EVOLYRAN


 
HomeCalendarGy.I.K.CsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 6. Eclar

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Blazer Duranin
Nehézlovag
Blazer Duranin

Hozzászólások száma : 251
Age : 28
Hírnév : 7

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Harcos
Rang: Lovag

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyVas. Okt. 31 2010, 00:35

~Ki a fészkes fene ez a nő? Hogy a fenébe csinálja, hogy ilyen gyors és mégis mit akar tőlem? ~
Tudtam jól, hogy azt a férfit kapja meg amelyiket akarja, viszont fogalmam sincs, mit látott bennem. Százával vannak jobb harcosok, gazdagok, olyanok, akik legalább értenek valamihez. És itt vagyok én, senki fia, aki hónapokig egy farmon dolgozott, mert semmihez nem érti. Nincs pénzem, nincs szakmám, nincsen semmim. Talán csak szórakozni akar, valaki olyat keresett, akit ha vérbe fagyva az erdőben hagy nem fog hiányozni senkinek.
Közelebb jön, félretolja a kardot, majd kiveszi a kezemből. Egyetlen mozdulatot sem teszek, hogy megállítsam. Minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy egyáltalán megüssek egy nőt, legyen az akármilyen démon. Ha azt tartogatja nekem a sors, hogy most itt meghalok, azért, mert képtelen vagyok legyőzni az ösztöneim, akkor legalább tiszta lelkiismerettel megyek a halálba. Széttárom a karom.
- Tessék itt vagyok. Nem értek semmihez, nem vagyok gazdag, nem vagyok jó semmire. Sőt, mostantól csak úgy fognak rám mutogatni, hogy nézd, ott megy Blazer, tudod, akit egy nő győzött le.
Leengedem a kezem és a szemébe nézek.
- Nem tudom miféle démon vagy, de azt tudom, hogy ha akarsz megölsz és csak a te jóindulatodon múlik az életem. De jobb ha te is megtudsz valamit: sosem foglak téged szolgálni. Akkor inkább ölj meg, ott a kard a kezedben.
Hátra lépek, hogy legyen helye, ha felakarja emelni a fegyvert. Felemelem a fejem, lehunyom a szemem az utolsó csapásra várva.
- Of honourwithin, yet fearwithout. /Becsületesek, a félelmet nem ismerik/
Nem tudom honnan jön a mondat, mint egy szertartás sorát mondom el, miközben felkészülök, hogy őseim színe elé álljak a túlvilágon.
Vissza az elejére Go down
Seyla Vulfia
Dagorlad ladyje - vámpír
Seyla Vulfia

Hozzászólások száma : 554
Age : 32
Hírnév : 17

Beosztások, rangok
Nép: Vámpírok
Beosztás: Vérszívó
Rang: Örző

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyVas. Okt. 31 2010, 18:18

* Csilingelve felnevetek. Hiába, ez a csukott szem, ez a megadó póz, ugyanakkor büszke... mégis, ez kell nekem. Tudom. Hülye vagyok, de akkor is tudom.*
- Látod, éppen ezért kellesz nekem.
* Közelebb lépek, megfogom a kezét, s a kard markolatát belenyomom a tenyerébe, s rácsukom az ujjait.*
- Semmi szükségem egy szófogadó, minden kérésemet leső talpnyalóra. Többre is értékelhetnéd magadat. Először is, nem sokan mernének farkasszemet nézni a halállal...
* Talán, talán nem is tévedett olyan sokat a fiú. Talán démon vagyok... de egy önfejű, céltudatos, makacs démon. Akit nem olyan könnyű lerázni.
Hátralépek.*
- Bátor vagy. Ez tetszik. Azért szeretném, hogy mellettem állj, mert tudom, hogy nem mindig döntök úgy, ahogy kellene. De nemcsak valakire van szükségem, aki megmondja a magáét. Egykor egy voltam közületek... nem volt régen, de ahhoz igen, hogy elfeledjek dolgokat... és kívülállóvá váljak.
* Hátat fordítok neki. Hátba támadna? Ki tudja. Pár lépést mindenesetre megtettem, megteszek az úton, s onnan fordulok vissza. Rámosolygok Blazerre.*
- Talán nem is különbözünk annyira, mint hinnéd...
Vissza az elejére Go down
Blazer Duranin
Nehézlovag
Blazer Duranin

Hozzászólások száma : 251
Age : 28
Hírnév : 7

Beosztások, rangok
Nép: Emberek
Beosztás: Harcos
Rang: Lovag

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyHétf. Nov. 01 2010, 00:30

Nem öl meg, sőt visszaadja a kardot. Valahogy mégsem lep meg a dolog. Ha ki akart volna csinálni már rég megtehette volna. Arra, hogy kevesen mernek szembenézni a halállal elhúzom a számat. Szinte mindenkinek több vesztenivalója van, mint nekem. Visszalököm a kardot a tokjába, úgy tűnik nem sok szükség lesz rá, vagy ha igen akkor ez sem fog megmenteni. De ha már elkezdtem végigcsinálom. Hátat fordítok Seylának, karba fonom a kezem és teszek néhány lépést a holdfényben.
- Gondoljuk csak át még egyszer. Azt akarod, hogy a tanácsadód legyek, mert olyan távol állsz már az emberektől, hogy nem tudsz a fejükkel gondolkozni. Ezért kirángattál ide, bemutattad bámulatos képességeidet és most azt várod, hogy elfogadjam a feltételeid.
Felnézek a Holdra, majd megfordulok. Már ő is háttal áll, úgy tűnik egyszerre találtuk a másikat „hű de megbízható”-nak.
- Csakhogy nincs mit adnod. Pénz? Nem tudok vele mit kezdeni, eddig is szegény voltam és eddig is túléltem. Hatalom? Nem vágyok rá, nem akarok mások felett uralkodni. Szerelem? Tudom jól, hogy te túl veszélyes vagy, mást pedig nélküled is megkaphatok. Megfenyegetsz, hogy megölsz, ha nem segítek? Ezt már tisztáztuk, hogy nem fog működni.
Megállok, lejjebb veszem a hangomat és az övembe akasztom a hüvelykujjaimat.
- Talán nem különbözünk… de ezt most nem tudom elhinni. Később.. egy év, esetleg egy étized múlva… lehet, hogy valamikor meg tudsz győzni, de nem most. Most csak azt látom hogy megjelent valaki abban a koszos kis faluban, olyan drága ruhában, hogy az egész falu évi keresete rámenne, elrángatott ide, majd itt néhány pillanat alatt megalázott. Semmit nem tettél értem, ők viszont annál többet. Ha valakinek segíteni akarok, akkor azok a falu lakói.
Azzal hátat fordítottam, hogy visszamenjek Eclarba. Jobban megérdemlik a segítségem mint ez a nőszemély.

//Bocs, de a hatalmas időszakadék miatt nem nagyon tudom máshogy megoldani. Esetleg Blazer jelenében folyathatjuk ha úgy gondolod, hogy érdemes újra felkeresni. kb. 1 éves ugrást jelent//
Vissza az elejére Go down
Seyla Vulfia
Dagorlad ladyje - vámpír
Seyla Vulfia

Hozzászólások száma : 554
Age : 32
Hírnév : 17

Beosztások, rangok
Nép: Vámpírok
Beosztás: Vérszívó
Rang: Örző

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyHétf. Nov. 01 2010, 18:18

* Szótlanul hallgatom végig a jellemzésemet, és nem állom meg kuncogás nélkül. Hiába, ami a szívemen az a számon. Most is bajba kerültem miatta, de hát nincs mit tenni.*
- Nem kérek tőled semmit, Blazer Duranin. Főleg nem azt, hogy a tanácsadóm legyél. Elég nehéz eset vagyok magamnak is, köszönöm. Csupán egyvalami van. -szólalok meg ismét, mikor a férfi már el akar menni.
* Mellé sétálok, s a szemébe nézek.*
- Semmi olyasmit nem kérek, amit nem akarsz. Amiket felsoroltál... pénz, hatalom... semmi a szabadsághoz képest. Semmi.
* Hátralépek. Ideje lenne indulni. Már a városban kellene lennem.*
- Jó tanács. -*mondom már hátrálva*- Ha még azt sem tudod használni -*mutatok a kardjára, s megállok, értetlenül rázva a fejem*- akkor hogyan akarod megvédeni a faludat?!
Mindig gyülekeznek majd felhők, Blazer. Soha nem lesz vége. Mindig jönni fog valaki. Én, itt, csupán arra kérlek hogy gondolkozz el ezen.
Egy év, Blazer. Ennyi, és újra látjuk egymást. És akkor már csak az fog számítani, hogy elég bátor vagy-e ahhoz is, hogy olyan döntéseket hozz, ahol már nem csak te számítasz.
* És ezzel ott, az út közepén faképnél hagyom a fiút. Lesz mit átgondolnia, még ha egyenlőre nem is tud róla. Visszanézve: egész idő alatt szeszélyes kis cafkának tűntem, zavaros célokkal, ráadásul úgy, hogy nem is mondtam meg, mit akarok.
Tökéletes alakítás.*
Vissza az elejére Go down
Nero

Nero

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkányok
Beosztás: Bestia
Rang: Evolyrani sárkány

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyHétf. Nov. 14 2011, 18:24

*Napokig repült a hírhedt Deathwing (Nero). Az általa megfélemlített falvakat járta. Egy éjjel azonban pusztítani támadt kedve. Éjjel egyedül világoskéken világító szemei azok amik elárulják helyzetét a sötét égbolton. Lejjebb ereszkedett, és mély levegőt véve egy tűzfalat fújt a házak közé. Cselekedetére megszólaltak a vészharangok, és mindenki azt kiabálta: Újra itt a Deathwing! Meneküljetek!

A nők és gyerekek sikoltoztak, próbáltak tüzet oltani. Néhányan fegyvert fogtak és megpróbáltak szembeszállni a sárkánnyal. A sárkány egyesével felkapta azokat akik fegyvert fogtak és miután a levegőben széttépte őket élettelen testüket elengedte, hagy hulljanak alá. Újabb tűz falat fújt, de ezúttal a házakra. Vigyorogva szállt az égen.*
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sárkány hadúr
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 304
Age : 254
Hírnév : 22

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Varázsló
Rang: Elf varázsló

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyKedd Nov. 15 2011, 09:37

//Nero, nos tessék, az első reagom, am.
két dolog, amit fontos tudnod. Sztem neked nem baj, ha időben hátrébb toljuk a játékot, amúgy sem lett kijátszva a Horda, meg a nagy "pusztulás", úgy hogy mindezek előttre szeretném tenni a játékunkat (mivel azután Dylan elmenne Lanuriába, ha meg viszajön, nos azt még nem tudom hogyan tenné Very Happy), a kövi, sztem lényegesebb dolog...
Dylan intenzíven sárkányszagú. Mind a varázslatában, mind a szagán az érződik, mintha teljesen sárkány lenne. Épp csak nem úgy néz ki, hanem embernek. Ezért zavaró lehet pl. Neronak is, hogy úgy érezheti, hogy sárkány van a közelben de nem látja. xD (az itteni előtörim elég régi, úgy hogy konkrétan biztos nem találhatod meg, habár talán már nincs is fennt.)//

*Már esteledett mikor meglátta a távoli fényeket. Már megint éjszaka fog beérni egy faluba. Mintha egy besurranó tolvaj lenne. Cha, ilyen a szerencséje, de minek is fárasztja magát ezzel? Nem mindegy végülis, hogy este néznek ferde szemel rá, vagy reggel? Bármilyen napszak van süt rólla, hogy ne közelítsék meg, és... nos hát ez nem is a probléámák közé sorolandó dolog. Még hogy baj lenne egy ilyen? Legalább a csürhe nem környékezi meg. Láthatott már sok balekot, akiket átvertek mindenféle hazugságokkal, rossz portékáikkal, de őhozzá még csak odafordúlni sem mertek. Ez nem probléma, épp ellenklezőleg, szerencse! Azonban nem az a látvány tárult a szeme elé mikor beért, ami általában szokta. Néptelen utcák, fogadók csendes, vagy éppen ricsakjos fényözöne, komor arcok, és düllöngélő részegek. Mintha mindez itt nem lett volna szokásos, pedig az. Egy piciny falucska pár boltjával, egy fogadójával, szerény kovácsával, éjjel pihenni szokott. Járt is már itt, tapasztalta. Most viszont a feje tetejére borult minden. Az egész falu az összes lakosával egyetemben kiözönlött az utcákra, és lélekszakadva próbált menekülni valami elöl. Szakadozva, már-már hörögve üvöltöttek egyetlen kivehetetlen szót. Mint általában most is szembe ment az árral. Ahonnan futnak, ott van az, ahol ő a szórakozást találja. Ahogy egyre beljebb ért kezdett kirajzolódni a helyzet. Nem látni, hallani lehetett, és már érezni is. Eltéveszthetetlenül erős energia forrása üvöltött a falu központjából. Elkapott valakit melőlle.*
-Mi történik itt?-*Halál nyugodtan kérdezett rá, mintha csak egy karneválon lenne. A férfi azonban nem így, reszketett, és dadogni kezdett nem is neki, inkább mindekinek aki hallja.*
-Meneküljön, megöl minket! Mindenkit megöl! Ő Deathwing!
~Halál szárny? Milyen gyerekes... ez is csak egy beképzelt sárkány lehet.
*Megrázta foglyát, hogy észhez térjen és újra rákérdezett.*
-Azt kérdeztem, hogy mi folyik itt?
*A férfi oda mutatott ahonnan a hang forrása jött.*
-Sárkány! Oriási, és pusztítani akar!
-No lám, hát azok a híres Sárkánylovasok ilyenkor nincsenek?
*Gúnyolódott kicsit, de látszott a férfin, hogy megrémült, és igazából ő se tudja miért nincsenek itt a Lovasok. Csak azt tudja, hogy menekülnie kell, mert különben meghall. Elengedte a szerencsétlent és nem törődve a kiabálásával elindúlt Deathwing felé. Megmézi ő magának azt hírhedt sárkányt, akinek még becenevet is adtak. Odaérve épp a közelében hullott le egy nem túlságosan kivehető torzó. Talán nő volt. Felnézett az oriásra, s az első meglepő dolog a szeme volt, amire felfigyelt.*
~Vérszomjas...~*Bökte ki Axis, csendben a botja védelmében. Esze ágában sem volt kijönni. Tegyen vele Dylan amit akar, ő dolga.*
~Igen az, pont mint az enyém.
*Nem beszélnek különösebben egymással. Ha mégis, mindig Axis kezdi, de az is, mint a mostani is, csak pár szóban merül ki. Valójában, hiába Dylan kezdeményezte még anno az ismeretséget, nem nagyon vágyik a bölcs Fehér oriás társaságára. így aztán Axis legtöbbszőr bent csücsöl a botjában, habár magától is ki tudna jönni, és csak akkor jelenik meg ha nagyon muszály. Ez egyelőre nem olyan eset volt. A hadúr belenézett a nagy, vérszomlyas szemekbe, és a tudatára koncentrált. Megkereste a sárkányt, és a fejében szólallt meg, ahogy itt általában beszélni is szokás a sárkáynokkkal.*
~Deathwing! Mond csak milyen név ez?
Ezzel a névvel nem inkább Dagorladba kéne menned?
Hahh, én úgy tudom Evolyran sárkányai elfogadják a kétlábúakat.
*Mindenképp fel akarta magára vonni a figyelmet, ezzel valószínüleg sikerült is. Azonban nehogy azt higgye a sárkány hogy lecsaphatja. Az út közben felvont pajzs megvédi mind a tűztől, mind a fizikai támadásoktól, és még csak megmozdúlnia sem kell, amíg tart.*


//Jah, hogy nem beszéltem Axisszról? Hát majd megtudod, de sztem nem találkozol vele, úgy tervezem! Very Happy ,
és ne haragudj meg ha a karim kicsit bunkó, ő ilyen, így kell szerteni! ^^//
Vissza az elejére Go down
Nero

Nero

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkányok
Beosztás: Bestia
Rang: Evolyrani sárkány

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyCsüt. Nov. 17 2011, 21:36

*Élvezettel háborgott a sárkány. A falu felett kőrözött, gyújtogatott amikor furcsa szagra lett figyelmes. Erős sárkányszagra.*
~ Sárkány, az én falumban?
*Keresgélni kezdte a sárkányt, de nem találta. Ennek két oka lehetett.
1. ugyanúgy éj sárkány, aki csukott szemmel repül vagy neki nem világít a szeme;
2. nincs sárkány, de akkor mi a szag forrása!?
Nem sokkal később egy hang szólalt meg a fejében. Azt hitte csak hallucinál, de nem. Megrázta fejét és letekintett. Lent mindenki menekült, kivéve egy embert.*
~ Érdekes. Sárkány szaga van. Akkor nem sárkány merészelt megzavarni, hanem egy nyomorult ember. Talán ő lesz a következő "hős", vagyis öngyilkos merénylő akit megeszek. Fogpiszkálónak elég.
*Furcsának találta a dolgot, ezért a templom legfelső tornyának tetejére leszállt és a furcsa idegent figyelte. Farkát a torony köré fűzte, éles karmaival kapaszkodott. Mély, ördögi hangján kérdezősködött. *
- Ki vagy te?.. Mit akarsz?.. Te szólítottál?
*Szólította meg telepatikusan. Egyenesen a férfi szemébe nézett. Haragja csak nőtt, ám egyre kíváncsibb lett. Kíváncsi volt arra az idegenre, aki bár ember mégis erős sárkány szaga van.*


A hozzászólást Nero összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 25 2011, 19:22-kor.
Vissza az elejére Go down
Edward Dylan
Sárkány hadúr
Edward Dylan

Hozzászólások száma : 304
Age : 254
Hírnév : 22

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Varázsló
Rang: Elf varázsló

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyPént. Nov. 25 2011, 11:45

//Nero//

*Lassan követi csak a mozdulatait a testével, de a tekintete mindvégig a sárkányén marad. Azok az átható kék kristályok többet képviselnek, mint gondolná a pusztító Deathwing, s ő mint ezeknek a kizárólagos használója él is vele. Rávillantja a sötétben, melyek kéken csillannak meg egyetlen röpke pillanatra a másik szemében. Széles mosolya magabiztosságot takar, s sötétkék köpenye álcája egyben, hogy senki se tudja, mi rejlik alatta. Talán mágusok botja, vagy íj, vagy egy, esetleg két nagy kard, szabja, vagy buzogány, egy széles és vastag balta. Elbírná azokat is, törpék készítette óriás, és legfőképp hihetetlen nehéz fegyvereket is könnyedén forgatna. Viszont a köpenye eltakar mindent. Nem lehet tudni varázsló-e vagy ember, vagy egy tünde, esetleg illúziók tudója, egy myrte. Embernek néz ki de ez semmi, ha csak egy kicsit is ért a varázslathoz, játszva elrejtheti a saját alakját. A köpeny pedig lazán, szellősen leng körülette. Ide fele jövet sem volt érezhető, hogy nehéz tárgyat hozna, mely lehúzza már a súlyánál fogva is. Felé fordul végül teljesen, s a választ kissé késve //Bocsi, tudom késtem XD//, de magabiztosan mondja ki.*
-Hogy ki vagyok? Az téged ne érdekeljen! Semmit sem jelent a nevem, csak az jelent valamit amit megmutatok neked.
Sore dare ahyo.
*A varázslat mely jelezte a nagy sárkánynak, hogy nem akárkivel áll szemben, Dylant egy szempillantás alatt köddé változtatta. Csak pár pillanatot jelentett a művelet, s a varázslat újra előhozta, de nem ott ahol eddig volt. A sárkány hátán, sőt sokkal inkább a nyakán lehetett kivenni a nagyon is eleven alakját. *
-Tetszel nekem!
*Súgta a fülébe az igazán érdekes, és zavarba ejtő szavakat. Vajon miért tetszik neki ez a sárkány? Mi dolga vele?*
Vissza az elejére Go down
Nero

Nero

Hozzászólások száma : 6
Hírnév : 0

Beosztások, rangok
Nép: Sárkányok
Beosztás: Bestia
Rang: Evolyrani sárkány

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyPént. Nov. 25 2011, 19:35

/Dylan - Nero/

*Az idegenre meredt, csak rá figyelt. Nem törődött senkivel, és semmivel. Aztán eltűnt.*
~ Hmm.. Hova lett?!
*Háborodott fel, meglepte az idegen eltűnése. Aztán egyszer csak ott termett a nyakába. Nagyon nem tetszett ez Nero -nak. Megrázta fejét az idegen szavaira. Kitárta szárnyait és leugrott a templom tornyáról. A föld felé zuhant. Aztán egyszer csak az utolsó pillanatban felemelkedett a magasba.*
- Lássuk milyen nagy legény vagy. Fenn maradsz e?
*Mondta az idegennek telepatikusan. Bár nagyon zavarta, hogy nem tudja miféle az idegen. Nagy vigyora húzódott a szája.*
~ Hadd lám, milyen fából faragták. Ha fenn marad, akkor megkímélem az életét és távozhat, de ha nem, Isten óvja.
Vissza az elejére Go down
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Hozzászólások száma : 433
Age : 130
Hírnév : 40

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Varázsló
Rang: Csatamágus

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyKedd Dec. 30 2014, 15:55

//Hiswa - folytatás az Apró-tanyától//

*Volt mit felidéznie vámpírkorszakából, míg Kevin kocsmájához értek, de azért maradt számos részlet, melyet nem szívesen osztott volna meg még Hiswával sem. Például Tikina, az elf csaj, ki le nem szállt Aldo nyakáról, hiába tette tönkre akaratlanul is a lány életét először a születendő gyermekének életét kioltva, aztán annak apját, Beltázort hetekig elzárva egy vártömlöcbe. Igen, jól emlékszik, őt is meg akarta ölni, de aztán valamiképp mégiscsak sikerült megszöknie Beltázornak, a vámpírnak.
És ott volt Alan, a kisgyerek, kinek gondozását Cecilia utolsó kívánságával Seylára meg rábízta. Ő lett volna a remény, mellyel sikerülhetett volna megmenteni a vámpírnépet. Most meg se vámpírok, se Seyla, se a kis srác.*
~Talán még élnek és jól vannak mindketten.~
*Antosról már bővebben beszélt, Hiswának. A testvér, ki az álomfalvi háború végső pillanataiban haldokolva egy varázslat folytán kicserélte távozó lelkét egy párhuzamos világbeli Antoséval. Mondani sem kell, mekkora galibát okozott az egész lélekcserélősdi. Az ide került lélek Antos vámpírrá váló testét elfoglalva felkereste Aldot és rávette, hogy egy vámpírhorda élén együtt betörjenek Fehértorony-várába kis híján elfoglalva azt. A terv jó volt, de a megvalósításba hiba csúszott, a vámpír Antos meghalt, s gonosz lelke visszaköltözve saját univerzumába, előcsalogatva onnon a néhai Antos szellemét, ki a sebesült Antonius nagyúr testét foglalta el. Évek múlva végül Antonius és Aldo újra egymásra talált, mint két jó testvér, de a sors újra közbe szólt s Antonius a dagorladi ténykedéseknek köszönhetően lélek nélkül maradt. Azt már Aldo sem tudja, hogy a nagyúr kinek testében egy ideig Antos élt, most saját lelke nélkül is, de még mindig él, s "irányítja" az emberek birodalmát, mint egy bábu fennakadva a dagorladi cselszövések szőtte hálóban.*
-... Na meg ott volt Casve, az ember lány ki ismerve természetemet, hozzám jött elkeseredésében, hogy kioltva életét, vessek véget szenvedéseinek...
*Szinte érezte magán Hiswa vádló tekintetét, még ha az elf nem is eképpen tekintett rá. De ha már belekezdett, folytatta.*
- Vámpír voltam, éhes is, meg ha úgy vesszük, többször is keresztezte utam a lány, ezért....khm...nem tétováztam. De akkor megjelent Nibelon és megmutatva Casve gyerekkori képét, emlékeztetett, hogy nekem is van egy gyerekem, s így aztán megmentett mindkettőnket. Casvet a haláltól, engem az ártatlan lány meggyilkolásától. Végül ez vezetett arra, hogy évekkel később, valamikor a Fehértorony támadása után megkértem az időistent, hogy segítsen újra rátalálnom a családomra. Glorienre és Galworra. Feláldoztam a halhatatlanságomat értük...
*Nézett Hiswára, majd megnyitotta előtte a kocsma ajtaját.*
-...és így utólag is azt mondom, megérte.
*Majd becsukta maga mögött.*
Vissza az elejére Go down
Legender
Játékmester
Legender

Hozzászólások száma : 145
Hírnév : 18

Beosztások, rangok
Nép: NJK
Beosztás: Mesélő
Rang:

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptySzer. Dec. 31 2014, 20:00

Eclar kicsiny települését bizony nem segítették idén az istenek. A termés finoman mondva is szerény mennyiségű lett, így a magtár bizony szinte kong az ürességtől.
Az állatartók sem tudhatnak maguk mögött szerencsésebb évet, hiszen a lovak csikói, a marhák borjai, a kecskék gidái rendre elhulltak alig világra jöttük után. Húskészletük se nagyon maradt már így télre.
Mostanra a fagyos hideg hatására a tárolók csaknem teljesen kiürültek, s nem volt könnyű itt már a mindennapi lét sem.

Ám ezen az estén egy apró kis tűzszirmocska jelent meg az égen, s mikor az utolsó izzása is elhalt, telve lettek a magtárak, s borjak, csikók, gidák bújtak a felnőtt állatok melegen tartó bőréhez.
Az éves csoda a mindennapi életet mentette most itt meg.
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyKedd Jan. 27 2015, 05:57

//Aldo//

Kezdhetett vollna isten tudja miféle elcsépelt, sablonos szövegbe arról, hogy mennyire is megdöbbentő számára az a sok dolog, mi érte Aldot. Mégsem kezdett közhelyekkel egyenértékű szavakat felhasználva kioktatósdit játszani. Az nem sz ő stílusa volna.
Hallgatta, méghozzá szinte itta szavait, melyek igen csak ritka eseményekről is árulkodtak. Na meg egy letűnt vagy talán sosem ismert fajról is. Igaz egyszer, mikor megbénította egy találkozásuk alkalmával, akkor azt azért is tette, mert valahogy olyan rossz előérzete volt, hogy bajba sodorná önmagát, ha hagyná Aldot mozogni. Ha anno akkortájt volt vámpír, hát érthető is volna számára az a sötétség, mit benne tobzódni érzett. Bár igazából annak a sötétségnek egy kordában tarthatóbb változata mindig is ott tanyázott a férfi lelkében, mindig érezte.
Hiswa olykor rápillantott, meg a település épületeit, s az ott élőket sem felejtette el szemmel tartani közben. Egészen addig nem is kezdett semmi nagy elbeszélésbe míg a kocsma ajtaja be nem záródott mögöttük, s ő, le nem ülhetett az egyik asztalhoz.
- Mondhatnám szörnyülködő képpel, hogy milyen megdöbbentő évek vannak a hátad mögött.... De nem teszem. *érzések nélküli tekintettel nézett a mágus szemeibe* - Ha bele gondolok, hát nem is olyan nagyon meglepő, hogy bevonzottad életedbe az efféle dolgokat... Mindig is ott volt benned egy jóadag sötétség Aldo, így talán nem is kell a történteken fennakadni.
Azonban volt egy hozzá hasonlóan furcsa, s talán hivalkodó pontja a történetnek. Nibelon kezei is ott voltak Aldo életének jelentős mozzanataiban. Ahogyan neki is.
- Ami azért furcsa, hát az Nibelon feltűnése... Tudnod kell, hogy nálam is számtalanszor avatkozott be az életembe mióta eljöttünk Álomfalváról. Sok dologra mondjuk már nem is emlékszem, de gondolom ez is az istenek szándéka. Csak sok a furcsán ismerős arc, a különösen, s olykor félelmetesen hasonló pillanatok, melyeket mintha már egyszer átéltem volna. Vagy személyek kikhez kötnek bizonyos szálak, s csak az istenek a megmondhatói, hogy miért is érzem olyan kettősnek a lelkem azokban a pillanatokban, mikor az áthajózás utáni éveimre gondolok vissza.
Elgondolkodott, s úgy érezte, erről tovább talán nem is érdemes beszélnie. Úgyis olyan megfoghatatlannak érezte ezeket.
- Viszont elgondolkodtató a tény, hogy Nibelon mindkettőnk ittléte alatt igen csak szorgalmasan megfigyelte életünket, és nagy valószínűséggel nem ok nélkül avatkozott be. Ám az istenek észjárása még egy magam fajtának is követhetetlen.

Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Hozzászólások száma : 433
Age : 130
Hírnév : 40

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Varázsló
Rang: Csatamágus

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptySzomb. Jan. 31 2015, 23:55

-Igen, sötétség az volt...hála a fekete lovagoknak.
*Jegyezte meg alig hallhatóan és ő is helyet foglalt az asztalnál.*
-Nibelon? Hát, biztosan jól szórakozik rajtunk időnként. Bár abban szinte biztos vagyok, hogy nélküle ma nem ülhetnénk itt mi ketten, egymással szemben.
*Hiswára pillantott, majd az asztalhoz érkező kocsmárosra. Rendelt valami italt, de hirtelen rossz előérzet szállta meg. Mintha valaki figyelné, kémlelné őt. Körbenézett a helyiségben, ahol épp érkezésükkor gyújtottak meg néhány gyertyát, hogy a kinti eső szürkeségét hangulatosabbra fessék a benti falakon. Egy-egy sötét alak elvétve akadt egyik-másik sarokban, de nyugtalan tekintetét körbehordozva rajtuk végül egyiket sem vélte valami fenyegetőnek. Miután a kocsmáros kihozta italaikat, már el is hessegette előbbi gondolatait, így tovább szőhették Hiswával beszélgetésük fonalát. Mindezalatt kintről lovak nyerítése hallatszott be az ablakon, s mintha kardcsörgés is társult volna a zajok mellé. Talán néhány várbéli katona akart behúzódni a kocsmába a viharos idő elől...*
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyVas. Feb. 08 2015, 00:14

- Nem kétséges számomra, hogy vannak istenek, melyek kifejezetten jót mulatnak rajtunk.
Elgondolkodott pár dolgon, majd eztán folytatta.
- Való igaz az is, hogy nem igen ülhetnénk mi most itt, ha ők nem így akarták volna.
A kérdés mélyebb rétegeket ért el lelkében, mint azt rezzenéstelennek tűnő arca látni engedte.
Tekintete akaratlanul is követte a csatamágus figyelő vizslatásának irányát.
Ajka halvány, ám kissé gonoszkás mosolyra húzódott de, nem a férfi miatt, hanem a körülöttük lévőktől.
- Aggodalomra nincs okunk Aldo. Csupán két ember szegődött a nyomunkba már Eclerbe érkezésünk pillanatában. De ne aggódj, csak figyelnek, tenni nem mernének semmit, hiszen jól tudják, halottak volnának még a gondolataik befejezte előtti pillanatban.
Nem fogta halkra szavait, nem izgatta, hogy hallja netán a két említett személy.
- Korábban volt egy kis afférom egy bandaféleséggel, akik úgy hitték, jó ötlet megkísérelni elvenni minden értékem... gondolom, mély nyomot hagyott személyem benne, mert azóta mindenütt felbukkannak, ahol én is, de tenni nem tettek semmit eddig sem.
Azt gondolta erről, hogy ez a jelenség úgyis megszűnik, amint háta mögött tudhatja az emberek birtokait.
A biztonság kedvéért mégis keze ügyébe húzta íját, ha mégis másképpen alakulnának a dolgok.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Aldo Barras
Csatamágus
Aldo Barras

Hozzászólások száma : 433
Age : 130
Hírnév : 40

Beosztások, rangok
Nép: Mágusok
Beosztás: Varázsló
Rang: Csatamágus

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptySzer. Feb. 18 2015, 19:07

-...s hogy te is bajba ne keverednél folyton, akkor meg kellene tagadd önmagad.
*Mosolyodott el gúnyosan viccelődve, majd folytatta.*
-Aggódni? Nem esek kétségbe egy-két sötét alak miatt. Mit tud ártani néhány paraszt? Most, hogy már társaságod is van, nem hiszem, hogy még egyszer akarnának tőled is valamit.
*Az ajtó nyikorgására, tekintete rögtön odavándorolt az érkezőkre.*
~Hát ez bizony nem rablóbandának néz ki...annál rosszabb.~
*Egész nap, míg az emberek uradalmán barangolt, nem törődött vele, hogy legutoljára úgy hagyta el Evolyrant, hogy többek között tőlük is menekült, testvérét elveszítve nyilaik miatt. Valahogy figyelmen kívül hagyta e sebet, de, elég volt a várbéli katonával megosztott tekintet, hogy tudja, a múltkorival nem fejeződött be minden.
Az egész rém gyorsan történt, míg ő a szemben állókra fordította teljes figyelmét, valaki, talán épp az egyik sötét alak a sarokból úgy fejbe vágta, hogy az asztal adta a másikat. Még mintha látta volna, hogy Hiswával is ugyanez történik, vagy ő volt az az elf, aki rögtön felugrott és nyilat eresztett az egyikbe? Nem tudni, de Fehértorony várában magához térve majd eldöntheti, hogy mit látott.*

//Köszönöm a játékot! Ha gondolod bezavarhatsz majd Antoniusnak a várban a játékunk alatt:)//
Vissza az elejére Go down
Hiswa
Fejvadász - Lélekkutász
Fejvadász - Lélekkutász
Hiswa

Hozzászólások száma : 973
Age : 118
Hírnév : 53

Beosztások, rangok
Nép: Elfek
Beosztás: Boszorkány
Rang: Elf boszorkány

6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 EmptyVas. Márc. 01 2015, 00:25

Az emberek lettek volna a legkisebb gondokozók számára, azonban az uradalom őrségének címerével ellátott alak felbukkanása semmi jóval nem kecsegtetett.
Szeme sarkából észlelte azonnal az egyik korábbi követőjének megmozdulását. Reflex szerűen ugrott félre onnan, hol korábban nyugodtan üldögélt. Ez elég is volt arra, hogy a felé lendülő vaskos dorong bizony fejét tévesztve csapódjon be az asztal lapjába.
Hiswa nem ajzotta fel íját, hiszen arra nem is volt ideje, mert egy másik alak ekkor hasonló, ám sikeres ütéssel ütötte ki Aldot még mielőtt a mágus bármit is tehetett volna.
Az elf hirtelen ötlettől vezérelve ugrott be eztán amögé a férfi mögé, ki épp az előbb próbálta meg kivonni őt a forgalomból. Hogy csupán egy időre vagy örökre volt ez szándékában azt bizony nem állt le megtudakolni, mert jobbnak látta előkapni eddig rejtve karjára erősített tőrét, s azt tolni a támadó nyaki ütőeréhez.
A látvány hathatott, mert szinte azonnal megtorpantak mind mielőtt még megszólalt volna a nő.
- Te ott! *intett fejével az őrség egyenruhájában virítónak* - Lépj el a mágustól!
Szavai hatásosságának növelése érdekében tőre hegyével kiserkentette foglyának vérét.
Az őrség jelen lévő tagjai engedelmesen hátrébb léptek. Azonban az egyikük, ki olybá tűnt, lényegében a többi vezetője, végül közelebb lépett felé, ám Hiswa erélyes "Megállj!" parancsa hatására mégsem próbálkozott további előbbre haladással.
A férfi a karnyújtásnyira előtte lévő asztal sarkára helyezte óvatos mozdulattal kardját és tőrét, s Hiswára nézve megszólalt.
- Azt hiszem, némi félreértésre adhatott okot fellépésünk. *kezét ártalmatlan szándékot jelezve, megadón felemelve folytatta mondandóját* - Parancsunk van ennek a mágusnak a letartóztatására és Antonius fejedelem elé való vitelére.
Hiswa értetlen pislogással nézett Aldo eszméletlen alakjára. Kezdte azt érezni, hogy megint valami olyanba keveredett bele, amibe nagyon nem kellett volna.
- Ugyan miért érdekelné épp ez a mágus a fejedelmet?
Óvatosan haladt előre a kérdések feltevésében, mert nem akart semmi olyat okozni, mely később még bajba is sodorhatja netán Paladyr úrnő előtt.
- Nem a bírája vagy vádlója vagyok ennek a férfinak, hanem a parancs végrehajtója. Katona vagyok, ez a dolgom hölgyem. *türelemre intette civilben megbújt embereit is, majd mikor mindenkit hátrálni látott újra megszólalt* - Amint látod nem áll szándékunkban gondot okozni neked, hiszen veled semmi dolgunk. Nekem csak annyi a dolgom, hogy teljesítsem a fejedelem utasítását. Ha te ebben akadályozni szándékozol, úgy kénytelenek leszünk drasztikus eszközökhöz folyamodni.
Hiswa gondolkodó tekintete követte a hátrálók minden apró mozdulatát. Végül eresztett foglyának szorításán.
- Láthatóan te vagy az őrség parancsnoka. * a válaszként kapott bólintás egyértelmű volt számára* - Mondd meg nekem, hogy miért is könnyíteném meg a dolgotokat? Hiszen ti támadtatok ránk, s nem fordítva.
A parancsnok büszke tartással válaszolt neki.
- Antonius fejedelemnek tett hűségemmel adom szavamat neked, hogy több bántódása nem esik a mágusnak, s én magam viszem egyenesen a fejedelem elé... Ha nem kívánod mégis inkább a szükségtelen vérontást. Magam részéről nem szívesen ontanám ki egy elf vérét, hát engedd, hogy eleget tehessek kötelességemnek!
Hiswa belül érezte a mardosó vádat, az önmarcangolást, mert nem volt képes ölre menni ebben a lehetetlen helyzetben azért a mágusért, akit történetesen az egyetlen barátjának mondhatott.
Végül feszült várakozással telt tekintettel taszította előbbre foglyát, s engedte szabadon.
Kezében tartott fegyvereit megemelve jelezte, hogy részéről ennyi volt.
Ez volt az a pillanat, mikor egyszerre két irányból akartak rá rontani, ám a parancsnok mély, ellenkezést nem tűrő hangja megállította őket cselekedetükben.
- Megállj! Az elf sértetlen távozhat! *valóban komolyan gondolta a korábban mondottakat, hiszen ő ennek a várnak a főparancsnoka, így aztán az adott szava jobban kötötte, mint bárki egyszerűbb embert* - Ha tényleg olyan fontos ez az alak neked, hát javasolnám azt, hogy kérj meghallgatást a fejedelemtől az ügyben... Talán egy elfnek nem fog nemet mondani.
Ennyi mondandója volt a parancsnoknak, s eztán ki is intette embereit a fogadóból.
Percek múltak el, mire Hiswa végül mégis leroskadt az egyik székre, mely a közelében volt. Az eddig fagyottnak tűnő helyiség szinte fellélegzett a katonák távoztával, s a fogadós rögvest megállt az elf mellett és letett egy kancsó bort meg poharat elé.
- Ez segít megnyugodni... A legjobb bor, mit ember valaha készített... A vendégem voltál...
Azzal ott is hagyta a nőt úgy, hogy meg sem várta válaszát.
Hiswa merengőn nézett maga elé a padlóra. Nem értette a dolgot. Nem értette, hogy mégis mi a fenét is akarhat a fejedelem éppen Aldotól?
~Mibe keveredtél már megint te mágus!?~
Egy ideig még ott ücsörgött, majd felállt az asztaltól - s a bort még csak meg sem kóstolta - és távozott a fogadóból.
Nem volt más választása, mint kivárni a reggelt és bejutni Antoniushoz.
Vissza az elejére Go down
http://evolyran.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
6. Eclar - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: 6. Eclar   6. Eclar - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
6. Eclar
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
EVOLYRAN  :: EVOLYRAN - A SZÖVETSÉG :: Emberek uradalma :: Emberek uradalma-
Ugrás: