelmesnek tűnik, viszonylag jó benne mozogni is, de nem tudom, kívülről mi látszik.
Esetleg próbáljak fel egy másikat is?
Edward, Alfonse?
*Kérdezi ismét a két fiút. Kíváncsi a véleményükre, hiszen van olyan sejtése, hogy nála jobban értenek ehhez.*

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyCsüt. Dec. 02 2010, 16:59

*A nevét hallja, mire felnéz. Ekkor már minden rajta volt a mágus vezéren, és ami azt illeti egésszen jól eltalálta. Ha nem lenn eilyen öreg a páncél, kis fényezés után oda is adhatná. Közelebb megy, hogy jobban is megnézze. Bólogatva közeledik felé.*
-Nem fontos, ez a páncél úgysem elég erős egy csatához, alapjában kell majd átalakítanom.
*Majd gondol egyett és egy ugrással a férfi elött terem. Megtapogatja kétfelöl a bordák felőli részt, olyan hevesen, hogy DReamiennek fel is kell hozzá emelnie a karját, hogy hozzá férhessen a fiú. Ed úgy ahogy odaugrott, el is lépett.*
-Talán egy kicsit lehetne bővebb... egy kicsit, nem jó ha túl passzos.
-Köszönöm a fáradtságát, azthiszem ezutánn már boldogulok egyedül is.
*Elersztett egy vidám mosolyt, most elősszőr, mióta ide érkezett*
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyPént. Dec. 03 2010, 13:35

*Türelmesen várja, hogy Edward is szemügyre vegye a rajta lévő páncélzatot, s titokban arra gondol, hogy bizonyára Alfonse is azt fogja tenni, de végül csak az idősebb Elric vizsgálja meg.
Ő viszont tüzetesen felméri a ruhát. Amikor Ed a páncél oldalát méri fel, kénytelen a kezeit felemelni, de tudja, hogy ez is része a vizsgálatnak.
A ruha tompa kongó hangot ad, ahogy a fiú ütögeti.
Dreamien ugyan nem érzi, hogy szűk lenne a ruha, de ha belegondol, hogy még alávesz esetleg egy téli hadviseléshez vastagabb alsó ruházatot, már el tudja képzelni, hogy szűkösen lenne benne.
Nem ellenkezik, szintén mosolyogva bólint Edward szavaira.*
- Én köszönöm, hogy elvállaltad!
Csendben lefejti magáról a fémet, majd ha addig csendben maradnak a fiatalok is, felaggatja őket a tartóra, ahonnan levette.
Ő is mosolyogva fordul a két fiúhoz.*
- Akkor megyek is a dolgomra. A szárnysegédet hamarosan leküldöm hozzátok és akkor jó munkát kívánok nektek!
*Ezzel kezébe véve varázsbotját elindul felfelé a lépcsőn.*


_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Edward Elric
Halott-keltő
Edward Elric

Hozzászólások száma : 185
Age : 22
Hírnév : 12

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Darthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyKedd Dec. 14 2010, 16:07

*Biccentett egyet, és máris a "dolgához" látott. Kitárta az ajtókat, s kiszanálta a zsúfolt szobából azt ami nem kellett. Szerencsére elég nagy terem állt a rendelkezésükre, és a folyosó sem volt elhanyagolható nagyságú, így minden a helyére került pár óra eltelltével. Al nagy segítség volt ezekben a dolgokban hisz hiába a nagyzolás, Ed mégiscsak egy 1** centis fiú. Na nem baj, nem is hozták fel munka közben. Mondhatni vígan telt el, s a vége felé meg is érkezett a szárnysegéd. Kölcsönösen bemutatkoztak, majd az alkimista, egy kisebb közjáték után (ugyanis öszekeverte őket a szárnysegéd), elmagyarázta mi kell a munka folytatásához. Elvitette a nem oda való dolgokat, és előkészítette a helyet a "labor" elhelyezésére. A mai napra nem is maradt más, úgy is jócskán elbeszélgették, még körbenézett a palotában. Persze szigorúan a szárnysegéd(jük) kiséretében, aztán Findus megmutatta a szobájukat. Közel volt az alagsorhoz, de még az emeleten, gyönyörű kilátással. Nah ez lesz az amit az elkövetkezendő napokban nem fog látni. Másnapra a holmi nagyja meg is érkezett. Azok amik helyben kaphatók voltak legalábbis. Üvegcsék lombikok, minden ami egy alkimistának szükséges. Nagy buzgósággal látott hozzá, hogy mindhárom páncélt alapos vizsgálatoknak vesse alá. Míg a báttyó elpepecselt az "apróságokkal" Al felfedező útra indult elöbb a palotában, majd a városban. Így egyiküket sem lehettt látni jó pár napig. A fiatalabb is rendszeresen csak estefelé vergődött "haza" és egyből az alagsor felé vetette az útja, és éjfél körül vonszolta ki báttyát a ködös laborból. Volt, hogy Edet a padra dőlve találta, volt mikor egyszerűen a szék támláján aludt el. Egy idő után már nem lepődött volna meg azon sem, ha állva alszik el a báttya. Hosszú és fárasztó munka volt kielemezni mit mennyi mértékben tartalmaz egy-egy rész, közben pedig fokozottan figyelni az egyre gyülekező veszélyes anyagokra. Újabb és újabb stratégiák buktak meg például a szenyeződéesk eltávolítására, végül rájött egy hatásos anyagra az egyik sav kiömlése után. Perzse abban a pilanatban úgy ugrott el a helyéről, mintha megcsípték volna, de a reakció figyelemre méltó volt. Kis takarítás és folytathatta új felfedezésével. Öszességében lassan, de biztosan haladtak...valamerre. Már csaknem egy hónapja dolgozott a páncélon, de a nyersanyagokra még rá sem nézett, ám az újabb és újabb megrendelést azért csak feladta. Sok minden le is fogyott közben és Findus Boreanasnak nehéz dolga akadt a fivérekkel. A hónap vége felé már ott tartott Ed, hogy akár varázslatott is használ, csak legyen végre valami nagyobb foganatja a dolognak, mikor eszébe jutott az amivel talán kezdhette is volna. Kielemezte a páncélok összetételét az összes lehetséges változatoknál, már arra is rájött, hogyan szabadítsa meg a szenneződésektől, de ezzel kevesebb lett a felhsasználható anyag és a háromból egyett szerkeszteni sem gyerekjáték. Kellett valami ami öszetartja, valami hiányzott és itt jutott eszébe önön karja. Miért ne lehetne hasonló a páncél ehhez a szerkezethez. Annak még az öszetétele is megvan valahol....kutatása gyors eredményt adott. Kialakított egy kisebb kemencét a terem végében, felírta a méreteket, s felolvasztotta az ötvözeteket. .... azazhogy csak gondolatban, mivel még mielött felolvasztotta volna rájött, hogy nem tud a kovácsolásról semmit. Ez így nehézkess lesz jó! Fogta a köpenyét, és nyakába vette a problémát. Körbenézett a városban, úgy hírlik a mágusok sem maradnak le sokkal az elfek mögött ilyen téren. Csak talál magának egyett aki elég jó és hajlandó is tanítani pár napig. Ez sem tartott pár percig, napok teltek el, mire rábukkant egy öregedő kovácsra, akinek sok új szerszáma mellett ott hevertek a régebbi eszközök is. Szó mi szó épp egy régi kardott újított fel. Edward belevágott a közepébe. Odament és egyenesen elmondta a problémáját. Az öreg egyszerüen nevetőgörcsöt kapott. Percekig meszólalni nem tudott. Kissé frusztráló érzés volt, de le kellett nyelni ha netán elválallná. Az öreg aztán csak ennyit mondott.*
-Tudsz-e dolgozni?
*Ezek után mondhatni oda költözött Ed . Hajnaltól hajnalig verte a vasat, ízzította tüzet, csak aludni támolygott a palotába. Valójában az öreg keze alá dolgozott, miközben éberen figyelte minden mozdulatát. Addig maradt nálla míg az összes régi ócska szerszámokat, fegyvereket, de még pajzsokat is átkovácsoltak egy újjabb jobb kiadásba. Közben az öreg mesélt a páncélokról. Buktatókról, figyelni valókról, és ötletekkel tanácsokkal látta el. Ez és az eddigi alkímiai tudása már elégnek látszott ahhoz, hogy végigcsinálja a feladatot. Haza érve ( úgy hajnali 3 körül) le sem feküdt, egyből neki látott az ötvözetek megolvasztásának, és az arányok kiadagolásának, melyett már jóelőrre kiszámított. Másnap reggel is szakadatlanul dogozott, mire valami kézzel foghatót tudott elkészíteni. Ekkor betört Al és felhúrcolta a fűrdőszobába. A következő héten jöttek az érdekesebb részek, már ami Edet illeti. Hozatott kis szemű gyémántott. Tervei között szerepelt, hogy beleötvözi az anyagba, de első próbálozásra kiderült, hogy nem fog menni...még pedig olyan áron, ami vissza vette pár napra a lelkesedését. Az esett úgy történt, hogy elővett(szerencsére csak egy) gyémántott és próbát tett, de a kiszámított hőfokon nem volt hajlandó megolvadni...aztán egy kicsit feljebb emelte a "melegítést" , majd még egy kicsit, még egy kicsit....a végén már olyan meleg lett, hogy a gyémántocska fogta magát és elszenesedett....hupsz, ezután elkeseredetten próbált újra gyémántott "varázsolni" belőlle, de nem akarta az igazat, még robbant is egy nagyott, amit valószínűleg az egész palota megérzett. Al őrült sebességgel száguldott be az alagsori terembe. Báttyát kormosan, kissé megpörkölve találta a földön, nem beszélve fölfelé göndörödő hajáról, ami azelött nyílgyenes volt. Szépen nyakon ragadta, és átvonszolta a kertbe. Ezt is megbámúlta aki épp arra járt.*
-Bátyó, ideje lesz egy kis frisslevegőt szívnod!-Jelentette ki komolyan, ám Ed csak egy dolgott tudott hajtogatni.
-Szénné lett...elszenesedett...elszenesedett,...elszenesedett,...
*Azonban egy kis pihenő után, a kertben sétálgatva észrevette milyen szépen veri visza a fényt a gyémánt. Maga a gyémánt ellentétben a szénnel talán a legerősebb szilárdságú elem, így már kész is volt az ötlet. Nem telt bele egy hónap sem, és a fiú előállt a teljesen új páncéllal. Maga a páncél nem lett túl vastag, de így annál könnyebb. Mielött átadta volna, elmondta pár szóban a vezérnek, hogy mi is ez valójában.*
-Ezt a páncélt a lehető legvékonyabbra formáltam amellett, hogy ügyeltem az ellenállására. Sok ötletett vettem a tündéktől, és van benne abból az anyagbból, amit a múltkor említettem. El kellett mennem érte a tündékhez, de azt hiszem megérte.-*mosolyodott el közben.*-Azonban nagyjából a saját automailemhez igazítottam az öszetételt, egyrészt azért, mert kipróbált jó anyag, és ez is arra lett tervezve, hogy könyű legyen. Emellett az a nagy különlegessége, hogy a több réteg közé gyémántokat kovácsoltam bele. Ez nem olyan mintha ötvöztem volna, de így is nagy segítség lesz, ha egy-egy kard azt a részt érinti, és nem mellesleg a gyémántok raktározni tudják a fényt. Persze varázslatal, de nagy segítség lehet ha isthar valaki. A kesztyűkön és a nyaki részen egy-egy nagyobbak vannak, ezek összeköttetésben állnak a többivel. Ha elég erőssen koncentrál belemeríthet a gyémámtokba a saját erejéből, és aztán bármikor felhasználhatja.


//Huhh, azt hogy hol, mikor adom át, no meg hogy milyen körülmények között azt rád hagyom! Wink Jó olvasást! Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Dreamien Tifar
Mágus vezér
Dreamien Tifar

Hozzászólások száma : 1188
Age : 38
Hírnév : 63

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Vándor
Rang: Isthar

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája EmptyVas. Jan. 02 2011, 23:31

//No, akkor megérkeztem.//

*Csak eljött a nap, amikor a szárnysegéd megjelent ajtajában diszkrét torokköszörülés közepette.
Dreamien épp a papírokat bújja. Van néhány peres ügy, melyek elintézése nem kis fejtörést okoz neki.
A mágusvezér felnéz, majd mikor leesik neki, hogy mit is akarhat a szárnysegéd, felélénkült tekintettel szólal meg.*
- Kész van?
- Kész, uram!
*Tifar leteszi a tollat, majd botját megragadva a szárnysegéd előtt lesiet az alagsorba. Azóta nem volt itt, mióta Edward és testvére bevette magát a helyre, hogy elkészítsék Dreamien páncélját.
Az isthar sebesen halad lefelé a lépcsőn. Egyrészt, mivel sok ideje nincs, másrészt mert kíváncsi, mire jutottak az Elric fivérek.
Hamar le is ér, s a nyitott ajtón belépve a tér közepén megpillantja a kiállított kész fémöltözetet.
Miközben hallgatja Edward mondandóját, körbejárja, hogy a remekművet minden oldaláról megvizsgálhassa.
Nem szól közbe, figyelme egyenlőre a vértre terjed ki.
Rendkívül részletes munka, s így sok apró dologra figyelhet.
Végül, miután megvizsgálta, s az idősebb Elric is előadta beszédét, egyenesen a szemébe néz a szőke mágusnak.*
- Felpróbálom.

_________________
Mindenki lelkében ott a fény.

6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája IsEkJb
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net/
Ajánlott tartalom
6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája   6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája Empty

Vissza az elejére Go down
 
6. Manun Lyrät, a mágusvezér palotája
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Mágus föld-
Ugrás: